Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

BURAYA KADAR!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:10 pm

....

En son Aksen090 tarafından C.tesi Mayıs 09, 2009 3:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : gereksiz)
Hufu

Hufu

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:18 pm

Hersey tamamda; kufurlu mesajın resmini buraya koyup, millete okutturmanın geregi yok kardes.

Ayrıca gecmis olsun.
asmen

asmen

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:23 pm

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Diyecek bir sey bulamiyorum... vay be..
Sanirim Osmanlida koltuk ugruna cevrilen oyunlari unutmaya calissak cok acimasiz bir bicimde sip diye karsimiza cikiyor.
Sana gecmis olsun Aksen
(fakat o küfürleri editlesen yada üstünü cizsen fena olmaz)
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:32 pm

Çok üzüldüm aksen senin başına gelmemeliydi bu arada şifreni nasıl buldular hala şaşıyorum geçmiş olsun.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:36 pm

Aslında bu mesajları versek düzeltebilirlermi?
rehaxx

rehaxx

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:39 pm

gecmıs olsun aksen osmanlıda boyle olayların tekrarlanmamasını umut ederek bu olayı kınıyorum
Emin.e

Emin.e

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:41 pm

Alıntı :
Çalınan hesap __koroglu__, hesabı çalan / çalınan hesabı soyan kişiler Aksen090, pellin06 ve multi hesapları hasret_cetin, esilaee, gizemli_kiz, gizem_sesi, pelin006, periisu oyundan silinmiştir.

Çalınan hesap Karabela2121, çalınan hesabın parasını -3000 e belediyeyi kullanıp düşüren ve paraları kendi hesabına aktaran Senolll oyundan silinmiştir.

Silinme sebebinin resmi forumdaki yazılışı.Şüpheli oyuncular takibinden Hesap güvenirliği başlığından altıntıdır.
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:56 pm

köroğlu dene kişiyi ezineden tanırım lakin 1-2 haftadır canakkalede oldugum için onu soyup hesabıma para geçirme şansım yok.
pelin06 ezinede oyuna başlamıştı ailemize katıldı ordan biliyorum lakin uzun süredir onunlada görüşmüyürom

pelin006 ile de çanakkalede tanıştım
kendisi ile bir alakam yoktur hatta kendisi çanakkalede siyasi rakibimin destekçisidir..

diğer hesaplarla ile bir bagım kanıtlanırsa
ya da bu kişilerin hepsi ile en ufak bir alışverişim oldugu bile kanıtlanırsa
(sadece pelin06 ya ezinede gp vermiştim)

bi daha ne oyuna ne de foruma girerim
nede bu insanların yüzüne bakarım...

bunu kim yazdı bilmiyorum ama bunları kabul etmiyorum...

inanırsınız inanmassınız bilemem lakin madem bu nedenlerden siliniyorum
kanıt koyun ortaya da inanalım...
Emin.e

Emin.e

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 8:59 pm

Albatros yazmış.Oyun adminlerinden bilgi alarak yazılıyordur.Forum adminlerinin oyunla ilgili yetkileri yok.
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:03 pm

en azından şunu söyleyeyim benm bu oyuna verdiğim emekl o kadar çok ki
3-5 akçe için silinecegimi bile bile böyle bir iş yapmam...
madem multi yapma yetenegim var madem hesap çalabiliyorum
kendi hesabımı çaldırmazdım...
Emin.e

Emin.e

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:16 pm

Bana çok inandırıcı gelmedi hesabının çalınması.
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:23 pm

banada gelmedi ama şu anda giremiyorum ne kötü demi...
girebilsem hadiselerimi göstericem millete temiz mi kirlimi görsünler diye...
turksehitoglu

turksehitoglu

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:29 pm

valla hocam çanakkalenin eski reisi olarak sabah o arkdaşın seçim yazısını gördükten sonra oyumu sana verdim.

Böyle mesaj çeken arkdaşında aklından bişeyler eksik olduğu hatta aklının olmadığı belli olmuş.

eğer bi suçun yoksa üzüldüm..Geçmiş olsun
kartal13

kartal13

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:29 pm

hmm.. ljs nin son duyurusundan sonra her silinene multi diyemiyoruz arada kaynayanlarda oluyor sanırım aslada gerçeği bilemeyeceğiz geçmiş olsun size tavsiyem camilerde dilenmeyin yada birine borç verip almayın hatta ljs nin dediği gibi güvenmediğiniz kişilere gp bile vermeyin
malsi

malsi

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:30 pm

Vallaha buyuk gecmis olsun Aksen cok uzuldum bana da aynisi olsa bende herhalde bukadar emekten sonra biraz zor baslardim oyuna(yeniden) ama sizin gibi degerli arkadalsarin aramizdan ayrilmasi bizleri vatanseverleri cok uzer tekrar buyuk gecmis olsun
Cucurman

Cucurman

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:32 pm

Emin.e demiş ki:
Bana çok inandırıcı gelmedi hesabının çalınması.

Sana inadirici gelmediyse bana inadirici geldi.Senin derdin ney onu anlayamadim sen arsene inansan ne olur inanmasan ne olur.Arsen kardesim buyuk gecmis olsun illahi adalet bir gun elbette tecelli eder.
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:41 pm

.....

En son Aksen090 tarafından C.tesi Mayıs 09, 2009 3:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : gereksiz)
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 9:45 pm

...

En son Aksen090 tarafından C.tesi Mayıs 09, 2009 3:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : gereksiz)
turkscihad

turkscihad

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 10:13 pm

Senin hesabını çalan kişi kendi şifresini "123456" yapmış öyle mi?Aksen neler dönüyor orda bilmiyorum ama her zorda kalan bunu OBBF nin üzerine yığacaksa işimiz var.İyi günde yan yana olduğumuz kötü günde sırtını dönecekse hiç yanımızda olmasın zaten.
alpi_03

alpi_03

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 10:18 pm

Geçmiş olsun dostum..

Öncelikle o küfürleri oraya yazmasan daha iyi olurdu..

Bu tür emek hırsızları oldukça,ne desen haklısın..

Resmi forumda ki açıklamaya gelince,ALBATROS nickli admin bozuntusu yalancının önde gidenidir,kendimden biliyorum..Onun hiçbir yazısına güvenmiyorum..

LJS yazdı ise,orjinalini koyacak o yazının,başka türlü maval okuyor okumuyor belli olmuyor..
recep298

recep298

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 10:58 pm

Geçmiş Olsun...
Yamatoo

Yamatoo

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:10 pm

çok geçmiş olsun
Aksen090

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:16 pm

ya birisi malkocbeyin saattıgı 170 akçelik mısırın hesabını verecek mi?
yoksa mahkemeye gitsin mi bu konu?
turkscihad

turkscihad

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:32 pm

Aksen090 demiş ki:
ya birisi malkocbeyin saattıgı 170 akçelik mısırın hesabını verecek mi?
yoksa mahkemeye gitsin mi bu konu?
İyide mısırı satan malkocbey hesabını niye bir başkası versin Smile

Aksen bu işin bu kadarla sınırlı olmadığı belli kardeş.Bize bahsetmediğin birşeyler var sanki
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

BURAYA KADAR!! Vide
MesajKonu: Geri: BURAYA KADAR!! BURAYA KADAR!! Icon_minipostedCuma Mayıs 08, 2009 11:46 pm

Geçmiş olsun.

BURAYA KADAR!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki