islam44.
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 1:21 pm |
|
|
Resmi Forumda Banlı olmayan BEnmiyim yaw tek |
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 3:08 pm |
|
|
Sende katıl gel gel Panzehir bedava nasılsa, Kullanan gelsin... |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 3:47 pm |
|
|
vallahi.daha banlanamadım.bir p.m atta ona göre yazak. |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 4:07 pm |
|
|
Ben de banlanmadım:) |
|
islam44.
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 4:15 pm |
|
|
Banlanmak için ne yapalım.polatALemdar |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 4:34 pm |
|
|
o banlanma olayi kendiliginden gelisiyo zaten ben forumda gaziye sawrona saydim bisey olmadi fuhrerre gel seninle tekirde cift kale mac yapalim dedim ban yedim anlayamadim ben bunlari |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 5:31 pm |
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Doğru söyleyeni Dokuz köyden Kovarlarmış ( SüReSiz BaN ) Perş. Nis. 16, 2009 5:50 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- o banlanma olayi kendiliginden gelisiyo zaten
ben forumda gaziye sawrona saydim bisey olmadi fuhrerre gel seninle tekirde cift kale mac yapalim dedim ban yedim anlayamadim ben bunlari
|
|