dj.emmre
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 1:05 pm |
|
|
Bizde Comefromhell ile..
Forumda neden benim yazı stilimi kullanıyorsun, niye siyah,niye kalın,niye sağa yatık
Yok yani millet banlı olduğum için beni multi yaptığımı zannedecek,
gibi bir olay sonucu Muhabbetimiz olmustu
O zamanlar edit vardı da allahtan denk geldiğim yazıları yeşil kırmızı falan yapıyordum :d
Ya eskiden edit vardı şimdi yok
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 2:22 pm |
|
|
Evet tüm S2 ler türbedereyi bırakıp gitmiştiniz. Bizi yüz üstü bırakmıştınız Ama olsun hala ayaktayız |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 2:28 pm |
|
|
bi ara biz oraya taşınacaktık kalkınsın diye biz derken o ara vhf vardı ben,hannibal,latif,alefendi,recep yanlış hatırlamıyorsam sem toplamda 22 kişi gelecektik türbedereye hatta forumda konuşmuştuk reis de davet etmişti yalnız reis kimdi emin değilim aslanix di sanırım , sonra koloni açıldı italyada bikaç kişi oraya gidince bizde vazgeçmiştik koloniye gidenlerde idam edilmişti |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 3:29 pm |
|
|
- _arwen_ demiş ki:
- Evet tüm S2 ler türbedereyi bırakıp gitmiştiniz. Bizi yüz üstü bırakmıştınız Ama olsun hala ayaktayız
Ya ben tekrar atolyeyi tarlayı bırakıp gelecektim Yetişde keşke hiç Ç.kaleye gitmeseydik dedi ama...
2 tarla atolye meyhane bırakıp gelemedik acıkcası ama ucuz mal getirmek için gelecektim derken...
İdam oldum...
Sonra tekrar basladım sonra Fransa.... |
|
Ahmetsahh
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 3:45 pm |
|
|
Çok güzel günlerdi.Keşke o zaman oyunu bırakmasaydım Bir oyunu ilk defa bu kadar sevmiş olmama rağmen derslerim engel oldu bu oyunu oynamama ama şimdi tekrar geldim mutluyum Bu arada o zamanki akıl hocam Mit oyunu bana öğreten kişiydi.Teşekkürler abim |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 5:22 pm |
|
|
Ahhh ahh
Turbederede oduncular baskanıydım okay odenek verirdi odunları toplardım...
Arwen Khel elimde buyuduler diyomusum
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Salı Mart 31, 2009 10:50 pm |
|
|
zackasura devam edıyormu hala biraz nostalji yapalım yahu yine anlamsız şeyler yazıp gülmek bu sefer için hoş gelmesede konusacak bişeyler bulurum bu sefer dil çıkartırız anca |
|
ozank
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Çarş. Nis. 01, 2009 12:46 am |
|
|
- Nistel demiş ki:
- zackasura devam edıyormu hala biraz nostalji yapalım yahu
yine anlamsız şeyler yazıp gülmek bu sefer için hoş gelmesede konusacak bişeyler bulurum bu sefer dil çıkartırız anca
Zackasakura'nın kemikleri bile kalmamıştır.Onlarda çürüyüp toprağa karışmıştır .. |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Hey gidi Günler Hey ! ! ! Çarş. Nis. 01, 2009 1:10 pm |
|
|
ahhh ahhh |
|