Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hey gidi Günler Hey ! ! !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Nasıl buldunuz?
Ah dj ah...
Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_lcap40%Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_rcap
 40% [ 21 ]
Hüzünlendim...
Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_lcap32%Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_rcap
 32% [ 17 ]
Dertlenmissin...
Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_lcap2%Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_rcap
 2% [ 1 ]
Salla Gitsin!!!
Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_lcap26%Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vote_rcap
 26% [ 14 ]
Toplam Oylar : 53

Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 1:05 pm

Bizde Comefromhell ile..

Forumda neden benim yazı stilimi kullanıyorsun, niye siyah,niye kalın,niye sağa yatık Very Happy

Yok yani millet banlı olduğum için beni multi yaptığımı zannedecek,

gibi bir olay sonucu Muhabbetimiz olmustu Very Happy

O zamanlar edit vardı da allahtan denk geldiğim yazıları yeşil kırmızı falan yapıyordum :d

Ya eskiden edit vardı şimdi yok Sad
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 2:22 pm

Evet tüm S2 ler türbedereyi bırakıp gitmiştiniz. Bizi yüz üstü bırakmıştınız Smile Ama olsun hala ayaktayız Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 2:28 pm

bi ara biz oraya taşınacaktık kalkınsın diye biz derken o ara vhf vardı ben,hannibal,latif,alefendi,recep yanlış hatırlamıyorsam sem toplamda 22 kişi gelecektik türbedereye hatta forumda konuşmuştuk reis de davet etmişti yalnız reis kimdi emin değilim aslanix di sanırım , sonra koloni açıldı italyada bikaç kişi oraya gidince bizde vazgeçmiştik koloniye gidenlerde idam edilmişti
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 3:29 pm

_arwen_ demiş ki:
Evet tüm S2 ler türbedereyi bırakıp gitmiştiniz. Bizi yüz üstü bırakmıştınız Smile Ama olsun hala ayaktayız Very Happy

Ya ben tekrar atolyeyi tarlayı bırakıp gelecektim Yetişde keşke hiç Ç.kaleye gitmeseydik dedi ama...

2 tarla atolye meyhane bırakıp gelemedik acıkcası ama ucuz mal getirmek için gelecektim derken...

İdam oldum...

Sonra tekrar basladım sonra Fransa.... Very Happy
Ahmetsahh

Ahmetsahh

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 3:45 pm

Çok güzel günlerdi.Keşke o zaman oyunu bırakmasaydım Sad Bir oyunu ilk defa bu kadar sevmiş olmama rağmen derslerim engel oldu bu oyunu oynamama ama şimdi tekrar geldim mutluyum Razz Bu arada o zamanki akıl hocam Mit oyunu bana öğreten kişiydi.Teşekkürler abim Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 5:22 pm

Ahhh ahh

Turbederede oduncular baskanıydım okay odenek verirdi odunları toplardım...

Arwen Khel elimde buyuduler diyomusum Smile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mart 31, 2009 10:50 pm

zackasura devam edıyormu hala biraz nostalji yapalım yahu Very Happy
yine anlamsız şeyler yazıp gülmek bu sefer için hoş gelmesede konusacak bişeyler bulurum bu sefer dil çıkartırız anca Very Happy
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 12:46 am

Nistel demiş ki:
zackasura devam edıyormu hala biraz nostalji yapalım yahu Very Happy
yine anlamsız şeyler yazıp gülmek bu sefer için hoş gelmesede konusacak bişeyler bulurum bu sefer dil çıkartırız anca Very Happy

Zackasakura'nın kemikleri bile kalmamıştır.Onlarda çürüyüp toprağa karışmıştır ..
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Hey gidi Günler Hey ! ! ! - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Nis. 01, 2009 1:10 pm

ahhh ahhh

Hey gidi Günler Hey ! ! !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3