|
Yazar |
Mesaj |
ocan
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Cuma Mayıs 08, 2009 11:48 pm |
|
|
http://ypv1961.jino.ru/ Look ...............................................
AKSENİN SORUSUNA BİRİNİN CEVAP VERMESİNİ bende sabırsızlıkla bekliyorum geçmiş olsun kardeşim |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:05 am |
|
|
geçmiş olsun aksen kardeş gerçekten çok üzüldüm... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:37 am |
|
|
Arkadaşlar bir mod yokmu şu küfürlü yerleri editlesin ayriyeten ocan nın mesajında çıkan linke tıklamayın pc niz donar |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:41 am |
|
|
aksen gecmiş olsun yanlız kafamı bir sey kurcaladı
bu adam belediyeden mısırı aldıgı saat 17.30
sana attıgı msj saati 18.44
anladıgım kadarıyla senin hesaba girdigin ss profili saati 19.14
30 dk icinde sana msj atıldı sonra hesabın haclendi, ve sen de bu arada aynı hesabı hacledin ss leri hazırladın. egerki profil deki saat senin hesabı ele gecirdigin zamanınki ss ise olaylar cok hızlı gelişmiş. |
|
|
|
reelman
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:57 am |
|
|
oncelikle gecmiş olsun OBBF adına boyle bir olaydan kesinlikle haberim yoktur. Gerekli araştırmayı şahsım adına yapıcam, Eğerki görevlerini, yetkilerini ve oyun anlayışımızı yerine getirmeyen partililerimiz olursa gereği yapılacaktır. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:14 am |
|
|
Sana mesajları yollayanın partimizle alakası yoktur zaten aksen kardeşim Malkoçbey kardeşimiz aday olmıyacam demiştir bu secimlerde Taşınacam dedi bana aday gosterecekmiyiz Çanakkalede dedi Bende gerek yok zaten ama isteyen olursa bu gorevi yapmak isteyen desdek olun dedim daha sonraki konuşmamızda abi sabri aday olmak istiyormuş ne dersin dedi bende kendisine başkanlık konusunda yardım edecekseniz olsun dedim sanada dedigim gibi aksen ha sen olmuşsun ha sabri olmuş benim için ve hatırlıyorsan 2 nizlede konuştum biraz daha dikkatli olun birbirinizi kıracak hareketler yapmayın dedim fırkamızla ilgili bir problem varsa araştırılıp duzeltilecektir reelman kardeşimizin dedigi gibi |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:33 am |
|
|
buda belediye reisinin bana verdigi ss
karar sizin |
|
|
|
Malkocbey
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:45 am |
|
|
Yukarda gördüğünüz gibi böyle bir satış yoktur ! Satış tarihleri 05-05-2009 / 09-05-2009 tarihine kadar gözükmektedir İyi Oyunlar.. |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:51 am |
|
|
aksen090 KARDESIM beni iyi bilirsin dimi??? burda napmak istedigini tam olarak ben biliyorum. sana yakismiyacak davranislarda bulunma kardesim.
O.B.B.F ile senin silinmen arasinda yakindan uzaktan alaka yoktur. bu sebeble sende bunu yaparsan ne diyelim kardes.
ammada buyuk tasmis bu O.B.B.F
MEYVE VEREN AGAC TASLANIRMIS YA onada raziyiz LAKIN
BIZ RESMEN LINC EDILIYORUZ...
DOSTLAR SAGOLSUN. |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 8:22 am |
|
|
Dün yorum yazacaktım elektrik gitti. Abi çok üzgünüm. Dün bu konuyu Latif abiden duyunca gözlerim doldu ağlayacaktım . İki şey üst üste geldi zaten. Bir de elektrik gitti adamımım özellikleri düştü. Bak adamım bile yasta . Boğazından bir lokma geçmedi . |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 9:22 am |
|
|
Geçmiş olsun , çok kötü bir durum..
O kadar emek verip başkalarının şifreni ele geçirip heba etmesi gerçekten çok iç acıtıcı bir olay..
OBBF ye gelince ;
diğer arkadaşlarda yazmış meyve veren ağaç taşlanır diye burayada +1 koyuyorum..
Daha OBBF ye neler olucak bakın görün..
Adamlar rahat bırakmıycak , bastık bi kere kuyruklarına
Onların amacı sindirme hareketi , eğer bu 2 aylık dönemde OBBF nin üstüne giderlerse diğer seçimde adaylığa ürkerek gireceğinizi zannetmektedirler..
Onların amacı bu..
Ama şu ana kadar yıkılmadı ve halada hazırlıklı olun , her yönden saldırı geliyo OBBF ye ..
Yıkana kadar durmuycaklar..
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 10:10 am |
|
|
yazık ya cidden yazık millet bir reislik için neler yapabiliyor suçu olmayan kişiler silinirken geliboludan multi getirtip çanakkalede aday yapıp üstüne bide aksen e karsı muhalefet alanlar silinmiyor ya ne diim... geçmiş olsun abi... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 10:15 am |
|
|
ÇANAKKALE SEÇİM DURUMU; 1. Aksen090 : 56.7% 2. Sabri_003 : 43.3% 3. Selman85 : 0% 4. Sergenefe : 0%
ARTIK BUNU GÖRENLER UTANIR HERALDE YA ANLAMIYORUM ADAMIN TEK SUÇU İYİ BİRİ OLUP SEÇİMLERE GİRMESİ Mİ??? BÖLE ADALETSİZLİĞİN ALLAH BİN BELASINI VERSİN???ADAMIN ONCA AY VERDİĞİ EMEKLERE HAKARET EDEREK ONU SİLDİREREK KOLTUK SEVDALARINI DEPREŞTİRENLER ALIN O KOLTUĞU TERS ÇEVİRİN VE O KOLTUK ARTIK HEP SİZDE KALSIN.... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:06 pm |
|
|
Cok geçmis olsun Aksen.. rezalet ötesi bir olay! |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 12:28 pm |
|
|
Buna sebeb olanların Allah inş. Aynısını Onlara yapar |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:20 pm |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
- aksen gecmiş olsun yanlız kafamı bir sey kurcaladı
bu adam belediyeden mısırı aldıgı saat 17.30
sana attıgı msj saati 18.44
anladıgım kadarıyla senin hesaba girdigin ss profili saati 19.14
30 dk icinde sana msj atıldı sonra hesabın haclendi, ve sen de bu arada aynı hesabı hacledin ss leri hazırladın. egerki profil deki saat senin hesabı ele gecirdigin zamanınki ss ise olaylar cok hızlı gelişmiş.
- reelman demiş ki:
- oncelikle gecmiş olsun
OBBF adına boyle bir olaydan kesinlikle haberim yoktur. Gerekli araştırmayı şahsım adına yapıcam,
Eğerki görevlerini, yetkilerini ve oyun anlayışımızı yerine getirmeyen partililerimiz olursa gereği yapılacaktır.
- mturkkan demiş ki:
- Sana mesajları yollayanın partimizle alakası yoktur zaten aksen kardeşim Malkoçbey kardeşimiz aday olmıyacam demiştir bu secimlerde Taşınacam dedi bana aday gosterecekmiyiz Çanakkalede dedi Bende gerek yok zaten ama isteyen olursa bu gorevi yapmak isteyen desdek olun dedim daha sonraki konuşmamızda abi sabri aday olmak istiyormuş ne dersin dedi bende kendisine başkanlık konusunda yardım edecekseniz olsun dedim sanada dedigim gibi aksen ha sen olmuşsun ha sabri olmuş benim için ve hatırlıyorsan 2 nizlede konuştum biraz daha dikkatli olun birbirinizi kıracak hareketler yapmayın dedim fırkamızla ilgili bir problem varsa araştırılıp duzeltilecektir reelman kardeşimizin dedigi gibi
- mturkkan demiş ki:
- buda belediye reisinin bana verdigi ss
karar sizin BÜTÜN BU YAZILANLARI GÖZARDI EDİP HALA OBBF Yİ SUÇLAYANLAR VARSA YAZIKLAR OLSUN. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! C.tesi Mayıs 09, 2009 1:24 pm |
|
|
Konu kapanmıştır aksen arkadaşımız gercekleri gormuştur ve suclunun kim oldugu anlaşılmıştır kendisinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 9:54 am |
|
|
çanakkalede seçimlerin bitimine 3 gün kala seçim sonuçları şöyle; 1. Aksen090 : 53.8% 2. Sabri_003 : 46.2% 3. Selman85 : 0% 4. Sergenefe : 0% EĞER AKSEN SEÇİMİ ALIRSA NE OLCAK???SONUÇTA SİLİNDİ BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİZİDE AYDINLATIRSA SEVİNİRİM... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 12:26 pm |
|
|
Alırsa,divandan isyan emri çıkartılacak Babai teşkilatı da isyan edecek ne olacak :D |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 12:47 pm |
|
|
Aynı Nickle Hesap Alırsa Reis Gene O Olur Kanımca... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 12:55 pm |
|
|
almış aynı nickle karakter recebim ama inzivada edremit e düşmüş... |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 1:31 pm |
|
|
hayır arkadaşlar aksen090 ben değilim ben sadece aksen adı ile oynuyorum oyunu... birisi aksen090 adıyla üyelik açmış anlaşılmasın diye de üvey evladı latif yapmış...bide benm profilimin aynısını kopyalamış... yalan dolan benm yeni üyeliğim adı sadece aksen... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 1:39 pm |
|
|
Hımm O Zaman Belediyenin Hemen Alınması Lazım Yoksa Bu Çakma Hesap Kötü Bişiler Yapabilir. |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 1:57 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Alırsa,divandan isyan emri çıkartılacak Babai teşkilatı da isyan edecek ne olacak :D
alp size kolay gelsin |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: BURAYA KADAR!! Paz Mayıs 10, 2009 2:06 pm |
|
|
:D |
|
|