Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
redberet

redberet

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 6:56 pm

Bizsiz cenk meydanı olmaz yiğitler Very Happy Tüm tayfamla beraber cenge geliyoruz Hayde bre Arslanlar Very Happy
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
KFC Grafiker
Atatürkçü Maraz

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 28, 2009 7:59 pm

Savaşa Gelecekler;

Mturkkan

Atatürkçü Maraz

İslam7

Recep298

Dodi1111

Yamatoo

Alyabike

EmirBerkKorkmaz

Mogutcu

Malsi

Kadir1131

_Sahmeran_

Mit

Kartal13

İstanbul

PolatALEMDAR

Redbelet

Toplam: 17

54 Kişiye Tamamlarız. Hadi arkadaşlar.
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 03, 2009 4:39 pm

Elimdeki epin kod ları karşılıgı bi kaç arkadaşla takasa giriştim ordum için gerekli ekmek mısır ve etleri temin ettim 2 3 ay yetecek kadar erzak temin ettim orduma bugun çandan edirne istikametine dogru yola cıkıyorum ordumla birlikte hayırlısı ile başımız dik bir şekilde doneriz inşallah
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 03, 2009 5:28 pm

Bende gelmek istiyorum ne zaman çıkıyonuz nereden çıkıyonuz söleyin:D
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 03, 2009 7:34 pm

17 atli cocuklar gibi sendik 17 atli o gun dev gibi orduyu yendik pasa haykirdi ilerle Tuna yi gectik nara ata ata o gun dev gibi orduyu yendik Smile

Oyun sıkıcı olmaya başladı diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2