|
1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK |
|
|
Kim kazanır? | TekirdağSpor | | 56% | [ 28 ] | Çanakkale SK | | 44% | [ 22 ] |
| Toplam Oylar : 50 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 5:55 pm |
|
|
- epiphania demiş ki:
- Emaar demiş ki:
ayrica rakip oyuncu beni habire cekiyo bi düdük calmiyon
yakın olduğum için çanakkaleye verdim Spiker duduk calmaz Emre bu bir
Epi sende bakıyomda TekirdağSpor'un öfkesini toplayacaksın |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 5:56 pm |
|
|
hakem ya bu oy 20 yi geçeçek saat 8 e kadar dimi ? vakit |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 5:56 pm |
|
|
- dudaktriyakisi demiş ki:
- dj.emmre demiş ki:
- iyide ozaman maçlar 0-0 biter 20 yi görmeyecek gibi
Her takımın taraftarı bir deil ki...
Yarın birgun Gelibolu Kırklareli mac yapacak
Gor bakalım kac oy kullanılacak... iyide mesela şimdi skor böyle bitti.yani 11 e 9.ne olacak.0-0 mı diyeceksin ? uzatmaya gidecektide aslında abarttıkmı ya 20 ile???
15 yapalım sunu en iyisi ne dersiniz??? |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 5:58 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- dj.emmre demiş ki:
- iyide ozaman maçlar 0-0 biter 20 yi görmeyecek gibi
Her takımın taraftarı bir deil ki...
Yarın birgun Gelibolu Kırklareli mac yapacak
Gor bakalım kac oy kullanılacak... iyide mesela şimdi skor böyle bitti.yani 11 e 9.ne olacak.0-0 mı diyeceksin ? uzatmaya gidecektide aslında abarttıkmı ya 20 ile???
15 yapalım sunu en iyisi ne dersiniz??? 15 nasıl olur bilmem ama 20 abartılır bu arada her iki tarafa başarılar. Tekirdağa 5 misli diyorum
En son dudaktriyakisi tarafından Salı Mart 17, 2009 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 5:58 pm |
|
|
ok derim |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:00 pm |
|
|
hadi basdırın tekirdag basdırın! |
|
|
|
safiye
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:05 pm |
|
|
ya istiklaal ya ölüm haditekirdağ bastııır:D |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:06 pm |
|
|
Alllaa Alllaa Golleri Attıran Herkezi Baqırttıran Tekirdag Tekirdag! |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:11 pm |
|
|
gol geliyo hissediyorum |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:11 pm |
|
|
ve golü enes atıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gol golll enes gol gol emaar la adeta beraber attı golü takım arkadasına kosarak sarılıyor! tüm seyirciler ayakda alkıslıyor tekirdagı! |
|
|
|
leaderjack
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:12 pm |
|
|
komşu kasabaya 1 gol benden tekirdağ şampiyon |
|
|
|
Dyn
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:15 pm |
|
|
18-9 yürü be tekirdağ kazanırsan iddaa tutacak hehe |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:17 pm |
|
|
kazanıcaz dyn ben varken takımın basında:P Hadi basdırın! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:20 pm |
|
|
Oylama 24 saat surcek sabah 8 de actım yarın sabah 8'e kadar...
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:23 pm |
|
|
- Alıntı :
- Son dakikalardaki baskı sonucunda TekirdağSpor 1 tane gol atıyor ve 1-0 one geciyor Golde emeği gecenler sevinc cığlıkları atıyor bu pozisyon cok konusulur...
|
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:26 pm |
|
|
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
|
|
|
Dyn
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:27 pm |
|
|
hehe bir iki üç te kir dağ :TC:
En son Dyn tarafından Salı Mart 17, 2009 7:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:36 pm |
|
|
Bende tekirdağ dedim 20 oldu :D |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 6:43 pm |
|
|
Tekirdag oleyy y sampiyon tekirdag!!!! |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 8:58 pm |
|
|
tekirdağ şak şak tekirdağ şak şak şak bu maçı alıcaz başka yolu yok ölümüne tekirdağ :D enes en 11 gölü rüyanda atarsın bu arada ben hat rick yapcam :DD |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 10:00 pm |
|
|
Bu ne be Tekirdag ezmis geçmis. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 10:05 pm |
|
|
Katıl ilk gunde boyleyse...
|
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 10:30 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
Epi sende bakıyomda TekirdağSpor'un öfkesini toplayacaksın biraz hırs katalı dimi
haydi haydi çanakkaleeee |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 10:34 pm |
|
|
Çanakkale! Multi mi yapsam yoksa yenilecğiz:D |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 10:36 pm |
|
|
itiraz ediyorum !! hakemi satin aldilar Tekirdagsporlular !! baksana iki penaltili pozisyon vardi ama yok adam görmezden geliyor, bu nasil istir!!!
Eger olmazsa ben Telegol'deki usta yorumcumuz Gökmen Özedenak'a olayi arastirmasini ve hakemin hatalarini gostermesini talep edecegim!!
Her neyse belki çanakkaleliler kaybediyor ama rövansta göreceksiniz Canakkale'yi yenemeyeceksiniz cunku Canakkale geçilmez! en azindan sahalarinda. |
|
|
|
|
1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK |
|
|