Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Yamatoo

Yamatoo

Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Vide
MesajKonu: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:11 pm

Sevgili arkadaşlar sizce dedeağaç yeni bir yapılanmaya girsin mi eger girsin diyorsanız buraya belirtin

girsin yada girmesin yazmanız yeter

Yeni yapılan ma derken muhabirler oluca şair lerimiz kısmı olucak ayreten kasaba için 1 logo belirliyip arka temeda onu kullanıcaz ufakta ol o tema görünecek sizler ne dersiniz bu işe
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedC.tesi Tem. 04, 2009 10:12 pm

Girsin Benim düşüncem bu çünkü eski yaPı dan bozlumalar oldu belli bir süre hiç bi şekilde aktif lik göster medi bu nedenle yeni yapılan ma olması güzel olur

Saygılar:Tanıyan biliyo :d
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 12:06 am

Yamatoo yaptığın bu hareket çok kırıcı açıklayayım
*Mecmuayı çıkarma fikri başından beri benim fikrimdi hadi bunu geçtim bu başlığı açarken bana birşey söyleme ihtiyacıdamı hissetmedin?
*Beğenmedin yönleri neyse bana söyleyebilirdin bende ileriki sayılarda düzeltirdim.
*Bu başlık birbirimizi daha çok kırmaktan ileri gitmeyecektir.
*Daha önceki konulardan hala bana takıntılısın.Nerden çıkartıyorum yaptığım herişi sabote etmeye çalışıyorsun.

merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 7:48 am

Yamato burda gerçekten hoş olmayn bir durum var.Bu mecmuayı en basindan beri ömer çıkarıyordu kasabamızdakilerin yardımıyla tabi.Senin bu baslığı açmandaki amacınıda anlamıs değilim.ömerin de dediği gibi eğer eksik yönleri olduysa bunu söyleyebiliridn.Bundan sonra artık kimseye arkadan iş çeviriyo diyemessin herhalde çünkü şu anda en beterini sen yaptın kimseye bişi sölemeden bu baslığı açtın.Mutlaka Eksik yönleri olucaktır.çünkü çok az bir sürede hazırlandı bu mecmua.eminim diğer sayılarda bu eksiklikler olmayacaktır.Benim kanımca sen ömerin yaptıklarına her zmn karşı çıktığın için bu seferde geri kalmadın.

Girmesin diyorum
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 9:34 am

Bu mec muanın yapılan maya gidilmesinde ömerin başta olucagı hiç bir
şekilde degişmiyecegi bunu düşün meden yapıyosunuz ben burda görüş
alcaktım ama belli ki siz kafada direk saldırı modunu ögren miş siniz
bende ben bu mecmuayın yeniliklere gitmesii logo konularak yeni tema
getirilmesini söyledim
ömerin mecmuadan atılmasını degi siz 2 niz hala savaş içinde oldugmuzu
düşünün kasabada boş verin neden çalışıyon ki bu kasaba için yan gel
yat hiç kimse 1 bütün olamaz bu kasabada bu asaba kendi içinde zarar
veriyo dışardan kim bilir basıl gülüyolar bizim bu çalışmalarımıza
sizler kendiniz düşünün her zaman ben burda bagzı kişilere savaş için
bulunuyorum diye ama ben yönetime laf etmedim sadece temasında ve
konularında degişim onaylanıyotmu dedim sizler beni yanlış tanıdınız
bunca sürede artıkda asla tanıyamazsınız
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 1:18 pm

merve44_10 demiş ki:
Yamato burda gerçekten hoş olmayn bir durum var.Bu mecmuayı en basindan beri ömer çıkarıyordu kasabamızdakilerin yardımıyla tabi.Senin bu baslığı açmandaki amacınıda anlamıs değilim.ömerin de dediği gibi eğer eksik yönleri olduysa bunu söyleyebiliridn.Bundan sonra artık kimseye arkadan iş çeviriyo diyemessin herhalde çünkü şu anda en beterini sen yaptın kimseye bişi sölemeden bu baslığı açtın.Mutlaka Eksik yönleri olucaktır.çünkü çok az bir sürede hazırlandı bu mecmua.eminim diğer sayılarda bu eksiklikler olmayacaktır.Benim kanımca sen ömerin yaptıklarına her zmn karşı çıktığın için bu seferde geri kalmadın.

Girmesin diyorum

eksik önlerini burada konuşarak halledicez bunu bilin burası kasaba kısmı kasaba kısmında kasaba konuşarı görüşülür konuşulr öneriler sunulur ben kasaba kısmı diye açtom ve ben kimsenin arkasından iş çevirmem bunu iyi bil sen bunu bilmiyosan sana artık kendimi tanıtmama ben bu oyunda asla kimsenin arkasından iş çevirmedim ve dagima doslarıma dürüst oldum ama sizler tanımadınız beni sizler nasıl görür seniz görün ama artık muattap lıgı bitirecegimiz garantidir mer ve senin le
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 1:36 pm

ömer senin gazetene karışsaydı görürdüm seni forumu birbirine katardın ahmet bey
her neyse bu bu başlığa yazacağım son cvptır sende uzatma artık...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 1:51 pm

Yamatoo demiş ki:
merve44_10 demiş ki:

Girmesin diyorum

eksik önlerini burada konuşarak halledicez bunu bilin burası kasaba kısmı kasaba kısmında kasaba konuşarı görüşülür konuşulr öneriler sunulur ben kasaba kısmı diye açtom ve ben kimsenin arkasından iş çevirmem bunu iyi bil sen bunu bilmiyosan sana artık kendimi tanıtmama ben bu oyunda asla kimsenin arkasından iş çevirmedim ve dagima doslarıma dürüst oldum ama sizler tanımadınız beni sizler nasıl görür seniz görün ama artık muattap lıgı bitirecegimiz garantidir mer ve senin le

Yamatoo aramızdaki muattap zaten bitmişti.Hala aramızda bir muattaplık hissetmeni anlamıyorum.

*Diyorsun burda eksikliği zaten tartışçaz.Ben senin eksiklik birldirdiğini bu başlıktaki mesajlarında göremedim.
"Girsin Benim düşüncem bu çünkü eski yaPı dan
bozlumalar oldu belli bir süre hiç bi şekilde aktif lik göster medi bu
nedenle yeni yapılan ma olması güzel olur"

Ben hiçbir eksiklik göremedim bu mesajında.Eskiden beğenilen tema niye şuan beğenilmiyor tam bir muamma(!).

*Merve ye niye şimdi saldırdığınıda anlamıyorum.Fikirlerimizi beyan edelim diyen sen karşı bir fikir gelince dayanamıyormusun? Eğer fikir beyan edilemsini istiyorsan merve ile benim düşüncelerime saygı duymayı bileceksin bilmiyorsan öğreneceksin.

*Arkadan iş çevimezmisin?Buna gülerim işte.Kasabanın grup msnsi vardı değil mi?Ben msn den çıkınca arkamdan ne laflar söylemişsin.Ama şunuda unutmuşsun grup msn de konuşulanlar kayıt altındadır.Arkamdan söyleyeceğine yüzüme söylemeni tercih ederdim.Ben sana her lafımı yüzüne söylerim.Düşüncelerimi açıkça dile getiririm.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 1:56 pm

merve44_10 demiş ki:
ömer senin gazetene karışsaydı görürdüm seni forumu birbirine katardın ahmet bey
her neyse bu bu başlığa yazacağım son cvptır sende uzatma artık...

Merve üzgünüm ben her işe karışma meraklısı değilim.Öyle olsaydım zaten o gazeteye çoktan yorumumu yapmıştım.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:18 pm

birinci ömer gazeteme hatalarımı bildirdi bildirmedimi merve bildirdi ben hatalarımdan özür diledim ben burda sizlere hiç bi konuda bi sitemim yok sadece kasaba için logo yapılıp gazete temasında o nun kullanılması tekrar siir kısımlarının hemen hazırlanması istenildi sizler bunu ömere karşı hareket dedigniz ben sadece burda gazete de kasaba logosu yapılıp onun da gazetenin 1 köşesinde temaya katılsın dedim sizler benim kin güttügmü istedigniz kadar düşünün ama şunu unutmayın sizler asla beni tanımaınız tanıyamıyacaksınız şunu açık diyorum ki allah kahretsin bu dedeağaç a taşındıgım güne en kısa sürede def olucam korkmayın 1 kaswaba için öneri sunuşunca böule jkarşılanan kasabada benim gibi her işi bozan biri olmamalı

Not bu kasaba kısmı için sizlerden çok ugraştım ben bu kasaba kısmının gelişmesi için herşey yi yaptım kasaba için tonlarca öneri sundum her zaman biri çıktı laf söyledi bunun gibi yapmıyacam bu kasaba benim için bitti artık

bu arada ne yaptı diye soracaksınız
1.logo çalışması yaptım herkese sundum
2konseye kimse bakmıyo herkesi(tanıdıkları zorlayarak konseye kattım)
3.konseye logo çalışması yaptım
4.ana forum ve burda kasaba kısmı aktif olsun için ne ler yaptım her gün yolcuyu msn de oyaladım yolcu bu neden le benden bıktı ama anladım karolasının tekiyim bu günden itibaren dedeağaç benim için bitti
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:33 pm

Yamatoo demiş ki:
birinci ömer gazeteme hatalarımı bildirdi bildirmedimi merve bildirdi ben hatalarımdan özür diledim ben burda sizlere hiç bi konuda bi sitemim yok sadece kasaba için logo yapılıp gazete temasında o nun kullanılması tekrar siir kısımlarının hemen hazırlanması istenildi sizler bunu ömere karşı hareket dedigniz ben sadece burda gazete de kasaba logosu yapılıp onun da gazetenin 1 köşesinde temaya katılsın dedim sizler benim kin güttügmü istedigniz kadar düşünün ama şunu unutmayın sizler asla beni tanımaınız tanıyamıyacaksınız şunu açık diyorum ki allah kahretsin bu dedeağaç a taşındıgım güne en kısa sürede def olucam korkmayın 1 kaswaba için öneri sunuşunca böule jkarşılanan kasabada benim gibi her işi bozan biri olmamalı

Not bu kasaba kısmı için sizlerden çok ugraştım ben bu kasaba kısmının gelişmesi için herşey yi yaptım kasaba için tonlarca öneri sundum her zaman biri çıktı laf söyledi bunun gibi yapmıyacam bu kasaba benim için bitti artık

4.ana forum ve burda kasaba kısmı aktif olsun için ne ler yaptım her gün yolcuyu msn de oyaladım yolcu bu neden le benden bıktı ama anladım karolasının tekiyim bu günden itibaren dedeağaç benim için bitti

*Resmi forumda ilk sayıda fikir beyan ettim ama hala aynı hatalar.Yazdıklarını okuyacağız diye inanılmaz efor sarfediyoruz.
*Her konunun sonunda "işte lanet olsun ben böyle yaptım" diyip duygu sömürme işini bırak bunu her zaman yapıyorsun.Eskiden inandırıyordunda artık inanılmıyor bile.
*Yaptığın çalışmalarada yorum yapalım;
1.logo çalışması yaptım herkese sundum:Logonun sonuna sakın bunu kullanmayın diyen ben değilim.
2.konseye kimse bakmıyo herkesi(tanıdıkları zorlayarak konseye kattım)
:Beni kimse zorlamadı,zorlanılarak yapılan iştende hayır gelmez neticeyi gördük.
3.konseye logo çalışması yaptım:Bu logonunda sonunda sakın bunu kullanmayın,istemiyorum diyende ben değildim.
4.ana forum ve burda kasaba kısmı aktif olsun için ne ler yaptım her gün yolcuyu msn de oyaladım yolcu bu neden le benden bıktı:Evet,herkesin çalışmalarını kendi üstüne almaya çalıştığın yetmezmiş gibi bazı yapılan işleride(Hepside benim yaptığım işlerdi) inanılmaz biçimde sabote ettin.

Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:38 pm

1. ben asla logo kullanılmasın demedin bunu iyi bil o logo dedeağaç a verildi onun demiştim sonun da

2.kasaba konseui logosu yapılan haksızlıklardan dolayı 2 3 kişinin kendi görüşleri ile aldıkları tüzükten sonra bizim yaptıklarımıza gerek duymazlardedim ve karşı çıktım

3.ben kimseye duygu sömürüsü yapmam tanıyanlar tanır benim nasıl biri oldugmu

4.senin yaptıgnı asla üstüme almadım senin oldufnu bilmiyorum melike ablanın msj diye onun adını verdim melek abla söyledi bana ömerin diye bende düzelttim onu orda hemen ben haberim olmadıgı için bunu yapmıştım

ben asla senin çalışmanı çalmadım çalmamda bunu unutma ihtiyacım yok çünkü
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:47 pm

Ahmet bizim burada kızdığımız şey şu sen hala anlamadın;Sen mecmuanın bazı yönlerini beğnmedin doğaldır beğenmemende,bunu ömere bildirseydin özelden logo fln yapalım die.çünkü senin burda bu baslığı açıp yapalımmı diye sorman için öncelikle ömerden izin alman gerekir.mecmuanın kurucusu o çünkü.ama sen bunun yerine kimsenin birşeyden haberi yokken burda bu baslığı açtın.biz buna kızdık,bu ne demek oluyo biliyomusun "ömer de kim onu takmıoyurm"
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:49 pm

mecmuanın kurucusu ola bilir ben kasaba sakiniyim kasaba kısmında görüş beyan ettim onaylayanları seçtim anket açmamamın sebebi dışardan gelenlerde ola bilir siz bunu bilmediniz ben tüm kasaba nın bu konuda düşüncelerini almak istedim ama bana ne bu kasaba benim için 2 niz sayesinde itti(ömeri fazla suçlamam o karşılıgı normal o verse sadece kapatır giderdim konuyu özür diler) ama bitti artık ben bu kasabadan degilim tarlalar satılsın nurcanla beraber gidiyoruz
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 2:54 pm

Yamatoo demiş ki:

Bu mesajını okuyanlar anlar içinde duygu sömürüsü olup olmadığını.Seni tanıyanlar bilirmiş,Seni tanıyanlara söylersin iyi tanısınlar.Yada düşüncelerini rahatça ifade etsinler.

Şimdi iyiki konseye giremiyorum.iyiki kapatıldı konsey.Girebilseydim logo hakkında kim doğru söylüyor herkes görecekti.

Daha neyden bahsedildiğini bilmiyorsun çalışmları üstüne alman konusunda.O kasaba kartı konusunu kapa ben unuttum gitti.Ondan bahsetmiyorum.
Kasabadakileri kapsayacak ne kursak hemen sahiplenmeye çalıştın.Biraz çok eskiye gitçem sevmiyorum eski konuları dile getirmeyi ama nabalım.
Bozkurt ailesini kurma önerisi getirdim.Daha önce Dermegül&Mesihi ve çocukları olarak Candy87angel ve ben aile olarak vardık.Zaten daha önce kasabalılar aile havasındaydı böylece amca,hala,baba,anne abla vs.kavramlar çıktı.dedik resmiyete sokalım bozkurt ailesi olalım.Tamam dediniz.Sonra birde ne göreyim sayın Yamatoo Aile kurallarını kendi yazıyor ve bana diretiyordu yok şöyle yap yok böyle yap.Zaten biryerden sonra ortam bozuldu.Aileyi kapatıp herkes yoluna devam etti.

Daha örneklendirmem gerekmez herhalde diye düşünüyorum.
Omer1994 Gençarpazlı
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:04 pm

