Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
recep298

recep298

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 10:05 pm

Yolda Üsteki Üyeyi Gördümü Ne Bilim REsim Felan Koy Avatara Belki Çıkartırım Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 11:03 pm

recep298 demiş ki:
Yolda Üsteki Üyeyi Gördümü Ne Bilim REsim Felan Koy Avatara Belki Çıkartırım Very Happy

etrafa bakın bi Triyaki ara bulursun Very Happy (her bulduğun Tiryakiyi ben sanma biliyorsun ben tiryaki değil Triyakiyim Very Happy )

yine tanıyamassan üzerimde Dudaktriyakisi yahut Triyaki diye bi tişörtle gezerim Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 3:37 pm

sLm deRim =)
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 02, 2009 6:29 pm

nasılsın derdim
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 07, 2009 10:16 pm

Selam Verip Yoluma Devam Ederim...
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:28 pm

ne selam veririm ne selamını alırım Twisted Evil geek
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:32 pm

Görmemezlikten Gelirim...
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 1:57 pm

selamın aleyküm recep aga çoluk çocuk napıyo derdim ye$il ye$il
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 3:48 pm

cengoo nasılsıııııın derdim Very Happy:D anladın sen WinkVery Happy
@li

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 3:58 pm

Selamlarrr Very Happy
carisma_92

carisma_92

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:02 pm

selam
@li

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:03 pm

Siz hangi gezegendesiniz Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:46 pm

çekil len yolumdan derdim lol! lol! lol! lol!
seco_0150

seco_0150

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:00 pm

"askım baksana bana" derdim Laughing
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:04 pm

BUYUR AŞKIM DERDİM Smile Embarassed
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:34 pm

Oo Madenci Napıyon Derdim Very Happy:D
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 6:15 pm

çekil aradan ben lavişimi görcem Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 7:27 pm

yettim epipim kaç gundur yollarda seni arıyorum derim Very Happy
şükür kavuşturana cheers cheers cheers
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 9:43 pm

'''bu gün Allah ıcın ne yaptın''' derim Razz
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 9:44 pm

ibadetin gizlisi makbuldur derim Cool Cool Cool
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 9:46 pm

bende gulerımm ve tuttum senı derım:)SmileSmile

üstteki üyeyi yolda görsen ne dersin?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3