Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
mayda

mayda

TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Vide
MesajKonu: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 8:51 am

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde Uygur Türkleri'ne yönelik saldırılar toplu etnik katliam boyutuna ulaşmıştır.

Giderek yaygınlaşan ve savunmasız soydaşlarımızı topyekün hedef alan katliamlarda can kaybının korkutucu rakamlara ulaşmasından endişe etmekteyim. Çin makamlarının dünya ile irtibatını kestiği bölgeden sağlıklı haber alınamaması bu endişemi arttırmaktadır.

Bu insanlık dışı katliamı Çin halkının iç çatısması, Han çinlileri ile Uygur Türkleri arasında bir çatışma olarak görülmesi ve gözterilmesi, eğer maksatlı değilse, gerçeklerle bağdaşmayan bir hata ve gaflet olmaktadır.

Çin makamlarının uluslararası hukuk ve insanlıkla bağdaşmayan baskı, terör ve şiddet uygulamalarına maruz kalan Uygur Türkleri en az Filistinliler kadar varlıklarını sürdürme mücadelesi vermektedir. Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin çileli tarihi bunun acı örnekleriyle doludur.

Bu son saldırılar ve katliamlar da Çin Halk Cumhuriyeti siyasi makamlarının ve güvenlik güçlerinin sözde bahanelerle Uygur Türklerine karşı giriştiği sistemli ve bilinçli etnik temizlik ve imha hareketinin yeni bir tezahürü ve aşaması olarak görülmelidir.

Uluslararası Camianın ve bilhassa Soydaşımız olan Biz Türk halkı bu vahşet karşısında sessiz ve hareketsiz kalmamız ve Çin makamları üzerinde etkili bir baskı ve yaptırım uygulamakta isteksiz olmamız bir utanç vesilesi olmuştur.

Gazze ve Filistinliler konusunda şov yaparak söylenmediğini bırakmayan, HAMAS'ın gönüllü avukatlığına soyunan ve Davos sahte kahramanlığını siyasi ranta çevirme hesapları peşinde olan hükümet büyüklerimiz Uygur Türkleri'nin katliamı konusunda sessiz kalmasının derin sebeplerini Türk milleti elbette değerlendirecektir.

Türk milletini derinden yaralayan bu katliam karşısında Türkiye'ye yakışan kararlı bir tavır ortaya koyması ve uluslararası camianın etkili yaptırımlar uygulmasını da içeren bir tutum alınmasını sağlamak için derhal gerekli girişimlerde bulunmalıyız.

Aksi halde TARİH BİZİ ASLA AFFETMEYECEKTİR.

En son mayda tarafından Çarş. Tem. 15, 2009 10:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 9:20 am

Bu yazının bir oyun forumunda ne işi var..

Siyaset yapcaksan bir çok site var dostum,git orda yap..
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 10:28 am

Haklısın! Siyaset olarak düşünmedim, sadece burda da duyarsız kalamayacak insanlar vardır diye düşündüm.
Paylaşım heryerde paylaşımdır diye düşündüm. Çünkü biz paylaşmayı öğrendik.
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 10:46 am

Alpi buna siyaset gözüyle bakma.

Buna, bir vahşete göz yumamayan insanların paylaşımı olarak bak.

Güzel Yazmışsın Mayda.
Esaret altındaki son Türk yurdununda özgürlüğü,bağımsızlığı yakındır inşallah.
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 10:50 am

çok güzel bir paylaşım teşkk mayda
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 10:55 am

Gerçi ben şunuda belirteyim;

bu hükümetten pek birşey beklemiyorum artık.
Baksanıza daha geçen gün gazetelere çıkmıştı, Uygur Anaya (Rabiye Kadire) 2006 yılında istediği halde vize vermemişiz.

Hemde ne diye vize vermemişiz biliyormusunuz?

-İstenmeyen Kişiymiş-

Başbakan bu bir soykırımdır diyerek afedersiniz kıçı kırık söylemlerde bulunarak bu işten yırtamaz.

Dışişleri bakanlığının açıklaması tam bir skandal.

HAMAS'A gösterilen ilginin Uygur Türklerine gösterilmemeside aşikar.

Bu hükümetin iki yüzlülüğü ortaya çıktı.
Halen birşey beklememiz bana göre abes kaçıyor.
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 11:11 am

Sevgili Sahmeran Bunu hükümetin bir yanlışı olarak görmeyelim. Başlıktaki konunun özünü dikkate alalım derim.
Yoksa bu başlık bir siyaset kavgasına dönüşebilir.
Oysaki benim bu başlıktaki niyetim şuydu:

Dunya nufusu 2003 yilinin temmuz ayina gore 6,302,309,691. Arastirmama gore Dunya`daki musluman sayisi da 1.404.410.000.

Arastirmama gore Dunya`da her 4,5 kisiden biri musluman.

Dunya nufusunun yaklasik olarak %22,284`u musluman

Dunya`da en cok inanani bulunan din Islam.

Tahminlerime gore Dunya`daki muslumanlarin sayisi yaklasik 1,5 milyar.

Sonuc:
Her turlu engellemeye ve Islam`a karsi yurutulen karalama kampanyalarina ragmen Islam sapasaglam ayaktadir ve hergun guc kazanmaktadir.

Tahminlere gore 20 yil sonra Dunya`nin yarisina yakini musluman olacak. Iste misyonerler bu yuzden cirpiniyorlar! Iste bu yuzden yilda 50 milyar dolar ayiriyorlar Islam`i yikmak icin!

Onlar agizlariyla Allah'in nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktir. (Saff Suresi 8. Ayet)

Afganistan
28.430.000

Albania (Arnavutluk)
2.450.000

Algeria (Cezayir)
32.472.000

Guney Amerika
6.000.000

Aruba
1.700

Avustralya
190.000

Avusturya
818.000

Azerbaycan
7.360.000

Bahreyn
667.000

Banglades
115.000.000

Beyaz Rusya
516.000

Belcika
2.000.000

Benin
1.400.000

Bosna Hersek
1.600.000

Brunei
239.000

Bulgaristan
907.000

Burkina Faso
6.600.000

Burma
1.680.000

Burundi
600.000

Kamerun
3.140.000

Kanada
400.000

Orta Afrika Cumhuriyeti 540.000

Cad
4.717.000

Cin
12.000.000

Comoros
610.000

Kongo
5.660.000

Cote d'Ivoire
6.780.000

Hirvatistan
57.000

Kibris Adasi
138.000

Danimarka
107.000

Cibuti
429.000

Dogu Timor
40.000

Misir
70.236.000

Eritre
1.300.000

Etiyopya
32.000.000

Fiji Adasi
69.000

Fransa
4.814.000

Gabon
13.000

Gambia
1.350.000

Gurcistan
542.000

Almanya
3.050.000

Gana
3.274.000

Yunanistan
138.000

Gine
8.450.000

Guyana
70.000

Hindistan
125.880.000

Endonezya
206.706.000

Iran
67.595.000

Irak
23.942.000

Israil+Filistin
3.794.000

Kazakistan
7.710.000

Kenya
3.160.000

Kuveyt
1.855.000

Kirgizistan
3.600.000

Lubnan
2.590.000

Liberya
663.000

Libya
5.432.000

Makedonya
610.000

Madagaskar
1.190.000

Malavi
2.330.000

Malezya
20.000.000

Maldiv Adalari
329.000

Mali
10.463.000

Mauritania
2.900.000

Mauritus
200.000

Mayotte Adasi
178.000

Mogolistan
27.000

Fas
31.189.000

Mozambik
3.495.000

Nepal
1.005.000

Hollanda
646.000

Nijer
8.846.000

Nijerya
66.940.000

Umman
2.800.000

Pakistan
146.173.000

Filipinler
4.230.000

Katar
776.000

Rusya
20.000.000

Ruanda
360.000

Suudi Arabistan
24.000.000

Senegal
9.870.000

Sirbistan
2.024.000

Sierra Leone
3.420.000

Singapur
658.000

Slovenya
20.000

Somali
8.000.000

Guney Afrika
855.000

Sri Lanka
1.400.000

Sudan
26.679.000

Surinam
87.000

Suriye
15.826.000

Tacikistan
6.176.000

Tanzanya
18.000.000

Tayland
2.432.000

Togo
1.085.000

Tunus
9.800.000

Turkiye
65.000.000

Turkmenistan
4.249.000

Uganda
4.000.000

Birlesik Arap Emirlikleri
2.300.000

Ingiltere
1.500.000

ABD
7.000.000

Ozbekistan
22.880.000

Yemen
18.000.000

Zambia
2.600.000

Zimbabwe
120.000

Toplam (Dunya)
1.404.410.000

Bunu da paylaşmak istedim.

En son mayda tarafından Çarş. Tem. 15, 2009 12:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 12:03 pm

Açıkça hükümete saldırı var başlık kaldırılsın yoksa ağır konuşurum
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 1:43 pm

Başlık niye kaldırılsın doğrular söyleniyor.
Hazmedemeyen okumasın.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 1:54 pm

arkadaşlar sakin
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 2:19 pm

yaw türkistanla ilgili bi başlıkta konu hükümete devlete geldıya daha ne denırkı sıze ortalıgı bulamaç yapmaktan bi işe yaramıyosunuz
Galiphan

Galiphan

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 2:45 pm

valla konunun hükümete gelmesi çok normal çünkü siyaset içeriyo hamasa yapılan kıyaklar soydaşlarımıza niye yapılmıyo bunun hyesabını sormayacağızda neyin hesabını soracağız filistinde çocuklar katlediliyo diye hepimiz ayağa kalktık tamam çok güzeldi ve doğruydu şimdi soydaşlarımız katledilirken bu basiretsizlik nedir peki ??
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:00 pm

Galiphan demiş ki:
valla konunun hükümete gelmesi çok normal çünkü siyaset içeriyo hamasa yapılan kıyaklar soydaşlarımıza niye yapılmıyo bunun hyesabını sormayacağızda neyin hesabını soracağız filistinde çocuklar katlediliyo diye hepimiz ayağa kalktık tamam çok güzeldi ve doğruydu şimdi soydaşlarımız katledilirken bu basiretsizlik nedir peki ??

ne basiretsizliği ? yetklili ağızlar konuşmadımı ? boykot başlamadımı ? yürüyüşler düzenlenerek protesto edilmedimi ?
filistin için yapılan hangi şey şuanda yapılmadı ?

filstin zamanında çokaz bir kısım onlar arap diye gıkını çıkarmadı
şuan soykırım yapılan halk hem Türk hemde Müslüman doğal olarak Türkiye deki herkes sesini çıkarıyor. Sanki filistine girip israili kovdunuz da filistine yapılan kıyaktan bahsediyorsunuz ne kıyak yaptınız söyleyin bizde bilelim
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:09 pm

kartal hamas lıderi hkumet elinde olsa turkıyeden cıkartmayacak
abd sagolsun engelledı onuda
ama bir uygur kadını gelmek istiyor vatanına onu kabul etmıyoruz
en basıtı bunlar gibi daha nıcelerı geçiyor gozumun onune
semetey

semetey

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:24 pm

Pasha_Nico demiş ki:
Açıkça hükümete saldırı var başlık kaldırılsın yoksa ağır konuşurum

Ne söyleyeceksen söyle böyle tehtid eder gibi ağır konuşurum da ne demek oluyor.Tehtid etsen ne olur ki
İnsanlar bir takım veriler verip bunun üstüne bir takım gerçekleri paylaşıyor çıkıp hükümet yanlısı dinci softa ağır konuşurum diyor.bekliyoruz aç artık ağzını.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:27 pm

Boykot çagrisi yapildi ancak niye gümrükten itibaren uygulamiyorlar anlamiyorum. Fedakarligi yapan yine Turk ulusu.

Son bilgiler;

3 200 Uygur Turk'u olduruldu. 5 000-8 000 arasi tutuklama var, komünist partisinin açiklamasina gorede hepsi idam edilecek. Yarali sayisi ise oldukca yuksek, hastaneler tika basa dolu.

Bu bir dini mucadelesi degildir, olsaydi Turkler hariç diger musluman ulkelerdende destek gelirdi, çinliler ozellikle cindeki Turk konsoloslugun sitesini çökertip uyari mesaji vermezdi. Unutmayin ki her ulus sahsi menfaatini dusunur. Ataturk uyarmisti ancak cesitli engeller olustu ve ozkardeslerimize sahip cikamadik.

Bu arada sozde ULUSALCI ozde Turk dusmani komunist Isçi Partisini Cin devletini korumaktan dolayi siddetle kiniyorum.

Bizim Ayyildiz timde harekete geçmis, yayin yapan çin sitelerini çokertmisler.
semetey

semetey

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:30 pm

kartal13 demiş ki:
Galiphan demiş ki:

ne basiretsizliği ? yetklili ağızlar konuşmadımı ? boykot başlamadımı ? yürüyüşler düzenlenerek protesto edilmedimi ?
filistin için yapılan hangi şey şuanda yapılmadı ?

filstin zamanında çokaz bir kısım onlar arap diye gıkını çıkarmadı
şuan soykırım yapılan halk hem Türk hemde Müslüman doğal olarak Türkiye deki herkes sesini çıkarıyor. Sanki filistine girip israili kovdunuz da filistine yapılan kıyaktan bahsediyorsunuz ne kıyak yaptınız söyleyin bizde bilelim

Boykota çağıran başbakanın ertesi günü çin malı oyuncak dağıtıyodu görmemiş olabilirsin ama buna basiretsizlik mi tutarsızlık mı dengesizlik mi hainlik mi dersin bu da sana kalmış.

filistin için neler yapıldığını hala göremiyorsanız daha ne diyebilirim ki

filitin için hemen yardım kampanyları dinci fettoşcu grup-kerizfeneri tarafından başlatıldı.Uygurlu Irkdaşlarımız için ne yapıldı ki bence hiçbirşey.

Kaldı ki bana göre filistinli araplara olanlar insanlık dramı değil İLAHİ ADALETTİR.TARiHİN İNTİKAMIDIR.
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:34 pm

tkp nın verdıgı demeç alenen türk ulusunun bağimsizlik yolunda yaptigi hareketın yalan yanlış oldugunu soyluyor ve eklıyor
bu bağımsızlık atesi türkiye ve emperyalist devletlerin bir oyunudur diye

gulermısın ağlarmısın

En son samsa_cavus tarafından Çarş. Tem. 15, 2009 3:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:35 pm

siz ırkçısınız biz ümmetçiyiz aramızdaki fark budur uygurlarda kardeşimizdir filistinlilerde protestoları görmemek için gözlerinizimi kapatıyorusunuz yardım için bağışda toplanmaya başladı ee daha ne yapılabilir?
semetey

semetey

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:36 pm

samsa_cavus demiş ki:
tkp nın verdıgı demeç alenen trk ulusunun bağimsizlik ylunda yaptigi hareketın yalan yanlış oldgunu soyluyor ve eklıyor
bu bağımsızlık atesi türkiye ve emperyalist devletlerin bir oyunudur diye

gulermısın ağlarmısın

+

tkp çindeki en geniş haklara sahip olan topluluk Uygurlular diyor. Hümanist olduklarını her fırsatta yineleyen tkp ye de bak.
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:43 pm

nistel sorun o değil soru umetçilik altindan başk çikar mercilerine çalişmak
bence bir daha dusunun sizin buyuk adam dediginiz muslumanlara

belki biri abd de yaşıyor digeri bop eş başknıdır başka biri dinler arası dıyog deyip
Musluman kardeşlerimizi mısyonerlerin kucagna atıyorlardır
belki israil en buyuk muttefikidir muslumanların( o buyuk ) belkı abd ile stratejk ortagınıdır onların
belkı....
belkı....
belkı....
semetey

semetey

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:44 pm

Nistel demiş ki:
siz ırkçısınız biz ümmetçiyiz aramızdaki fark budur uygurlarda kardeşimizdir filistinlilerde protestoları görmemek için gözlerinizimi kapatıyorusunuz yardım için bağışda toplanmaya başladı ee daha ne yapılabilir?

Terörist yuvası olan o sahipsiz topraklarda yaşayan teröristlerin bir bir iki kişi protesto etti (bu sizin iddianız) diye ne değişir.Bu pkk teröristlerine eğitim verdikleri gerçeğini değiştirirmi.Kıbrıslı rumları destekledikleri gerçeğini değiştirir mi Türkiye de banka soyan şerefli Türk ordusuna kurşun sıkan komünistleri eğitenler kimler filistinli değil mi?
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:49 pm

hoş diyorsunda bunları nerden bılıyorsun bizede göster kaynağını, kanıtını bizde öğrenelim hee doğruysa bizde inanalım Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:50 pm

semetey demiş ki:

Boykota çağıran başbakanın ertesi günü çin malı oyuncak dağıtıyodu görmemiş olabilirsin ama buna basiretsizlik mi tutarsızlık mı dengesizlik mi hainlik mi dersin bu da sana kalmış.

filistin için neler yapıldığını hala göremiyorsanız daha ne diyebilirim ki

filitin için hemen yardım kampanyları dinci fettoşcu grup-kerizfeneri tarafından başlatıldı.Uygurlu Irkdaşlarımız için ne yapıldı ki bence hiçbirşey.

Kaldı ki bana göre filistinli araplara olanlar insanlık dramı değil İLAHİ ADALETTİR.TARiHİN İNTİKAMIDIR.

1.dinci fetoş ve keriz feneri diye talihsizce isim takmaya çalıştığın insanlar kadar olamıyormusun ? onlar yardım kampanyası başlattı sen neden başlatmıyorsun ? dur tahmin edim başbakan var herşeyi yapsın ne gerek var bizim uğraşmamıza değilmi ? fetullah ı suçladığın şeye bak filistine yardım etmiş uygurlara etmemiş Razz bu adam devletmi herkese yardım zorunluluğu olsun ? özle bi şahıs istediğine yardım eder istediğine etmez değilmi? ha bu arada uygur kardeşlerimizin maddi yardıma ihtiyacı yok olay farklı filistinde maddiyat ilaç eksiği vardı uygur kardeşlerimize ilaç yollamanın hiçbir yararı olmaz

2.Arap die yerden yere vurduğunuz El-kaide nin çin olayları hakkındaki açıklamalarını duydunuzmu? Açıkça uygurların intikamını çinden alacağını beyan etti müslüman kanının yerde kalmayacağını söyledi , hani arap diye 2.sınıf insan muamelesi yaptığınız insanlar hatırlkadınızmı?

3.Yazımı katlayıp origami yapıp fetullahçı diye nitelendirmeyşn asla değilim tarikatlara islamiyet içinde gruplarta herzaman karşıyım şahsi fikrim bölünmenin insanı islamiyetten düşüreceği doğrultusunda
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Icon_minipostedÇarş. Tem. 15, 2009 3:56 pm

_sahmeran_ demiş ki:
Alpi buna siyaset gözüyle bakma.

Buna, bir vahşete göz yumamayan insanların paylaşımı olarak bak.

Güzel Yazmışsın Mayda.
Esaret altındaki son Türk yurdununda özgürlüğü,bağımsızlığı yakındır inşallah.

Ne olursa olsun,hangi gözle bakarsanız bakın..

Burası oyun forumu ve bu başlığın böle bir forumda işi olmamalı..

Oyuna real katmıyorum diyen arkadaşları tek tek kutlarım..Belli kimin ne söleyip neyi yaptığı..

Bu başlığında diğer başlıklar gibi kilitlenmesi,adaleti gösterecektir..

TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki