Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 10:51 am

"Müdür ne yaptın?" derdim.
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 11:28 am

haci çok yakışmış elbiselerin ama çorap eksik satımmı sana elimde var bi dene derdim Razz lol!
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:09 pm

Very Happy bedavaysa ben alıyım derim
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:13 pm

nitcen kız erkek çorabini gel kız vereyim ama en düşükten lol!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Nis. 25, 2009 12:20 pm

lol! "Teşekkürler olabilir." derdim.
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 6:41 pm

ben alcam çorabıRazz kaptırmam derdim Very Happy şuan giydiğimde erkek şalvarıVery Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 6:42 pm

Görmezden Gelirdim Razz
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 6:44 pm

yürü gitt ezik derdim Razz
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 6:47 pm

Selamın Hello Derdim Very Happy
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 7:20 pm

ilkönce çelme takar sonra dikkatli olurmusunuz derdim
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 9:06 pm

Rk şifreni verirmisin derim
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 4:36 pm

Çanakkalede tarla alcak birini tanıonmu derim
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 9:04 pm

bana borç verirmisin derim Very Happy
Aksen090

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 9:13 pm

para senin köpegin olsun derim Surprised
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 9:56 pm

karizma budur işte bea derim afro afro afro

çorap için dövüşmeyin ikinizede yaparim ayıpsiniz fani R.Knin çorabindan ne olcek lol! lol!
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:08 pm

hmm sanırım ilk diycem şey:

aaaa o senmiydinnn çok başka hayal etmiştim! Smile (özellikle forum avatarı göz önüne alınırsa Very Happy)
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:18 pm

epiphania demiş ki:
hmm sanırım ilk diycem şey:

aaaa o senmiydinnn çok başka hayal etmiştim! Smile (özellikle forum avatarı göz önüne alınırsa Very Happy)

lol! lol! lol! evet o bendim
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:18 pm

ben neden oyundan silindim de yeni hesap açıp inegöllere düştüm derdim
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:21 pm

ne bilim len ljs miyim albatrosmu kedimi fil mi tavşanmı levanmı iziledurmu choup mu eugene mi kurallari okuyun
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:32 pm

sen eugene sin (cs 1.6 da e sevmediğim adamın ismi)Razz
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Nis. 30, 2009 10:35 pm

Slm derim
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 4:19 pm

Çok saol tarlamı alacağın için
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 8:49 pm

Cool hayırlı olsun derdim
Attila

Attila

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 9:01 pm

Gel hadi takıl bana bin arabama çıkalım yollara derdim. Very Happy What a Face
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 9:17 pm

yoluma devam ederdim.Çünkü yolda görünce(belkide görmüşümdür) tanımıyorum Very Happy

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki