Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

geçen seçimleredeki çırkınlıkler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
niyal

niyal

geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 12:47 am

kocacım Show_time a 10 puan, Emir
rabes ablama 10 puan, ya-huuu

canko'ya 20 Uzlaşma

dahada buraya gelmem ye$il afro

En son niyal tarafından Ptsi Mayıs 18, 2009 12:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 12:55 am

Cankoya 20 kocana 10 :/ küstüm işte bugun eve gelmiom meyhanede yatıcam hıh
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 6:13 am

beyler ben kavga çıkartmak isteseydim inanın daha guzelini yapabilirdim
bu lafları normal karşılayanlar için soyluyororum insanın temiz siyaset izlemesi
kotu mu ve insann onu istemesi

ben o arkadaşa sordugum sorunun yanıtını bıle alamadım

maksat ne belediye ne çan ben sırf burda denilen sözün cevabını arıyorum
yoksa belediyede sizin olsun divanda
ben dostlarımla cıktığım bu yola eskisi gibi devam ederim
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 6:17 am

yaşımdan dem vuranlara da isterlerse bir fikir sofrasında karşılıklı konuşup muhabbet edelim
hangi konuda isterlerseistesinler
ondan sonra yaşımın kucuk oldugundan bahsetmeyı ağzına alabiliyorsa
varsın ıstdıgını dedın
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:36 am

iş bize olunca bu bişey değil arkadaşlar yapmayın etmeyin
bu size olsa çığlık cığlığa bize neler yapıyorlar cekemıyolar diye nara atarsınız.atmazmısınız?güzelce cevap verin.
siz ancak böyle oy toplarsınız zaten dun bi baktım yine reis değişmiş nedense
zaten mağlumlardan kim geçtiyse hiç beceremedi hep başkalarına bıraktı niyeyse..
bu olaylar bitmeyecek sanırım..tamam devam edelim hiç sorun değil benim için Wink
ekinoks

ekinoks

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 11:04 am

Yaw konudan çok (çünki saçma) Aksen ben sana takıldım Very Happy cidden Raw'a aşıkmısın len afro eğer öleyse varya helal olsun sana bunu forumda böyle açık yüreklilikle söyleyecek babayiğit az valla Uzlaşma
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 12:26 pm

Nistel demiş ki:
dun bi baktım yine reis değişmiş nedense
zaten mağlumlardan kim geçtiyse hiç beceremedi hep başkalarına bıraktı niyeyse..

hametin 3 yerden bacağı kırıldı , ve sürekli hastaneye bakıma götürülmeli bu yüzden bıraktı
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 12:29 pm

Evet bu yüzden reisliği Suskun68 bıraktı hesabınada bakın inzivada .Yorum yapmadan önce iyice araştırın lütfen.Sonra yorun yapın!!!
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 12:42 pm

kartal sen diğer soruma cevap ver niye ayıklıyosun mesajımı???
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 1:00 pm

Nistel demiş ki:
iş bize olunca bu bişey değil arkadaşlar yapmayın etmeyin
bu size olsa çığlık cığlığa bize neler yapıyorlar cekemıyolar diye nara atarsınız.atmazmısınız?

nistel olaya açıklık getirdim hatamı ettim ? gelelim öteki soruna şahsım adına söyleyim nara atmam , önceki mesajımda da yazmıştım gene yazayım bu arkadaşın yaptığını etik bulmuyorum ama o kadar da büyütülecek heleki seçimi etkileyecek bişey olduğuna da inanmıyorum
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 7:17 pm

kartal
ben seçimi etkilemesini istemiyorum
yeniden seçim olsun da demıyorum
,oyle bir hakım oldugunu da dusunmuorum
fakat
ben bir daha benım ve çevremdeki insanlar hakkında yalan yanlış yorumlarda bulunulmamasını istiyorum
bu bazı arkadaşların haklı gordüğü seçimler olsa dahi
ayrıca yapılan davranışı etik bulmaman güzel bir davranış
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 7:23 pm

ekinoks demiş ki:
Yaw konudan çok (çünki saçma) Aksen ben sana takıldım Very Happy cidden Raw'a aşıkmısın len afro eğer öleyse varya helal olsun sana bunu forumda böyle açık yüreklilikle söyleyecek babayiğit az valla Uzlaşma

hakkaten ya bütün konudan çok bu gözüme çarptı aksen var mı böyle birşey Question afro
Aksen090

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 7:52 pm

tamam tamam geldim açıklama yapıcam Very Happy

kamuoyunu bu konuda bilgilendirmem lazm..

evet degerli osmanlı basını
gazeteciler
yalancı muhabirler

seviyom işte lan cheers

sevemem mi aksen in kalbi yok mu lol!

lakin;

''ayrıldık
ne varsa sildik herşeyi
o kadar özgür
bir o kadar yalnız kaldık
unuturum zannettim
unuttukça
yarım kaldım''

mesele bundan ibaret pale
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:00 pm

Aksen090 demiş ki:
tamam tamam geldim açıklama yapıcam Very Happy

kamuoyunu bu konuda bilgilendirmem lazm..

evet degerli osmanlı basını
gazeteciler
yalancı muhabirler

seviyom işte lan cheers

sevemem mi aksen in kalbi yok mu lol!

lakin;

''ayrıldık
ne varsa sildik herşeyi
o kadar özgür
bir o kadar yalnız kaldık
unuturum zannettim
unuttukça
yarım kaldım''

mesele bundan ibaret pale

nolduki niye ayrıldınız(çok mu kurcaladım mı ne Very Happy )
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:23 pm

ya ne kadar saçmalayan insan var bu çanda yasayan ve bunların hepsine cvb vermek cidden yoruyor bizi nistelim(lafım meclisten dışarı)su yok kız bişi dememiş bişi etmemiş dienlere söylüyorum o zaman bizde sizin gibi olalım gelecek seçimde bende aday olayım ve rakibim kim olursa olsun ister tanıyım ister tanımıyım hakkında ileri geri konusayım hoşunuza gidermi ha demin kızı destekleyenler yinede çıkıp yüzsüzce hoşumuza gider derseniz ne diyim size allah ıslah etsin...ayrıyetten siz bole seylere alışkın olabilirsiniz ama bana veya benim kardeşlerime bole seyleri demeyinde canınız cehenneme...
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:41 pm

Haahhaah burda sadece seçim sonuçlarını yedirememek var
başkada hiçbirşey yok Razz
Arkadaşa biraz fark attım sanırım bu dokundu biraz rendeer
benim hakkımda msnlerde çana yeni geldi o bu seçimi haketmiyor ama
köprülü olmasa hiç bişey beceremez gibi yorumları yapmak kolay tabiki
ben BU SEÇİMDE ASLA HIRS YAPMADIM..BİR KERE DAHİ SAMSA BEY HAKKINDA KÖTÜ BİŞEYLER YAZMADIM!..AMA SAMSA BEY UYDURUP UYDURUP GARİP GARİP SS LER ALARAK BENİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞTI
EĞER HIRS YAPIYOR OLSAYDIM RAHATSIZLANDIĞIM İÇİN REİSLİĞİ BIRAKMAZ
İNATLA BU GÖREVİ DEVAM ETTİRİRDİM
12 GÜN BOYUNCA REİSLİĞİMİ BAŞARIYLA DEVAM ETTİRDİM!
KİMSENİN ŞİKAYETİ OLMADI..HALKA SORARSANIZ GEREKEN CEVABI ALIRSINIZ..REİS OLDUĞUMDA DAHİ DEĞİŞMEDİM BEN..BU GÖREVİ BANA LAYIK GÖRDÜKLERİ İÇİN ÇOK ÇOOOK MUTLUYUM AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM..VE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM Like a Star @ heaven
neden çirkinleştin samsa.. neden bu kadar küçüldün
yakıştı mı sana bu
eğer bana yapsaydın bu hareketi ben dönüp sana cevap bile vermezdim
kıskançlığına verirdim çünkü bounce
ammaaaa sen benim canıma kardeşime kankama laf ettin
hemde hiç haketmediği halde
ajaların daha iyi ssler bulamamışlar mı samsa bey?
raw bu sözleri haketmedi..oyununda cılkı çıktı göreceğiniz üzre
komik çok komik..vallahi güldüm hasta halimle Very Happy
PUHAHAHH TEŞEKKÜRLER GEYİK BÖLÜMÜNE TAŞINMASI UYGUN OLUR SANIRIM
Very Happy:D Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:44 pm

saçmalıklar dizisine hamet hanımda katıldı alkış istiyorum...
ya sen kimsin şimdi dış kapının dış mandalının en dış ucu olarak kendine bu konuda nsl yer buldun hayret doğrusu...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:53 pm

Saylı bence bırakta hamete cevap samsa versin.Hamet bu konuda yer bulucak önemli kişilerden biri sanırım... seçilen belediye reisi olarak...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 8:56 pm

zuhaaaa
hamet
bak sana lafım yok
senin koltuğunda da gözum yok
eger
ben o koltukta gozum olsa idi sana seçildiğin gün reislik yaptırmazdım
benim için o koltuğun şu an hiç bir onemı yok
senin haberin var mi ki
kaç kişi bana bunu orda tutmayalım diye geldiler kaç kişiyi çevirdim ?
( ki inan sana yaptiğim iyiliği tahmin edemssın senin hakkında bir insanın bıle konuşmasına musade etmedım)

senin hakkında ben msn de birilerine bişey soyledi isem gel bunu vur yuzume ss de gerek yok mertçe çiksin konuştugum adam gesın desin sen bana boyle dedin diye

fark dediğin şey de nasıl attıgınızı cumle alem biliyor:D:D
ve ne kadar atabildiğinizi son gun nasıl bozuldugunuzu arada fark kalmayınca

ki bana demişşin ki kiskançlığına verıyorum bunları
yahu neyını kıskanıyım
bu oyun
senın burda yaptığının ben mislisini dişarda gerçek hayatta zaten yapıyorum
dişarda belkı beledıye reisi olmasamda
çanda kı insanların toplamı kadar insanın reisliğini zaten yapiyrum:D:D:D

burda yaptiğim sadece eğlenmek gorup halınıze gülmek:D:D
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:00 pm

Bana yaptığın iyilikler için sana müteşekkirim samsa Razz
Beni o koltuktan indirmedin ya sana ne kadar teşekkür etsem az tenk yu Razz
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:00 pm

show_time demiş ki:
Saylı bence bırakta hamete cevap samsa versin.Hamet bu konuda yer bulucak önemli kişilerden biri sanırım... seçilen belediye reisi olarak...
show baslarım reisliğinize biz hakaret dioz siz reislik dionuz bole reisliğin ben....
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:03 pm

hamet hi. onmelı değil
iyilik yap denize at balık bilmesse halık bilir
sen kafana takma
hemi hiçbir şeye reisliğini yap:D:d oyunu nu oyna mutlu mesut
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:05 pm

Bende diyorum hakaret nerede?
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:05 pm

bunlara iki koyun emanet et onlarıda açlıktan öldürürerki reislik bole saçma konusan insanların neyine gerek...
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:06 pm

show_time demiş ki:
Bende diyorum hakaret nerede?
show önceden yazdığınız yorumlara bakarsanız hakaretlerden hoşnut gibiymiş kousuyodunuz şimdi ne oldu...

geçen seçimleredeki çırkınlıkler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki