Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
badsector

badsector

Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 2:01 pm

şeker ya sen yaşlanıyosun yada sen sende değilsin..
bu kadar basit öylemi?
kanun çıkarmayı ekle, yapılan yasa tekliflerini faydalı yada riskli görüşmeden kabul etmeyi ekle (en basit örneği koyduk buraya, zararları ortada, sihir gibi bir pazar canavarı yaratılmıştır o tasarı sayesinde)
yargıyı ekle, yargıya seçeceğin kadı yı ekle, kadı nın yasalara yorum yapması ihtimalini ekle,
söz konusu mısra ya bakıyoruz, forumda bir olayda rancouru eleştirmedik yer bırakmamışlar dkocak-semfb kararında,
ama ne hikmetse aynı rancour mısramın listesinden divana alınmakta ,
eyaletin demirleri irlandaya uçarken oh olmuş, bende olsam beterini yapardım bir zihniyetin neler yapabileceğini ekle,
eklede ekle işte,
beylerbeylik kısmında fuhrerle daha düne kadar it dalaşı yapan, ama bugün aynı beylerbeylik forumunda koltuk uğruna biz halimizden memnunuz kasma sen kendini diye mesaj yazan bir zihniyeti ekle..
yeterlimi devam edeyimmi?
sonrada çıkın empoze etmeye çalıştığınız kişinin son zamanlarda yaptığı millet yayarına bir olayını yazında gam yemeyelim.
recai

recai

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 2:06 pm

SihiR demiş ki:
Herkes tutturmuş Keşanda balta bug oldu diye

Şahsen görmedim bilmiyorum

Ama Hangi kasabaya balta yağdı gayet iyi biliyorum.

Varsayalım balta geldi Osmanlı kazanır...

Keşke her belediyeye dönem dönem birşeyler gelse...

Misram bugune kadar ne belediyenin nede eyalet parasını yemiş birideildir.

Bazıları gibi başında bulunduğu kurumun kasasını -500 000 lerde bırakmamıştır

Osmanlının Kazanması için Elinden Gelen Herşeyi Yapacağına inanıyorum.

Sihir adam olda biraz düzgün cevap ver

1- Keşke her belediyeye zaman zaman hatta mümkünse herzaman bişeyler gelse bunu hepimiz isteriz ama belediyeden cebe inecekse mısranın yaptığı gibi o zaman gelmesin
2-Keşan belediyesine bug olup balta geldimi şahsen bilmiyorum diyorsun haliyle görmediğin içinde inanmadığını söylüyorsun diğer bir satırdada mısram belediyenin ve eyaletin parasını yemiş biri değildir diyorsun ne yaptığını her zaman görüyormusun yoksa baltaları aranızda pay ettiğiniz için mısrayı korumayamı çalışıyorsun??
3- Mısram denen ---EDIT--- bu osmanlıda beylerbeyi olacaksa önce çaldığı baltaları geri versin belediyeye.

Son olarak mısram'a selamlarımı ilet kendisi gelmiyor sen söyle 2. el bişey varmıymış diye soruyorlar de o anlar Wink

Exclamation MODERATÖR MORPHEUS: KULLANDIĞINIZ ÜSLUBA DİKKAT EDİNİZ Exclamation
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 2:25 pm

Alıntı :
şeker ya sen yaşlanıyosun yada sen sende değilsin..
bu kadar basit öylemi?
kanun
çıkarmayı ekle, yapılan yasa tekliflerini faydalı yada riskli
görüşmeden kabul etmeyi ekle (en basit örneği koyduk buraya, zararları
ortada, sihir gibi bir pazar canavarı yaratılmıştır o tasarı sayesinde)
yargıyı ekle, yargıya seçeceğin kadı yı ekle, kadı nın yasalara yorum yapması ihtimalini ekle,
söz konusu mısra ya bakıyoruz, forumda bir olayda rancouru eleştirmedik yer bırakmamışlar dkocak-semfb kararında,
ama ne hikmetse aynı rancour mısramın listesinden divana alınmakta ,
eyaletin demirleri irlandaya uçarken oh olmuş, bende olsam beterini yapardım bir zihniyetin neler yapabileceğini ekle,
eklede ekle işte,
beylerbeylik
kısmında fuhrerle daha düne kadar it dalaşı yapan, ama bugün aynı
beylerbeylik forumunda koltuk uğruna biz halimizden memnunuz kasma sen
kendini diye mesaj yazan bir zihniyeti ekle..
yeterlimi devam edeyimmi?
sonrada çıkın empoze etmeye çalıştığınız kişinin son zamanlarda yaptığı millet yayarına bir olayını yazında gam yemeyelim.

evet bu oyunda yaşlıyım ve bu sayede bazı şeyler artık gerçekten heyecan vermiyor. ilk başta herkes belediye reisliğine veya divana girmek için çok çabalar ve bu amacına yaklaştığında da heyecanlanır. ama bu insanların çoğu da yapmaları gereken görevin aslında ne olduğunun bilincinde bile olmadan bunu yapar, yani abartır.

senin divanın görevine eklediğin şeyler benim yazdıklarımdan farklı değil. mesela kanun çıkarmak divanın amacı değil aracıdır. divan kanunları sayesinde amaçlarını gerçekleştirir. kadıyı ve savcıyı zaten eklemiştim.

misranın rahatsızlık uyandıran hareketleri, sözleri olmuştur ama oyunda aktif olup da benzer şeyler yapmamış olan oyuncu var mı? Ben misranın beyliğini destekliyor veya desteklemiyor değilim, ama bu işi bu kadar da abartmayalım diyorum. edirnede madenler kapalı ve bir edirneli olarak her gün camide çalışıyorum...başka iş yok. artık kim gelirse gelsin şu maden işini halletsin. bakıyorum ama bu kimsenin doğru dürüst umurunda değil. misra başa gelir gelmez önce ödenekleri açıklayacam vs vs demiş, bakıyorum diğer tarafa onlar da sürekli misraya sen şunun hesabını ver bunun hesabını ver. Bırakın arkadaşlar...siz de bu polemiklerin Osmanlı yararına olmadığını biliyorsunuz, sadece kişisel husumetlerinize yeni boyutlar kazandırıyorsunuz. Bu hem misra ve onu destekleyenler hem de ona karşı olanlar için geçerli. Bir Allahın kulu da çıksın ve bırakın şu tartışmayı da hemen madenleri açalım desin.
LordImparator

LordImparator

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 8:51 pm

Ya bu kadar şeyi siz biliyorsunuz ama adminler bilmiyor...Mısra abla'ya yapılan bu iddalar 11 yaşındayken yan komşumun bana uzaklaşmamam için söylediği sonra yayılarak komşumu bile korkutan idaalara benziyo... Very Happy
Kanıtınız varsa ortaya atmak yerine admine atın ama zaten sonuç belli
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 8:56 pm

LordImparator demiş ki:
Ya bu kadar şeyi siz biliyorsunuz ama adminler bilmiyor...Mısra abla'ya yapılan bu iddalar 11 yaşındayken yan komşumun bana uzaklaşmamam için söylediği sonra yayılarak komşumu bile korkutan idaalara benziyo... Very Happy
Admine mi?
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mart 07, 2009 9:58 pm

LordImparator demiş ki:

sen admin kim biliyomusun Very Happy
Fransuva

Fransuva

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mart 09, 2009 1:16 am

Admin benim yeter artık herkes aldığını geri versin lol!
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mart 09, 2009 10:23 pm

Fransuva demiş ki:
Admin benim yeter artık herkes aldığını geri versin lol!

lol! lol! lol!

Edirne Sancağı Seçim Sonuçları - Bir Klasik

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3