Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Vide
MesajKonu: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:11 pm

Bu gün itibariyle artık süresiz banlılar arasına girdim..
Suçumda forum yöneticilerini elestirmekmis ha..
Elestirmedikçe her istediklerini yapan bu şahsiyetsizler, elestirince hatlarını düzelteceklerine forumdan banlıyorlar anlasılan...
Elestiri olmadan nasıl hatalarını anlayacaklarsa.. Aslında elestirsen de fayda etmiyor şu durumda..
''Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir''.. misali gidiyorlar...
Bakalım baska kimleri banlayacaklar??
Yakında sadece kendileri kalırsa hiç şaşmayın...
Artık kendi kendilerine laf yetistire yetistire kullanırlar forumu..

Karantinaya almıslar orayı..
Virüslü olanları içerde bırakıyorlar

Zombi değilseniz bekleriz.. Wink Wink
Cool Cool Cool
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:15 pm

ya onlar daha kendilerini bişi sansınlar yakında banlıcak kimse kalmıyınca görürüz onları tek başlarına forumda takılırlar Very Happy
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:16 pm

Zombilesmeden kurtulun sizde bosverin ... Mis gibi bölge var burda Cool
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:29 pm

Hayirli olsun Polat Very Happy Very Happy Very Happy
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:30 pm

PolatALEMDAR demiş ki:
Zombilesmeden kurtulun sizde bosverin ... Mis gibi bölge var burda Cool

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:31 pm

asmen demiş ki:
Hayirli olsun Polat Very Happy Very Happy Very Happy

Sağol baldız.. Darısı basına Cool
@li

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:35 pm

Geçmiş olsun..
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:39 pm

geçmis mi? Duymamıs olayım İnfini Cool
@li

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:52 pm

İnfini değil Very Happy Gördüğün üzere @li Very Happy

Hayırlı olsun o zaman Very Happy
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:54 pm

Pardon ya ben seni sonsuzla karıstırdım... Sad
Sağol darısı basınıza..
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:57 pm

Very Happy Very Happy Buda Yeni eklendi Sıcak Sıcak Very Happy Very Happy Very Happy

https://2img.net/r/ihimizer/img23/7103/fuhrerr.jpg

Buyrunnnn !!!

Bu arkideşde Anında banlandı Vayyyy Sende Hoşgeldin Recep Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 8:58 pm

Saolun Very Happy:D fuhrerr yanlış adama bulşatı Very Happy:D oyundan bezdircem onu Very Happy:D bana bulaştığı güne lanet edicek Very Happy:D
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:28 pm

recep gideken güzel laf koymuş sun ama Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:30 pm

Ayıpsın Very Happy Ben daha ona neler koyacam Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:32 pm

Recep................ Very Happy

Nedir bu Very Happy
lol!
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:34 pm

https://2img.net/r/ihimizer/img23/4602/fuhrerrf.jpg

Buda Yeni çıktı Ah Recep ah ne diyeyim ben sana Smile
@li

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 9:35 pm

hhahahaha Very Happy

lol!
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:06 pm

Geçmiş Olsun 2.forumdanda banladıalr herhadle giremiyorum :Very Happy:D Fuhrer akıllanmıştır artık Very Happy
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 10:21 pm

bende 2. forumdan banlandim
ilk banim hayirli olsun Very Happy
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedÇarş. Nis. 15, 2009 11:52 pm

yaptığınızla hiçbir kar elde edemediniz .. aksine çok şey kaybettiniz.. en başta adam amacına ulaştı.. ne oldu ki şimdi banlandınız.. bunu marifet samak yerine adama koz vermeseniz daha iyi olmaz mı ??

ben bu tavrı yanlış buldum bu benim görüşüm..
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 12:50 am

Banada Beyoglu hesabiyla o kadar sövdü bende dayanamadim fakat nasil banladilar anlamadim. ismim bile gozukmuyor banlananlar arasinda... fuhrerr ayvayi yedi benden soylemesi. kasaba kasaba dolasip herkesi bilgilendirecegim. bu çapulcunun ne oldugunu herkes ogrenecek.
Valandil

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 1:10 am

Capanoglufetihbey demiş ki:
https://2img.net/r/ihimizer/img23/4602/fuhrerrf.jpg

Buda Yeni çıktı Ah Recep ah ne diyeyim ben sana Smile

mohuahuahuahuahuahua lol!
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 1:29 am

bu Fuhrerr kadar korkak, dengesiz, assagilik bir ezik yok ha Very Happy
karademir

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 9:11 am

çok güldüm ya başlığa eline sağlık az bile söylemişsin fuhrer e Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Icon_minipostedPerş. Nis. 16, 2009 1:18 pm

totalwar61 demiş ki:
yaptığınızla hiçbir kar elde edemediniz .. aksine çok şey kaybettiniz.. en başta adam amacına ulaştı.. ne oldu ki şimdi banlandınız.. bunu marifet samak yerine adama koz vermeseniz daha iyi olmaz mı ??

ben bu tavrı yanlış buldum bu benim görüşüm..

Yoo Aslında biz kendimizi banlatarak çok şeye ulaştık Wink Cool

Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki