|
Yazar |
Mesaj |
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 3:57 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- siz ırkçısınız biz ümmetçiyiz aramızdaki fark budur uygurlarda kardeşimizdir filistinlilerde protestoları görmemek için gözlerinizimi kapatıyorusunuz yardım için bağışda toplanmaya başladı ee daha ne yapılabilir?
Nistel güzel demiş |
|
|
|
semetey
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:04 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- semetey demiş ki:
Boykota çağıran başbakanın ertesi günü çin malı oyuncak dağıtıyodu görmemiş olabilirsin ama buna basiretsizlik mi tutarsızlık mı dengesizlik mi hainlik mi dersin bu da sana kalmış.
filistin için neler yapıldığını hala göremiyorsanız daha ne diyebilirim ki
filitin için hemen yardım kampanyları dinci fettoşcu grup-kerizfeneri tarafından başlatıldı.Uygurlu Irkdaşlarımız için ne yapıldı ki bence hiçbirşey.
Kaldı ki bana göre filistinli araplara olanlar insanlık dramı değil İLAHİ ADALETTİR.TARiHİN İNTİKAMIDIR. 1.dinci fetoş ve keriz feneri diye talihsizce isim takmaya çalıştığın insanlar kadar olamıyormusun ? onlar yardım kampanyası başlattı sen neden başlatmıyorsun ? dur tahmin edim başbakan var herşeyi yapsın ne gerek var bizim uğraşmamıza değilmi ? fetullah ı suçladığın şeye bak filistine yardım etmiş uygurlara etmemiş bu adam devletmi herkese yardım zorunluluğu olsun ? özle bi şahıs istediğine yardım eder istediğine etmez değilmi? ha bu arada uygur kardeşlerimizin maddi yardıma ihtiyacı yok olay farklı filistinde maddiyat ilaç eksiği vardı uygur kardeşlerimize ilaç yollamanın hiçbir yararı olmaz 2.Arap die yerden yere vurduğunuz El-kaide nin çin olayları hakkındaki açıklamalarını duydunuzmu? Açıkça uygurların intikamını çinden alacağını beyan etti müslüman kanının yerde kalmayacağını söyledi , hani arap diye 2.sınıf insan muamelesi yaptığınız insanlar hatırlkadınızmı? 3.Yazımı katlayıp origami yapıp fetullahçı diye nitelendirmeyşn asla değilim tarikatlara islamiyet içinde gruplarta herzaman karşıyım şahsi fikrim bölünmenin insanı islamiyetten düşüreceği doğrultusunda Siz hala Uygur Türklerinin ne durumda olduğunun farkında değilsiniz.Benim neler yaptığımı da asla bilemezsiniz.
Gel gelelim El-kaide mevzusuna bu nasıl bir cehalettir.Amerikan yapımı İslamı Terör Örgütünü hemde devalarca Türkiyede eylem yapmış Polislerimizi İnsanlarımızı öldüren bu kahpe terör örgütünü savunur oldunuz.Yazık Gerçekten yazık.El-kaide (Usame) Amerika tarafından kurulup işletildiği herkes tarafından bilinen bir gerçek.Amerika bu kahpeler sayesinde önce afganistan daha sonra Iraka girdi orda senin din kardeşlerini öldürdü.Peki uydudan seni beni izleyen amerika neden ladin denen takozu bulmadı!
Peki bütün bunları bir tarafa bırakalım El-kaidenin sözüne güvenme gafletine kapılmakta neyin nesi.bu tür katliamlarda Ladin oturduğu yerden üfürmüş peki ne yapmış.Ne yapmış söyliyelim mi Türkiye'de Sinagogları Patlatma Hsbc yi Patlatma Konsolosluk saldırısı. |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:07 pm |
|
|
Tartışma kötüye gidiyor.Dikkatli olmakta fayda var. Uyarıldınız... Redkit |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:13 pm |
|
|
Arkadaslar konumuz Türkistan.
Bu arada Nistel, ben irkçiyim evet. Bunda bir sakinca görmüyorum. Ümmetçi olsaydim müslüman pkk örgütünün yandasi olurdum. Yüzlerce yil Türklerin iyi niyetli olmasindan dolayi yedigi kaziklari bosverirdim. Ama hayir, ben sadece ve sadece cihana hükmetmis, papaya diz çöktürmüs Turk ulusunun mutlulutugunu istiyorum.
Her turlu emperyalizme karsi asillar once Atalarimiz tarafindan uygulanan kutsal Turkcu direnisi sergileyecegiz.
Simdi Turkistan disi konulari burada kapatalim. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:14 pm |
|
|
- semetey demiş ki:
- Gel gelelim El-kaide mevzusuna bu nasıl bir cehalettir.
öncelikle biriyle tartışırken sarfettiğiniz kelimelere dikkat edin tartışma denilen şeyin bir adabı bir usulü vardır. Yemeden içmeden kesilme diye söylüyorum cahil biri değilim o yüzden aşağılayıcı kelimeler sizi haklı çıkarmaz üzgünüm
- semetey demiş ki:
- Yazık Gerçekten yazık.El-kaide (Usame) Amerika tarafından kurulup işletildiği herkes tarafından bilinen bir gerçek.
nedense bu gerçeği bi Türkiye bilmiyor sanırım ))) hafızanı şöyle bi yokla acaba el kaide için afganistana gidip savaşan Türkiye dğeilmiydi? şimdi biraz düşünelim Türkiye el-kaidenin amerika tarafınmdan oluşturulduğunu biliyor sonrada amerikanın hatrı için afganistana gidip el-kaide ile savaşıyor bi TEZATLIK seninde dikkatini çekmedi mi ? |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:18 pm |
|
|
çektı karal çektı tezatlık dıkkatımızı çektı yanliz afkanıstana gıderken askerlerımız basımızda pek ehemnıyetlı adamlar yoktu sanırım bir dusun fikir yoklaması yap anlarsın demek istedigimi |
|
|
|
semetey
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:20 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- semetey demiş ki:
öncelikle biriyle tartışırken sarfettiğiniz kelimelere dikkat edin tartışma denilen şeyin bir adabı bir usulü vardır. Yemeden içmeden kesilme diye söylüyorum cahil biri değilim o yüzden aşağılayıcı kelimeler sizi haklı çıkarmaz üzgünüm
- semetey demiş ki:
- Yazık Gerçekten yazık.El-kaide (Usame) Amerika tarafından kurulup işletildiği herkes tarafından bilinen bir gerçek.
nedense bu gerçeği bi Türkiye bilmiyor sanırım ))) hafızanı şöyle bi yokla acaba el kaide için afganistana gidip savaşan Türkiye dğeilmiydi? şimdi biraz düşünelim Türkiye el-kaidenin amerika tarafınmdan oluşturulduğunu biliyor sonrada amerikanın hatrı için afganistana gidip el-kaide ile savaşıyor bi TEZATLIK seninde dikkatini çekmedi mi ? buna tam anlamıyla cehalet denir.öncelikle Türkiye maalesef Nato üyesi bir devlettir.Türkiye Afganistan da keyfinden asker bulundurmuyor.
İkinci olarak ise Türkiye Afkanistan da El-kaide ile değil Taliban ile savaşıyor. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:26 pm |
|
|
- semetey demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- semetey demiş ki:
- semetey demiş ki:
nedense bu gerçeği bi Türkiye bilmiyor sanırım ))) hafızanı şöyle bi yokla acaba el kaide için afganistana gidip savaşan Türkiye dğeilmiydi? şimdi biraz düşünelim Türkiye el-kaidenin amerika tarafınmdan oluşturulduğunu biliyor sonrada amerikanın hatrı için afganistana gidip el-kaide ile savaşıyor bi TEZATLIK seninde dikkatini çekmedi mi ? buna tam anlamıyla cehalet denir.öncelikle Türkiye maalesef Nato üyesi bir devlettir.Türkiye Afganistan da keyfinden asker bulundurmuyor.
