|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 6:27 pm |
|
|
ikinci Abdurrahman yalçınkaya oldun başımıza ,Allah dilinden Allah Lafzını düşürmeyenlerin yardımcısı olsun Allah gerçek müslümanlarla sahte müslümanları birbirine karıştırana akıl ihsan eylesin bu olay başörtüsü olayına döndü chp li biriyle baş örtüsü olayını tartışırken o simgedir o yüzden takılmamalı demişti ve onu simge olarak kullanan gafillerden örnekler vermişti, cehalet kötü bişey malesef ilyas başörtüsünü simge olarak kullananlar yüzünden Allah ın emri olarak takanlar çıkarsınlarmı başlarından, ilgi toplamak için Allah diyen biri yüzünden Allah aşkıyla Allah diyen biri bundan vazmı geçsin Abdurrahman Yalçınkaya, 162 sayfalık iddianamesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, `Mutlak yaratıcı Allah`tır` sözünü suç saydı |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 7:41 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Dizilere bağlı kalsaydım, şu an sizin kafanızı kesmis olurdum...
Ama siz isyanlara çok özeniyorsunuz belli...
Vatanı satmak ruhunuza islemis, bu bir oyun diyip yırtmaya çalısıyorsunuz...
Vatan sevmek böyle seylerle belli olur...
Siz burda böyleyseniz gerçek hayatınıza hiç girmek istemiyorum...
haddini aşma.reeli karıştırma Choco asıl sen hiç konusma.... Simdi seninde dosyanı açmayım..
aç bakalım dosyamı ne acacakmıssın.bu bir rol player oyunu.ne söyleyeceksen oyun için söyle.reelde milleti terorist ilan etmekle olmuyor vatanseverlik |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 7:42 pm |
|
|
- Baba_İlyas demiş ki:
- Allah lafını ağzından düşürmeyenlerin temelinde bir nametlik çıkmıştır...
Samimi dindarlar devamlı Allah Allah diye gezmez.... Peki dediğin söze gelirsek, Rabbimizi pek fazla anmamamız lazım.. bunu mu ima etmeye çalısıyorsun ? Senin dediğin gibi bir sey olsa, Besmele çekmememiz lazım, bir işe baslarken ' Ya Allah' dememiz lazım. Bir sey bittiğinde ' Elhamdülillah ' dememememiz lazım.. Namaz Kılarken Tekbir vermememiz lazım. Senin dediklerin direk bu konuya çıkıyor...
Rabbimiz ne demiş, ' Beni hep anın, dua edin ki dualarınızı kabul edeyim. ' Sen diyorsun ki ' Hep Allah demeyin.. ' Böyle şey mi olur.. Sen Rabbini anmazsan hep nasıl imanını sağlam tutacaksın ki.. ? |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 7:44 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
haddini aşma.reeli karıştırma Choco asıl sen hiç konusma.... Simdi seninde dosyanı açmayım..
aç bakalım dosyamı ne acacakmıssın.bu bir rol player oyunu.ne söyleyeceksen oyun için söyle.reelde milleti terorist ilan etmekle olmuyor vatanseverlik profile 3 hilal dikip milletçiymis gibi geçinerek, milletin kuyusunu kazmakla da olmuyor |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 7:48 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
aç bakalım dosyamı ne acacakmıssın.bu bir rol player oyunu.ne söyleyeceksen oyun için söyle.reelde milleti terorist ilan etmekle olmuyor vatanseverlik profile 3 hilal dikip milletçiymis gibi geçinerek, milletin kuyusunu kazmakla da olmuyor ben kimseyi hainlikle suçlamıyorum Ben söyle vatanseverim böle vatanseverim demiyorum.O 3 hilal Türk Milletinin bayraklarındandır.Ailemin ismi göktürk oldugu için koydum onu oraya.Milliyetçiliği ben reel de yaşarım sen anlayamazsın.Ne yapıyorsak oyunda kalmalı bence.İki tarafta birbirini suçluyorsa oyun içinde suçlamalı.Reeli karıştırmak ne derece doğru olur orası meçhul.Ben bunu söyledim |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 7:55 pm |
|
|
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- chocolateman demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
aç bakalım dosyamı ne acacakmıssın.bu bir rol player oyunu.ne söyleyeceksen oyun için söyle.reelde milleti terorist ilan etmekle olmuyor vatanseverlik profile 3 hilal dikip milletçiymis gibi geçinerek, milletin kuyusunu kazmakla da olmuyor ben kimseyi hainlikle suçlamıyorum Ben söyle vatanseverim böle vatanseverim demiyorum.O 3 hilal Türk Milletinin bayraklarındandır.Ailemin ismi göktürk oldugu için koydum onu oraya.Milliyetçiliği ben reel de yaşarım sen anlayamazsın.Ne yapıyorsak oyunda kalmalı bence.İki tarafta birbirini suçluyorsa oyun içinde suçlamalı.Reeli karıştırmak ne derece doğru olur orası meçhul.Ben bunu söyledim Reeli karıstırmak saçma, özenti diyerek de reelimi karıstırdılar, haliyle karıstırdım ve haklı sonuçlara varmaya basladım... Onu da geçtim her ne kadar oyunda olsa, birine beddua okumak veya baskalarını birbirine düsürmek de hiç hos bir sey değil.. Maalesef bunlarda yasandı biliyorsun |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 8:10 pm |
|
|
Kasten mi anlamamazlığa vuruyorsunuz,yoksa rol mu yapıyorsunuz çözemedim hala..
Arkadaşlar,söylenen söz gayet açık,net ve anlaşılırdır..
''Allah lafını ağzından düşürmeyenlerin temelinde bir nametlik çıkmıştır... Samimi dindarlar devamlı Allah Allah diye gezmez..''
Birde ben açıklayayımda,sonra gene anlamaz rolune yatın siz..
Söylenmek istenilen şudur ki;
Hepinizin bildiği üzere,dinini gizli yaşamanın daha büyük bir sevabı vardır.Buna en büyük örnek ise,''Zekat verdiğini,ne kadar verdiğini sölememektir yada bir hayır yaptığında o hayrı öle herkese açıklamamak''tır.
Gösteriş için yapanlarsa zaten sürekli Allah Allah diye gezerler ve her yaptğı iyiliği sanki bir şey yapmış gibi herkese böbürlene böbürlene anlatırlar..
Şunu bilin ki,Samimi dindarlar'a bir laf sölenmemiştir o cümlede,Zaten onların ne kadar çok Allah(C.C)'ünü andıklarını siz bilemezsiniz,göremezsiniz de.
Ama burada sırf bir rant kavgası yüzünden bu konuyuda rekabetinize alet ettiniz ya hll olsun size..
Bari bu konuyu çirkinleştirmeyin.İnsanların gözünden mi düşmemizi istiyorsunuz? Kuyruk acınız mı var,Bir daha bu foruma uğramamamızı mı istiyorsunuz??Hangisi ise söyleyin, Ne istiyorsanız söyleyin yapalım ama bu konuları Allah(C.C) rızası için alet etmeyin
Tamam derdiniz ise söyleyin..Ama bu konuları alet etmeyin.. Lütfen!!
Bu konu ile ilgili daha fazla msj atılmayacaktır ne baba_ilyas ne de benim tarafmdan..Adam olan suskunluğumuzu anlar.. |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 8:18 pm |
|
|
konu 1 nisan sakasi olarak acilmis
ama amacindan sapmis ve kurallara aykiri bir tartisma haline dönüsmüs
admin göreve |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 8:23 pm |
|
|
eğer böyle din hakkında yazmaya devam ederse uğramasın alpi bu hassas bir konudur göreceli bir kavram değildir din hakkında kendi yorumunu kimse yazamaz, islam kesin hükümler içerir tartışmaya açık birşeyi yoktur ''Allah lafını ağzından düşürmeyenlerin temelinde bir nametlik çıkmıştır...
bu nekadar çirkin bir cümle vede iğrenç mide bulandırıcı bir cümle biz hiçbişeyin peşinde değiliz o cümleyi editleseydi hiçbir tartışma olmazdı rant peşinde olsak o cümleyi editle demeyiz bir kere yazdın editlesende olmaz deriz , anlatabildikmi? medem o cümle üzerinden rant sağlaıyoz editlesin yaw rant sağlamamamızı engellesin bu çokmu zordu? kimse kimsenin müslümanlığını ölçemez ancak ve ancak Allah ölçer gece gündüz Allah diyen biride çok yüksek bir mertebede olabilir , içinde Allah diyen biride bunu ilyas ölçemez değerlendiremez |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 8:36 pm |
|
|
Kimse size uğramayın demiyor.. Konuyu buralara kadar saptıran sizsiniz dikkatinizi çekerim. Şakadan nereye kadar geldi konu sayenizde.. Eğer Aç birisi gibi saldırmasaydınız sorun yoktu.. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 10:14 pm |
|
|
yavv bende konuya 3-4 gündür girmiyordur. Şakayı abartılar herhalde diye merak edip girdim ve baktım ki konu amacından saptırılmış.
Hoş, güzel ve kolaylıkların dini olan İslamiyetin, böyle konulara alet edilmesi beni şahsen çok üzüyor.
İnanın bu İslamla alakalı konu nereden geldi bilmiyorum. Çünkü bu sayfadan önceki mesajları hiç okumadım. Aslında evet merak ediyorum. Bundan önceki mesajlarda beni kızdaracak tartışmaların, mesajların olduğu kesin. İşte bu yüzden tartışmanın aslına inmek istemiyor.
Biliyorum ki sinirlenicem ve bu sinirim hiç kimse yarar olmayacak banada...
Burda belli ki sizlerin siniri hat safhaya ermiş. 'Her biriniz İslam böyle İslam şöyle. Kuranda böyle yazar şöyle yazar' diyor.
İslamiyetle alakalı bir bilgi eksikliği olan Kuranı açar ve okur. Kimsenin oku demesine gerek yok. Çünkü burdaki herkez yetişkin ve herhalde herkez aklını kullanabiliyor öyle değil mi?
Yani kısacası;
Tartışın. Bol Bol Tartışın... Hatta Bu Tartışmalarınızın seviyesini yerlere kadar indirin... Ama İslamiyeti ve Kuranı Kerimi bu tartışmalara sokmayın!!! Alet Etmeyin!
|
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Ptsi Nis. 06, 2009 10:59 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- yavv bende konuya 3-4 gündür girmiyordur. Şakayı abartılar herhalde diye merak edip girdim ve baktım ki konu amacından saptırılmış.
Hoş, güzel ve kolaylıkların dini olan İslamiyetin, böyle konulara alet edilmesi beni şahsen çok üzüyor.
İnanın bu İslamla alakalı konu nereden geldi bilmiyorum. Çünkü bu sayfadan önceki mesajları hiç okumadım. Aslında evet merak ediyorum. Bundan önceki mesajlarda beni kızdaracak tartışmaların, mesajların olduğu kesin. İşte bu yüzden tartışmanın aslına inmek istemiyor.
Biliyorum ki sinirlenicem ve bu sinirim hiç kimse yarar olmayacak banada...
Burda belli ki sizlerin siniri hat safhaya ermiş. 'Her biriniz İslam böyle İslam şöyle. Kuranda böyle yazar şöyle yazar' diyor.
İslamiyetle alakalı bir bilgi eksikliği olan Kuranı açar ve okur. Kimsenin oku demesine gerek yok. Çünkü burdaki herkez yetişkin ve herhalde herkez aklını kullanabiliyor öyle değil mi?
Yani kısacası;
Tartışın. Bol Bol Tartışın... Hatta Bu Tartışmalarınızın seviyesini yerlere kadar indirin... Ama İslamiyeti ve Kuranı Kerimi bu tartışmalara sokmayın!!! Alet Etmeyin!
Valla ha.. Bi şaka yapalım dedik iyi ki.. İlk açtığım zamana bak, şimdiki duruma bak :S |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: HAKKINIZI HELAL EDİN Salı Nis. 07, 2009 12:59 am |
|
|
Bittimi tartışmanız rahatladınızmı bari... Kilidi astım kapıya içerde kaldınız Redkit... |
|
|
|
|
3 sayfadaki 3 sayfası |
Sayfaya git : 1, 2, 3 |
|
|