Kasaba konseyinde şu nasıl olur şurası daha iyi olur kendi forumumuzda kurduk 2.sizlerin konseyde direk sundugnuz öneri sonunda melek ablanın direk bu onaylandı denildikten sonra logomun kullanılmasını istememiştim kasaba logosunun kasabaya ayit oldugnu belirtmiştim bu bunu sen msn dede söylemiştim ben sana o nu ben kasabaya yaptım kasabanın demiştim ama konsey logosunu ablamın o msj sonra sinirlendigim için katiyen karşı çıkmış dım hala da karşı çıkıyorum ve ailede ben bir kaç kural yazalım dedim toplantılar yapıldı ben yazdıgmı o toplantılarda sundum okadar zaten aileyi hep beraber kurduk senin dedignide unutmadık aile kurmuştunuz ne oldu aile ha bozuldu dimi diyen sendegil miydin bu aileyi kuranlardan biride sen degilmiydin tabi sen işi güzel olanı al yap et ben ailede başakn olmadım üye oldum ailede asla bi yer istemedim istemem de sonra benim 1 konuda senin konunu çalmış gibi oldum oda burda dedeağaç tanıtımı oda melike ablanın msj oldug için oraya onun adını yazdım sonra melek abla beni uyardı ve düzelttim hatamı ben kimsenin emegini çalmam bunu bil ha senin önerini beyenmem kendi görüşümü kendi düşüncemi belirtirim bana senin dşün cenin dogrulugnu kanıtlayana kadar da üstelerim sizle bu yüzden tanımıyonuz beni sizler alışmışsınız öneri sunuldu kabul dendi uygulandı bu kadar sizler bunun için ugraşıyonuz ben sizin gazetede senin bırak manı senin yayınlamamanı istemedim sadece muhabir ayarlamaları yapılmalı ve temada kasaba konseyi yapılıp onun temada kullanılmasını istedim elnbet o önerileri size sunucaz ama sizlr burda direk size saldırdıgmı düşündünüz senin düşün mem kabul sen düşün ama başka sının düşün mesi hiç olmadı ben yokum artık bu konunda kitlen mesini istiyorum benim artık bu jkasabada yerim yok ve en kısa sürede eşimle beraber başka kasaba ya yerleşmek için tarlalarımızı satıcaz artık bu rası bitti istedigniz gibi yapa bilirsiniz bu mecmuayı öneri sunan kapagatli burda öneri neden sunuyon bu kasaba için çalışmayacan bu basittir

Bıu konuda artık konuşmak istemiyorum

Saygılar:Yamatoo
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:06 pm

Bu arada şuna açıklık getirelim ömer sen orda demiş sinki beni kimse zorla sokmadı konseye merveye xxx blue_dark35 lord a tequlese sor bakalım onları kimler zorlamış orası için meveye sor bakalım ona kim söylemiş orda şu konu sen aç bunu sen aç ta aktif bi konsey olmuş bilmedigin şeylerde konuşma önce ögren sonra konuş
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:19 pm

Sevgili modlar bu başlı kilitliyip arşive kaldırır sanız sevinirim
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:21 pm

Yamatoo demiş ki:
Bu arada şuna açıklık getirelim ömer sen orda demiş sinki beni kimse zorla sokmadı konseye merveye xxx blue_dark35 lord a tequlese sor bakalım onları kimler zorlamış orası için meveye sor bakalım ona kim söylemiş orda şu konu sen aç bunu sen aç ta aktif bi konsey olmuş bilmedigin şeylerde konuşma önce ögren sonra konuş

Konuşmuş olmak için konuşanlar vardır.Mesajlarımı tam okumuyorsun.Okumadığın belli.Ben ne demişim bir oku bakayım.Zorlanarak yapılan işten hayır gelmez.

Bana demişsin sen konsey açta diye.Zamanında bende Bandırmada konsey kurmuştum.Hiçte zorlamamıştık kimseyi.Hatta istediğimizden fazla katılım olmuştu.

İnsanoğlunun doğasıdır zorlanılarak yaptığı hiçbir işi layıkıyla yapamaz.Gönül işidir bunlar.Ki zorlamışsın güzel netice burada işte.

Konseyde tüzüğe karşı çıkmıştın.Tamam beğenmediğin yönleri tabiki olur ama bunlarında bir adabı vardır.Hadi toplantı yapalım dendi(ki bunuda sen dedin).Ne hikmetse toplantı öneren ben gelmicem protesto ediyorum,dedin.Sonra geldin.Gelmen güzelde oldu tüzüğe karşı çıkan birisinin fikirlerini sunması hoşuma giderdi.Ama noldu.Konuyu değiştirdin.Ordan oraya atladın.Toplantıyıda amacından çıkardın.Bende toplantı amacından çıktı diye toplantıdan ayrıldım.İyi yapmışım.Bana karşı olan hislerini arkamdan açıklayarak hislerini öğrenmiş oldum.Yüzüme söylemen hoşuma giderdi. Ama nabalım işte arkamızdan duyduk sözleri.Diceksinki arkandan söylelenenleri nerden duydun.Grup msnnin bir özellği var günlük olarak konuşmaları kaydeder gezinirken karşılaştım ve merak ettim.

Birde bana "Ben duygu sömürüsü yapmam"Diyen birisi şimdide"Tamam dedeağaç benim için bitti,tarlalarım satılsın gideceğim" diyerek çok güzel bir duygusal sömürü daha yapmaya çalışıyor.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:24 pm

sakin
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:26 pm

gurup msn de unutma herşe açık venet görünü yo senin orda oldugnu biliyodum nerden mi biliyodum kaç kişi beni uyardı orda diye ben onlara ola bilir dedim duysun dedim korkma benide uyaranlar oldu ama ben yinede yazdım gönül işi diyosun ben daha önce yaptım diyosun daha önce yaptınsa oraya git orda yap dicem ama sen burayı seçtim burda birileri ni aktif etmek için o bölgeye düzenli bi çekiş yapmalısın bu kasabada öyle ben burayaçektim zorladım belli sürede onla kendileri bakıyo oldu benim zorlamam la degil bagzı kişiler forum kullanmadıgı için zorlıyacaksın sonunda onlarda kendileri alışıyolar bu arada iyi ki onları duydun ettin bu sayede belki ne den ne yin oldugnu anlamışsındır

ama şunu diyeyim ben bu başlı açarken aklımın ucunda bile o konuyoktu unutmuştum o konuyu hiç aklıma gelmiyodu artık ama sen yine kendim burda hatırlattın benim aklımdan gitmişti hiç de aklıma gelmemişti o akşamdan sonra
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:35 pm

Yamatoo demiş ki:
gurup msn de unutma herşe açık venet görünü yo senin orda oldugnu biliyodum nerden mi biliyodum kaç kişi beni uyardı orda diye ben onlara ola bilir dedim duysun dedim korkma benide uyaranlar oldu ama ben yinede yazdım gönül işi diyosun ben daha önce yaptım diyosun daha önce yaptınsa oraya git orda yap dicem ama sen burayı seçtim burda birileri ni aktif etmek için o bölgeye düzenli bi çekiş yapmalısın bu kasabada öyle ben burayaçektim zorladım belli sürede onla kendileri bakıyo oldu benim zorlamam la degil bagzı kişiler forum kullanmadıgı için zorlıyacaksın sonunda onlarda kendileri alışıyolar bu arada iyi ki onları duydun ettin bu sayede belki ne den ne yin oldugnu anlamışsındır

ama şunu diyeyim ben bu başlı açarken aklımın ucunda bile o konuyoktu unutmuştum o konuyu hiç aklıma gelmiyodu artık ama sen yine kendim burda hatırlattın benim aklımdan gitmişti hiç de aklıma gelmemişti o akşamdan sonra

Orada intikam yemini eden ben değildim."onun açığını yakalarsam tüm kasabanın önüne sercem" diyen hiç ben değildim.Yemin eden birisi yeminini unutuyorsa oda benim problemim değildir.O konu aklında değilmiş.Hadiya gazetenin eksikliği diye dile getirdiğin eksikliler bile yeterince saçma değilmi.Gazeteyi ya okumadın yada dikkatli okumadın ki ben ikisi arasında fark göremiyorum.Ne dedim ben "artık dedeağaç mecmuası Fikr-i Kavmiyyet Mecmuasına bağlıdır" Ne demektir bu gazetenin gerekli muhabir ayarlaması oradan yapılır.Ki sen gerçekten muhabir alınması gerekiyorsa,Mecmuaya başvururdun.Bu da samimiyetsizliğinin göstergesidir.

Ben mecmuanın sonunda zaten ilan vermişim haber,reklam,yazı,şiir vs. çalışmalarınızı bize yollayın diye.Eeee sen okuduysan bunları bilirsin.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:43 pm

ben temasına ek istedim burda bu grüşüde dedeağaçlılara sundum olumludur denilseydi görev burda sana düşer nasıl sana düşer halkın isteklerini önem sersen o degişikli yapardın ben halkın dedigne bakarım 2 kişinin aldıgı karara degil sana bildirmem için bu konuda halkında destegini almalıyım ve ben burda senin açıgnı göremiyom burda hiç 1 türlü açık yok eger kendin açık oldugnu düşünüyosan bilemem evet açıgnı yakalarsam yayarım heryere ama burda açık yok görseydim senin o dedigin açıgı şuan herkes duymuştu ama malesefki açık yok burda sen öneriyi haltan izin alınara sunulacak öneriyi protesto ediyosun halkın düşüncesini kesiyosun kes sen bilirsin ben sadece yeni bir tema le halkın karşısına çıkmak ve bu şekilde senin tekrar yayın hayatına devam etmeni istedim ben burda senin yönetemedigni senin beceremedigni söyledigmi düşünemiyorum onları desem ben burda seni ötüler olurdum ama demedim sadece eskide kaldını uzun süre aktifolamadıgnı yeni bir tema yapılan masına muhabir yapılan masına gidilsin dedim yönetici klurucu becerik siz demedim istifa etsin yapamıyo demedim bunu iyi oku ona göre itiraz et sana burda beceriksiz dedimmi demedim sana burda bırak mecmuayı dedimmi demedim sadece halka dedeağaç halkına sordum yeni temaya yeni muhabirlere ne dersiniz diye bunu düşün de söylen bence bana önce düşün bu kasaba için sizler bırak mıştınız ugraşmayı forumlarda ben her forumda ugraştım didin dim bu forumları aktif etmek için tabi formda en iyi şekilde kasabayı tanıtmak istemekteyim ben yolcu ile ne kadar ugraştım sadece şuraya arşivi açıp eski konuları oraya taşıması için neler yaptım sen bunları bilmiyon sen sadece her şeyde sana düşmanım sanıyosun ama ben hala senin açıgnı yakalıyamadım 1 yakalasam bunu tüm osmnalıya yayarım korkma ama kasaba konusunu kasaba halkına yapmak taraftarıyım bu öneri kasaba halkının görüşüne sunulmuş bir öneridir ve bu böyle kalıcaktır asla seni küçüm seme yok seni rezil etme yok tabi senin beyin herşeyi böyle aldıysa bilemem ben burda asla saa bu gmucmuayı bırak demedim sen çıkaramıyon demedim bunuda unutma ona göre konuş
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 3:58 pm

Herkes için birşeyler yapmaya çalışıyorsun.Gzüeldir ama şöyle değerlendiremiyorsun.Ben bu işi yapacam ama sonunda birileri kırılacakmı? diye düşünmüyorsun.

Ben senin gazeten hakkında yeni bir başlık açıp deseydim demediğin laf kalmazdı.
Burda yeni bir başlık açıp resmen merve ile beni yaraladın.Hiç düşünmedin acaba Omer1994 Ve/Veya merve44_10 kırılır mı diye?

Ben şuanda bile açığını görüyorken açığını dile getirmemiştim.Mesela(şimdi dile getirecem);ben sana gazetenin bulunduğu başlıkta orjinali "Takvim-i Vekayi Gazetesi" olan gazeteyi Takvim-i Vekeyi gazetesi yazıyorsun diyebilirdim.Veya daha önce eleştirilmene rağman hala hatalı yazıyorsunda demedim.desydim herhalde bu gazeteni baltalamak olurdu.Savunmanıda ben 15.dk da hazırladım diye vermişsin.Arkandan atlımı koşturuyorduda acele gazete hazırladın diyebilirim.Veya bende bu kadar uzun mesajı çabuk yazmaya çalışıyorum ama ben niye hata yapmıyorum?Veya dikkat ediyorum?Türkçemizide yanlış kullanıyorusun."Hiç 1" diye birşeyde yok.Ben bunların hepsini gazetende dile getirebilirdim yeni sayında.Gerçi 1.sayında herkes gibi dile getirdik ve niye eleştiriyorsunuz gibide tepkide aldık.Bana halkın görüşünü almalısın derken kendisi halkın görüşüne tepki veren birisi bana ne kadar akıl verebilir?
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Icon_minipostedPaz Tem. 05, 2009 4:00 pm

Artık daha fazla konuşmanın anlamı yok.Yeni postlar daha çok birbirmizi kıracaktır.

Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki