Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Vide
MesajKonu: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 1:18 am

Tarih: 03 Nis 2009 20:58 Mesaj konusu: Bug dan Yararlanma

Daha önce yapılan bug bildirimlerinde, bug olduğu tespit edilen kasabalardaki baltalar ve bunlardan yararlandığı tespit edilen oyuncular silinmiştir.

Gelen şikayetler üzerine bugün Osmanlıdaki kasabalar ve bazı oyuncuların hesapları incelenmiş, bug oldugu tespit edilen kasabaların baltaları ve bundan yarar sağlayan oyuncular silinmiştir.

Oyunda oluşan herhangi bir bugdan yararlandığı tespit edilen tüm oyuncular silinecektir.

Ustteki mesaj resmi forumda duyurular kısmında yayınlanmış.Ama yarar saglayan oyuncular silinmiştir kısmına takıldım kimmiş bu oyuncular bi ogrensek Smile
Valandil

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 2:38 am

Alıntı :
Gelen şikayetler üzerine bugün Osmanlıdaki kasabalar ve bazı oyuncuların hesapları incelenmiş, bug oldugu tespit edilen kasabaların baltaları ve bundan yarar sağlayan oyuncular silinmiştir.

Dünyanın en büyük yalanı...

Bizzat choup'la msjlaşıp ne kadar hırsız varsa bildiren bnm... (aynı anda başkalarıda şikayet ettiyse bilmem kendi adıma konuşuyorum)

Choup'dan cvpları alanda bnm...

Ve gelen cvplarda baltaların silindiği ama başka bir yaptırım olmayacağı söylendi...

Anlaşılan tepkileri durdurabilmek adına kafalarına göre ekleme yapmışlar duyurulara...
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 12:46 pm

bunu yazan kim allahini severseniz incelenmis:) incelense silinecek insanlar kimler herkes biliyor:)
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 12:49 pm

Albatros yazmis.
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 1:01 pm

pasam kolpa bunlar ya 8-10 yas arasi cocuklari kandirmak icin yapilmis bir aciklama:)
birde kendilerini boyle bir sey arastirdik havasina sokmuyorlarmi en komigide bu zaten:)

adam banlamaktan baska yaptiklari bir cacik yok bunlarin. sans eseri admin olmus tip ve mod bunlar:) belki aralarinda bir yada iki tane adam gibi adam vardir ama onuda kendilerine benzetmezler insallah:)
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 6:31 pm

ohoo yapacak bişey bulamamışlar çamura iyice battılar şimdide balya isyanının geçtiği konuları verecek cevapları olmadığı için asena gazi ve didem güzat ( iboshow daki dansöz ) olayı yine kıvırıp swalkere sen kartalsın çok komik! deyip kavga çıkarıp konuyu kilitlettirdiler. aslında acımaya başladım insan biraz düşününce bu kadar ezmenin bir manası olmadığını anlıyor açıklarını kapatmak için söyledikleri her yalanda sıkıştırdığımız için bizimde payımız var sanırım bu kadar sıkıştırmasak yalan söylemezler belki

ha boşgazi burayı okuyor gürzAT oraya swalker sen kartalsın yazdıktan sonra şıracı boşgazi sayende kiminle konuştuğumuzu anladık yazmış
be hey cahil senle muhatap olacağımımı sandın çok beklersin hatırlıyorsan sana senle muhatap olmayacağımı söylemiştim sözümün arkasındayım senle muhatap olmam hayvanları severim ama bi yere kadar insanlarla konuşmayı tercih ederim
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:01 pm

hocam bosgazi burayi okumadan durabilirmi ya:) catlar patlar yoksa Smile adamlar bizleri bi ara banladi diye forumda cekirdek citlatiyordu TUH YA KESKE BANLAMASAYDIK IKI CAMUR ATAR KENDIMIZE GELIRIZ diyorlardi:)

o degil gercekten bizde de cok hata var 3 capulcu 2 saksakciyi adam ettik iyimi:)

bunlara yapistirdigimiz her cevap bunlarda morfin etkisi yaratiyor. etki hafif kaybolunca cildiriyorlar bir daha bir daha bagiriyorlar. yazik aliskanlik oldu:)
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:01 pm

Sorma ya banımız açıldı adamlar bipppppppp, yüzümeze başka konuşup arkamızdan iftira attıkları konuları kilitlemişler.Ne güzel iftiralarına cevap verip yerin dibine sokucaktık ama sorun değil zaten yerin dibindeler Very Happy
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:12 pm

sawron, gazi ve güzat banlanmışlar Very Happy

kitlenen başlıkta yani onlarla tartıştığım başlıktan dolayı ceza yemişler Very Happy
Cucurman

Cucurman

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:12 pm

Cok ilginctirki adamlar hala kendilerini luna parkta saniyorlar.Ve binmisler bir gondola bir ucunda chopun diyer ucunda ise levan.Ve burdaki forum adminleri kafalarina gore kanun cikariyorlar ve uyguluyorlar.Ve o koyduklari kanunda kendilerine islemiyor.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:30 pm

skywalker22 demiş ki:
sawron, gazi ve güzat banlanmışlar Very Happy

kitlenen başlıkta yani onlarla tartıştığım başlıktan dolayı ceza yemişler Very Happy

ben şikayet ettim Very Happy adamlar ahlaksız ilk defa bu kadar ağır kelime kullanıyorum ama adamlar ahlaksız o kadar bayan var orada belki kendi eşleri kızkardeşleride var utanmadan neler yazmışlar 31 yazmış oysaki onun hanımıda o forumda bir insanda ahlak yoksa çok tehlikelidir , insan haksız olabilir suçlu olabilir kötü olabilir bunlar yanlış şeylerdir ama ahlaksızlık çok farklı bişeydir kendi hanımının okuduğu bir yere böyle bişey yazan biri herşeyi yapar

En son kartal13 tarafından Paz Nis. 05, 2009 7:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 7:41 pm

en kötüsüde ahlaksızlıklarından almadılar o banı
baksa bir forumda olanları resmide söylemek sucmus o yuzden aldılar..
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPaz Nis. 05, 2009 8:22 pm

baltalar silinmiş mi tuh gözüm vardı o baltalarda Razz zaten bi söylenti çıkmış baltalar bende diye Twisted Evil bende diyom evdeki baltalara ne oldu Razz Razz

ya kim silinmiş Allah aşkına silinen baltalar o doğru ama kişiler silinmemiş. silinenler hergün silinen rutin multiler onlarında baltalarla alakası yok Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

NOT: baltaların bende oldugu konusunda bir söylenti varmış Suspect zamanında yeri gelmişken söyleyeyim. ben kendi halinde bir çifçiyim ömrümde balta kullanmışlığım almışlığım satmışlığım yok. sadece belirtmek istedim
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 12:06 am

efet kartal nistel haklı hakaretten değil başka bir forumdan alıntı diye ceza aldılar..

yoksa yemede yanında yat Very Happy
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 12:29 am

baltaci lavinya pasa hahaha:) bana bak emanetlere sahip cik baltalara yatirmadin dimi kiz paralari. yakarim bak geliboluyu:) yakinda gelecem oraya. grubu topla:) alem var:)

kendi halinde bir ciftciymis puahahah:) ilahi lavis cok yasa emi tanimasam benide kandiracan he. bu arada geliboluya yeni yatirimlarimla geri donecem ikiz kule yapacam meydana:)

paralari baltaya yatirdiysan benden izinsiz yakarim seni:)

aman seco eniste duymasin:)

kronike slm:)
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 12:38 am

Nistel demiş ki:
en kötüsüde ahlaksızlıklarından almadılar o banı
baksa bir forumda olanları resmide söylemek sucmus o yuzden aldılar..

skywalker22 demiş ki:
efet kartal nistel haklı hakaretten değil başka bir forumdan alıntı diye ceza aldılar..

yoksa yemede yanında yat Very Happy

aa beyler koskoca boşgazi ve gürzAT küfürden banlanacak değiller ya bunada şükür arkadaşlar solon devrini unutmadık Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 7:32 pm

canko benimle ve baltacıklarımla alıp veremediğin ne mutluyuz biz Cool Cool
senden niye izin alayım le baltacı başımısın yoksa Razz para benim( hep züğürtüm bilirsin) balta benim keyf benim kahyasıda senmisin Razz

sen geliboluna gel ben baltalarla alem yaparım Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
sen küçükkende böyleydin imam cami baahçesinde top oynamayın topunuzu kesecem diyince bende senin sarıgını keserim büyüym oyun sahası yapacam senin evinin yerini derdin.
lol! büyüdn geliboludan gittin rendeer
kronike ulaştırırım selamını a.s. eniştenden gizlim saklım yok elhamdülillah
king king king
benim baltalarım vardı onları kimler aldı Razz:P:P:P
king king king

ya kartal onlar küfür etmezler hatta ...... yazdın diye adama ban yedirirler. yedim biliyom. Very Happy:D:D:D zira iyi bilirler hakkı hukuku bounce bounce
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 8:05 pm

lavinya biliyordum bütün baltaların sende olduğunu SmileSmile
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 8:22 pm

aaaa bakin ben hep derdim misra ve fuhrerr sucsuz onlar bug yapmadi diye lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 8:25 pm

baltacı lavinya paşa Razz
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedPtsi Nis. 06, 2009 11:19 pm

yaw şu bug bir bana vurmadı Very Happy

şöle gelseya 1000 akçe falan Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedSalı Nis. 07, 2009 12:42 am

Arwenimmm sendemi bürütüsüm Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

baltalar bende 3 saat içinde istediğim parayı getirmezseniz baltalarınızı yok bilin Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil chouptan son uyarı Razz

İnsanın adı çıkacagına canı çıksın hahaha Smile

baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz bug yapmaya oy bug yapmaya Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedSalı Nis. 07, 2009 12:50 am

Tn'de bana bug olmuştu param 83877 olmuştu hemen eve gizledim Very Happy Daha sonra tn pazarını boşalttım adamlar baktı sw 1 10 gpli bi anda 200-300 mısır alıyor hemen ispiyonladılar Very Happy ljsde donuma kadar almıştı bug iyi bişey değil gördüklerinde fazlası ile alıyorlar
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedSalı Nis. 07, 2009 12:01 pm

arkadaslar bizede bir kez bug olmustu:) ama o bug u kendimiz yapmistik Smile)) sonra bizide dava ettiler ama biz buglari bug yapmistik:)

LAVIS camiyi yikacak hem cesaretim hem de gucum yoktu Smile o yuzden geliboludan gittim. Smile SOYLE BAKACAM DUZ BIR KASABA BULUP orayi dunya standartlarinda bir saha yapacam:)

federasyon baskanimizdan gerekli izinleri bekliyorum:) sayin dj ye 3 kasab icin bir dosya gonderecem:) izin verdigi yere konduracagiz sahayi:)

sana tekrar solim paralari baltalara yatirma kapisiriz sonra:) elimden seni secoda alamaz sonra:) zapata orda degilmi niye kulaklarini cekmiyor senin:)

haciya da selam sole baltalari ona ver lazim olacak haha:)
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Icon_minipostedSalı Nis. 07, 2009 8:14 pm

Canko demiş ki:

LAVIS camiyi yikacak hem cesaretim hem de gucum yoktu

bir yanlış anlaşılma var ben CAMİ demedim İmamın evinin yerine dedim !!!! Allah camileri Hiçbir zaman yıktırmasın inş.!!! vatan tabiki kudretinde gücünde cesaretinde olmaz ! olamaz!!

lem biz baltalara kızarken maşallah ne buglar çıktı beeeeee evettt dökülün bakim yokmu artırannnn Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki