|
Yazar |
Mesaj |
StathisKarayannis
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 4:16 pm |
|
|
Ben seni kastetmemiştim, dikkat edersen Niyal yaziyor yazdigimda, o da zaten sakaydi, goren yanlis anliyor heralde |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 8:55 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Hiç akıllanmıcaksın sen..
naptım ki ben hç anlamadım dogrusu |
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:08 pm |
|
|
niyal o söz sana deildi bence konu deişsin niyal deirmenci arıoooo... Çan Kasabası Deirmenci Arıo Yrdımmm |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:10 pm |
|
|
peki ben nie hersei üstüme aliniom:) biri bni durdursun. bn değirmenci buldum yaaa,stathis i biran once sev2 yapiyoruz |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:11 pm |
|
|
Boşverin bu işleri, eskiden Çanda gruplaşma vardı kavgalar vardı.İftiralar küfürler havada uçuyordu.Ama bize hiç bir yarar sağlamadı.Çan geriye doğru öle bir depar attıki ben dahil en az 20 kişi taşınmak için kolları sıvadı.Bu durumun sorumlusu herkesti.İster Köprülü olsun ister Cerenoğlu olsun herkes körükledi.Sonunda herşey duruldu azda olsa ufak bir barış yakalandı böyle sürdü deerkeeen yine tatsızlıklar başladı bu aralar.Biz gruplaşmanın olmadıgını göstermek istesekte yine bir densiz takımı cıkıyor ve ailesi adına acıklamalar yapıyor, diyor omuydu bizmiydi şumuydu bizmiydi..Birkaç kişi körüklemeye calısıyor yine arkadan gazmı alıyorlar bellide değil.ama daha olmıyacak bu.
Bu bir açıklamaydı çanın eski ve şimdiki duruuyla ilgili kiimse yanlış anlamasın. sölediğim herşey -eskiden- olan gruplar için geçerlidir.
Ama inş. herşey güzelleşecek. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:12 pm |
|
|
nistelden güzel ve doğru bi açıklama gelmiş |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:14 pm |
|
|
tşkler nistel acıklama icin:) bundan sonra hersey guzel olsun,hepbirlikte çan'ı kalkındıralım:) |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:16 pm |
|
|
Kalkinacak Can!!! Sirin memleketimin eski günlerinin ötesine gitmeli ve artik her baslikta bu Siz Biz tartismalari cikmasa bence daha cabuk saglanacak bu gelismeler. Hadi Can'lilar hep beraber el ele |
|
|
|
StathisKarayannis
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Perş. Mart 26, 2009 10:21 pm |
|
|
Nistel'i alkışlıyoruz
Zaten ben olayi anlamak istemiyorum, anlamadigim haliyle kalsin, aileymis kavgaymis bilmem ne neme lazim |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Cuma Mart 27, 2009 12:16 am |
|
|
|
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Cuma Mart 27, 2009 12:38 am |
|
|
Çan Geliyor...Çanı Osmanlının En güzel Kasabası Yapmalıyız Bunun için Herkes Fedakarlık Göstermeli...Herkesin Fedakarlık göstereceinede inanıyorum... |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Cuma Mart 27, 2009 1:18 am |
|
|
Arkadaşlar isme gerek yok tüm çan kasabası bir aile dünyayı dostluk kurtaracak ve bende kendi payıma şunu öğrendimki kol kırılmalı ve yen içinde kalmalı bir kırgınlık kızgımlıkla yazdığım yazı nerelere gidiyordu ama artık herşey çoooook güzel olacak örnek kasaba olacağız en samimi hislerimle herkese sevgileeeerrr.... ALLAH ALLAH DEYİP GEÇER GENÇ OSMANLAR HER ANADOĞURMAZ BÖYLE BİR ASLANN!!!!!!! http://fizy.com/yyn@GKZP2FLd |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Cuma Mart 27, 2009 12:56 pm |
|
|
abla sen alemsin yha:D |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Cuma Mart 27, 2009 1:16 pm |
|
|
Ne zannettin ameliyatta beyaz ışığı gördüm evlat !!!!! Kenarından döndüm yane!!! he şarkı içinse alemliğim eheheheh doğru ama düşmanımızı kendi içimizde aramayıp dışarıda olduğunu anladığımız gün kim tutar Türk Gençliğini !!!!!!!!! http://fizy.com/y-yCzBbLf1R5 ''Benim kudretimin ulaştığı yerlere onların hayaleri bile ulaşamaz!'' Fatih Sultan Mehmet |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Paz Nis. 05, 2009 3:28 pm |
|
|
niyal meyhaneye bi uğrasana şu değirmenci işini konuşalım |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: değirmenci arıyorum Paz Nis. 05, 2009 6:00 pm |
|
|
hala bulamadınız mı değirmenci halbuki onca değirmenci var ya neyse bu arada niyal bacım meyde gorursem seni açıklarım ne demek istediğimi... |
|
|
|
|