Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
samsa_cavus

samsa_cavus

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 5:38 pm

aga unutma kı amerıka için vaz geçilmez olan türkiye değil israildir
bunun en basiti cuval geçirme olayında ermenı soykırımın kabul aşamasında
kuzay irakta barzani talabani meselelerınde pkkdan cıkan kayıp amerıkan sılahlarında gorebılırız

belkide türkiye amerıka için vaz geçilmez değil de amerıka turkiye için vazgeçilmez olmasın nedir
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 10:44 pm

Sahmeran Doğru söylüyor Ermeni Soykırımına Büyük Vahşet diyen bir Devlet başkanı vede onun devleti nasıl Türkiye'den vazgeçmez

Doğu Türkistanlı Bütün Türklerin Geldiği Yerin Sahipleri Uygur Türk'ü Kardeşlerim Bu VAHŞETİN SONU TURAN'dır Dişinizi Az daha sıkın her ne kadar kolay olmasada bu yaşadıklarınız

Bir gün Bütün Türkler Çin seddi Önünde buluşacaktır !
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 10:51 pm

arkadaşlar yeter diyorumn kilitlicem şimdi konuyu
karademir

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Tem. 08, 2009 10:52 pm

aksarayda çinli denkgelmez ki bana kafa göz patlatsam .
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 1:05 am

ARKADASLAR BU OLAYLARIN TÜM ACUNDA SESLENMESI MAKSADIYLA INGILIZCE BIR METIN HAZIRLAYIP YABANCI AJANSLARA YOLLAYALIM DIYORUM.

ÖNCE TÜRKCE HAZIRLATIP SONRA BEN INGILIZCEYE CEVIRIRIM.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 1:13 am

FACEBOOK - UYGUR TÜRKLERI KATLEDILIYOR GRUBU
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 2:46 am

Türkistan İçin Hatim Kampanyası

Çinin Sincan Uygur Özerk Bölgesinde son günlerde yaşanan yürek sızlatan hadiseler milletimizi derin bir kedere ve endişeye sevk etmiştir.

Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesinde son günlerde yaşanan yürek sızlatan hadiseler milletimizi derin bir kedere ve endişeye sevk etmiştir. Demirperde ülkesi katil Çin tam bir asırdır sürdürdüğü Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine yönelik katliamlarına bir yenisini daha eklemiştir. Birkaç gündür yaşanan olaylarda yüzlerce dindaşımız ve soydaşımız hayatını kaybetmiştir. Tüm dünyanın gözü önünde sistematik bir asimilasyona tabi tutulan Müslüman Uygur Halkı göz göre göre katledilmektedir. Anadolu Gençlik Derneği olarak Doğu Türkistan’da dünyanın gözleri önünde cereyan eden bu kanlı olayları kınıyoruz. Bu olayların ve saldırıların Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bölgeye yaptığı ziyaretin hemen sonrasında meydana gelmesi düşündürücü ve esef vericidir.

Bu mesele uzun yıllardır kanayan bir yara durumundadır. Bu zulüm artık dayanılmaz bir hal almıştır. Bizler 5 Temmuz akşamı başlayan ve hala devam eden katliamları iki işçi grubu arasındaki basit bir çatışma olarak görmüyoruz. Bu mazlum coğrafya 100 yılı aşkın bir süredir adeta bir soykırıma maruz kalmaktadır. Yaklaşık bir asırdır bölgede her türlü insanlık dışı muamele yaşanmakta ve dindaşlarımızın en temel hak ve özgürlükleri despotça ihlal edilmektedir. Din eğitimi yasak şartlarda devam ettirilmekte, camilere 18 yaşın altındakiler, kadınlar, memurların girmelerine müsaade edilmemektedir. Bunların yanında nükleer denemeler Uygurların yaşadıkları yerlerde gerçekleştirildiği için radyasyona bağlı komplikasyonlar adeta bir etnik imhaya dönüşmektedir. Çin milyonlarca km2 lik bir alanı hapishane haline getirmiş durumdadır. 30 milyona yakın Doğu Türkistanlı en doğal insan haklarından mahrum bırakılarak kölelik rejimi altında hayatta kalmaya çalışmaktadır.

İnançlarının gereklerini yerine getirmeye çalışan Uygur Türklerinin baskı ve zulüm politikalarıyla sindirilmeye çalışılmasını kabul etmiyoruz. Çin Halk Cumhuriyeti şunu unutmamalıdır ki katlettiği insanlar sahipsiz değildir. Müslüman Uygur Türklerinin acısını yüreğinde hisseden milyonlarca kardeşi olayları bütün şiddetiyle lanetlemektedir. Çin hükümeti despot uygulamalardan ve temel insan hakları ihlallerinden derhal vazgeçmelidir. Müslüman Uygurların insanca yaşam haklarına saygı göstermelidir. Milletimizin arzusu ve beklentisi, soydaşlarımızın Çin'in toprak bütünlüğü içinde temel hak ve özgürlüklerden yararlanacakları şartların ve ortamın hazırlanması ve maruz kaldıkları şiddet ve baskıların biran önce son bulmasıdır.

Bölgede yaşananlara karşı ortaya konulan duyarsızlık üzücüdür. Ticari bir takım menfaatleri uğruna bu olaylara sessiz kalan ülkeleri kınıyoruz. İran’da yaşanan olayları bahane ederek dünyayı ayağa kaldıran batının bu olaylara kayıtsız kalması son derece manidardır.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti sorumluluk alanının sadece kendi hudutları ile sınırlı olduğunu düşünemez. Türk hükümeti Uygurlu kardeşlerimize yönelik saldırıların derhal durdurulması için vakit geçirmeksizin kararlı bir tutum sergilemeli, Çin hükümeti nezdinde gerekli girişimlerde bulunmalı ve bunun ısrarlı takipçisi olmalıdır. Ülkemizdeki siyasi iktidar içinde bulunduğu ağır mesuliyetin farkına bir an önce varmalı ve bu zumlun sona ermesi için gerekli hamleleri yapmalıdır. Hükümet, Türkiye’deki Çin elçiliği vasıtası ile Çin’e ciddi bir uyarıda bulunmalıdır. Çin’e karşı gerekli siyasi, ekonomik ve diplomatik girişimlerde bulunması gerekmektedir. Çin, Doğu Türkistan’daki insanlık dışı katliam, sürgün, ırki aşağılama ve asimilasyon gibi uygulamalarını derhal durdurmadığı takdirde Çin mallarının Türkiye’ye girişine asla izin verilmeyeceği konusunda uyarılmalıdır.

Bu zulümleri yapanlara karşı Müslümanların artık tek yumruk olma vakti gelmiştir. Uluslararası kamuoyu ve Türkiye, daha fazla acziyet göstermeden sürece açık şekilde müdahil olmalıdır. Bu nedenle BM ve İKÖ başta olmak üzere dünya kamuoyunu harekete geçmeye çağırıyoruz. Bu vahşetin sorumluları ortaya çıkarılmalı ve yargılanmalıdır. Türkiye devleti de çözüm için öncülük rolünü üstlenmeli ve sonuç alıcı girişimlerde bulunmalıdır. Türkiye, AB blokundan ayrı bir şekilde dindaşlarına ve soydaşlarına karşı girişilen bu saldırıları kınamaktan öte caydırıcı bir güç olmak zorundadır. Bunun için Türkiye’nin öncülüğünde kurulan D-8 derhal hayata geçirilmeli ve zulme karşı gerekli tedbirler derhal alınmalıdır. .

Anadolu Gençlik Derneği olarak vicdan sahibi insanları Çin’in Doğu Türkistan’da uyguladığı bu vahşete karşı tavır almaya, tepki vermeye davet ediyoruz. Bizler Ankara şubemiz aracılığıyla bölgede yaşanan Çin mezalimini kınamak için bir hatim kampanyası başlatıyoruz. www.doguturkistanahatim.com üzerinden topladığımız hatimleri şehit kardeşlerimizin ruhlarına ithaf edeceğiz. Duyarlı milletimizi kampanyamıza davet ediyor zulmün bir an önce durmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 2:57 am

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 UUP9WnKR

Çin Askeri Katliama HAZIRLANIYOR -İZLE

Çin askerleri bir haftadan beri ablukaya aldığı Urumçi'de yeni operasyonlar için konuçlandı. Televizyonların..

Çin askerleri bir haftadan
beri ablukaya aldığı Urumçi'de yeni operasyonlar için konuçlandı.
Televizyonların 10 dakikaya yakın canlı olarak verdiği görüntülerde Çin
Halk Kurtuluş Ordusu askerleri Urumçi'deki büyük bir meydanda harekat
için konuçlandığı görüldü
ARTIK EVLERE BASKIN YAPIYORLAR
Çin'in kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde başlayan ve
Çin resmi rakamlarına göre 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayların
ardından bölgede sokağa çıkma yasağı uygulandığı bildirildi. Sadece
Uygur Türklerine yönelik uygulanan bu yasağı fırsat bilen Han
Çinlilerinin Türklerin evlerine baskınlar yaparak katliamlara devam
ettiği belirtildi.
Bağımsız Doğu Türkistanlılar Birliği Genel Başkanı Abdulmecit Avşar,
bölgeden gelen son haberlerin çok kötü olduğunu söyledi. Bölgede
yaşayan halkın yurt dışındaki insanlara bir şekilde ulaşarak 'Türklere
yönelik Çin'in başlattığı katliamlar şiddetini artırdı' bilgilerinin
kendilerine ulaştığını belirtti. Abdulmecit Avşar, dün gece sokağa
çıkma yasağı olmasına rağmen Çinlilerin, Uygur Türklerinin evlerini
basarak katliam gerçekleştirdiği bilgilerinin bizzat olayları yaşayan
insanlar tarafından duyurulmaya çalışılarak yardım talepleri olduğunu
ifade etti. Birlik Başkanı Avşar, uydu telefonundan kendilerini arayan
Uygurların, olayların tırmandığını, sokağa çıkma yasağının sadece Uygur
Türklerine yönelik uygulandığını söylediklerini belirtti. Avşar, "Dün
gece Uygur Türklerinin evlerini basan binlerce Çinli, çoluk çocuk,
kadın erkek demeden insanları darp etmiş ve onlarca insanın ölümüne
sebebiyet vermiştir. Önceki gün akşam saatlerinde Urumçi'de de Tumoris
Otel basılarak orada da Uygurlar linç edilmiş" diye konuştu.
Bölgedeki halkla yaptıkları konuşmalarda ilginç bilgilere
ulaştıklarını anlatan Avşar, Çinli yetkililerin, televizyonlarda
sürekli Uygurların kendilerini savunmak için yaptıkları gösterileri,
Uygur Türklerinin adeta Çinlilere saldırıyor şeklinde vermeye
çalıştığını ve Çin halkını galeyana getirdiklerini söylediğini aktardı.
Avşar, "Yaşanan hadiselerden ve katliamdan, televizyonlarda yanlı
yayınlar yapan, halkı kışkırtan Çinli yetkililer sorumludur. Anlaşılan
o ki, sokağa çıkma yasağı sadece göstermelik, daha doğrusu Uygurlara
yönelik. Amacın Çinli yetkililer tarafından etnik çatışma bahanesiyle,
Doğu Türkistan'da soykırım yapmak olduğu o kadar açık ki" şeklinde
sözlerini tamamladı.
200 KİŞİ PROTESTO ETTİ
Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin başkenti Urumçi'de 200 kişilik
Uygur grup protesto gösterisi düzenledi. AFP'nin bildirdiğine göre,
Hanların yaşadığı mahalleleri ayırmak için polisin kordon altına aldığı
yerin yakınlarında toplanan Uygurlar Hanları protesto etti.
Taşlı sopalı göstericilerden biri, dün gece 300 kadar Hanın güvenlik
kordonunu geçerek evlere saldırdığını ve bir lokantaya zarar verdiğini,
hatta 50 yaşındaki bir kişiyi dövdüğünü ve bu yüzden protesto gösterisi
düzenlediklerini ileri sürdü.
Haber 7- Cihan - AA
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 2:59 am

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 HuxNvnKH
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 YpAEGsOc
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 TyOb7gGU
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 WugquqDY
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 ZmkJrsPe
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Yc7kvwvA
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 OcBHh4cb
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 PLi7srdK
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 CUim4pqb
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 XQZlSHTU
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 VnagICbe
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Jhww3VuK
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 9:17 am

ulan tam bipppppppp bunlar ya :@

Zamanında koreye giden türk askeri neden çinede gitmiyor hayret ediyorum :@

Ama işin içinde fbı ve cıa var arkadaş , baksana türkiyenin ne tepki vericeğini öğrenmek istiyorlar demekki , bizim iktidar da olsun cumhurbaşkanıda olsun kalkıp bir şey sölemiyo , sadece çini kınıyoruz diye söylemlerde bulunuyo..

Versene bir ültimatom daha neyi bekliyosun anlamıyorumki..?

Ayrıca mitin filistin hakkındaki sölediklerine tamamen katılıyorum....I.dünya savaşında geçenleri bilip bilmeden günümüz gençliği filistin hayranlığına kapılıyorlar bu çok yanlış..

Resmen ırkdaşlarımızı katlediyorlar Allah ıslah etsin..
maykifel

maykifel

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:19 am

madem sesimizi duyurmak istiyoruz hepiniz ana forumdaki imzanıza mitin yada niconun imzalarından koyun ve babel towera takılın

https://2img.net/r/ihimizer/img22/3685/doguturkistan.png
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 1:06 pm

Arınç'tan Çin'e sert D. Türkistan uyarısı

ÇİN VAHŞETİ

Çin'de yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyuyoruz. Dünyanın gözü içinde yaşanan vahşeti tüylerimiz diken diken ola ola görüyoruz. Evler basılıyor. Çocuklar alınıyor. Büyük ölçüde bunların çoğu ölümle sonuçlanıyor.

Dün Sayın Başbakan konu ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Hükümetimiz olayı çok yakından takip ediyor.

Konuyu BM ve uluslararası kuruluşların gündemine taşımak istiyoruz. Bu olayların Türkiye ile Çin arasındaki ilişkileri bozmayacak ölçüde derhal bir soruşturmayla sonuçlanması hepimizin dileğidir. Gözü kararmış insanların orantısız, ölçüsüz güç kullanarak masum insanlara yönelmiş tehditlerini, üzüntüyle izliyoruz ve bunun gereğini yapmak üzere bütün uluslararası platformlarda gayretle çalışıyoruz

Olayları takip ediyoruz ama seyirci değiliz. Bu vahşeti bütün dünyaya göstermek için her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 1:26 pm

Rabia Kader'den Türkiye'ye teşekkür Video

Doğu Türkistan'da ismi bayraklaşan Rabia Kader, Urumiçi şehrinde yaşananları anlatırken Türkiye'nin gösterdiği tepki için de anlamlı konuştu.

NTV'ye canlı telefon bağlantısında konuşan Rabia Kader Doğu Türkistan'da yaşananlar, kendisine yönelik eleştiriler ve Türkiye'ye yönelik iddialara cevap verdi:

'Ben bütün Türk halkına hükümetine ve başta Abdullah Gül beyefendiye çok teşekkür ederim. Tüm Türklere konuştuğum için kendimi bahtiyar hissediyorum.

Doğu Türkistan Çinli yetkilileri Doğu Türkistan'da olayları uygurları suçlu göstererek dünya kamuoyunu aldatmaya çalıştı. Bununla birlikte Çinlilerin de Uygurlara olan nefretini de teşvik etti. Bunun sonrasında Çinliler uygurlara saldırmaya başladı. 4 uygur kızının öldürüldüğü haberini aldık. Her yerde farklı şekilde ölüm rakamları konuşuyor ama bize gelen son haberlere göre binin üzerinde uygur hayatını kaybetti.

Urumiçi'ndeki olaylar doğu Türkistan'ın başka bölgelerine de sıçradı. Dün aldığımız haberlere göre 5 bin kişi de tutuklandı. Yaralıların sayısı 800'ün üzerinde olduğu söyleniyor. Ben bu yaralıların durumunu da merak ediyorum.

Çin'in Uyguru işgal ettiğinden deberi Uygurların dilini dinini yasaklamış. Uygurlar dini siyasi ve ekonomik baskı altında. Çinin iç bölgelerinden çok sayıda çinli getirip uygurların yaşadığı bölgelere getirmiş genç uygur kızlarını da başka bölgelere göndermiştir. Ayrıca uygur ailelerin karınlarındaki çocuklarına bile zorla el konulmuştur. Kaşgar şehrini yeniden yapma bahanesiyle bozmuş ve tahrip etmeye çalışmışlar. Doğu Türkistan medeniyetini de yok etmeye çalışıyor.

