Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Valandil

Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Vide
MesajKonu: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:40 am

Son İki Seçimde Bizi Zafere Götüren Halkımıza Tekrar Teşekkürlerimizi Sunarken...

Yeni Seçimlerdede Sizlerin Desteğinden Eminiz...

Divan Seçimi İçin Aday Listemiz...

...

1) ComeFromHell - Kırklareli

2) Yetisbey - Çanakkale

3) Melike - Dedeağaç

4) Fmc - Gelibolu

5) Prens - Ayvalık

6) Obur(Enes) - Tekirdağ

7) Nicomedia1 - Şarköy

8 ) Spiritless - Türbedere

9) Chocolateman - Erdemit

10) Fakilli - Gönen

11) Calvus - Dursunbey

12) Mit - Çanakkale

...

Tecrübeli Ve Aktif Kadromuzla...

Her Kasabanın Sorunlarını Bilen, Sizlerin İçinden Gelen Değerli Adaylarımızla...

Vatanımızın Yükselmesi Ve Halkımızın Huzur Ve Refah'ı İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz...

Osmanlı İçin El Ele Hep Beraber Daha İyiye - Oylar OHRF'ye !!

Teşekkürler...

...

Programımız ;

https://kralliklar.all-up.com/trakya-eyaleti-f2/osmanly-huzur-refah-fyrkasy-divan-programymyz-t746.htm

En son Valandil tarafından C.tesi Haz. 28, 2008 1:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 2:28 am

Haıyrlara Vesile olsun...

Başarılarınız Devamını Bekliyoruz Bu secimlerde de !!!
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:33 am

Hayırlı olması dileğiyle ama Edremit'den Chocolateman fikrini kim verdiyse çok merak ediyorum. Edremitten alacağınız bir oy varsa o nı da kaybettiniz desene. Smile
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:42 am

Hayırlı uğurlu olması dileğiyle. İnşallah Osmanlı kazanacak bu isimlerle.
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:42 am

Saçmalıyorsun Sawron.

Liste bence çok iyi, başarılı olacağımıza eminim...
Valandil

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:43 am

Sayın Savron Boş Konuşmayınız Lütfen Wink
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:55 am

Listeye hep destek tam destek Smile
enes

enes

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 11:58 am

Hadi Hayırlı Bakalım king
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 12:03 pm

hayırlı olsun
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:00 pm

Tecrübeli bir kadro olduğu çok açık..Başarılar...
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:02 pm

hayırlı olsun
ilolo

ilolo

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:17 pm

hayırlı olsun
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:20 pm

başarılar...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 1:52 pm

güzel liste divan tecrübesi olanlar bol:)
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 2:02 pm

Arkadaşlar inş bu dönemdede cok mutlak bi basarı sağlıcağa benziyoruz ins herzamanki gibi kazanan yine Osmanlı olur
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 2:35 pm

Oylar Ohrf'ye
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 4:18 pm

sanduk demiş ki:
Saçmalıyorsun Sawron.

Liste bence çok iyi, başarılı olacağımıza eminim...

Kelimelerini kullanırken azıcık daha dikkatli ol lütfen.

Valandil demiş ki:
Sayın Savron Boş Konuşmayınız Lütfen Wink

Boş yerleri siz doldurun o zaman. Banane. Bişey biliyoruz da konuşuyoruz di mi?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 4:41 pm

Sawron bey lütfen burda secimlere az kala polemik yaratmayı kesin gecmisinizi burda bana döktüttürmeyin yani OHRF deki günlerinizi lütfen ama lütfen Smile Listede bizim Fırkamıza ait bir liste yayınladık dostlarımızın görüslerini almak icin Ama siz eğer cekemiyosanız secimde alacağımız tabiki halkımız desteği sayesinde alacağımız başarıyı çekemiyecekseniz lütfen yorum atmayın vede bir polemik ortamı oluşturmayın

Saygılar
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 4:54 pm

Öncelikle şunu hatırlatmak istiyorum ki OHRF'deki günlerim benin oyundaki ilk günlerimdi. Açıkçası oyunu bilmiyordum. Ama kısa zamanda çok yol katetdiğim kesin. O zamanki yaptıklarımda da bir problem olduğunu zannetmiyorum.

Divan listesi güzel ama böyle güzel bir liste içindeki bir insan hakkındaki düşüncemi ortaya koydum. Bu da gayet normaldir sanırım. Ama şu çekememek konusuna gelince kimi çekemeyeceğimi anlamış değilim. Kimi çekemiyor muşum ben bakayım.

Tabiki benim isteğim de gelecek divandaki insanların Osmanlı'yı adım adım ileriye götürecek in olmasıdır. Liste de öyle zaten.

Benim amacım asla polemik yaratmak değil. Bunu hiçbir zaman yapmadım zaten ama bana verilen cevaba da düşüncelerimi aktarmam doğaldır. Bu başlık da bunun için açıldı sanırım. Herkes listeyi görsün yorumlarını yazsın diye...

Bu listeye basarılar diliyorum. Umarım Osmanlı için en iyisi olur.

Bu konuda bana cevap yazılmayıp uzamazsa burası için daha iyi olacaktır.

Saygılar
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:15 pm

saolun attığınız yorum icin tabikide uzatmaya gerek yok herseyi en kısası olduğu andan itibaren kesmek lazım Wink Neyse dediğiniz gibi uzaatmaya gerek yok arkadaslar yorumlarınızı bekliyoruz Smile
bursamami

bursamami

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:21 pm

Listeye şöyle bir baktım da fena gözükmüyor, en azından bıldığım kişilerin iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum. Peki seçilmeniz halinde neler yapacaklarınızı da açıklamanız mümkün mü?
Calvus

Calvus

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:27 pm

sawron demiş ki:
Tabiki benim isteğim de gelecek divandaki insanların Osmanlı'yı adım adım ileriye götürecek in olmasıdır. Liste de öyle zaten.

Bu listeye basarılar diliyorum. Umarım Osmanlı için en iyisi olur.

Saygılar

İyi dilekleriniz için tesekkür ederiz. Parti olarak tek amacımız ülkemizdeki refah seviyesini artırmak. İnşallah yeni divan ile birlikte bunu başaracağız.

Secime katılan tüm partilere başarılar. Kazanan Osmanlı İmparatorluğu olsun.

Saygılarımla
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 6:36 pm

bursamami demiş ki:
Listeye şöyle bir baktım da fena gözükmüyor, en azından bıldığım kişilerin iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum. Peki seçilmeniz halinde neler yapacaklarınızı da açıklamanız mümkün mü?

Bursamami kardeş sen şu an secim programımızdan bahsediyorsun evet mümkün ama şuan Parti Başkanımız Secim programı üzerinde son rutuşlarını hazırlamaktadır En yakın zamanda da Parti programımızı sizlere takdim edicez

Saygılarımla
bursamami

bursamami

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:02 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
bursamami demiş ki:

Bursamami kardeş sen şu an secim programımızdan bahsediyorsun evet mümkün ama şuan Parti Başkanımız Secim programı üzerinde son rutuşlarını hazırlamaktadır En yakın zamanda da Parti programımızı sizlere takdim edicez

Saygılarımla

ilgin icin sagolasin Wink
excalybor

excalybor

MesajKonu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 10:26 pm

Fırkamıza hayırlı olsun....

Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki