|
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! |
|
|
Yazar |
Mesaj |
canpolat42
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 12:41 pm |
|
|
ırkını para karşılıgı satan adam bir milleti yönetemez |
|
|
|
maykifel
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 12:49 pm |
|
|
Kurallara uyunuz Uyarı puanı aldınız. Yolcu |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 12:50 pm |
|
|
|
|
|
maykifel
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 12:53 pm |
|
|
- c.kaan1020 demiş ki:
- Nico hala bu adamalrı savunabiliyosunya.arkadaşşlar ben söyleyim.orada ölenlere müslüman gözüyle değil ırkdaş gözüyle acıyorum.Onlar bizi filistinliler gibi satmadılar.Ve onlar bunu haketmiyolar.Kurtuluş savaşında bize silah yollayan türkmenlere azerilere uygurlara hakettiği değeri veremiyoruz.Tamam türkiye bütün zulümlere karşı olmalıda filistinlilere verdiğiniz değeri uygurlara vermiyosunuz.
Filistinlililer nerde sattılar..Geçen yüzyıldan mı bahsediyorsun..Siz bu geri kafalıkla daha çok yer katedersiniz eminim..Ataları kalleşti diye o ölen çocukları suçluyorsunuz..Çok iyi gidiyorsunuz eet çook iyi .... Filistinlere verdiğimiz değeri uygurlara daha çok veriyoruz onuda nerden çıkardın ? Hükümet bi açıklama yaptımıda konuşuyorsun..Mutlaka yapıcaktır..Nico milliyetçilik konusunda haksızsada bu konuda haklı.. |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 12:57 pm |
|
|
başbakandan One Minute yi şimdide Doğu Türkistan daki Irkdaşlarımız için bekliyoruz!... |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 1:10 pm |
|
|
Türkiye zaten affedici oldu.babaları yüzünden suçlamıyorum onları ama bize ihanet etmiş bir millete öz kardeşlerimizden daha çok değer veriyoruz.arkadaşlar siyaset meydanı fikri güzel.herkes yollasın e-mailleri.videolar hazırlayalım.faceboook'a oraya buraya verelim. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 1:20 pm |
|
|
- maykifel demiş ki:
- Kurallara uyunuz
Uyarı puanı aldınız. Yolcu orda sen yanliş anladın sanırım bizler zaten once geldıgnı soyluyoruz diyoruz kı gıttıkten sonra bir hafta bıle surmeden bu olaylar gerçekleşti acaba türkiyden br insiyatıf mi kaptilar
bunları dusunmenın en büyük sebebi ise orda ölen cınlılere baş sağlıgı dilenesı ve sankı orda yapılan ayaklanmanın dogru olmadıgını cin devletinin toprak butunlugunu savundugu düşüncesi çikması verdıgı yazıda cuhmurbaşkanının
şimdi diyeceksınız kı çinliler insan değil mi niye baş sağlığı dilemesin acaba bir düşünün daha once israile baş sağlıgı dilemişler miydi
burda mevzu bahıs olan fılıstın yada ısrail değil konu baştakılerın fılıstine gosterdıkleı duyarlılıgı Türkistana gostermemiş olmaları yaramıza tuz basmaları
En son samsa_cavus tarafından Çarş. Tem. 08, 2009 1:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 1:24 pm |
|
|
Türk dünyasında türkiye sesini çıkarmazsa azerbaycanda çıkarmaz türkmenistanda kazakistanda.Türkiye susuyor.Biz türkiyeli türk gençleri olarak türk dünyasının lşideri olan türkiyeyi ateşlemeliyiz. (bi cümlede en fazla türk kelimesi kullanma rekorunu kırdım az önce) |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 1:37 pm |
|
|
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 1:40 pm |
|
|
arkadaşlar yeter bence sakin olun biraz |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 2:07 pm |
|
|
tmm yolcu.arkadaşlar birbirimizi yemeyelim.bu sayfada bi amaç için birleşmedik mi? |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 2:49 pm |
|
|
[b]Ak Parti Muş Milletvekili Sacettin Karayağız Türkiye Çin dostluk grubundan Doğu Türkistandaki olayları protesto ederek İstifa Etmiştir .
Duyurulur .. |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 2:57 pm |
|
|
sen niye akp yi savunmaya çalışıyon.hem nico seni pek göremedik bu aralar.filistin olaylarında her 10 mesajdan 9 u senindi. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 3:05 pm |
|
|
Erdoğan'dan Çin'e: Vahşeti durdur
Türkiye- Körfez İşbirliği Konferansına katılan bakanların onuruna verilen yemekte konuşan Başbakan Erdoğan, Çin'e vahşeti durdur çağrısı yaptı.
Başbakan Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: "Önceki gün Urumçi'de meydana gelen olaylarda 150'den fazla Uygur Türkü kardeşimiz hayatını kaybetti. Bine yakın da yaralı var. Bunları endişe ve üzüntü ile takip ediyoruz. Tüm bu olanlar izleyen herkesi deheşete düşürüyor. Türkiye'de yaşayan Uygur kardeşlerimizi ve haklı olarak vatandaşlarımızın endişe olduğunu görüyoruz.
Uygur kardeşlerimizi, aramızda iyi iş birliği olan Çin ile köprü olarak gördük. Türkiye olarak beklentimiz vahşet boyutuna varan olayların acele oalrak ivedi olarak sona ermesidir. Çinli yetkilierin olayları tespit etmesi ve adalet mekanizmasını tüm insanlığın vicdanını rahatlacak adımlar atmasıdır. Bunun gereğini geçici üyesi olduğumuz BM'de güneme getireceğiz ve gereğinin yapılmasını isteyeceğiz.
Bu vesile Urumçi'de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "
Ayrıntılar gelecek... |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 3:07 pm |
|
|
vahşeti durdur demek olmaz.Çine d.türkistandan çekil demeli.türkiyeye bu yakışır. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 3:12 pm |
|
|
Cengo senin gibi Kemalistler işte böyledirler . Doğu Türkistan 60 yıldır böyle ne yaptınız . Git araştır doğu türkistan için açılan sitelerin çoğunu kim kurmuş !!! Dün Çin büyükelçiliği kuşatılırken ulusalcı geçinen siz sahte vatanseverleri göremedik nedense ??
Dün Filistin ağlarken sen nerdeyse israili savunacaktın . Şimdi gelmiş bana ne diyorsun
Tabi senin kuyruk acın farklı . Senin kuyruk acın Osmanlıdan geliyor .
Şimdi sus ve adam gibi protesto et ..! |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 3:35 pm |
|
|
artık artışmayı brakalım da nelr oluyor neler edebılırız ona bakalım |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 4:04 pm |
|
|
ben zulme karşıyım.israili asla savunmadım.sizin gibi dindar vatandaşlarlada işim yok.ama sizi kandırıyolar.benim işim akpyle.ve emin ol diğer atatürkçülerde beni ilgilendirmiyo.biliyorum atatürkçülük kötü bi yola girdi.bazı insanlar atatürkçülüğün arkasına saklanıp komünizmi yaymaya çalışıyor.Ancak ben komünizme de karşıyım.emin ol nico ben gerçek bir atatürkçüyüm. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 4:06 pm |
|
|
Nico biz bi van minüt sertliğinde açıklama bekliyorduk.
Böyle pasif birşey değil.
Filistine gösterdiği önemi Uygurlarada göstersin. |
|
|
|
c.kaan1020
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 4:17 pm |
|
|
Ben olaya kendi görüşümden baktığımda şöyle bir sanuç çıkıyo.Atatürkçülüğün içinde turancılıkta vardır.Gerçek atatürkçü turanı savunur.ve artık atatürkün çizdiği yolda turana doğru yürüme zamanı.''BÜTÜN TÜRKLER BİR GÜN ÇİN SETTİ ÖNÜNDE BİRLEŞECEKTİ'' diyen atatürkün ''TÜRK BİRLİĞİNİ GÖRÜYORUM.BUNA İNANIYORUM'' sözünden sonra turancı olamdığını kimse söyleyeemz. |
|
|
|
maykifel
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 4:44 pm |
|
|
bak ckaan sen diyorsun ki başbakan desin türkistandan çekil Tövbe tövbe..E adam nasıl desin..D.Türkistan 60 yıldır böyle..Ne ozamanın başbakanları nede bu zamanın başbakanları diyebilmiştir.. Sahmeran diyorsun ki israile gösterilen one minut sertliğini bunlarada göstersin..Göstersin tmm da Bak çin le israil aynı özelliklere sahip bi ülke mi ? İsraille tartışmakla çinle tartışmanın sonuçları aynı mı ? Ama demiyorum ki uygur türklerini suçlu bulsun..Çinlileri kınsın..Ama nolursa olsun o one minut sertliğini tekbaşına gösteremiyecek..İsraile one minut derken azda olsa destekleyen olmuştu..Burdaysa hangi ülke yanımızda..Ancak tüm türk ülkeleri birlikte olursak ozaman sert çıkabiliriz |
|
|
|
maykifel
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 4:48 pm |
|
|
Bu arada ana forumda babel towerda bu aralar sık takılalım ve aşağıdaki gibi imzalar koyalım mutlaka farkederler http://www.gokbayrak.com/resim/aciklama.gif |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 5:05 pm |
|
|
- maykifel demiş ki:
- bak ckaan sen diyorsun ki başbakan desin türkistandan çekil
Tövbe tövbe..E adam nasıl desin..D.Türkistan 60 yıldır böyle..Ne ozamanın başbakanları nede bu zamanın başbakanları diyebilmiştir..
Sahmeran diyorsun ki israile gösterilen one minut sertliğini bunlarada göstersin..Göstersin tmm da
Bak çin le israil aynı özelliklere sahip bi ülke mi ? İsraille tartışmakla çinle tartışmanın sonuçları aynı mı ? Ama demiyorum ki uygur türklerini suçlu bulsun..Çinlileri kınsın..Ama nolursa olsun o one minut sertliğini tekbaşına gösteremiyecek..İsraile one minut derken azda olsa destekleyen olmuştu..Burdaysa hangi ülke yanımızda..Ancak tüm türk ülkeleri birlikte olursak ozaman sert çıkabiliriz kardeşim cok yanliş dusunuorsun diyorsun kı türkisan 60 yıldır boyle sorarım sana fılisıtın kaç yıldır boyleydı co daha uzun 60 yılda bir başbakan cıkıp tepkı göstermedı dıye recep tayıpte gostermemesini uygun mu buluyorsun ??? tepkisiz mi kalsın birde diyorsun ki israille çin bir değil bence hiçbir fakı yok ikiside mazlumları olduren birer cani israil dediğin bizim buyuk muttefikimiz ve amerıkanin 1, adamı ıken bu sertlığı gosterebilmiş one mınut demiş (kı dediğinde yerlere kapandım) çine nie diyemesin Türkiye Bu kadar aciz mi Soydaşını koruyamıyor çin o kadar buyu bir devlet mi karşı çıkamıyoruz Hem bu Mılletın şimdi taşıdıgı bu şuur değil mi 1914 den 1923 lere getiren bu toprakları o zaman çarpiştiğimiz devletler süper güç değilmiydi Eğer Bu devlet Buyuk bir devlet ise gereğini sorumluluklarını yerine getirmelıdır |
|
|
|
maykifel
|
Konu: Geri: Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! Çarş. Tem. 08, 2009 5:17 pm |
|
|
- samsa_cavus demiş ki:
- maykifel demiş ki:
- bak ckaan sen diyorsun ki başbakan desin türkistandan çekil
Tövbe tövbe..E adam nasıl desin..D.Türkistan 60 yıldır böyle..Ne ozamanın başbakanları nede bu zamanın başbakanları diyebilmiştir..
Sahmeran diyorsun ki israile gösterilen one minut sertliğini bunlarada göstersin..Göstersin tmm da
Bak çin le israil aynı özelliklere sahip bi ülke mi ? İsraille tartışmakla çinle tartışmanın sonuçları aynı mı ? Ama demiyorum ki uygur türklerini suçlu bulsun..Çinlileri kınsın..Ama nolursa olsun o one minut sertliğini tekbaşına gösteremiyecek..İsraile one minut derken azda olsa destekleyen olmuştu..Burdaysa hangi ülke yanımızda..Ancak tüm türk ülkeleri birlikte olursak ozaman sert çıkabiliriz kardeşim cok yanliş dusunuorsun
diyorsun kı türkisan 60 yıldır boyle sorarım sana fılisıtın kaç yıldır boyleydı co daha uzun 60 yılda bir başbakan cıkıp tepkı göstermedı dıye recep tayıpte gostermemesini uygun mu buluyorsun ??? tepkisiz mi kalsın
birde diyorsun ki israille çin bir değil bence hiçbir fakı yok ikiside mazlumları olduren birer cani israil dediğin bizim buyuk muttefikimiz ve amerıkanin 1, adamı ıken bu sertlığı gosterebilmiş one mınut demiş (kı dediğinde yerlere kapandım) çine nie diyemesin Türkiye Bu kadar aciz mi Soydaşını koruyamıyor çin o kadar buyu bir devlet mi karşı çıkamıyoruz
Hem bu Mılletın şimdi taşıdıgı bu şuur değil mi 1914 den 1923 lere getiren bu toprakları o zaman çarpiştiğimiz devletler süper güç değilmiydi
Eğer Bu devlet Buyuk bir devlet ise gereğini sorumluluklarını yerine getirmelıdır Tmm bu eski yeni başbakanlar konusunda haklısında..demişsin ki amerikanın 1 numaralı adamına karşı çıktı tayip..Ama ona bakarsan Amerikanın Türkiyeyede ihtiyacı var..Orta doğuda sadece israille bukadar ilişkisi yok..türkiyeylede ilişkisi var..Onun için tayyip sert çıkmasına rağmen ABD gelip türkiyeyle ilişkisini bozamaz ki çünkü türkiyeye de ihtiyacı var orta doğu için..Tayyip yada işte devlet büyükleride halkta bunu biliyordu. Bu arada 4 arkadaşım daha mesaj attı |
|
|
|
|
Dogu Türkistanli Soydaslarimiz Katlediliyor ! Bir insanlik drami ! |
|
|