|
Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu |
|
|
Yazar |
Mesaj |
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 02, 2009 10:35 pm |
|
|
Günahını almak gibi olmasın ama (belki) o adamın söylediği yalan olabilirir yani akrabası ölmemiş olabilir çünkü o adam skhlıları sevmiyordu ztn ve böyle bi bahane bulmuş olabilir |
|
|
|
Schahi
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Salı Mart 03, 2009 12:21 am |
|
|
Bu forumdakilerle taşınalım bir sancağa,bağımızlığımızı ilan edelim.Kuralım orduları dalalım bunlara onlarda rahatlasın bizde,öldükleri zaman tam manasıyla mezarlığa döndürmüş oluruz
Basarız kasabaları basarız onların yandaşlarına vergileri,dirildikleri zaman bidaha çakarız.Böylece kelimelerin yetmediği yerde nelerin mümkün olabileceğini görürler |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Salı Mart 03, 2009 12:32 am |
|
|
- The Spartans demiş ki:
- Günahını almak gibi olmasın ama (belki) o adamın söylediği yalan olabilirir yani akrabası ölmemiş olabilir çünkü o adam skhlıları sevmiyordu ztn ve böyle bi bahane bulmuş olabilir
Hocam ztn öyle yalan hepsi :S skh yi sevmiorlardı ... |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Salı Mart 03, 2009 5:34 pm |
|
|
hmm doğru |
|
|
|
siffah
|
|
|
|
Valandil
|
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 5:00 am |
|
|
bende çözemedimki, tıklıyosun google atıyo direkt trojan gibi geldi bana |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 5:36 am |
|
|
- skywalker22 demiş ki:
- bende çözemedimki, tıklıyosun google atıyo direkt trojan gibi geldi bana
yok bende bu çıkıyor |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 6:19 am |
|
|
saol |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 9:33 am |
|
|
ödenek verilen kişi insivity yazıyor Fazla birşey değilmiş 35-40 binlik bişey:D |
|
|
|
siffah
|
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 2:30 pm |
|
|
siffah 2000 lik olan belediyeye verilmiş paraydı 2. si ise 1000 akçe olucaktı yanlış yazılmış diye biliyorum,benim üstümdeki odenek ise ticaret amaçlı verilmiştir |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Paz Mart 08, 2009 3:28 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- skywalker22 demiş ki:
- bende çözemedimki, tıklıyosun google atıyo direkt trojan gibi geldi bana
yok bende bu çıkıyor Bendede bu çıkıyor yani hata yok.. |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 09, 2009 1:49 am |
|
|
- İnsivity demiş ki:
- siffah 2000 lik olan belediyeye verilmiş paraydı 2. si ise 1000 akçe olucaktı yanlış yazılmış diye biliyorum,benim üstümdeki odenek ise ticaret amaçlı verilmiştir
1-hangi belediyeye 2000 akçe yardım yapıldığı görülmüş. 2-1000 akçe olduğunu sen söylüyorsun o zaman 10 akçe olacaktı 0tuşu basılı kalmış de 3-o ödenek içinde 90buğday ve 2900akçe parayla da görüldü. 4- saruhanın tüccarımı bittide ithal tüccar getirsin 5- saruhan ticaret yapmak için kasasındaki malların yarısını mı kullanıyor ondan sonrada madenler çöküyor tabi demir taş olmadığı için. 6- yaptığınız işi çıkıp delikanlı gibi yapın bari aldık vermiyoruz deyin bak: el_aksa |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 09, 2009 1:54 am |
|
|
Herşey tamamda, bu ödeneği kim kime atmış onu anlamadım |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 09, 2009 2:46 am |
|
|
- siffah demiş ki:
- https://2img.net/r/ihimizer/img26/49/10bin.png
https://2img.net/r/ihimizer/img26/7885/soma2.png
belediyeye paranın geçip geçmediğini de bilen bilir... yanılıyorsam düzeltin bu ss lerdeki ödeneklerde sözleşme kısmında
birinde 2bin akce digerinde 10bin akce yazıyor.
ödenekteki para kısmını bakıldıgında ödenege yanlız para konmamıs sadece bugday var.
şimdi benim bildigim iptal edilmeyen ödenekte eger para konduysa ödenekte para gözükür. ama bu ödeneklerde sadece sözleşmelerde paranın adı geciyor para kısmında para yok.
benmi yanlıs hatırlıyorum yoksam |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 09, 2009 3:14 am |
|
|
- show_time demiş ki:
- ödenek verilen kişi insivity yazıyor Fazla birşey değilmiş 35-40 binlik bişey:D
35 40 binliğe az diyosan sende milyonlarla oynuyon herhalde , bırak hocam ya |
|
|
|
siffah
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Ptsi Mart 09, 2009 9:00 pm |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
- siffah demiş ki:
- https://2img.net/r/ihimizer/img26/49/10bin.png
https://2img.net/r/ihimizer/img26/7885/soma2.png
belediyeye paranın geçip geçmediğini de bilen bilir... yanılıyorsam düzeltin bu ss lerdeki ödeneklerde sözleşme kısmında
birinde 2bin akce digerinde 10bin akce yazıyor.
ödenekteki para kısmını bakıldıgında ödenege yanlız para konmamıs sadece bugday var.
şimdi benim bildigim iptal edilmeyen ödenekte eger para konduysa ödenekte para gözükür. ama bu ödeneklerde sadece sözleşmelerde paranın adı geciyor para kısmında para yok.
benmi yanlıs hatırlıyorum yoksam Yanılıyorsun, düzelteyim içine para konulan bir ödeneğe fahiş fiyatlarla buğday satarsın ve artık o ödenekte para değil buğday gözükür. sonra o buğdayları ucuz fiyata alıp tekrar fahiş fiyata satarsın bu böyle gider.
ödeneği kim kimevermiş diye soranlar oldu. bu ödenekler SKHciler tarafından verildi. verilen kişilerin adları zaten yazıyor. |
|
|
|
birisiyim
|
Konu: Geri: Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu Çarş. Mart 11, 2009 2:39 am |
|
|
BU KADIYI MERAK EDER OLDUK. OSMANLIYA SADECE HIRSIZLARIN ADINI DEGIL HIRSIZLARA KAFA TUTANLARIN ADINIDA OGRENSIN SKH |
|
|
|
|
Solonun ve Multici Modlarinin Serefi Bu |
|
|