İkinci olarak ise Türkiye Afkanistan da El-kaide ile değil Taliban ile savaşıyor. nato üyesi olarak afganistana gitmesi orada el-kaide ile savaş vermesi el-kaidenin ona karşılık vermemesi gerektiği anlamınamı geliyor semetey el-kaide-taliban-hamas-el aksa şehidleri-hizbullah bunları birbirinden ayırma değişik örgütler olarak görme hataya düşersin bu arada ufak bi hatırlatma çaldıran savaşının kimler arasında yapıldığı hakkında bir fikrin varmı? Türkmen sotydaşlarımızın Osmanlıya karşı savaştığı savaştan bahsediyorum ,Türklere karşı savaşan türkmenleri yere göğe sığdıramazsınız ama Türklere karşı savaşan araplara hayvan muamelesi yaparsınız ikiside yanlış siz ırkçısınız öyle kalmayada devam edin biz en azından ben milliyetçiyim Turancıyım öyle kalmayada devam edicem benim kitabımda Türk-İslam felsefesi vardır bu felseyi taşıyanlara hakaret etmeyi düşünüyorsan avucunu yalarsın |
|
|
|
UmutSultan
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:33 pm |
|
|
arkadaşlar hep böyle konu açıp siyaset yapıyosunuz siyaset konuşmak istiyosanız siyaset forumları var oralarda tartışın zaten MİT arkadaşımız D.Türkistan ile ilgili konuyu açmış 2.ci bir konuya gerek yok burası bir oyun forumu konu yöneticilerce kilitlenmeli |
|
|
|
semetey
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:38 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- semetey demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- semetey demiş ki:
- semetey demiş ki:
İkinci olarak ise Türkiye Afkanistan da El-kaide ile değil Taliban ile savaşıyor. nato üyesi olarak afganistana gitmesi orada el-kaide ile savaş vermesi el-kaidenin ona karşılık vermemesi gerektiği anlamınamı geliyor semetey el-kaide-taliban-hamas-el aksa şehidleri-hizbullah bunları birbirinden ayırma değişik örgütler olarak görme hataya düşersin bu arada ufak bi hatırlatma çaldıran savaşının kimler arasında yapıldığı hakkında bir fikrin varmı? Türkmen sotydaşlarımızın Osmanlıya karşı savaştığı savaştan bahsediyorum ,Türklere karşı savaşan türkmenleri yere göğe sığdıramazsınız ama Türklere karşı savaşan araplara hayvan muamelesi yaparsınız ikiside yanlış siz ırkçısınız öyle kalmayada devam edin biz en azından ben milliyetçiyim Turancıyım öyle kalmayada devam edicem benim kitabımda Türk-İslam felsefesi vardır bu felseyi taşıyanlara hakaret etmeyi düşünüyorsan avucunu yalarsın sen afganistanda kaç kere el-kaideli bir teröristin öldürüldüğünü duydun.öldürülenler hep talibanlıdır.
bana göre saydığın hepsi birbirinden farksız terör örgütleridir.
Sna bir soru Osmanlının en çok Katlettiği İnsanlar kinlerdir?Kızılbaş inanca sahip olan Türkmenlerdir.Türkmen IRKDAŞLARIMIZ HAYATTA KALMAK İÇİN SAVAŞMIŞLARDIR.bunda yanlış olan ne.Timur da Osmanlıyı yenip fetret devrini başlatmıştı ama Timur'un Türklüğüne Karşı en ufak bir şüphemiz olabilir mi.Turancıyım diyebiliyorsun Peki Turan kurulduğunda Müslüman olmayan Türk Irkdaşlarımız ne olacak senin felsefene göre Müslüman olmayan Türklerin Türk birliğinde yeri yok.onların yernine arap kardeşlerini alırsın artık |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 4:46 pm |
|
|
- UmutSultan demiş ki:
- arkadaşlar hep böyle konu açıp siyaset yapıyosunuz siyaset konuşmak istiyosanız siyaset forumları var oralarda tartışın zaten MİT arkadaşımız D.Türkistan ile ilgili konuyu açmış 2.ci bir konuya gerek yok burası bir oyun forumu konu yöneticilerce kilitlenmeli
Evet katılıyorum. Siyasete bu kadar meraklıysanız Cengo kardeşimin açtığı forumda bolca siyaset yapabilirsiniz veya filanca.com'da veya falanca.net'te. Burası siz isteseniz de istemeseniz de RÖNESANS KRALLIKLARI oyunu forumudur. Real hayata dair herhangi bir şey bu oyunda pek de mevcut değildir. Buraya sanal (zahiri) ortamda eğlenmek için gelenler sayenizde sıkılıyor, bunalıyor. Siz ise hala ban yemekten, kilit atılmaktan veya ceza almaktan sıkılmıyorsunuz. Tebrikler, hakikaten tebrikler. Böyle devam edin. Bir zahiri oyunda hükümete, ona buna, abc partisine muhalefet olun, def partisine dil uzatın. Sayın adminler veya moderatörler; Artık konu iyice büyüdü. Konunun Doğu Türkistan ile herhangi bir alakası kalmadı. Ya banlayın bu kişileri, ya susturun ya da konuyu kilitleyin |
|
|
|
Galiphan
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 5:04 pm |
|
|
Saddamı ırakta delikte bulan amerika nasıl oluyosa şu osamayı bi türlü bulamadı bu tezata da biraz dikkatinizi çekirim |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 5:16 pm |
|
|
Kartal asil Türkmen irkdaslarimizi katledenler suçludur. Son ayrinti olarak Türkler Osmanli doneminde her zaman ikinci sinif olarak nitelenmistir.
Sen buyuk ihtimalle Yavuz Sultan Selim'den bahsetmektesin..
Yavuz Sultan Selim'in Türklüge vurdugu darbeler saymakla bitmez.
Yavuz'un Anadolu disindaki Türklere yönelik genelde es geçilen bir baska ihaneti de Memluklular Devleti'nin yikilmasidir. Haçli Seferleri döneminde, Misir'ın idaresini ellerine almiş Oguz kökenli Kölemen (Memluk) beyleri, kurduklari devlete tarihte ilk kez resmen "Türkiye" ismini verecek kadar Türkçülerdi.
Türkçü Anadolu kizilbaşlarini, Türkçü Safevileri, Türkçü Kölemenleri yok etmekten çekinmeyen Yavuz'un, sadareti boyunca Avrupa'ya yönelik tek bir sefer bile yapmamasi dikkat çekicidir.
Yavuz Sultan Selim'in annesinin bir Pontus Rumu, halefi olacak oğlu Kanuni'nin annesi olan esinin de bir Polonya Yahudisi oldugunu da vurgulamak gerekir diye düsünüyorum.
Kiro-Osmanli ittifaki kurularak 40 000 Kizilbas Türkmen katledilmistir.
Turk-Islam birligi saçma bir dusuncedir. Musluman olmayan Turkleri Turklukten çikaracaksin ama Turanci olacaksin bu nasil bir istir anlamadim. Ancak Turk-Turk fikri Turanciliga ve ulusçuluga uyabilir. |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 5:27 pm |
|
|
Bu Türkçü geçinen Faşistler Alenen İslam düşmanlığı yaparak Ümmeti bölme gayreti içerisine girmişlerdir .
Türk İslam birliği saçma geliyor . Çünkü içinde İslam olan her türlü şey Türkçülerin sinirlerini bozuyor
Osmanlı düşmanlıkları had safhada
Peki soruyorum BU NASIL MİLLİYETÇİLİK ?
Milliyetçi İnsan atasına düşman olurmu ? Bunlar milliyetçi değiller Faşistler
İsraile filistine girdi göbek atıyorlardı türkçüler . Daha dün bir tanesi ölsün banane demedimi ?
İşte bizim İnsanlığımız Ümmetin İnsanlığı Irk ayrımı din ayrımı yapmaya müsaade etmez !
Türkü Arabı Kürdü İngilizi Fransızı Hepsine bir ırkçı bir gözle değil İnsan gözüyle bakarız biz .
Dün nasıl hepimiz Filistinliysek Bugün hepimiz Türkistanlıyız
Arapçı diye aşağıladığınız İnsanlar daha dün yüzbinler olup Çağlayanda Türkistan için Çağladı
Utanmazmasınız Sıkılmazmısınız
Allah size Hidayet versin . Yoksa sonunuz perişan olur
Allah sizi ıslah etsin olmuyorsanız kahr ismiyle Kahretsin !!!!
Çünkü siz düşmandan bile daha tehlikeli yaratıklarsınız !!! |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:00 pm |
|
|
Eğer kendi ırkını savunmayıp başka ırkları savunmak ummuyetçilik iseben ummuyetçi değilimkendi ırkını savunmak ve yüceltmeye çalışmak, diğer ırklara baş eğdirip Türkün gücünü göstermek ırkçılıksaevetben ırkçıyım!.. |
|
|
|
Galiphan
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:02 pm |
|
|
- Pasha_Nico demiş ki:
- Bu Türkçü geçinen Faşistler Alenen İslam düşmanlığı yaparak Ümmeti bölme gayreti içerisine girmişlerdir .
Türk İslam birliği saçma geliyor . Çünkü içinde İslam olan her türlü şey Türkçülerin sinirlerini bozuyor
Osmanlı düşmanlıkları had safhada
Peki soruyorum BU NASIL MİLLİYETÇİLİK ?
Milliyetçi İnsan atasına düşman olurmu ? Bunlar milliyetçi değiller Faşistler
İsraile filistine girdi göbek atıyorlardı türkçüler . Daha dün bir tanesi ölsün banane demedimi ?
İşte bizim İnsanlığımız Ümmetin İnsanlığı Irk ayrımı din ayrımı yapmaya müsaade etmez !
Türkü Arabı Kürdü İngilizi Fransızı Hepsine bir ırkçı bir gözle değil İnsan gözüyle bakarız biz .
Dün nasıl hepimiz Filistinliysek Bugün hepimiz Türkistanlıyız
Arapçı diye aşağıladığınız İnsanlar daha dün yüzbinler olup Çağlayanda Türkistan için Çağladı
Utanmazmasınız Sıkılmazmısınız
Allah size Hidayet versin . Yoksa sonunuz perişan olur
Allah sizi ıslah etsin olmuyorsanız kahr ismiyle Kahretsin !!!!
Çünkü siz düşmandan bile daha tehlikeli yaratıklarsınız !!! Büyük islam alimi konuştu bize dinimizi öğretip hepimizi hidayete erdirecek |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:11 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Galiphan demiş ki:
- valla konunun hükümete gelmesi çok normal çünkü siyaset içeriyo hamasa yapılan kıyaklar soydaşlarımıza niye yapılmıyo bunun hyesabını sormayacağızda neyin hesabını soracağız filistinde çocuklar katlediliyo diye hepimiz ayağa kalktık tamam çok güzeldi ve doğruydu şimdi soydaşlarımız katledilirken bu basiretsizlik nedir peki ??
ne basiretsizliği ? yetklili ağızlar konuşmadımı ? boykot başlamadımı ? yürüyüşler düzenlenerek protesto edilmedimi ? filistin için yapılan hangi şey şuanda yapılmadı ?
filstin zamanında çokaz bir kısım onlar arap diye gıkını çıkarmadı şuan soykırım yapılan halk hem Türk hemde Müslüman doğal olarak Türkiye deki herkes sesini çıkarıyor. Sanki filistine girip israili kovdunuz da filistine yapılan kıyaktan bahsediyorsunuz ne kıyak yaptınız söyleyin bizde bilelim bence yapılmayan şeylerden biride bizim hükümetimizin tepkisidir. Hangi hükümet yetkilisi çıkıp çinli bir yetkiliye Bizim Başbakanımız gibi konuştu sadece araplar için yaptılar hadi birde Türkler için ırkdaşın,kandaşın için çıkıp One Minute desin!.. |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:17 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- Arkadaslar konumuz Türkistan.
Bu arada Nistel, ben irkçiyim evet. Bunda bir sakinca görmüyorum. Ümmetçi olsaydim müslüman pkk örgütünün yandasi olurdum. Yüzlerce yil Türklerin iyi niyetli olmasindan dolayi yedigi kaziklari bosverirdim. Ama hayir, ben sadece ve sadece cihana hükmetmis, papaya diz çöktürmüs Turk ulusunun mutlulutugunu istiyorum.
Her turlu emperyalizme karsi asillar once Atalarimiz tarafindan uygulanan kutsal Turkcu direnisi sergileyecegiz.
Her Türlü Katılıyorum +1 |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:21 pm |
|
|
- kadir1131 demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- Galiphan demiş ki:
- valla konunun hükümete gelmesi çok normal çünkü siyaset içeriyo hamasa yapılan kıyaklar soydaşlarımıza niye yapılmıyo bunun hyesabını sormayacağızda neyin hesabını soracağız filistinde çocuklar katlediliyo diye hepimiz ayağa kalktık tamam çok güzeldi ve doğruydu şimdi soydaşlarımız katledilirken bu basiretsizlik nedir peki ??
ne basiretsizliği ? yetklili ağızlar konuşmadımı ? boykot başlamadımı ? yürüyüşler düzenlenerek protesto edilmedimi ? filistin için yapılan hangi şey şuanda yapılmadı ?
filstin zamanında çokaz bir kısım onlar arap diye gıkını çıkarmadı şuan soykırım yapılan halk hem Türk hemde Müslüman doğal olarak Türkiye deki herkes sesini çıkarıyor. Sanki filistine girip israili kovdunuz da filistine yapılan kıyaktan bahsediyorsunuz ne kıyak yaptınız söyleyin bizde bilelim bence yapılmayan şeylerden biride bizim hükümetimizin tepkisidir. Hangi hükümet yetkilisi çıkıp çinli bir yetkiliye Bizim Başbakanımız gibi konuştu sadece araplar için yaptılar hadi birde Türkler için ırkdaşın,kandaşın için çıkıp One Minute desin!.. Daha ne yapsın adam !
Soykırım dedi Sanayi bakanı boykota çağırdı Mitingler yapıldı (Arapçı diye aşağılanan kesim tarafından .. Faşistlerden ses yok hala ) Yardım kampanyaları başlatıldı
Rabia Kader onlarca defa teşekkürlerini sundu . 60 yıldır ilk defa bu kadar çok desteklendiklerini söyledi !
Türkçüler boşuna heveslenmesin . Onların ne halt olduğunu bu millet iyi biliyor . Bu milletin değerleri ile barışmadıkları sürece hoşgörü beklemesinler. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: TÜRKİSTAN'A ÖZGÜRLÜK Çarş. Tem. 15, 2009 6:39 pm |
|
|
kilitlenmiştir.Sorun istemiyorum |
|
|