|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|
Yazar |
Mesaj |
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Mayıs 14, 2009 5:24 pm |
|
|
dumansız sıgaranın, kopuksuz bıranın, sensız şu hayatın.... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Mayıs 14, 2009 5:31 pm |
|
|
Hayatınızı kazanmak istiyorsan,hayatınızı ortaya koymalısınız...!!!
|
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Mayıs 16, 2009 11:00 am |
|
|
slmm yenı gun.omrumden bır gun daha eksılıor ve ben buyuyorum buyudukcede dertler cogalıyor .ama ben yasamaktan buyuk bır haz duyuyorum ve bu gunlerı yasadıgım ıcın sukredıyorum.....
slmmmmmmmmmmmmm forumun guzel ınsanlarııııııııı |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Mayıs 16, 2009 1:43 pm |
|
|
Koydum sevinçlerimi önüme... Baktım hepsi sensin!... Yazdığım şiirlerin her hecesi... Üzüldüğüm tüm filmler... Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler... Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin!...
Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!...
Şimdi senden vaz mı geçmeli??.. Masal olup yola devam mı etmeli??.. Ben kalpten sorumlu... Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!... |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random C.tesi Mayıs 16, 2009 11:33 pm |
|
|
artıq qartopu bipppppppp istemıommmmmmmmmmm ellerım donduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......
....mY..FreE...sTYle....
pesimistjoju q |
|
|
|
seco_0150
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Mayıs 18, 2009 2:25 pm |
|
|
canım sıkkın yara almıs dost bugun |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Mayıs 18, 2009 2:28 pm |
|
|
offf offff Tavşanlıdan Çana Hametimin yanına ışınlanmak istiyorum öylece çekip gittiğm içn beni affet |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Mayıs 18, 2009 4:42 pm |
|
|
Itina Ile Aslan Terbiye Edilir..basvuru: Herhangi Bir Fenerbahceli….. |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Ptsi Mayıs 18, 2009 4:47 pm |
|
|
Dal rüzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere.
|
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 4:04 pm |
|
|
Yanımda olman için neler vermezdim... Sadece bir kere olsun bakmak gözlerine..Dünyalara bedel bir gülümsemen.Ellerin saçlarımda süzülse,yaslansam göğsüne..Bütün acısını çıkarsak seninle bu hasretin. İmkansızımsın... İmkansızınım... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 4:11 pm |
|
|
İmkansız şey şiir yazmak ve aşıksan yazmamak...
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 4:44 pm |
|
|
@li Avatarın güzelde kolunu altındaki yere k ırmızı bas |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 4:45 pm |
|
|
Anlamadım islam düzgün yaz
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 4:58 pm |
|
|
Koltuk altın sarı kalmıs kılıc olan kolun |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 5:00 pm |
|
|
- FranSuVa1905 demiş ki:
- Koltuk altın sarı kalmıs kılıc olan kolun
evet |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 5:03 pm |
|
|
ha
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Salı Mayıs 19, 2009 11:10 pm |
|
|
seviye 3 olmak istiyorummmmmmmmmmmm yeter artıkın yaaaaa |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Mayıs 20, 2009 11:43 am |
|
|
bende sewıye 2 olmak ıstyorum kaldı 200 akce elımde 10 cuval bugday var almak ısteyen varmııııııııııı |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Mayıs 20, 2009 12:34 pm |
|
|
Bana takıl hayatını yaşa |
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Çarş. Mayıs 20, 2009 4:35 pm |
|
|
KARANLIK GECELERİMİN YILDIZI SENSİN HEP BÖYLE BEKLETİP HEP SÖYLETİRSİN HEP YALAN YEMİNLER HEP YALAN SÖZLER BİRGÜN GERÇEK OLUP GELEMEZMİSİN GELEMEZMİSİN OOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFF AŞK BU KADAR ACI VERİRMİYDİ YAAA |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Mayıs 21, 2009 3:06 pm |
|
|
voleybola hastayımmmmmmm :D |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Mayıs 21, 2009 6:46 pm |
|
|
merdıven almak ısteyen varmıııııııııııı 60 a |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Perş. Mayıs 21, 2009 7:41 pm |
|
|
pesimizm bide feminizm karşıtıyım ordaykende burdayken karşı kıyı |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Paz Mayıs 24, 2009 1:47 pm |
|
|
içimde süper bi kıpırtı var sırıta kaldım yüzüm gevşemiyo :D:D böyleeee bakıyom ortalıga Allahım delirdimmi |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random Paz Mayıs 24, 2009 8:58 pm |
|
|
Playback değil gerçek ses |
|
|
|
|
İçinden Geçeni Söyle Nam-ı Diğer Random |
|
|