Benle ilgili suçlamaları reddediyorum. Ben tüm sorumluluğu Doğu Türkistan'daki Çin yetkilileri suçlu buluyorum. Doğu Türkistan'daki uygurların protesto etme hakkı vardır. Tüm dünyadaki Uygurların Çinlileri protesto etmeye çağırıyorum. Doğu Türkistan halkının durumunu dünya kamuoyuna anlatmaya çalışıyorum. Çin'de beni olaylardan sorumlu buluyor.

Türkiye'den bir yetkili sizinle temasa geçti mi Türkiye'den vize alamadığınız iddiası ve Gül ve Erdoğan sizi aradımı sorusuna ise

Ben Abdullah Gül'ün Doğu Türkistan halkı için söylediği sözlerden gurur duyuyorum. Türk yetkilileri Türk lidereleri Cumhurbaşkanı Gül ve Erdoğan'ın açıklamalarından dolayı sevindim. Eskiden de Türkiye destek göstermişti. Türkiye'nin desteğini daha çok devam ettirmesini ve Uygurlara sahip çıkmasını umuyorum. Doğu Türkistan'da anlaşmaya varılması için Türkiye'nin destek vermesini çok istiyorum. Benim Türkiye'ye girişim iki kez reddedildi. 2006 ve 2007 yılında Türkiye'ye girmesine Türkiye'nin Washinton Elçiliği vize vermedi' dedi.

İŞTE KADİR'İN AÇIKLAMALARININ TAMAMI
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:13 pm

İç siyaseti karıştırmayın aksi taktirde bunun gibi önemli mevzular forum yönetimi tarafından tamamen yasaklanacaktır.

KONUMUZ: Türk düşmani Çin'in soydaşlarımızın katledilmesine yönelik misilleme olarak yapılacak olan icraatlar ve haber/bilgi/belge paylaşımı.

Kolay gelsin.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:20 pm

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Flas_01

Doğu Türkistan Gençlik Ve Kültür Derneği'ne gelen son dakika haberine göre ;

Çin Türkiye'ye nota verdi ve vahşete sessiz kalınması konusunda uyardı.Bununlada kalmayan Çin Türkiye Doğu Türkistan'a yardım ederse bizlerde pkk'ya yardım ederiz şeklinde Türkiye Cumhuriyeti'ni açık açık tehdit etti.Bunun üzerine Devlet Doğu Türkistan haberlerine sansür uygulamaya başladı...
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:27 pm

Karsima çikacak ilk Çinlinin Tanri canini eceliyle almayi nasip etsin. Yoksa anam avradim olsun bu iskencelerin mislini yapip videosunu çekmezsem.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:33 pm

bipppppppp :@ Bölücü Örgüt'e istediği kadar yardım etsinler soydaşlarımız orada can çekişirken Türkiyenin Sessiz kalması Dostu düşündürür düşmanı güldürür :@

Amaç belli Türkistanın zengin Kaynaklarını ele geçirmek :@ Türkistandaki doğalgaz Rusyanın Yarısına bedel :@ diğer yer altı yer üstü kaynakları saymıyorum bile
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 10:36 pm

Telefon görüşmesini yapanda, bu görüşmeyi dinleyenler de ağlıyorlardı. Çünkü Urumçi’de bulunan soydaşımızın söyledikleri içleri parçalıyor; Çin’e duyulan nefreti de artırıyordu.

Telefon konuşmasında; Polisin arama yapması bahanesiyle Uygur evlerine giren Çinlilerin, evdeki insanları boğazlarını keserek öldürdüğünü, dün geceden bu yana 300 civarında soydaşımızın katledildiğini ve soydaşlarımızın çıplak olarak sokağa atıldıklarını anlatan konuşmacı “İnsansanız insanlık için, Müslüman’sanız Müslümanlık için, Türk’seniz Türklük için bize yardım edin, yoksa tüm Uygur Türklerini katledecekler” diye haykırıyordu.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Tem. 09, 2009 11:58 pm

Kendi kendime ne yapabilirim diye düşündüm dün gece.2 ay önce okulumda birkaç öğrenciyi toplamışlar görev verilmişti görevimiz AB nin bir hikaye yarışmasında Türkiyeyi temsil etmek için hikayeler yazmak.Önce şehir içi yarışma sonra ülke içinde en sonda AB çapında turlar oluyor.Ve konuda "Eşitlik".Hiç değilse Uygur Türkleri hakkında bir hikaye yazarak elimden geldiğince güzel hazırlayarak birşeyler yapmak istiyorum.Gerçi ben hikayemi okulların açıldığı hafta teslim edeceğim.Yinede ileride ben bu konu hakkında ne yaptım dediğimde bunu hatırlayacağım.

Daha neler yapabilirim dediğimde Alışveriş yaparken mümkün olduğunca Made in China veya Made in PRC damgalı ürünlerden kaçacağım.Mümkün olduğumca diyorum çünkü öyle bir sardılarki pazarı Çin malı harici mal bulmak zor olabiliyor.Ve adamlar çin malına karşı Dandik diye bir tepki oluştuğundan eskiden PRC damgası kullanıyorki PRC sanki çin değilmiş gibi algılansın diye.PRC yede dikkat edelim.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 12:23 am

1. ç*n mali alinmayacak,
2. Bayraklar asilacak.
3. Evde, iste, kahvede, dernekte bu konu konusulacak; sanal acunda (msn, e-ileti, kısa ileti, facebook ve benzeri asosyal ortamlarda) da paylasim devam edecek.
4. Oganizasyonlara katilim olacak.
5. Devlet kurumlarina her seferinde mesaj gönderilecek.
6. Afisler hazirlayip tum sokaklara yapistirilmalidir.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 1:14 am

imkanlari geregi savasmaya hazir bir Uygur Turk genci:

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 91373_0
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 1:17 am

Alıntı :
Çin Konsolosluğuna Gidiyoruz!

İçimiz kan ağlıyor!

Kendi soyumuzdan olan Müslüman Türk kardeşlerimiz haince, acımasızca, bipppppppp katledilmekte ve bu olaylara maalesef tüm dünya seyirci
kalmaktadır.

Bu yaşananlara artık bir dur demenin, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermenin ve bir kıvılcım olmanın vakti geldi.!

Cumartesi günü 14:00’de Tarabya’da bulunan Çin Konsolosluğuna gidip protestoda bulunacağız. Galatasaray’lı olup olmaması hiç önemli değil herkes eşini dostunu, arkadaşını alıp cumartesi günü Tarabya’da olmalı!

ultrAslan

Adres Bilgileri :
Memduh Paşa Yalısı Mısırlı Cad. Tarabya İstanbul
Tel : 90 212 299 21 88

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Turkistan
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 2:28 am

Saadet Uygurlar için Çağlayan'a iniyor

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 2378

Saadet
Partisi, Doğu Türkistan halkına uygulanan katliam ve zulmü protesto
etmek için 12 Temmuz Pazar günü Çağlayan Meydanı’nda miting yapma
kararı aldı.

Saadet Partisi İstanbul
İl Başkanı Erol Erdoğan yaptığı açıklamada, Doğu Türkistan’da günlerdir
devam eden katliamların bir evvel sona erdirilmesi için Saadet Partisi
olarak Çağlayan’da büyük bir miting yapma kararı aldıklarını
belirterek, tüm vatandaşları mitinge katılmaya ve Doğu Türkistan
halkına destek vermeye davet etti.

Doğu Türkistan’da yaşanan insanlık trajedisine karşı dünya
kamuoyunu harekete geçmeye davet eden Erol Erdoğan, başta hükümet olmak
üzere Birleşmiş Milletler ve İslam Konferansı Teşkilatı’nı gerekli
girişimlerde bulunmaya çağırdı.

Saadet Partisi olarak en son Gazze için bir milyonun üzerinde katılımla Çağlayan’da büyük
bir miting gerçekleştirdiklerini hatırlatan Erol Erdoğan, milletimizin
yine aynı duyarlılık içinde Doğu Türkistan’ın da yanında olacağına
inandıklarını ifade etti.

Erdoğan, mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Doğu Türkistan temsilcilerinin katılarak konuşma yapacağını belirtti.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 11:37 am

Çağlayanda büyük Türkistan mitingi için buluşuyoruz

12 Temmuz Pazar

Saat 12:00

Zulme karşı omuz omuza ..!
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Tem. 10, 2009 12:21 pm

Kızlarımızı geneleve satıyorlar (Hürriyet-Yazi)

• Biz ana Türk’üz siz Atatürk’ün Türkleri
  • Uygur dili tehlikede okulları kapatıyorlar

Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki