Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Vide
MesajKonu: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 10:30 pm

Artık bu oyun sıkıcı olmaya başladı biraz heyacan gerek diyen arkadaşlar biz bulgaristan a savaşa gitmeye karar verdik bu yolda tum osmanlıyı sancak ayırtmaksızın yanımızda olmalarını ve bize desdek olmalarını istiyoruz.Bakın ne guzel soylemiş

İnsanlari yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu
olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren
bir meziyet vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar
vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip
kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lakin mağlup
edilemezler"
Napoleon Bonaparte - Fransız İmparatoru

Ders calışmaktan sıkıldım artık soygunların tadı yok forumda kavga etmekta artık beni acmıyor diyenler sizleride bekliyoruz bulgaristan seferine bakın ne guzel soylemiş

"Türkler ölmeyi biliyorlar, hem de iyi biliyorlar. Ben de ölmeyi bilen bir
milletin yenilmeyeceğini bilecek kadar tecrübeliyim. Burada hiç yoktan
ordular kurmak ve bu orduları ölüme sürüklemek mümkün. Bu imkanlardan bol
bol faydalanıyorum. Fakat, meydana getirdiğim orduları sendeleten bir engel
var: Türklerin yaşayan hatıraları!
Üç-dört yüzyıl önce her kudreti ve her milleti yenen Türkler, şimdi de
silinmez hatıralarıyla her teşebbüsü sendeletiyorlar. Hemen her yürekte bu
korkuyu seziyorum. Demek ki yalnız Türkleri değil, onların tarihini de
yenmek lazım. Bu durumda ben, Türklerin düzinelerle milleti idare
etmelerindeki sırrı da anlıyorum. Onlar milletleri bir kere yeniyor fakat
kazandıkları zaferleri ruhlara ve nesillere nakşedebiliyorlar."
M. Montecuccoli (Avusturyalı Komutan)

Secimlerden siyasetten bıktım diyenler artık elimdeki mal ve paralar benim için anlam taşımıyor diyenler sizleride bekliyoruz bulgaristan seferine bakın ne guzel soylemiş

"Seceat ve cesaret bakımından Türklerden üstün; büyük hedeflere ulaşmak
bakımından da onlardan dirayetli hiç bir kavim yoktur.
Cenab-ı Hak onları aslan sıfatında yaratmıştır."
İbn-i Hassul

Seviye 4 kodlanmış bana ne diyenler bir hata sonucu hesabım silinir korkusu içinde yaşayanlar dost olanlar duşman olanlar sizleride bekliyoruz bulgaristan seferine bakın ne guzel soylemiş

Türkler devlet yıkmakta ve devlet kurmakta birinci sınıf ustadır. Ülkeleri
değil kıtaları altüst etmişler ve korkunç saldırışlar arasında sarsılması
hiç de kolay olmayan egemenliklerini yaratmışlardır.
Tarih Türklerden çok şey öğrendi. Onların elinden çıkma öyle eserler vardır
ki uygarlık için birer süs olmaktadır.
Hammer

Hadin hep beraber bulgaristan ı başlarına yıkmaya varmısınız.

BEN VARIM
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 10:56 pm

savaş savaş savaş bu oyunu zevkli olan bir kısmı varsa oda savaş herzaman savaştaydım bu seferde benim için bişey değişmeyecek yine orada olucam Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 11:10 pm

Bulgaristandan küller kalacak bundan sonra.. düsmanlarimizi ezecegiz.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 11:16 pm

offf bende olmak isterim neyse artık sizin peşinizden gelirim inşallah ya gelmeyi çok ama çok istiyorumda olmuyor offf...
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 11:56 pm

Adminin açacağı ilk koloni ile Osmanlıya gelicem.

Bende Osmanlı Ordularında savaşmayı özledim
karademir

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 12:23 am

ben de varım Very Happy
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 12:52 am

Bir önceki savaştada vardım bunda da varım!!! vatan vatan
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 4:46 am

biri savas mi dedi? Merak edenler olur beni belki yerim belli nerde savas ben ordayim Very Happy
mogutcu

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 8:40 am

Dani ile bitmeyen hesabımız var beni de yazın
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 9:23 am

Ya siz gidiyosunuz işte. ben giderken niye durdurdunuz Sad
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 9:24 am

Yinede geliyorum. ama biraz bekleyin. malum silindim. kp kasıyım. bi de kılıç kalkan lazım gemlikten biri tarlamı alabilir mi?
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 9:44 am

yav bide açık söyleyin önceki savaşa ben çıkardım diye mi gelmiyodunuz.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 9:51 am

Tabii ki ben de varım...
alyabike

alyabike

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 9:54 am

savaş nerde olur tabi ki harmanlıda. savaşa nerden gidilir e harmanlıdan.ben harmanlıda bekliyorum zaten. geçerken almayı unutmayın Smile
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 10:02 am

BİLİYODUM. İŞTE TÜRK EVLADI! HAKKI OLAN TOPRAKLARI ALMAYA GİDİYOR. DUY BULGARİSTAN! ŞANLI TÜRK YENİ BİR TARİH YAZIYOR!
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 11:45 am

Savaşa Gidecek Arkadaşlar;

Biz Gideceğimiz Zaman Bi Site Açmıştık. Onun Mesajlarını Sildim. İsterseniz Onu Kullanalım. Boşa Gitmesin. Adresinide değiştirdim.

Url: www.osmanliordusu.turkproforum.com
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 5:11 pm

Bende Bu şavaşta sonuna kadar varım Komutanlarımdan emir geldigi an hemen savaştayım
dodi1111

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 6:00 pm

Bende geliyorumm cheers
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 8:30 pm

Kambersiz Düğün Olmaz... Gelmeme Gerek Yok Zaten Ordayım Wink
karademir

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedC.tesi Haz. 27, 2009 11:39 pm

hadi yav ne zaman gidecez daha çok iş var Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 8:48 am

Bende Varım !!!!!
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 10:31 am

Ya bi liste çıkaralım. Tam Nüfus Bilinmiyor.
Istanbull

Istanbull

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 12:21 pm

miktarları belirtin iyice çok guzel bir organizasyon olur...
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 3:07 pm

Savaşa Gelecekler;

Mturkkan

Atatürkçü Maraz

İslam7

Recep298

Dodi1111

Yamatoo

Alyabike

EmirBerkKorkmaz

Mogutcu

Malsi

Kadir1131

_Sahmeran_

Mit

Kartal13

İstanbul

Arkadaşlar Herkesi Teşvik Edin Yanlızca 14 Kişiyiz. Bir Ordu Bile Olmadık Daha 2 Maiyet Kuracak Adamımız Bile Yok. Zafer bu Kadar Yakınken Vazgeçmek Yakışmaz.

En son Atatürkçü Maraz tarafından Paz Haz. 28, 2009 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
PolatALEMDAR

PolatALEMDAR

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 3:32 pm

Beni unutmussunuz. Cool Ama sunu unutmayalım ki savaş olmadan da bu oyunun tadı çok güzel çıkabilir.

Yeter ki biz bir bütün olduğumuzun farkına varalım...

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki