|
osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Canko
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Salı Nis. 07, 2009 8:34 pm |
|
|
amin amin amin:) evet yanlis anlasilma olmus:) ama imamlarin evi genelde caminin icinde oldugu icin:) ben kariistirdim hahahaha
ilahi lavis yaaa:) |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Salı Nis. 07, 2009 8:41 pm |
|
|
uslu durun :Dbirazcık spamdan bişi olmaz:D |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:01 am |
|
|
hişt gene bayagı olay olmus.
bir haftada neler masallah ne komplalar varmıs kimler ne yapmıs.
bu arada bir oglum oldu bu aralar onla ilgileniyorum. bu mutlulugumu sizlerle payşasmak istedim. cünki biz hepimiz bir aile sayılırız.
allah herkese nasip etsin. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:04 am |
|
|
ihtiyar paşam Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olur inş. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:18 am |
|
|
amin bende hesabı nasıl ederim düşünüyordum.
biraz pcyi ögrensin yüksek bir torpille paşa yaparız benim yerime devam eder |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:23 am |
|
|
Allah anali babali büyütsün ihtiyar |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:28 am |
|
|
ANAMMMM OLDUMU ABİCİMMM HALA OLDUMMM HALA OLDUMMM
ALLAH ANALI BABALI BÜYSÜN, HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNŞ AMİNNN
gelsin gelsin krallıkların baltalı vadilerinde baltalara basmadan yürümeyi öğretiriz |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:46 am |
|
|
İhtiyar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Artık oyunu o oynar sende kenardan izlersin Buarada lavinya yürümeyi öğrette ya çocuk senin avatarın daki yaramazın yaptıklarını yaparsa yazık çocuğa |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 11:51 am |
|
|
resmini en kısa zamanda müsait olunca koyacagım |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 12:18 pm |
|
|
İhtiyar flaşsız çekecen demi resmi bak bekliyoruz buarada adı ne merak ettim |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 1:05 pm |
|
|
adi ihtiyar delikanli ihtiyar junior un türkce versyonu |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 1:30 pm |
|
|
Allah analı,babalı büyütsün paşam |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 1:31 pm |
|
|
allah analı babalı büyütsün paşam |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 3:30 pm |
|
|
Allah Analı Babalı Büyütsün İhtiyar Paşam...
Not:Allah inş bizede hayırlı bir evlad nasip eder....
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 3:44 pm |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
- hişt gene bayagı olay olmus.
bir haftada neler masallah ne komplalar varmıs kimler ne yapmıs.
bu arada bir oglum oldu bu aralar onla ilgileniyorum. bu mutlulugumu sizlerle payşasmak istedim. cünki biz hepimiz bir aile sayılırız.
allah herkese nasip etsin. Hayırlı olsun,senin adına sevindim..
Dünyanın en büyük mutluluğunu yaşıyor olsan gerek.. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Çarş. Nis. 08, 2009 4:01 pm |
|
|
Allah Analı babalı büyütsün paşam Bu arada harbi kimmiş o silinenler (: |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Perş. Nis. 09, 2009 12:48 am |
|
|
lem kızımız dedik bağrımıza bastık baltaları saklamış yetmiyor birde geri yollamış anacım saklayamadın mı düzgünce. Yürü kız eve sanane elalemin bugundan sen tarlana sapanına bak |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Perş. Nis. 09, 2009 8:20 am |
|
|
Ahanda yolcuuu acı kıza heves etmiş bakmış herkes balta alıyor bugdan oda almak istemiş ama o biraz becereksiz çıkmış diğerleri gibi uyanık olamamış kaptırmış geri baltaları O etmiş sen eyleme
lavinya bu kıyamı unutma |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Cuma Nis. 10, 2009 9:27 pm |
|
|
sağ ol arwencim evet anneeeeee arwen haklı ya sapan yerine balta kullanılırmı diye baktım choup biz kodlayana kadar baltaların bana emanet dedi
şaka maka baltaların olayı başıma kalırmış
ehdiyarim abim yeğenimi görmek istiyommmmmmm |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Cuma Nis. 10, 2009 11:54 pm |
|
|
Allah analı babalı büyütsün... |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş C.tesi Nis. 11, 2009 11:16 pm |
|
|
ihtiyar abicim
Minik Bebeğin Yanaklarından Ileriki Günlerde öpebilmek Dileğiyle Bebeğinizle Beraber Saglık Ve Mutluluk Dolu Yıllar Dileriz.
kardesin cankodan sevgiler saygilar hurmetler sayin pasam:) |
|
|
|
redberet
|
Konu: Geri: osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş Paz Nis. 12, 2009 3:33 pm |
|
|
Allah analı babalı büyütsün,ailesine,vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olur inşallah |
|
|
|
|
osmanlıya bugdan gelen baltalar silinmiş |
|
|