|
Yazar |
Mesaj |
mturkkan
|
Konu: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 8:54 am |
|
|
samakow dayız 3 hd ordusu sehrin içinde artık ne dışarı cıkabilirler nede yardım alabilirler kontrol bizim yani osmanlı ordularının elinde savaşa gelmeyen ama gelmek isteyen yola cıkıpta yetişemeyen her kezi harmanlıya bekleriz orda yeni bir ordu kurulabilir samakow a gelmek için tek baışınıza gelmeyi denemeyin ölürsünüz |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 9:08 am |
|
|
Hoşgeldiniz.... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:34 am |
|
|
çok şükür yalnız neden çarpışmadık? |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:40 am |
|
|
harmanlının öcünü alalım somokow osmanlı topragı olsun artık |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 11:07 am |
|
|
- malsi demiş ki:
- çok şükür yalnız neden çarpışmadık?
Ordular Şu an Şehrin Surlarının Etrafını çevirdiler Yani Şehre Girmediler ama Şehre girerlerse Kanlı bir savaş olucağı kesin HD Orduları Dağılırsa Osmanlı Ordularının Önü açıktır |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 12:31 pm |
|
|
- samsa_cavus demiş ki:
- harmanlının öcünü alalım somokow osmanlı topragı olsun artık
Samokov Alırızda Uzun süre Elimizde tutucağımızı zannetmiyorum... |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 12:44 pm |
|
|
Bence samakow alıp güçlenmeliyiz prestij lazım bize bunları karsıladıktan sonra diger sehirlere geceriz Samakova sürekli askerleri grup ve kücük ordularla sızdırırsak samakow uzun bir süre elimizde kalır |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 12:47 pm |
|
|
İtaat ordusu tekrar kuruluyor 2 gune girmek isteyenler ona girebilirler sanırım harmanlıya gidicek 1 haftaya aldıgım bilgilere göre ... |
|
|
|
canpolat42
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 1:14 pm |
|
|
- Luiss demiş ki:
- Bence samakow alıp güçlenmeliyiz prestij lazım bize bunları karsıladıktan sonra diger sehirlere geceriz Samakova sürekli askerleri grup ve kücük ordularla sızdırırsak samakow uzun bir süre elimizde kalır
o zaman işimiz irlanda stili olmalı her seçimde ordı gelip türk başa geçirecek |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 1:53 pm |
|
|
gruplarla yavaş yavaş beslenirse samakov hatrı sayılır bi süre elimizden çıkmaz her giden grup savaşa gidecek diye bir kaidede yok orda yaşamaya başlamak felan güzel olur |
|
|
|
sportmedya
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 1:56 pm |
|
|
haklısın Nistel gitsemmi acaba... İskan Yapalım |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 2:27 pm |
|
|
Sevındırıcı bı haber yalnız onemlı bı detay var umarım daha onceden farkındasınızdır
KOUTLOVİTSA kasabasında bız gecerken 3 ordu vardı ben kasba bılgılerıne baktıgımızda yaklasık 75-80 tane 255lık oyuncu gorduk umarım bızım orduların ıcınde de o kadar KPlı oyuncu vardır!! |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 2:55 pm |
|
|
herşeye karamsar bakmak zorundasın değil mi ordu sayısıda burada çok önemli o adamları orduların içinde eritebiliriz... |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 4:33 pm |
|
|
adamların prestijleri yokmuş yani 0 mış,bizim sanırım bursadan iyi bir güç alarak gitti ordularımız yenebiliriz belki ... |
|
|
|
Cucurman
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 7:17 pm |
|
|
Adamlarin prestijleri olmadigi icin sehir disina cikip savasamazlar o yuzden sehir icine girip yuzde yuz savunma bonusuyla tutunmaya calisiyorlar.Birde beni cucurbitanin multisi sananlara burdan sesleniyorum bir daha bana o sekilde terbiyesizlik yapmayin.
|
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 7:58 pm |
|
|
cucurman oyun ismide öyleyse baya daha duyarsın ama burası ise olafları duyacagına hemen degiştir nick ini daha iyi bu ara evet savunma yapmaya çalışma ihtimalleri %99 ama belki başa pilanda vardır onu da bilemeyiz |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 8:31 pm |
|
|
Smakovu alıpta elimizde uzun süre tutamıycağımızıda kim sölüyo ve çıkarıyo anlamıyorum arkadaşlar..
Bulgarlar YIĞIN YIĞIN YIĞILDI smakova , eğer onların cesetlerine basıp girersek şehirden önümüz açık bizi sadece romenler durdurabilir oda gelirlerse..
Bulgarların bütün güçleri şu an o şehirde s 1 inden tutun s 0 ına , multisine kadar... |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 9:06 pm |
|
|
Samokovu alip Edirne'ye baglayip Turk kanunlarini uygularsak is tamamdir. |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 9:15 pm |
|
|
Samakov alınırsa yapılaak ilk iş resmi dilini Türkçe yapmak olmalı böylece Bulgarların meyhnaede birbiyiriyle iletişim kurmasını engellemiş oluruz |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 9:42 pm |
|
|
evet bencede dogru karar arkadaslar samakow dan sonra butun bulgaryayı alalım |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:00 pm |
|
|
arkadaşlar somokow alındıktan sonrayı bırakın da bi almaya bakalım daha almadan başladınız yha |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:06 pm |
|
|
ha aldıktn sonra ne yapazağız diyorsanız okuyun 1- harmanlıdan gruplar somokowa girecek 2- somokowun resmi dili türkçe olacak 3- her an her zaman meyhanede bir türk bulunacak (mümkün olduğunca anlaşmaları önlenmeli) 4- ases alımı hat safaya çıkacak 5- gruplar sırayla şehri savunacak 6- orduların 2 si kalıp gerisi diğer şehirlere saldıracak Son olarak diğer şehirler -eğer- alınırsa oralardada aynı şeyler uygulacak... Bunlar mantıklı olanlar tabi bana göre... |
|
|
|
Emirdaglı
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:49 pm |
|
|
allah yar ve yardımcınız olsun. |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Samakow dayız Çarş. Tem. 22, 2009 10:59 pm |
|
|
- Cucurman demiş ki:
- Adamlarin prestijleri olmadigi icin sehir disina cikip savasamazlar o yuzden sehir icine girip yuzde yuz savunma bonusuyla tutunmaya calisiyorlar.Birde beni cucurbitanin multisi sananlara burdan sesleniyorum bir daha bana o sekilde terbiyesizlik yapmayin.
Kardeşim Msn Den Özür Diledik Bir Daha Diliyim Sen Bizi Yanlış Anladın Biz Sana Öyle Bişi Demedik cucur Hakkında Konuşuyoduk Yani Cucurbita Hani Meşhur Bugcu O İşte İsim Benzerliinden Üstüne Alınmışın Kusra Bakma Senin Hakkında Bişi DEmedik... Birde Somakovu Alınca Arkadan Ordu Gelecektir Koutlavitsadaki Veya Başkentteki Ordular Bune Eminim... |
|
|
|
|