Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

geçen seçimleredeki çırkınlıkler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:12 pm

show kardeşim
bak bu konuyu burda kapatalım çunku benim açmaktaki amaçımı aşıyor ve inatlaşmaya gidiyor

konuyu açtm
çünkü
o benım rakıp arkadaşa
bir sozum vardi
ona
oy toplarken birazdaha dıkkatlı olmasını soyledıgımde bana kanıt goster boş konuşma demişti
ben de onun uzerıne boş konuşmadıgımı gostermek istedim

heee birde açtım açtim ki bir soru sordum
o rew arkadaşa
nerden vardı bu kanıya??
ama bir cevap amaladım hala
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:15 pm

Hayda karşıma 1 ss konmuş orda oyunda eski olmak yetmez yazmış raw, kızda aa samsa oyunu bilmiyormu yazmış ss nin gerisi yok şimdi sen çıkıp diyorsunki hakaret ettiler.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:20 pm

Konu dışında ne kadar insan varsa konuşmuş galiba..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:21 pm

samsa_cavus demiş ki:
show kardeşim
bak bu konuyu burda kapatalım çunku benim açmaktaki amaçımı aşıyor ve inatlaşmaya gidiyor

konuyu açtm
çünkü
o benım rakıp arkadaşa
bir sozum vardi
ona
oy toplarken birazdaha dıkkatlı olmasını soyledıgımde bana kanıt goster boş konuşma demişti

o rew arkadaşa
nerden vardı bu kanıya??

Samsa bende diyorumki kız samsa oyunda şu kadar yıllık diyor rawda oyunda eski olmak yetmez diyor.Sana göre ters bişey olabilirde foruma konu açılıp tartışılıcak birşey değil.Bu başlığa mesaj yazmak bile istemezdim.Çünkü sende tanıdıgım yakın dostlarımdan birisin.Ama konu açılır açılmaz 3-5 kişinin saçma sapan mesajlar yazmasına karşı bende msj attım.Bence bu olayı burda bitirip aranızda tatlıya bağlayın.İyi oyunlar.
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:21 pm

"Önemli olan ne akdar zman oynadığı değil oyunu ne kadar bildiği"
aga burdan bana başka bir anlam çıkart

ben bu yazıya gore diyorum kı
benım ne akdar bildiğimi onun bılmesı için benle konuşup
beni en aazından tahlıl etmesı lazım
benle muhatap olmayan biri benım oyunu ne kadar bildiğimi nasıl anladı
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:24 pm

benım tatım tuzum yerımde
ama birilerine edediklerım acı bıber oldu ıse bilemem
dediğin gibi senle de iyi dostuz boyle olmasını itemezdım fakat
anlarsın kı bazı şeyler insanın yüreğine oturur
senın için kucuk bişey olsa da
ben benim hakkımda anlamsız bir şekilde yorum yapılmasına
pek hoş bakamıyorum kusura bakm
Aksen090

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:30 pm

ya tamam samsa raw ın yerine ben söylüyorum...
sen oyunu cok iyi biliyorsun...
ama raw burda yok onu daha fazla bu konuya alet etmeyin...
hepiniz cok iyi biliyorsunuz bu oyunu...
hepiniz en iyisisiniz...

uzatmaya gerek yok daha fazla...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:38 pm

aksen???
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 9:51 pm

gayet objektif ve en iyi niyetimle söylüyorumki geçen seçimlerde iki gçlü aday vardı biri Hamet42 biri Samsa ama Samsanın bir eksiği vardısadece seçim kampanyası kendini tam manasıyla ifade edemedi gerek meyhanelerde gerekse mesajlarla mesela hametin seçim mesajı geldi baronbabanın geldi ama samsanın mesaj yada söylevini duymadım.Hayırlısı buymuş zaten reeldeki gibi yıllarca süren bir görev değilki sadece bir ay bundan sonraki seçimlerde adaylar ön yargısız bir şekilde halka kendilerini ifade etsinler.ayrıca Raw da bu oyunda tanıdığım en iyi niyetli insanlardan biridir.Eğer samsada yeterince tansaydı yanlış anladığını düşünürdü.Bu benim naçizane fikrim herkese iyi oyunlar arkadaşlar.Sonuçta hepimiz çanlıyız ve türküz her gele belediye reisiinin kasaba için çalşacağını düşünüyorum her kim olursa olsun.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Mayıs 18, 2009 11:21 pm

show_time demiş ki:
samsa_cavus demiş ki:
show kardeşim

konuyu açtm
çünkü
o benım rakıp arkadaşa
bir sozum vardi
ona

o rew arkadaşa
nerden vardı bu kanıya??

Samsa bende diyorumki kız samsa oyunda şu kadar yıllık diyor rawda oyunda eski olmak yetmez diyor.Sana göre ters bişey olabilirde foruma konu açılıp tartışılıcak birşey değil.Bu başlığa mesaj yazmak bile istemezdim.Çünkü sende tanıdıgım yakın dostlarımdan birisin.Ama konu açılır açılmaz 3-5 kişinin saçma sapan mesajlar yazmasına karşı bende msj attım.Bence bu olayı burda bitirip aranızda tatlıya bağlayın.İyi oyunlar.
çıkarın şu at gözlüklerini de öle bakın istiosanız...kızın bir tek cümleye yüklediği ve sizin anlamak istemediğiniz anlamda hakaret yokta biz yaptığı bu saçma yoruma dil uzatınca mı hakaret var biz hiç olmasa dururup dururken hakaret etmiyoruz...ki zaten hakarette etmiş sayılmayız...
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 1:18 am

hamet gecmis olsun kardesim,

sayli, hameti yakindan tanirim oyle bos bir insan degil inan.

ayrica bu tartisma gercekten cok gereksiz, hakarete cirkeflige, etik
olmayan seylere elbette bende karsiyim ama, burada rawin kimi
destekledigi ortada, ve ben israrla BAKMAMA ragmen bir hakaret yada saygisizlik goremedim allah askina birde siz bakin yahu tekrardan.

size tek soyleyecegim

bu konusma icin bu kadar ortaligi geriyorsaniz, demek bize yapilanlarin %1 i size yapilsa intihar edersiniz sinirden......

hayatimda gordugum en sacma kavga nedenlerinin basinda bu geliyor galiba..

biz bu eyalette, nerenle dinliyorsun diye hakkinda dava acilan
insanlari, ve sirf yandasi diye BU LAFTA NE VAR CANIM HERKES HERSEYI
ANLAYABILIR BELKI KULAGI BELKI BURNU ILE deyip beraat veren kadilarda
gorduk,

kimse hikaye anlatmasin burada,
O oyle demiste booyle anlasilmis falanmis filanmis, gece gece estagfurullah.

adam harcamak bu kadar kolay olmus be yazik..
Rockizm

Rockizm

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:19 am

Şu oyunu kardeş kardeş oynayın yaw Smile
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:37 am

canko kusura bakmada demekki ben senin kadar geniş mideye sahıp değilim:DD
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:38 am

mod arkadaşlara konunun kılıtlenmesını istiyorum
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:55 am

ya cidden kabak tadı vermeye basladınız çıkıpta adam gibi ben o cümlede hata ettim kusuruma bakmayın ole demek istememiştim diyebilirsiniz bunca kıvırmalar ne anlamıyorum ki...ayrıca raw hariç herkez onu savunuyor gördüğüm kadarıyla arkadaşlar savunmayı seviosanız gidin avukatlar derneğine basvurun yoksada siz kurarsınız bu kadar nufusla zaten...ayrıca raw kaç gündür sesiz kaldığına göre oda bişileri kabul etmiş sanırım sesizlik kabul etmektir siz burda bosa avkurmayın...
niyal

niyal

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 1:01 pm

konuları dikkatli acalım ki kilitlenmesine gerek kalmasın Wink
Nephthys

Nephthys

MesajKonu: Geri: geçen seçimleredeki çırkınlıkler geçen seçimleredeki çırkınlıkler - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 1:04 pm

Konu Kilitlenmiştir.

geçen seçimleredeki çırkınlıkler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3