Emaar
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 11:11 pm |
|
|
bos laflar bunlar mit
herzaman heryerde ezer geceriz
ephi senide yakalamayim kiz hain seni |
|
Dyn
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Salı Mart 17, 2009 11:48 pm |
|
|
finalde kırklareli ve tekirdağ ı göreceğiz inş hehe
oooo bir iki üç te kir dağ |
|
Mit
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Çarş. Mart 18, 2009 1:00 am |
|
|
kahrolsun tekirdagspor. soyleyin uleeeen hakeme kaç akçe verdiniz Osmanli Futbol Federasyonuna sikayet edecegim. göreceksiniz siz.
sizin yuzunuzden 5 akçe kaybettim be |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Çarş. Mart 18, 2009 1:57 am |
|
|
Rövans demişsinde Turnuva Eleme usulu artık 2. sınde
|
|
recep298
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Çarş. Mart 18, 2009 6:02 pm |
|
|
şike falan yok alnımızın akıyla aldık tekirdağ güm güm güm ): tekirdağğğ :D finale de bekleriz mit paşam :DD |
|
enes
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Çarş. Mart 18, 2009 6:58 pm |
|
|
Tekirdag benim önderligimde finale kalıcak Tekirdagspor&Kırklareli kardesliqi bir showu sunar! |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Perş. Mart 19, 2009 3:37 am |
|
|
Anketler 1 gün sürmesi lazım neden boyle oldu anlamadım...
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: 1.Maç; Salı günü :Tekirdağspor - Çanakkale SK Perş. Mart 19, 2009 6:29 pm |
|
|
bastır çanakkalem bastır! Lig bitmiş deil önümüzdeki maçlara bakarız arıtıkın. |
|