|
Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 4:02 pm |
|
|
İstedigin gibi yap ben son diyecegimi diyim bu kasabada yokum bundan sonra nede olsa senin tepkini dagima yediririm kendime sen ne yaparsan yap ama yediremiyecegi kasaba halkı ile bişiler yaparken dagima onuda aldıgım biri bunu yaptı o bitirdi artık ne isterseniz kasabada yaparsınız bunu anladım ki boşuna ugraştım burda herşey için sana da bdiyim burda wolf yazmasaydı aktifligi sen al çıkar kgazeteden dolayı senin çıkarıcam yok sen kendin yapıcagını yapıyosun bence boş verelim konu kapansın kasaba dan olmayan birinin kasaba kısmında görüş bildirmesi olmaz |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 4:05 pm |
|
|
Ahmet kimsenin maksatı gerginlik yaratmak değil,inan benle ömerin veya benm yerimde baskası olsa daha beterini yapardı.sen ömere söleyip bu konuyu açsayıdn bunlar olmıycaktı... |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 4:06 pm |
|
|
benim ömerle konuşmadıgmı sende çok iyi biliyosun ben ömere söylemem ömer buraya konu açılınca tepkiler üzerine cvp ını vere bilir kendisinin düşüncesinide söyliye bilir ben buda kötü demedim yeni yapılanma dedim yeni yapılan mada ömer bıraksın gitsin mi var merve bişi yapamıyomu var ben böyle demedim sadece yeni muhabir eklensin yeni tema yapılsın dedim ama boş ver sen de bunu yaptın boş ver artık kasaba da size mutlulujklar tarla lar satılsın ben yokum artık |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 7:13 pm |
|
|
Ahmett bizim yüzümüzden gitmeni bende istemem,ömer de artık böyle yapma.biz sonuna kadar haklıyız.haklı olmasak çene çalmayız burda bu kadar
Bizim alınıp küsmemiz gerekirden,bunu sen yapıyorusun tebrikler brova.heves flnda bırakmadın ahmet.Sen düzgünce bize özelden söleseydin biz sana hayır yapmayalım sen karışma mı diycektik allah aşkına..!! |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 7:59 pm |
|
|
ben size yapmayın mı dedim yoksa burda direk o berbat şeyi çıkarmayın başkanmı çıkaralım dedim sadece dedeağaçhalkına temada degişiklik olsun mu diye sordum bu dogrultuda konu konuşulacaktı sizler direk bize özelden yazsaydın dedeağaç mecmuası degilmi halkın görüşü ile alınır yapılır ben dedeağaçlılara sordum sizler bunun dogrultusunda hareket edecektiniz burda çıkana göre mecmuayı kuran başkan görevi gören görüşler dikkate alınmıştır bu dogrultuda çalışma yapıla bilir dese yada direk olmaz bu köklü bişi dese nese ömer bunları yaza bilirdi ama direk saldırı dedi ben gene saldırı hiç düşün medim sonra zaten senin beni arkadan iş çeviren olarak tanıdıgnı da burda anladım ne kadar senin yaptıgım işlere katarak sen arkadaş oldugnu kasaba da çok sevdiklerimin arasında tutsamda sen beni insanın arkasından iş çeviren olarak tanımışsın böyle tanın dıgım yerlerde benim bne işim olur |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 8:39 pm |
|
|
uff aynı seyleri konusup duruyoruzz artık yazmayalım buraya dahada büyümesin iş |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 8:55 pm |
|
|
bencede artık herşey ortaya çıktı zaten konuşmaya hiç gerek yok |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:00 pm |
|
|
Ahmet,bir tartışma yüzünden taşınmanı istemem.Ama yinede bu yaptığın hareket çok kırıcı olduğundan aşırı tepki verdiğimi kabul ediyorum.Ama yinede taşınmanı istemem. |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:04 pm |
|
|
Ben burda hiç bi şekilde kırmak istemedim siz 2 niz hitamlarınızla kırdınız ben sadece halka temada degişme olmalı dedim bide muhabir eklen meli yeni ama sizler birden bize özelden söyle yapalım dediniz ben orda hiç beklemiyodum bu yaptıgnızı ben sadece kasabalıya öneri sundum onların dogrultusunda asıl sorumlu ile görüşülecekti direk 2 3 kişi yapmıyacaktı işi sizler kendi düşünceniz olan ahmet hep bize düşmanı burdada benim sediniz |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:08 pm |
|
|
- Yamatoo demiş ki:
- Ben burda hiç bi şekilde kırmak istemedim siz 2 niz hitamlarınızla kırdınız ben sadece halka temada degişme olmalı dedim bide muhabir eklen meli yeni ama sizler birden bize özelden söyle yapalım dediniz ben orda hiç beklemiyodum bu yaptıgnızı ben sadece kasabalıya öneri sundum onların dogrultusunda asıl sorumlu ile görüşülecekti direk 2 3 kişi yapmıyacaktı işi sizler kendi düşünceniz olan ahmet hep bize düşmanı burdada benim sediniz
Dedeağaç mecmuası artık sadece dedeağacı ilgilendiren konularda faaliyet gösterecektir.Bu yüzden pek muhabire gerek yoktu,ama isteyenlerden yazı,şiir gibi çalışmalarını yollamalarınıda istedik. Tema konusuna gelince bu mecmuanın kendi başlığındada halledilebilir meseleydi ama bunun için ayrı başlık açılması rahatsız ediciydi.
Omer1994 Gençarpazlı |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:14 pm |
|
|
mecmuanın kendi başlı yoktu sadece haber sundgu yer vardı eger bu tep kiyi vermeden düzgün konuşa bilseydik burda daha çok öneri sunacaktım senin mıd oldugun bi yer bile önerecektim çalışmalarını yapacaktım ama sizlerden bu tepki geldi
Saygılar:Yamatoo malkoçoğlu |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:18 pm |
|
|
Mecmua nın başlığı dediğim haber sunulan başlıktı.Onun altında fiir bayanı bulanabilirdinizi kastettim.Mecmua için ayrı bir yer fikri benimde aklıma geldi ama vazgeçtim niye?Ayrı başlık için 12 üye gerekiyor.12 üye için 12 dedeağaçlı lazım.Zaten mecmua dedeağaç halkına hizmet vereceğinden aktif olan kişi sayısıda 12 civarında olduğundan kim kime haber hazırlayacaktı.Kopmik bir durum olacağını düşünmüştüm.Yani kendimiz hbaer hazırlayıp sunarak kendimiz okuyacak gibi bir hal çıkacaktı. |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Paz Tem. 05, 2009 9:25 pm |
|
|
o başlık o tarz çok aktif olmıyacak zaten dedeağaçta forum takip eden kişi sayısını takip eden iyi bilirki forumda hele gazetede üye olur dedeağaçlılar aktifligi saglıyanlar 1 elin parmak sayısı kadar kişi buda o şekilde olucak bu sayede aktiflerin çok yogun konularda hakimiyeti olucaktır ama gazete sizin ne isterseniz yapın kasaba dan olmıyanın yorum yapması normal olmaz
saygılar:Yamatoo malkoçoglu |
|
|
|
merve44_10
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Ptsi Tem. 06, 2009 7:43 am |
|
|
Ahmet artık ne olduysa oldu,sayende burda bizde kırıldık,seni de kırdık,böyle olmasını istemezdim ama oldu.artık geriye dönüş yok.bu yüzden daha fazla birbirimizi üzmeden şu başlık kilitlenmeli artık.
Ahmet benim yüzümden gerçekten taşınmanı istemem.Ama genede senin bileceğin iştir.
|
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Ptsi Tem. 06, 2009 6:22 pm |
|
|
ömer yüzünden bişi olmazdı ama senin o arkadan iş çeviri yo lafın bu kasabaya geldigim güne lanet okumamı sagladı ben her ne yaparsam seni de kattmaya çalıştım her ne yapcaksam senide katmak istedim seni kasabadaki en yakın arkadaşım bildim ama sen yapıcagını yaptın boş ver sen bana bu lafı dedin benim burada işim yok aslada olmaz |
|
|
|
INJuReD_WoLF
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Ptsi Eyl. 28, 2009 12:38 pm |
|
|
bidaha böyle bir tartışma olduğu nu duyarsam yahut kasaba içinde huzursuzluk olduğunu duyarsam kafanızı kırarım.. herkes için söylüyorum.. bu konu burda kapanmıştır.. adminler lütfen konuyu kilitleyin..
|
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma Cuma Ekim 02, 2009 10:19 pm |
|
|
- INJuReD_WoLF demiş ki:
- bidaha böyle bir tartışma olduğu nu duyarsam yahut kasaba içinde huzursuzluk olduğunu duyarsam kafanızı kırarım.. herkes için söylüyorum.. bu konu burda kapanmıştır.. adminler lütfen konuyu kilitleyin..
Konunun üstünden 3 ay geçmişti |
|
|
|
|
Dedeağaç mecmuası yeni yapılanma |
|
|