soll
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Cuma Haz. 27, 2008 8:23 am |
|
|
Eminimki hayırlı olacak.. |
|
Aegean
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Cuma Haz. 27, 2008 8:36 am |
|
|
Öncelikle Hayırlı Olsun Liste gayet güzel daha da iyi ola bilirdi.
Lütfen diğer partilerle kavga etmeyin söz atışmaları felan hiç oş olmuyo altı üstü bir divan sonuçta osmanlı bizim osnanlımız kardeşlik içinde yönetelim.
Aynı zamanda artık OHRF den daha genç tecrübesiz demiyorum yanlış anlamayın sadece daha genç ve oyunda yen kişilerden liste oluşturmasını bekliyorum artık.Halkın içinden olduğunuzu belli edin.
Umarım Seçimi İktidar olarak tamamlarsınız |
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Cuma Haz. 27, 2008 1:02 pm |
|
|
- Aegean demiş ki:
- Öncelikle Hayırlı Olsun
Liste gayet güzel daha da iyi ola bilirdi.
Lütfen diğer partilerle kavga etmeyin söz atışmaları felan hiç oş olmuyo altı üstü bir divan sonuçta osmanlı bizim osnanlımız kardeşlik içinde yönetelim.
Aynı zamanda artık OHRF den daha genç tecrübesiz demiyorum yanlış anlamayın sadece daha genç ve oyunda yen kişilerden liste oluşturmasını bekliyorum artık.Halkın içinden olduğunuzu belli edin.
Umarım Seçimi İktidar olarak tamamlarsınız Temennileriniz icin çok teşekkür ederiz Aegan kardes fakat Başkanımızında sayfanın basşında yayınladığı üzre her kasabadan bir kişi oldu yhani o kasabanın derdini bilen o kasaba için çalışan Osmanlı İmpartorluğunun tanıdığı saygın ve tecrübeli kişilerden oluştu divan listemiz bunların arasında daha önce hic divan deneyimi yaşamayan kardeşlerimizde var bizce bu liste yeterince genç arada tabikide yol gösteremk için eski kanlara ihtiyaç vardır her konuda olduğu gibi Saygılarımla |
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! C.tesi Haz. 28, 2008 1:05 am |
|
|
- Aegean demiş ki:
Bizim partimiz kardeşlik için vardır.Yapılan polemiğe rağmen ağzımı açmadım tartısma çıkmasın diye.Bizim davamız makam davası değildir.Bizim davamız zenginlik davası değildir. Bizim tek bir gayemiz amacımız vardır.Oda Osmanlı Devletinin Şerefini ayaklar altına aldırmamak,yükseltmek ve düşmana galabe etmektir İyi niyetleriniz için herkese teşekkür ediyoruz. |
|
Melike
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! C.tesi Haz. 28, 2008 6:26 pm |
|
|
Osmanli icin calisan her partiyle uyum icinde olan, baska partilere karsi laf üretmek yerine, calismayi ve Osmanli icin birseyler yapmaya calisan bir parti oldugumuzu gecen divan secimlerinde gösterdik. Bu secimde de, bu yolda ilerleyip, bu amac icin calisacagimiza kusku yok.
Partimize ve tüm Osmanli icin calisacak partilere secimlerde basarilar. Tarafsizlik, dürüstlük, caliskanlikla ve Osmanli icin en iyi yolda birlesmek ümidiyle... |
|
Stantr
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Çarş. Tem. 02, 2008 7:27 pm |
|
|
Listedekilere hayırlı olsun. İnşallah sonunda kazanan Osmanlı olucak |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Perş. Tem. 03, 2008 7:50 pm |
|
|
Allah hayırlı etsin alnımızın akıyla cıkacaz inş. |
|
johnsilverr
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Paz Tem. 06, 2008 10:42 am |
|
|
valandil bu fırkada bende varım ama beni yazmamıssın?? |
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Paz Tem. 06, 2008 6:25 pm |
|
|
john silver bizimde bu divan secimi listesi ona bakarsan benimde adım Divan secimi listesi bu tmm o yüzdne adın yok snn bnm yada dier kardeslerimin
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Osmanlı Huzur Refah Fırkası - Divan Listemiz !! Perş. Tem. 17, 2008 11:30 pm |
|
|
Divan seçimi bittiği için kilitlenmiştir |
|