Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:39 am

ya-huuu cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
santa geek geek geek geek

lalalallalalal lallal selena selena lalalallalal

lalalaaaaaaaalallllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalalalallalalalal

ya-huuu ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu

tey tey tyeyteytyteee teyyy

ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:43 am

Kendinle karıştırma Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:45 am

Baba_İlyas demiş ki:
Bak şimdi üslubunu sevdim Kartalcım... Ama adminlerle aralarından su sızmıyor bu tayfanın.... Bana düşmek felan lafını kullanma.... Burda bir kaç şey yayımlarım, olmaz şimdi... Bursa Haindir.... Hainliğin başını İpek ailesi çekmektedir..... Bu kanunları bi tarafından uyduran eskinin İsmailhergul ü yeninin Evrenos_beg idir.

Yaşlandık hakket yav.... Very Happy:D:D

şimdi ilyas benim gizli hiçbişeyim yoktur Hamdolsun benim hakkımda bişeyin varsa buyur yayınladın diye kırılmam üzülmem , adminlerle aralarında su sızmıyor ama herşey bir yere kadar eğer adminin eyaletlere dağıttığı kasabalara verdiği kaynaklara ve son kodladığı şeylere bakarsanız ljs nin aksion istediğini ticareti arttırmak için kayankları adaletsiz dağıttığını çok rahat bir şekilde görebilirsiniz ve oyunun kural kitabını çevirip okursanız birinin bir yere gitmesini mahkemeyle kanunla engellemeye çalışmanın oyunun aamcını bozduğunu ve ljs nin açık bir şekilde bunu yasakladığını görebilirsiniz

düşme olayına gelince ilyas mesajımı kasdi olarak ters lanse ettiğini düşündüğüm için öyle yazdım
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:56 am

son uyarım sakin
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:48 am

ben bu tehcir kanunu nu daha once bas bas bağiriyordum cikacak dıye
adamlar yabncı tuccar diye tıcaretı yasakladılar bizde dedik ki yerli oluruz:D:d
şimdi de yerli olamassınız dıyorlar

YAŞASIN SOSYALIST BURSA
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 9:22 am

trtugrul demiş ki:
Sizle bizin anlamını bilmiyosan suç senin ;)Burda durup sana grameri anlatamam...
Kartal hala tek taraflı düşünüyosun... Daha 12 kişi onaylamadan 48 kişiye nası onaylatalım.Burda henüz çıkmamış bi yasanın tartışmasını yapmaya gerek yok Wink

Yaw bu bursadakiler senden başka bu foruma yolluycak çocuk bulamadımıki ?

Herşeye cevap yapıştırıyorsun hemen , Maşa gibi kullanılıyosun haberin yok..

Sen abilerine söle seni değil 18+ yaş üstünü yollasın , senle birde zeka testi yapamayız biz..

infini

infini

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 10:17 am

kareside daha büyük bir işyapıp bursalı oyuncuların karesiye girmesini yasaklasın güvenlik amaçlı susucakmısınız ?
eminim ki senin ağa babaların mahalle karıları gibi konuşur Twisted Evil
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 11:06 am

Bursa malî açidan bagimsizligini ilan etmistir bu sekilde.

Yahu Evrenos beg halki soyan, devlet karsiti kisileri desteklemekte. Bursa'ya uyari neticesinde Karesi ve Saruhan ayni prosedürü uygulayabilirler. Hatta ben diyorum ki giris ve çikislari bile kapatin, Bursa'da barinan haydutlari içeriye sokmayin.

Madem ki Turk Eyaletlerini ve Bulgar Yonetimli Eyaletini ayni kefeye sokuyorlar bizde geregini yapariz.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:19 pm

Mit demiş ki:

Yahu Evrenos beg halki soyan, devlet karsiti kisileri desteklemekte. Bursa'ya uyari neticesinde Karesi ve Saruhan ayni prosedürü uygulayabilirler. Hatta ben diyorum ki giris ve çikislari bile kapatin, Bursa'da barinan haydutlari içeriye sokmayin.

Madem ki Turk Eyaletlerini ve Bulgar Yonetimli Eyaletini ayni kefeye sokuyorlar bizde geregini yapariz.

lol! lol! lol! mit paşama tam destekkk lol!lol! lol!
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 4:36 pm

Mit demiş ki:

kardeşime katılıyorum bunu biz daha once dile getirdik şimdide soyluyoruz
kısasa kısas bunların hakkı nudur
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 4:39 pm

Mit demiş ki:

+1 Benden de tam destek.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 4:43 pm

ya cidden biz bi ordu kurup su bursa ya gidemedik ya BABAİ bizden daha iyisini yapıor BABAİ HAREKATINI canı gönülden tebrik ediyorum bu konuda...

ayrıca türkscihad abicim bir konuda bursayla dalga geçeceksen o konuya bizim dinimizin önemli inançlarını alet edip dini alay konusu etmezsen sevinirim abi.bursanın yaptığı saçmalıktır ama bu konuda sende yanlış konusmussun...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 6:02 pm

SAYLI demiş ki:
ya cidden biz bi ordu kurup su bursa ya gidemedik ya BABAİ bizden daha iyisini yapıor BABAİ HAREKATINI canı gönülden tebrik ediyorum bu konuda...

ayrıca türkscihad abicim bir konuda bursayla dalga geçeceksen o konuya bizim dinimizin önemli inançlarını alet edip dini alay konusu etmezsen sevinirim abi.bursanın yaptığı saçmalıktır ama bu konuda sende yanlış konusmussun...
Türbandan ve kıyafetten bahsediyorsan takmaya zorlamakta çıkarmaya zorlamakta dinin gereği değildir.Ben Bursa'nın insanları gereksiz yere zorlamasıyla alay ettim.Halada ediyorum Smile
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 6:33 pm

abicim benden buyuksun sana ben bişi öğretemem ne haddime ama sonuçta türbanda setr-i avret die bize emredilen gerekli yerlerimizin örtülmesi onun için yazın okuyanlar baska şeyler çıkartabilir yazından böle cümleler dini istismar edio onun için dikkat etmeliyiz...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 6:38 pm

Bu konuyu uzun uzun tartışmayalım şimdi Very Happy Neyse o kanun divandan geçmeyecek gibi zaten.
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 7:44 pm

Bazı konularda Bursalılara katılıyorum.Gereksiz iş gücünün dağıtılabilmesi için nüfus planlaması yapılması gerekiyor.Tamam karesiye zararlı ama karesi de karşı önlemler alsın o zaman... Ateşe ateşle karşılık vermeliyiz.Bu zamana kadar boşladık da ne oldu dolaşımı,biraz kontrol altına alınması tüm eyaletler için iyi olur.
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 8:28 pm

trtugrul demiş ki:
Kadir hiçbişe bilmeden konuşmayın Smile
Bursa bu kanunları keyfinden koymuyo...

Evet bursa kanunları keyfinden koymuyor. BAĞIMSIZLIK için koyuyor değil mi?

asıl sen hiçbirşey bilmeden konuşma.

Bş tenekelerinde de seninki gibi sesi çıkıyo. Acaba neden? Very Happy
karademir

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 10:23 pm

Very Happy:D
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 11, 2009 3:24 am

Arkadaşlar görüyorsunuz laf dinlemiyorlar!!!
Güzel güzel anlattık anlamıyorlar!!!
Kızdık sinirlendik yapmayın yanlış yapıyorsunuz dedik fakat boşuna söylemişiz!!!

Demekki yapılacak tek şey kalıyor!!!
Bu durumlarda yapılacak iş bellidir sorumlular cezalandırılmalıdır!!!
Bunu nasıl yapacağız derseniz bunu bende bilmiyorum!!!
Normalde bu tür ihanet içinde olanlar idam edilir!!!
Fakat bu oyunda nedense hiç alakası olmayan kişiler idam ediliyor!!!
Bursa Sancak yönetimi kendisiyle beraber halkıda cezalandırma yolunu seçiyor!!!
Bu yüzden Bursa halkının bu gidişata bir son vermesi gerekmektedir...
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 11, 2009 11:21 am

Bursada seçimlere 9 gün kaldı.
serseri_ruh

serseri_ruh

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 11, 2009 5:58 pm

turk_kral demiş ki:

yani gidişata 9 gün sonra son verilecek Very Happy
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 11, 2009 9:19 pm

serseri_ruh demiş ki:
turk_kral demiş ki:

yani gidişata 9 gün sonra son verilecek Very Happy

bir aksilik olmazsa inş. Smile
pirates78

pirates78

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 1:17 am

yaşasın sosyalist bursa. bursada olanları niye bu dert ettiniz bilmem.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 2:49 am

Keşke gerçek anlamde bütün Dünyada o sözünü ettiğin sosyalist kavramını anlayabilseniz!!!
Şimdiye kadar yuzyıllardır sosyalist deyip insanları eşitlik kavramıyla kandırıp Amerikan köleliğinden daha beter bir kölelik yaşatan sosyalistler son yıkımla ve hüsranla biten hazin sonlarını getirdikleri halde!!!
Hala bizde sosyalist kelimesini kullanan ve bunu sanki iyi birşeymiş gibi savunan insanlara gerçekten acıyorum!!!
Zaten bir eksimiz vardı!!!
Bir türlü aklıma gelmiyordu heh işte şimdi oda tamamlandı!!!
Sosyalistler!!!
Osmanlıda sosyalistin ne işi var ya!!!
Ruslara veya bulgarlara yakışan bir deyim değilmidir o!!!
serseri_ruh

serseri_ruh

MesajKonu: Geri: SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 13, 2009 12:58 pm

masatlık arkadaşım hak verdiğim nokta osmanlıda sosyalismin ne işi olduğu haklısın..
katılmadığım nokta gercekdeki sosyalizm..sosyalizmi değilde amerikan sömürüsünü mü tercih edelim?Bence bunu tercih edenler tekrar düşünmelidir.
Sosyalizim mi? kapitalizm mi?daha doğrusu şu: sosyalizm mi emperyalizm mi? her zaman sosyalizm acıyan istediği kadar acısın...

SOSYALİST BURSA ARTIK BAĞIMSIZLIK PEŞİNDE

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki