Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

değirmenci arıyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 12:42 pm

arkadaslar çanda ticaret yapabilecegim değirmenci arkadaslar arıyorum . rabes abla 4 isim yazmıs ama 1i ölmüş 1i inzivada digeri bulunamıyor:)
ticaret yapmak isteyen değirmenci arkadaslar bana ulasırlarsa sevinirim:)
Qarizmax

Qarizmax

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 1:49 pm

aynen bende.....

simin wardi oda nelere gitti bilmiyorum =((
Nistel

Nistel

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 2:04 pm

cracked war
alpi_03

alpi_03

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 2:19 pm

Cracked,sweet_amber ve Asmenhatun war

Ama bazıları onlarla çalışmaz Nistel'im..
StathisKarayannis

StathisKarayannis

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 2:26 pm

alpi_03 demiş ki:
Cracked,sweet_amber ve Asmenhatun war

Ama bazıları onlarla çalışmaz Nistel'im..

Shocked Rolling Eyes
O nasıl işse...

Neyse 1,5-2 ay beklersen benle calisabilirsin Wink
SAYLI

SAYLI

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 7:57 pm

arayan mevlasını da belasını da bulur...

ha bu arada değirmencilerin hepsi bizdenmiş ya tesadüfe bak baska değirmenci mi yok çanda Very Happy
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:35 pm

ben anlayamadım neden onlarla calısmaz bazıları dediniz? bi sorunum olması gerekiyorda ben mi bilmiyorum?

buarada saylı arkadasım 'bizdenmiş' ne dmek? biz sizden değilmiyiz? ne ayrımı bu ben anlayamadım.
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:42 pm

buarada bnmle calısmak isteyen herkesle ticarete varım. neye gore ayrım yaptıgınızı bilmiorum ama ben ole ayrım yapmıorum.
fiyatta anlasalım yeter king

En son niyal tarafından Salı Mart 24, 2009 9:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
asmen

asmen

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:46 pm

Ben degirmenciyim fakat Chocolateman abi ile calisiyorum, Niyal bu msj biraz gec geldi onun icin üzgünüm benim beraber calistigim bi firinci var.
Umarim yakin sürecte bulursun birini.
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:47 pm

tşkler asmen.
suskun68

suskun68

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:33 pm

Niyal belediyeye çalışmayı denedin mi,,??
hamet42

hamet42

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:51 pm

niyalim ben değirmenci mi olsam :S
meslek alıp almamakta kararsızım alsam değirmenci olcam :S
en iyisi ben değirmenci oluyum o zaman
beraber çalışalım arada belediyeye de çalışırız vs vs .
StathisKarayannis

StathisKarayannis

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:13 pm

Siz kimsiniz, biz kimiz, ben kimim? Ben sizden miyim bizden miyim? Ne oluyoruz? Bu bir kimlik bunalımı mıdır?

Galiba oyle Rolling Eyes

Tam oyunu kavradim derken, son iki gunde alt ust oldum, anlamam baya uzun surecek heralde Smile
hamet42

hamet42

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:21 pm

StathisKarayannis demiş ki:
Siz kimsiniz, biz kimiz, ben kimim? Ben sizden miyim bizden miyim? Ne oluyoruz? Bu bir kimlik bunalımı mıdır?

Galiba oyle Rolling Eyes

Tam oyunu kavradim derken, son iki gunde alt ust oldum, anlamam baya uzun surecek heralde Smile

stathcım iyi misin geek geek merak ettiğin bişey varsa sor
ama fazla felsefeye inme zira onların cevabını pek bilen yok Razz
StathisKarayannis

StathisKarayannis

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:24 pm

İyiyim iyiyim. Kafam karısık, midem bulaniyor, basım donuyor azıcık o kadar Razz

Yukarda onlarla calismazlar, degirmenciler bizden vs vs. biseyler gecmiste benim bilmedigim bir husumet mi var onu merak ettim Embarassed
hamet42

hamet42

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:26 pm

İyiyim iyiyim. Kafam karısık, midem bulaniyor, basım donuyor azıcık o kadar Razz

Yukarda onlarla calismazlar, degirmenciler bizden vs vs. biseyler gecmiste benim bilmedigim bir husumet mi var onu merak ettim Embarassed

amann sende gitmişin en lüzumsuz yere takılmışın rendeer
bende bişey var sandım Very Happy
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 12:30 am

onu bnde merak ediom stat:):)cevabını da alamadım:) neyse
hametim ya ilk senin profile baktım degirmenci olmusundur die baktım olmamıssın bnde care aramaya basladım. ol tabi ne beklioonnn. ekmek yapasım var:D:D
Nistel

Nistel

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 1:42 pm

siz daha pek yenisiniz anlaşılan.

bizimle çalışmayanlar var çanda onun için söylendi o söz.
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 4:57 pm

hmmmmm. biz çan da yeniyiz evet.neyse benim öle ayrımlarım yok:)
Qarizmax

Qarizmax

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 11:01 pm

o sözler banaydi =) ewet alpi sizin gibilerle calismam ben... sahtekar soyguncularla işim olmas + iftiracilarla

hamet42 degirmenci olursan cok iyi olur istersen seninle seve seve calisabilirim..

bu arada cerenogullari yheni adlariyla göktürklere göre köprülü göktürk catismasi oldugu icin biz siz diye bişey war çan kasabasinda
niyal

niyal

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 11:17 pm

Qarizmax demiş ki:

hamet42 degirmenci olursan cok iyi olur istersen seninle seve seve calisabilirim..

bu arada cerenogullari yheni adlariyla göktürklere göre köprülü göktürk catismasi oldugu icin biz siz diye bişey war çan kasabasinda

1- bnm değirmencimi nie calıosun:))))) saka saka stathiskarayannis arkadasa söz verdim deigrmenci olcak birlikte calıscaz:)
2- bu aile kavgalarını yeni ogrendim. ve busekilde tartısmalar varsa hç1 aileye mensup olmak istemiyorum. cunku goruyorum ki insanlar hatalı olsalar bile aileleri tarafından körü körüne,sırf aileden oldugu için savunuluyolar. ben köprülüyüm ama hakszsa hçbir köprülüyü de savunmam:)

neyse hersey için tşk edeirm
alpi_03

alpi_03

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 11:28 pm

Hiç akıllanmıcaksın sen..
StathisKarayannis

StathisKarayannis

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedPerş. Mart 26, 2009 7:07 am

alpi_03 demiş ki:

Vallahi niyal hic akillanmayacaksin sen Twisted Evil
suskun68

suskun68

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedPerş. Mart 26, 2009 1:30 pm

Çan da isteyen istediğiyle çalışabililr bence

Niyal sende istediğinle çalış

çalışmam derlerse birimiz değirmenci oluruz bu kadar basit...
Qarizmax

Qarizmax

değirmenci arıyorum Vide
MesajKonu: Geri: değirmenci arıyorum değirmenci arıyorum Icon_minipostedPerş. Mart 26, 2009 1:49 pm

alpi_03 demiş ki:

Vallahi niyal hic akillanmayacaksin sen Twisted Evil

gelin akıllandirin =)

değirmenci arıyorum

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki