Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

REZALET

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 7:32 pm

Kazandın yaw aksen Very Happy
kartal13

kartal13

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 7:38 pm

Robın_hood bu oyunda gördüğüm adam gibi haydut , haydutluğu haydutluk için yapan bikaç kişiden biri aksenide severim haksızlığa boyun eğmez

oyunda düşman olun ama forumda düşman olmanıza gerek yok çok anlamsız olmuş tartışmanız

haydurlara rk içinde düşmanım çünkü biz vatandaşız ve askeriz , ama forumda haydutlarla ( haydut gibi haydutlarla ) hiçbir sıkıntım yok onlarda bu oyunun parçası, evet bazı haydutlara sert çıktık ama onlar haydut değil şaklabandı , onlar kiralık hayduttu birilerinin adına çalışan sırf modluk için yada belirli menfaatler için hoş haydut olmayıp başka kiralık insanlarda var ve malesef Dünyamızın kanunudur meenfaat insanı köpekleştirir

dipnot: bu sabah seaw61 adındaki haydut Wolves Of Anatolia - I adlı ordumuz tarafından öldürülmüştür
Attila

Attila

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 7:42 pm

Hele şükür mantıklı birşey yaptılar! Smile
Robin__Hood

Robin__Hood

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:03 pm

Yazmayacağımı söylemiştim ama Kartal'a katıldığımı belirtmek zorundayım.Başlık incelenirse yazdığım normal bir mesajın altında Emirberkkorkmaz'ın alakasızca sataşmaya çalıştığı görülecektir.Bir değil iki değil her mesajımın altında aynı şeyleri görürsem, herkesin bi sabrı var sonuçta.Kartalın da dediği gibi forumda bu tür nahoş münakaşalara girmek istemiyorum.Haa Aksen'in teklifi ve Emirberk'e yaptığım uyarı da hala geçerlidir,yanlış anlaşılmasın.Dipnot hakkında da sewa62'yi tanımıyorum,muhtemelen anlık heveslerle yol ortasına gelip soyguna tıklayan köylülerdendir.Hatta büyük ihtimalle ordudan habersiz soyguna basmıştır da kendi saldırdığı için ölmüştür Smile Ben bizim gibi bu işi meslek edinenleri kastetmiştim.Ama bu yorum mesajın ana fikrini gölgelemesin.Tekrarlıyorum,foruma münakaşa için girmiyoruz,oyunda kapışırız.Ha isterseniz forumda da kapışırız ama gerek yok.
Robin__Hood

Robin__Hood

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:12 pm

Seaw61'in üvey babası da Aksen çıktı bu arada Very Happy
Aksen090

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:16 pm

ben sadece emir e yazdıgın arkadaşlarınında peşine düşücem lafına kızdım...emir benim arkadaşımdır...
neyse uzatmaya lüzum yok...
sana kolay gelsin..bana da kolay gelsin..
bi gün karşılaşırız belki...
soyarsan helal olsun soyamazsan boşver gitsin..

saygılar!!!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:17 pm

Siz bu adamı ADAM GİBİ İNSAN olarakalgılıyor iseniz vay halinize. Normalde ben bu adamı ne gördüm ne tanıdım ne de duydum! Geçen seçimden önceki seçimde vaat olarak yazdığı şey tehditti. "Eğer beni seçmezseniz bu kasabayı yağmalarım ve çıkacak yer bırakmam." dedi. Smile

Bunun dışında bugün Kadir1131 adlı kişinin yüzlerce akçesini + üzerindeki eşyaları soymuş! Adam bu yüzden oyunu bırakıyor!!! Teşekkürler Robin__Hood. Sayende oyunu hakkıyla oynayan biri daha eksildi. Allah razı olsun... Kal sağlıcakla...
Aksen090

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:17 pm

evet evladımı düşmana ekleyip kestiler bugün Very Happy

dedim o kadar bize yakışmaz yapma etme dinlemedi ne yapayım cheers

iyi oldu iyi akıllansın biraz Basketball
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:22 pm

Evet yaa Seaw'a üzüldüm:D. Aslında yaptığı yanlıştı ama karışmaya hakkım yok diye sustum:D
Aksen090

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:26 pm

ya emir ben bile karışamadım düşün artık afro 3-5 akçe için düştü yollara..
ya bide adam kimi soysa soyulan ilk bana mesaj atıyor ne kadar kötü çok komik!

en son evlatlıktan red ettim... lol!

daha benden bilmeyin arkadaşlar!!!
Robin__Hood

Robin__Hood

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:30 pm

Hala aynı zihniyet.Bu adam bu oyunu oynuyorsa bu ihtimali de göz önüne alarak oynuyor.Haydutluk olgusundan bi rahatsızlığınız varsa adminlere iletin.Ha,oyunu bırakıyormuş,elimden bi şey gelmez.Ben de vakt-i zamanında soyuldum,800 akçelik tüm malvarlığım gitti,ama bak oyunu bırakmadım devam ediyorum.Çanakkale olayında da hatırlamaya hafızan yetiyorsa dava açtılar,alnımın akıyla savunmamı yaptım beraat ettim."Siz bu adamı ADAM GİBİ İNSAN olarakalgılıyor iseniz vay halinize." demişsin.12 yaşındasın,büyüklerine biraz saygın olsun.Seni uyarmıştım,bundan böyle yollarda çook dikkatli dolaş.
Robin__Hood

Robin__Hood

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:36 pm

Yalnız Aksen senin teklifi kabul ettim,yola çıkarken yerinizi bildirin,kapışalım.
castle

castle

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:46 pm

ıyı olmus olen hayduta yazık hehe
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 8:55 pm

Büyüklerim bana saygılı davransın. İnsan gibi davransın. Ben de onlara davranayım!!!
Robin__Hood

Robin__Hood

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:11 pm

Koçum her mesajımın altına alakalı alakasız cevap yetiştirirsen,insan gibi muamele görmezsin tabi.
Aksen090

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:15 pm

robin dediğim gibi unutmazsam yerimi bildircem sana...
seni küçümsemek için demedm bana hatırlat diye...
gerçekten unuturum...unutkan adamım çünkü
Attila

Attila

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:56 pm

Aksen090 demiş ki:
ya emir ben bile karışamadım düşün artık afro 3-5 akçe için düştü yollara..
ya bide adam kimi soysa soyulan ilk bana mesaj atıyor ne kadar kötü çok komik!

en son evlatlıktan red ettim... lol!

daha benden bilmeyin arkadaşlar!!!

Kerata artık söz dinlemiyor demek. lol!
caffar2

caffar2

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 9:59 pm

Konu bayağı değişti. neyse Very Happy bir tarafta robin_hood ve haydutları diğer tarafta aksen090. büyük mücadele başladı. Very Happy:D:D:D:D
caffar2

caffar2

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:03 pm

EMİR SEN DEMEK POLİS TEŞKİLATINA BÖYLE DERSİN, ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM NEDEN BÖYLE BİRBİRİMİZİ YEDİĞİMİZİ. EMİR SEN BANA LAF YETİŞTİRMEK İÇİN Mİ YARATILDIN ACABA? ARKANDAKİ KUVVETE GÜVENME, SENİ YARI YOLDA HERAN BIRAKABİLİRLER. VE OYUNDAKİLER GERÇEK HAYATI AZDA OLSA YANSITIR. TÜRK POLİSİNE SAYGIN BU MUYDU. YAZIKALAR OLSUN!! Mad
castle

castle

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:05 pm

aksen arkandayım bıtırelım su haydutları
Abreksah

Abreksah

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:32 pm

Yaw aksen sabahtan beri amma mantıksız konuştun farkındamısın. Araya girmiyim dedim ama olmadı tutamadım kendimi.
öncelikle robine haydutlar loncasını kullanarak laf sölemişsin . Ama yanıldın robin haydutlar loncasına dahil birisi değildir....
ordu diyosun kescem diyosun ordu yok....
haydutlar kesildi diyosun daha kesilen haydut yok.....
haydutlara laf atıyosun kendi oğluna laf geçirememişsin hadut olmuş.....
ölene allah rahmet eylesin, gidene eyvallah, kalanda dikkatli olsun artık napalım bırakmışsa.
Bu arada herkezde bir haydut temizleme aşkıdır gidiyor annlamadım gitti. kimse tek başına yola çıkamazken seyahat için grup toplamaya çalışırken ne oldu böle aslan kesildiniz forumlarda. sana çok zahmet olcak ama bir zahmet yola çıkmadan banada haber verde bende tanışıyım bakıyım seninle.
Aksen090

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 10:34 pm

hmm.yanlış anladın abrek bi daha okursan ne demeye çalıştıgımı iyi anlarsın...

forumda başlık açayım yola cıkıyorum diye...
bütün haydutlar peşime düşecekse yanarım ben ya cheers
The Spartans

The Spartans

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:06 pm

Ne güzel bir çalışma artık sw1 ve 0lardan bir farkımız olacak Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:35 pm

Hayır benim polislere saygım sonsuz. Ama yya bu teşkilat da maraz.ali'nin askeri teşkilatlarına dönerse??
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

REZALET - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:44 pm

Bu arada Kutay abi bilirsin ki sen bu oyunda en sevdiğim kişiler arasındasın. Ama karşılıklı atışmalarımız komik oluyor:D

REZALET

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki