|
geçen seçimleredeki çırkınlıkler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
niyal
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 12:47 am |
|
|
kocacım Show_time a 10 puan, rabes ablama 10 puan,
canko'ya 20
dahada buraya gelmem
En son niyal tarafından Ptsi Mayıs 18, 2009 12:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 12:55 am |
|
|
Cankoya 20 kocana 10 :/ küstüm işte bugun eve gelmiom meyhanede yatıcam hıh |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 6:13 am |
|
|
beyler ben kavga çıkartmak isteseydim inanın daha guzelini yapabilirdim bu lafları normal karşılayanlar için soyluyororum insanın temiz siyaset izlemesi kotu mu ve insann onu istemesi ben o arkadaşa sordugum sorunun yanıtını bıle alamadım maksat ne belediye ne çan ben sırf burda denilen sözün cevabını arıyorum yoksa belediyede sizin olsun divanda ben dostlarımla cıktığım bu yola eskisi gibi devam ederim |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 6:17 am |
|
|
yaşımdan dem vuranlara da isterlerse bir fikir sofrasında karşılıklı konuşup muhabbet edelim hangi konuda isterlerseistesinler ondan sonra yaşımın kucuk oldugundan bahsetmeyı ağzına alabiliyorsa varsın ıstdıgını dedın |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:36 am |
|
|
iş bize olunca bu bişey değil arkadaşlar yapmayın etmeyin bu size olsa çığlık cığlığa bize neler yapıyorlar cekemıyolar diye nara atarsınız.atmazmısınız?güzelce cevap verin. siz ancak böyle oy toplarsınız zaten dun bi baktım yine reis değişmiş nedense zaten mağlumlardan kim geçtiyse hiç beceremedi hep başkalarına bıraktı niyeyse.. bu olaylar bitmeyecek sanırım..tamam devam edelim hiç sorun değil benim için |
|
|
|
ekinoks
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 11:04 am |
|
|
Yaw konudan çok (çünki saçma) Aksen ben sana takıldım cidden Raw'a aşıkmısın len eğer öleyse varya helal olsun sana bunu forumda böyle açık yüreklilikle söyleyecek babayiğit az valla |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 12:26 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- dun bi baktım yine reis değişmiş nedense
zaten mağlumlardan kim geçtiyse hiç beceremedi hep başkalarına bıraktı niyeyse.. hametin 3 yerden bacağı kırıldı , ve sürekli hastaneye bakıma götürülmeli bu yüzden bıraktı |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 12:29 pm |
|
|
Evet bu yüzden reisliği Suskun68 bıraktı hesabınada bakın inzivada .Yorum yapmadan önce iyice araştırın lütfen.Sonra yorun yapın!!! |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 12:42 pm |
|
|
kartal sen diğer soruma cevap ver niye ayıklıyosun mesajımı??? |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 1:00 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- iş bize olunca bu bişey değil arkadaşlar yapmayın etmeyin
bu size olsa çığlık cığlığa bize neler yapıyorlar cekemıyolar diye nara atarsınız.atmazmısınız? nistel olaya açıklık getirdim hatamı ettim ? gelelim öteki soruna şahsım adına söyleyim nara atmam , önceki mesajımda da yazmıştım gene yazayım bu arkadaşın yaptığını etik bulmuyorum ama o kadar da büyütülecek heleki seçimi etkileyecek bişey olduğuna da inanmıyorum |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 7:17 pm |
|
|
kartal ben seçimi etkilemesini istemiyorum yeniden seçim olsun da demıyorum ,oyle bir hakım oldugunu da dusunmuorum fakat ben bir daha benım ve çevremdeki insanlar hakkında yalan yanlış yorumlarda bulunulmamasını istiyorum bu bazı arkadaşların haklı gordüğü seçimler olsa dahi ayrıca yapılan davranışı etik bulmaman güzel bir davranış |
|
|
|
lord3864
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 7:23 pm |
|
|
- ekinoks demiş ki:
- Yaw konudan çok (çünki saçma) Aksen ben sana takıldım cidden Raw'a aşıkmısın len eğer öleyse varya helal olsun sana bunu forumda böyle açık yüreklilikle söyleyecek babayiğit az valla
hakkaten ya bütün konudan çok bu gözüme çarptı aksen var mı böyle birşey |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 7:52 pm |
|
|
tamam tamam geldim açıklama yapıcam
kamuoyunu bu konuda bilgilendirmem lazm..
evet degerli osmanlı basını gazeteciler yalancı muhabirler
seviyom işte lan
sevemem mi aksen in kalbi yok mu
lakin;
''ayrıldık ne varsa sildik herşeyi o kadar özgür bir o kadar yalnız kaldık unuturum zannettim unuttukça yarım kaldım''
mesele bundan ibaret |
|
|
|
lord3864
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:00 pm |
|
|
- Aksen090 demiş ki:
- tamam tamam geldim açıklama yapıcam
kamuoyunu bu konuda bilgilendirmem lazm..
evet degerli osmanlı basını gazeteciler yalancı muhabirler
seviyom işte lan
sevemem mi aksen in kalbi yok mu
lakin;
''ayrıldık ne varsa sildik herşeyi o kadar özgür bir o kadar yalnız kaldık unuturum zannettim unuttukça yarım kaldım''
mesele bundan ibaret nolduki niye ayrıldınız(çok mu kurcaladım mı ne ) |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:23 pm |
|
|
ya ne kadar saçmalayan insan var bu çanda yasayan ve bunların hepsine cvb vermek cidden yoruyor bizi nistelim(lafım meclisten dışarı)su yok kız bişi dememiş bişi etmemiş dienlere söylüyorum o zaman bizde sizin gibi olalım gelecek seçimde bende aday olayım ve rakibim kim olursa olsun ister tanıyım ister tanımıyım hakkında ileri geri konusayım hoşunuza gidermi ha demin kızı destekleyenler yinede çıkıp yüzsüzce hoşumuza gider derseniz ne diyim size allah ıslah etsin...ayrıyetten siz bole seylere alışkın olabilirsiniz ama bana veya benim kardeşlerime bole seyleri demeyinde canınız cehenneme... |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:41 pm |
|
|
Haahhaah burda sadece seçim sonuçlarını yedirememek var başkada hiçbirşey yok Arkadaşa biraz fark attım sanırım bu dokundu biraz benim hakkımda msnlerde çana yeni geldi o bu seçimi haketmiyor ama köprülü olmasa hiç bişey beceremez gibi yorumları yapmak kolay tabiki ben BU SEÇİMDE ASLA HIRS YAPMADIM..BİR KERE DAHİ SAMSA BEY HAKKINDA KÖTÜ BİŞEYLER YAZMADIM!..AMA SAMSA BEY UYDURUP UYDURUP GARİP GARİP SS LER ALARAK BENİ KÖTÜLEMEYE ÇALIŞTI EĞER HIRS YAPIYOR OLSAYDIM RAHATSIZLANDIĞIM İÇİN REİSLİĞİ BIRAKMAZ İNATLA BU GÖREVİ DEVAM ETTİRİRDİM 12 GÜN BOYUNCA REİSLİĞİMİ BAŞARIYLA DEVAM ETTİRDİM! KİMSENİN ŞİKAYETİ OLMADI..HALKA SORARSANIZ GEREKEN CEVABI ALIRSINIZ..REİS OLDUĞUMDA DAHİ DEĞİŞMEDİM BEN..BU GÖREVİ BANA LAYIK GÖRDÜKLERİ İÇİN ÇOK ÇOOOK MUTLUYUM AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM..VE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM neden çirkinleştin samsa.. neden bu kadar küçüldün yakıştı mı sana bu eğer bana yapsaydın bu hareketi ben dönüp sana cevap bile vermezdim kıskançlığına verirdim çünkü ammaaaa sen benim canıma kardeşime kankama laf ettin hemde hiç haketmediği halde ajaların daha iyi ssler bulamamışlar mı samsa bey? raw bu sözleri haketmedi..oyununda cılkı çıktı göreceğiniz üzre komik çok komik..vallahi güldüm hasta halimle PUHAHAHH TEŞEKKÜRLER GEYİK BÖLÜMÜNE TAŞINMASI UYGUN OLUR SANIRIM :D
|
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:44 pm |
|
|
saçmalıklar dizisine hamet hanımda katıldı alkış istiyorum... ya sen kimsin şimdi dış kapının dış mandalının en dış ucu olarak kendine bu konuda nsl yer buldun hayret doğrusu... |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:53 pm |
|
|
Saylı bence bırakta hamete cevap samsa versin.Hamet bu konuda yer bulucak önemli kişilerden biri sanırım... seçilen belediye reisi olarak... |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 8:56 pm |
|
|
zuhaaaa hamet bak sana lafım yok senin koltuğunda da gözum yok eger ben o koltukta gozum olsa idi sana seçildiğin gün reislik yaptırmazdım benim için o koltuğun şu an hiç bir onemı yok senin haberin var mi ki kaç kişi bana bunu orda tutmayalım diye geldiler kaç kişiyi çevirdim ? ( ki inan sana yaptiğim iyiliği tahmin edemssın senin hakkında bir insanın bıle konuşmasına musade etmedım)
senin hakkında ben msn de birilerine bişey soyledi isem gel bunu vur yuzume ss de gerek yok mertçe çiksin konuştugum adam gesın desin sen bana boyle dedin diye
fark dediğin şey de nasıl attıgınızı cumle alem biliyor:D:D ve ne kadar atabildiğinizi son gun nasıl bozuldugunuzu arada fark kalmayınca
ki bana demişşin ki kiskançlığına verıyorum bunları yahu neyını kıskanıyım bu oyun senın burda yaptığının ben mislisini dişarda gerçek hayatta zaten yapıyorum dişarda belkı beledıye reisi olmasamda çanda kı insanların toplamı kadar insanın reisliğini zaten yapiyrum:D:D:D
burda yaptiğim sadece eğlenmek gorup halınıze gülmek:D:D |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:00 pm |
|
|
Bana yaptığın iyilikler için sana müteşekkirim samsa Beni o koltuktan indirmedin ya sana ne kadar teşekkür etsem az tenk yu |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:00 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Saylı bence bırakta hamete cevap samsa versin.Hamet bu konuda yer bulucak önemli kişilerden biri sanırım... seçilen belediye reisi olarak...
show baslarım reisliğinize biz hakaret dioz siz reislik dionuz bole reisliğin ben.... |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:03 pm |
|
|
hamet hi. onmelı değil iyilik yap denize at balık bilmesse halık bilir sen kafana takma hemi hiçbir şeye reisliğini yap:D:d oyunu nu oyna mutlu mesut |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:05 pm |
|
|
Bende diyorum hakaret nerede? |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:05 pm |
|
|
bunlara iki koyun emanet et onlarıda açlıktan öldürürerki reislik bole saçma konusan insanların neyine gerek... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler Ptsi Mayıs 18, 2009 9:06 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Bende diyorum hakaret nerede?
show önceden yazdığınız yorumlara bakarsanız hakaretlerden hoşnut gibiymiş kousuyodunuz şimdi ne oldu... |
|
|
|
|
geçen seçimleredeki çırkınlıkler |
|
|