Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Vide
MesajKonu: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 3:33 pm

Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Kanun

Buradaki açıklama Kamu görevlililerini ve onlara yardım,yataklık edenleri ilgilendiriyor.

Buna göre, kamuya ait kurumları (sancak ve belediye envanteri gibi) soyan/yağmalayan ya da eylemin gerçekleştirilmesine yardımda bulunan divan üyeleri, belediye reisleri ve ödenek taşıyıcıları (Biri veya hepsi) idam edilebilir (oyundan silinemez) veya yüksek cezalara çarptırılabilirler. Bu ceza oyun adminleri tarafından kamu kurumuna geri ödenir.

Bu kısım;

Açık ve net bir şekilde divan üyeleri,belediye reisleri ve ödenek taşıyıcılarını ilgilendirmektedir.(Kısaca Kamu görevlilerini)

Kamuya ait kurumlari soyan/yağmalayan ya da eylemin gerçekleştirilmesine yardımda bulunanlara, çalınan miktara eşit ya da daha fazla miktarda ceza verilebilir. Ceza verilebilmesi için eylemin gercekleştiği sancakta dava açılmalıdır. Suçlu başka bir sancağa kaçarsa, kaçtığı sancakla eylemin gerçekleştiği sancak arasında divanlar tarafindan onaylanmış bir anlaşma varsa kaçtığı sancakta yargılanabilir.
Bu kısım ise;

Kamu görevlilerine yardım ve yataklık eden kişi yada grupları ilgilendirmektedir.

Anlaşılacağı üzere,isyan vakalarında kadılarımız eskisi gibi biz(Yani kamudan bağımsız isyancılara) ceza vermeye devam etmek durumundadırlar.

Eskisinden farklı bir ceza-i tatbikat uygulanırsa,direkt olarak oyun adminleri ile iletişime geçileceğini,bu kanunu kimsenin kafasına göre yorumlayamacağını keza gayet açık ve net bir kanun olduğunu

BABAİ TEŞKİLATI OLARAK BELİRTİRİZ..

İyi oyunlar
recai

recai

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 3:42 pm

Şu albatrosun açıklamasınada bakın hele kendisini ljs mi sandı ne yaptı duyuru yapmış kendi kafasına göre ljs nin bu şekilde resmi hiçbir açıklaması yok arkadaşlar daha bir duyuru için nelerin gerekli olduğunu bile bilmiyor o duyurunun hiç bir önemi yoktur ljs nin orjinal duyurusu olmadan işlevselliği yoktur.

Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 4:00 pm

seytan diyorki git saldirda bakalim bunu uygulayabiliyorlarmi:) acemi adminleri albatros yaparsan boyle. yardikcilarida bunu foruma tasir boyle.

hic birsey cikmaz merak etmeyin adam idam etmek o kadar kolay degil:)
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 4:16 pm

Canko demiş ki:
seytan diyorki git saldirda bakalim bunu uygulayabiliyorlarmi:) acemi adminleri albatros yaparsan boyle. yardikcilarida bunu foruma tasir boyle.

hic birsey cikmaz merak etmeyin adam idam etmek o kadar kolay degilSmile

1 kere saldırdık bu hale geldiler..

Keşke bana bu şeye dayanarak idam falan verse Smile Osmanlı bir kadının nasıl silindiğine bir kere daha şahit olur.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 4:19 pm

kimse bir halt yapamaz
ljs salakmı isyancılara karşı böle bir kanun cıkartacak? isyancı oyuncular ne olacak..
evildust zeka yoksunlugunun en iyi örneği.
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:04 pm

heheh,

Emin ol çaldıklarınızın fazlasıyla ceza alıcaksınız. Hele bi isyan daha edinde göstereyim canlı olarak. Silmeyiz canım oyunu dar ederiz, oda bi çözüm değilmi.. Hee unutmadan adminlerin duyurularını tamamen okumamısınız anlasıla.. Kamu görevlisi soyarsa değil, kamu yerleri soyulursa cezaya tabi tutulucaktır. İsyancılar bu yuzden yandıı

Belediyeyi soyan herkes cezasını çekecektir.

Kişinin isyancı ya da yasal belediye basanı olması durumu değiştirmez.

İyi oyunlar.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:11 pm

Evlat sen şaka falan mısın?

Ljs den öle bir açıklama yok,Ljs nin açıklamadığı bir şeyi Albatros kim oluyorda yazıyor?

Bu oyunda direkt bir kanun koyulacaksa Ljs koyar.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:11 pm

askperest en fazla 300 akçe ceza verirsin.fazla havalanma.daha fazlasını verirsen en sevdiğim torunum ljsnin kucagına düşersin vallahi

zaten evrenosda bayagı korktu senide yakar görürsün o zaman Very Happy
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:14 pm

alpi_03 demiş ki:
Evlat sen şaka falan mısın?

Ljs den öle bir açıklama yok,Ljs nin açıklamadığı bir şeyi Albatros kim oluyorda yazıyor?

Bu oyunda direkt bir kanun koyulacaksa Ljs koyar.

Zaten açıklayan adam ljs, albatros sadece türkçeleştirdi. Yüksek mahkemeyi neden açtılar sanıyosun ? Bak gör ilk dava sanırım tosuna ve edirne eyaletine verilcek. Ljs ile anlasıldı bile edirne de cezalar verilcek verilen cezalar kadar edirneye para iade edilcek ljs tarafından cheers

Evlat diyen dillerini napıyım emi afro

Yaw bu kadar mı dokundu askperest size, bak isterseni söleyin değişeyim kadılıgı lol! walla söleyin. nazır falan olayım da rahat edin biraz

La walla karnım yandı hee , en iyisi kadılıktan ayrılayım ben Very Happy Nasılsa davalar net ha ben verdim ceza ha onlar. A

En son Askperest tarafından Salı Mart 10, 2009 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:25 pm

Anlama kıtlığın mı var senin?

Kamu yerlerini belediye reisi,divan üyeleri ve ödenek taşıyıcıları soyarsa diyor kanunda(tabi böle kanun varsa) bunu sen kafana göre yorumlayamazsın.

Sen bana gel öle bir ceza ver,Sonra tekrar görüşelim olur mu?

Bu arada Tosunpaşa belediye reisi idi Wink
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 9:27 pm

alpi_03 demiş ki:

Kamu yerlerini belediye reisi,divan üyeleri ve ödenek taşıyıcıları soyarsa diyor kanunda(tabi böle kanun varsa) bunu sen kafana göre yorumlayamazsın.

Yaw haketten sizde anlama kıtlıgı var, bide bana diyonuz..

Arkadasım anlamıyomusun işte yukarda verdim adminin mesajı, isyancıymıs belediye reisiymiş farketmez.. Daha ne diyeyim ben size tövbe yarabb

İngilizcemi anlatayım bide ?

Al işte adminlerin mesajı
Belediyeyi soyan herkes cezasını çekecektir.

Kişinin isyancı ya da yasal belediye basanı olması durumu değiştirmez.

İyi oyunlar.
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 10:16 pm

Alıntı :
10 bin akçelik ödenek aldığınız ve bu parayı zimmetinize geçirdiğiniz tespit edilmiştir. 

Kanıt:
https://2img.net/r/ihimizer/img26/49/10bin.png

Savunmanızı yapınız

Alıntı :
2 bin akçelik ödenek aldığınız ve bu parayı zimmetinize geçirdiğiniz tespit edilmiştir.

Kanıt:
https://2img.net/r/ihimizer/img26/7885/soma2.png

Savunmanızı yapınız.

Alıntı :
Sancaklarda kasa hırsızlığı ve zimmete geçirme ; 

Böyle bir durum söz konusu olduğunda adminler tüm oyuncuların oyuna devam edebilmelerini öngören bir çözüm önermişlerdir. 

Buna göre, kamuya ait kurumları (sancak ve belediye envanteri gibi) soyan/yağmalayan ya da eylemin gerçekleştirilmesine yardımda bulunan divan üyeleri, belediye reisleri ve ödenek taşıyıcıları (Biri veya hepsi) idam edilebilir (oyundan silinemez) veya yüksek cezalara çarptırılabilirler. Bu ceza oyun adminleri tarafından kamu kurumuna geri ödenir. 

Kamuya ait kurumlari soyan/yağmalayan ya da eylemin gerçekleştirilmesine yardımda bulunanlara, çalınan miktara eşit ya da daha fazla miktarda ceza verilebilir. Ceza verilebilmesi için eylemin gercekleştiği sancakta dava açılmalıdır. Suçlu başka bir sancağa kaçarsa, kaçtığı sancakla eylemin gerçekleştiği sancak arasında divanlar tarafindan onaylanmış bir anlaşma varsa kaçtığı sancakta yargılanabilir. 

Kamuya ait kurumları soyan/yağmalayan ya da eylemin gerçekleştirilmesine yardımda bulunanların daha fazla zarar vermesine engel olmak sancağın görevidir. 

Eğer yönetim dava açmakta geç kalırsa ya da sancaklar arasında divanlar tarafından onaylanmış bir anlaşma yoksa yönetimin hatasından dolayı suçlu kaçabilir. Suçlu kaçtığı takdirde hiçbir ceza almaz ve kamu kurumuna oyun adminleri tarafindan hiçbir geri ödeme yapılmaz.

sanırım bunlar herşeyi açıklıyor lol! Heralde bu duyuru bunun için yapıldı Twisted Evil
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 10:41 pm

Yaw istediginiz kadar çırpının. bak yapın isyanınızı nasıl cezalar vericem size.. O zaman görüceksiniz lagaluga yapmayı hahaha

Sonra beni adminede şikayet edin, olmadı ljs ye olmadı levana farketmez nereye isterseniz .. Hee isterseniz babanızada sikayet edin baba bu adam şekerimi aldı diye

Hadi isyan edin tekrar, bak en yakın kasabalar, tavsanlı, inegöl dursunbey. İki dakkalık yol
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 11:52 pm

Ey ahmakı humakadan tahammuk etmiş şarhoş ahmak Hayalperst;

Biz yolumuza devam edeceğiz... Sen bu dediklerine devam etmezsen, senden daha çukuru yoktur... Ama ola da lafından dönersen varya, bu RK de sana etek giydiririz... Kelp ürür kervan yürür... Kadı değil, kadı'ül muazzama olsan ne yazar... Sana bu Osmanlıda en uygun görev; olsa olsa, Harem Ağalığıdır.... Baksana icraat diline vurmuş.... Very Happy:D Senin sesini duymak istemiyoruz artık... Git resmi foruma, hepimiz banlıyız, nasıl olsa... Lak lak lak konuş... Şakşakçıların da alkışlasın... Burada hükmün geçmez... Ha bu arada;

İNAN DEĞİL SANA KASTIm
CAHİLLE SOHBETİ KESTİm

Gelelim sana serseri_ruh... Ha bire konuşmuyoruz.... Osmanlı halkını aydınlatıyoruz... Gerçek yüzleri meydana döküyoruz... Kral çıplak diye haykırıyoruz.... Adındaki sıfata uygun işlerle uğraş, bu işler seni aşar...

Bundan sonra BABAİ temsilcilerince; bu tür ahmaklara cevap verilmeyecektir... Bekleyin efendiler bekleyin... Siz lak laka devam edin...
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 1:49 am

rodrigoperest bak simdi git agababalarina deki o coplukten attiginiz insanlarsiz yapamadik buraya geldik satasmak icin de ok. sonra suresiz banimi acarlarsa ki korkularindan acamiyacaklar:) orada senle devam ederim simdi kaybol bakim hade.

sen bu isten anlayan birine ver bakim bu cezayi ne oluyor:) bos bos konusma:) bunun cezasinin bu olmasi demek bu oyunda isyan tusunun kaldirilmasi demek evlat:) bilmiyorsan analiz yap biraz. acemi herif:)
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 9:59 am

Canko demiş ki:
rodrigoperest bak simdi git agababalarina deki o coplukten attiginiz insanlarsiz yapamadik buraya geldik satasmak icin de ok. sonra suresiz banimi acarlarsa ki korkularindan acamiyacaklar:) orada senle devam ederim simdi kaybol bakim hade.

sen bu isten anlayan birine ver bakim bu cezayi ne oluyor:) bos bos konusma:) bunun cezasinin bu olmasi demek bu oyunda isyan tusunun kaldirilmasi demek evlat:) bilmiyorsan analiz yap biraz. acemi herif:)

Heheh bu forumda kurallar yok sanırım isteyen istedigi gibi hakaret de serbest

Seninde evlat diyen dillerini eşşek arıları soksun emi. Hemde bursada kendini babai die örgüt sanan kişiler tarafından lol!

Ahmak diyen adam ilyas, yada alpi mi deseydm. Farketmez aynı sey, kendini örgüt sanan zihniyet edebiyatı çok seviyosan git okula okulda oku. Burası oyun adamım.

kaybol diyen zihniyet canko, sen gibilerden korkuyo olsaydım bugune kadar oyunu 30 kere bırakırdım. Sen gibileri çok alt ettim ben heheyyy

Sen vız gelirsin tırs gidersinn
Gldn_Karacabey

Gldn_Karacabey

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 3:47 pm

alpi_03 demiş ki:

Yaw beni güldürüyorsunuz yaa valla sağolun cheers Kanun sizi kapsamıyormuş haa valla komik lol! hadi isyancıları kapsamıyor diyelim.. sen belediyeyi soyduğun esnada her ne kadar isyanla da olunmuş olsa BELEDİYE REİSİ idin king Yani makamını soydun ayıp ayıp lol!

he bu arada ifadelere bayıldım.. Kullanmak için yazıcam artık susmak yok Laughing geek
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 3:51 pm

Gldn_Karacabey demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Yaw beni güldürüyorsunuz yaa valla sağolun cheers Kanun sizi kapsamıyormuş haa valla komik lol! hadi isyancıları kapsamıyor diyelim.. sen belediyeyi soyduğun esnada her ne kadar isyanla da olunmuş olsa BELEDİYE REİSİ idin king Yani makamını soydun ayıp ayıp lol!

he bu arada ifadelere bayıldım.. Kullanmak için yazıcam artık susmak yok Laughing geek

HAHA gldn walla güldürdün beni allahta seni güldürsün.. Yani dogru söze nedenirki cheers Babaileri anlayıs kıtlıgı örgütü mü desek ne ? Yani ne bileyim hiç bir seyi anlayamıyolar lol!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 8:51 pm

Askperest demiş ki:
Canko demiş ki:

Heheh bu forumda kurallar yok sanırım isteyen istedigi gibi hakaret de serbest

Seninde evlat diyen dillerini eşşek arıları soksun emi. Hemde bursada kendini babai die örgüt sanan kişiler tarafından lol!

Ahmak diyen adam ilyas, yada alpi mi deseydm. Farketmez aynı sey, kendini örgüt sanan zihniyet edebiyatı çok seviyosan git okula okulda oku. Burası oyun adamım.

kaybol diyen zihniyet canko, sen gibilerden korkuyo olsaydım bugune kadar oyunu 30 kere bırakırdım. Sen gibileri çok alt ettim ben heheyyy

Sen vız gelirsin tırs gidersinn
Bana bak kukla burada her mesajında "dilinizi eşek arıları soksun diyip"şabalaklık yaparak ondan sonra da siz hakaret ediyorsunuz ama ceza almıyorsunuz diyerek birşeyleri kakalamaya ya da ittirmeyle milletin kafasına sokmaya çalışamazsın.Ağababaların resmi foruma giren ve özellikle bodf li ya da bodf yalaka ve kuklası olmayan her kişiyi banlatarak hem resmi forumun hem de buna bağlı olarak eyaletlerde ki prestijin anasını ağlattılar.Hadi onuda geçtik ne birlik kaldı ne dirlik.Ya ağababaların resmi forumda nasıl birliği ve dirliği bozdularsa seni buraya gönderip burda ki dirliğide bozmanı istiyor.Ya da sen sırf ağababalarına yalakalık olsun diye gelip burda birine ya da birilerine sürekli muhalefet oluyorsun.Kimin kimi alt ettiğini son zamanlarda yapılan seçimlerde yeterince gördük.Biz sizi ayağımızın altında ezilmeyesiniz diye ittikçe siz inatla ayağımızın altında dolaştınız.Bizde en sonunda üzerinize basıp geçtik.Ve bunun acısını öyle bir yaşadı ki ağababaların ne divanda verilen görevi yapıyorlar ne de uzlaşma istiyorlar.Eğer biraz gururun varsa sus.Susta adam sansınlar.
ocan

ocan

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 9:07 pm

Askperest mi her ne haltsın sen kendini ne sanıyon ln çekil git işini yap burada millete ben kadıyım deyip hava atma seninde havanı almasını biliriz .
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 9:24 pm

Hava atan birileri varsa önce kendinize bakın beyler.. Madem çok dürüstsünüz forumda olusum sizi neden rahatsız etti ? Yoksa siz olaylara at gözlüğünden bakmayanları almıyormusunuz foruma ? Hani kurallara yazın, sunlar sunlar giremez die ..

Agababaymıs, sen beni tanıyormusun efendi? Beni tanı da öyle gel karşıma.

Dünkü cocukların sesi çıkar olmus, ee banlanmanızın nedeni belli, konusmalarınızda ne cins bir karakteriniz oldugunu açıkca görüyoruz. Bakın güzel cocuklar, adabınızı bilin öyle mesaj atın, tabi bu forum kurallarında adabsızlık normal karsılanıyor ise bizde ona göre konusuruz .. çaktınmı ?
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 9:46 pm

Askperest demiş ki:
Hava atan birileri varsa önce kendinize bakın beyler.. Madem çok dürüstsünüz forumda olusum sizi neden rahatsız etti ? Yoksa siz olaylara at gözlüğünden bakmayanları almıyormusunuz foruma ? Hani kurallara yazın, sunlar sunlar giremez die ..

Agababaymıs, sen beni tanıyormusun efendi? Beni tanı da öyle gel karşıma.

Dünkü cocukların sesi çıkar olmus, ee banlanmanızın nedeni belli, konusmalarınızda ne cins bir karakteriniz oldugunu açıkca görüyoruz. Bakın güzel cocuklar, adabınızı bilin öyle mesaj atın, tabi bu forum kurallarında adabsızlık normal karsılanıyor ise bizde ona göre konusuruz .. çaktınmı ?
Beni rahatsız eden burda her türlü şaklabanlığı yapıp ta sonra karşımıza geçip neden hakaret ediyorsunuz gibi saçma bir soru sorman.Resmi forumdan banlanmamın sebebi bodf yi eleştirmek supergazi ve tayfasıyla ayrıca cucurbita denen multicinin iftiralarıyla uğraşmaktır.

Asıl bizim sesimizin çıkması seni niye bu kadar rahatsız ediyor.Doğruları duymak mı zoruna gidiyor?Anlaşıldı buraya gelip muhalefet yaparak birilerinin gözüne girmeye çalışıyorsun.Ya da kendini ispat etmeye çalışıyorsun.Şimdiye kadar her türlü saçmalığına rağmen gelip birşey yazmamıştım ama biz sustukça sen kendini bir halt zannediyorsun.Birşeyden haberin yok senin bir halt bildiğinde yok.Bu oyunda ne kadar eskisin ne gibi icraatların var bilmiyorum.Benide ilgilendirmiyor pek.Ama gördüm ki buraya sırf birilerine muhalefet olmak ya da birilerini karalamak için mesaj atıyorsun.Konuştukça saçmalıyorsun.Zırvalamayı kes te sus.
Askperest

Askperest

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 9:51 pm

laflarına dikkat et son uyarım

Ben buraya gelip milletin parasını çalan babai örgütünü sucluyorum ve sende beni sucluyosun. Bumu arkadas sizin yönetim anlayısınız ? Siz örgütleri, isyancıları desteklersiniz, ama bide dersinizki gazi ve cucur multisi.. Peki senin yandaslarının multi olmadıgını nasıl kanıtlarsın bana ? Alpi basbas bagırıyor isyanı yapan benm die? Buna nie gıkın çıkmıyo? bumu sizin adalet anlayısınız ?

Kendilerini halt sanan biz değil sizlersiniz. lafını bilmeyenler le işim olmaz, şaklabanlık yapanlarda apacık ortada. Bazıalrının gözüne gireyim die ugras dur ama daima kukladan baska bişey olamıcaksın
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 10:08 pm

Askperest demiş ki:

Ben buraya gelip milletin parasını çalan babai örgütünü sucluyorum ve sende beni sucluyosun. Bumu arkadas sizin yönetim anlayısınız ? Siz örgütleri, isyancıları desteklersiniz, ama bide dersinizki gazi ve cucur multisi.. Peki senin yandaslarının multi olmadıgını nasıl kanıtlarsın bana ? Alpi basbas bagırıyor isyanı yapan benm die? Buna nie gıkın çıkmıyo? bumu sizin adalet anlayısınız ?

Kendilerini halt sanan biz değil sizlersiniz. lafını bilmeyenler le işim olmaz, şaklabanlık yapanlarda apacık ortada. Bazıalrının gözüne gireyim die ugras dur ama daima kukladan baska bişey olamıcaksın
İşteee sizin asıl amacınızın babai denen ve benim ne halt yediklerini bilmediğim örgütün yasa dışı işlerini eleştirmek değil bize bulaşmak olduğu belli.Hangi isyancıyı desteklemişiz biz.Bu dediğini supergazi yapmadı mı.Bodf li musella balya da seçimden 1 gün sonra kimin emrinde isyan çıkardı.Supergazi'nin ta kendisi.

Benim partimde ki kişilerin multi olmadığını supergazinin ise multinin kitabını yazması şurdan belli.

Biz 2 seçim önce %19 oy aldık Bodf ise%30 oy aldı.Bu seçimde multi taraması yoktu.Biz birdahaki seçimlerde adminlerden multi taraması yapılmasını istedik ve biz seçim boyunca yapılan taramalara rağmen oyumuzu %23 e çıkardık Bodf ise geçen seçimin 1/3 ü kadar oy aldı yani %10 Smile Şimdi soruyorum biz mi multi yapmış oluyoruz yoksa bodf ve yandaşlarımı?Al sana kanıt.Hee eğer burda yazdıklarıma inanmazsan biraz araştır soruştur.Bu anlattığım olaya herkes şahit çünkü.

Burda gelip birilerini suçlamaya karalamaya kalkışıyorsun.Babaileri eleştirmek adı altında sağa sola laf yetiştirip sanki sen ve ağababaların sütten çıkmış ak kaşık izlenimi vermeye çalışıyorsun.Oysaki geliboluyu izinsiz bağlayanda supergaziydi.Balya da isyana teşvik eden de supergaziydi.
Madem isyanlara ve isyancılara karşı çıkıyorsun.Böyle bir izlenim yaratmaya çalışıyorsun.Balya da isyanla belediye düşüren Bodf li musellaya da karşı çıkta inanalım bari sana ve davana.

Benim lafımı hiç değiştirmeden bana söyleyecek kadar basitsin ayrıca Smile Burda birilerine yaranmaya çalışan bir kukla varsa o da sensin.Bunu daha önceki 2 mesajımda da söylemiştim Wink Bu laflarımı kaldıramayıp doğru düzgün tartışmayı bile bilmediğin ve her sözüme cevap verecek kapasiten olmadığı için söylediğim her şeyi de hakaretmiş gibi lanse etme.Bu senin ezikliğini gösterir.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme) Icon_minipostedÇarş. Mart 11, 2009 10:41 pm

Askperest demiş ki:

şimdi bazı konulara açıklık getirelim

1. ben bu forumda eskiden mod idim farklı isimle değil kartal13 ismiyle haksız bişey yapmadığım için ismimi gizlemem ve bu forumda hakaret ediliyorsa o hakaret edenler cezalandırılır merak etmeyiniz lakin admin sanıyorum meşkul biraz foruma döndüğünde halleder

2. sevgili cucur daha önce multiden siliniyordu son anda solon kurtardı ona sorabilirsiniz teyit edecektir ve süpergazi multiden daha önce silindi kendiside kabul eder gerekirse kanıtta koyabilirim

3. en azından kendi adıma konuşayım mollanın karşısında durdum çünkü isyancı idi babali nin karşısındayım çünkü isyancı , evilin karşısındayım çünkü oda isyancı ve süpergazinin de sürekli karşısında olacak çünkü o isyancı başı ( ben kafadan atmam aslada atmadım yukarıda yazdıklarımdan inanmadığınız var ise kanıt koyabilirim belirtmeniz yeter )

4. mollaya babali ya karşınız bu çok güzel lakin süpergazi ve evile neden karşı değilsiniz bu kafamı karıştırıyor

5. öğüt vermek haddime değil ama bilmediğiniz çok şey var daha önce söyledim size yakın bazı kişiler saldırıya geçti dinlemediler dinleseydiler öğrenirdiler ben molla ve yandaşlarını kesme önerisinde bulundum tüm sorumluluğu ben alacaktım me nedense süpergazi tüm gücüyle bu önerinin karşısında durdu sebebini hala anlamış değilim, ben karesiye babali üyelerini kesmeye geldim ama nedense yine aynı zad sorun çıkarmaya başladı

6. malesef resmi forumdan çoğu ban doğruda olsa malesef bazı banlar alenen taraflı ve siyasi bu üzücü bir durum

7. sizlere tavsiyem eğer isyana karşıysanız her isyana karşı olun eğer multiye karşıysanız her multiye karşı olun eğer hırsıza karşıysanız her hırsıza karşı olun dürüstlüğün göz yumması olmaz

8. oyun hayatım boyunca hep dürüst oldum dürüst oynadım o yüzdendir ki daha bir kere bile mahkemeye verilmedim oyun hayatım boyunca hep tarafsız oldum o yüzdendirki bey olamadım bodfun davetini geri çevirdim ohrf nin davetini geri çevirdim kabul etseydim şimdi beydim ama dürüstlük asıl beyliktir, kareside 6 kişi bana oy veriyordu beylik için garantilemiştim yani ama baktım bazı kesimler tafra yaptı biz çalışmayız felan dediler adaylıktan çekilip istifa ettim

9. kimseye bağlı olmayın kendinize bağlı olun bunun sonucu ağır olur şimdiden söyleyeyim ne beylik görürsünüz ne cebinizde 500 akçe olur ama manevi bi tatmininiz olur çünkü dürüstsünüzdür , kale alınmayacak insanları kale almayın cvp vermezseniz birbirini yerler zaten , kimseye bağlı kalmak zorunda değilsiniz zamanında desteklediğiniz insan kötülük yapınca çekin desteğinizi

veee şunu asla unutmayın nekadarda dürüstlük yolu zor olsada sonunda mutlaka o yol kazanır bundan şüpheniz olmasın

Yeni Kanun Tasarısı Hakkında (Osmanlı'ya Bilgilendirme)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki