Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

REZALET

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
Aksen090

REZALET - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 24, 2009 11:50 pm

Attila demiş ki:
Aksen090 demiş ki:
ya emir ben bile karışamadım düşün artık afro 3-5 akçe için düştü yollara..
ya bide adam kimi soysa soyulan ilk bana mesaj atıyor ne kadar kötü çok komik!

en son evlatlıktan red ettim... lol!

daha benden bilmeyin arkadaşlar!!!

Kerata artık söz dinlemiyor demek. lol!

attila sorma ya annesinin vefatından sonra böyle haylaz oldu..söz dinlemiyor artık.okumadıda.sigara alkol kumar hırsızlık ne ararsan var lol!
caffar2

caffar2

REZALET - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: REZALET REZALET - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mart 25, 2009 3:36 pm

ben garanti veririm ki biz multici değiliz. Ha 2 seviyelerin neyi varda multi olmadıkaları belli. Birde ben senle bir kere eğlence maksat olsun diye siyaset yapalım dedim sen olayı akıncılarda bitirdin. Bu olayları bilmeyenler yanlış yorumlayabilirler. Robin_hood bir haydut olmasına rağmen bir fikri hoşuma gitti. Bunu tarafsızca söyliyorum. Demiş ki başka bir yol bulunabilir silmek gibi yani sw. birlerdede iyi bir fikirler çıakbilir tebrik ederim

REZALET

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3