Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Samakow dayız

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
infini

infini

Samakow dayız - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 12:18 pm

benim bildiğim gayda türk idi
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 12:19 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Helal Ömer Kardeşim cheers

Şehit vede Gazi Arkadaşlara Baş Sağlığı Diliyorum Artık Birçok kişinin Erişemiyeceği Bir mertebeye Sahipsiniz cheers Neutral

Teşekkürler

Şu an baktımda Öldürdüğüm Gayda ezineli bir Türk gözüküyor.Gayda hakkında bilgisi olan varmı?Nasıl olduda bizim ordunun karşısına geldi.bulunduğum ordudaki diğer arkadaşlarda Gayda yı öldürücü darbeler indirmiş.

Ayrıca Altınordu-III ordu komutanı Elfpetrol Şehit düşmüştür.
Osmanlı İmparatorluğu ordu komutanı İhtiyarpaşa da 10 gün yaralanmış diye duydum.

Altınordu-III ün başında Hakancan354
Osmanlı İmparatorluğu ordusunun Başındada Raci var.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 12:21 pm

Ellerin Dert Görmesin Ömer...
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 12:28 pm

omer1994 demiş ki:
25-07-2009 04:10 : Arami adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
25-07-2009 04:10 : Arami adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
25-07-2009 04:10 : Kavgaya tutuştuğunuz Arami
25-07-2009 04:10 : Gayda adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
25-07-2009 04:10 : Gayda adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
25-07-2009 04:10 : Kavgaya tutuştuğunuz Gayda.
25-07-2009 04:10 : Kavgaya tutuştuğunuz София adlı kasabayı savunanlar: ve Dizela önderliğinde "Luk Oil" ordusu.

2 kişi öldürmüşüm ikisinide 2 kere öldürmüşüm.

Gayda Ezineli bir Türk. Shocked
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 12:51 pm

Ellerinize sağlık Very Happy
c.kaan1020

c.kaan1020

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 1:12 pm

infini demiş ki:
benim bildiğim gayda türk idi
evet o türktü yaa
c.kaan1020

c.kaan1020

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 1:13 pm

gayda bayağı muhalif bi adamdı.pek sevilmezdi.gitcem buralardan diyodu.nereye diyince cvp eriyodu.demekki oraya gitmiş
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 1:59 pm

Gayda Bulgar casusuydu demekki Bulgar ordusuna kaydolmuş
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 2:21 pm

Ben de gazi oldum. Aynı zamanda bir kişi de indirdim.
25-07-2009 04:10 : Kalkanın parçalandı.
25-07-2009 04:10 : Germo kılıcı ile sana vurdu. Hafif bir şekilde yaralandın
25-07-2009 04:10 : Batyo2 adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
25-07-2009 04:10 : Kavgaya tutuştuğunuz София adlı kasabayı savunanlar: ve Dizela önderliğinde "Luk Oil" ordusu.
Tüm arkadaşlara başarılar. Allah yardımcımız olsun. 1 günlük ben de yaralandım.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 2:28 pm

geçmiş olsun emir elinede sağlık
bu arada gayda için pek üzülmeyin inanın bana bi kayıp değil Smile
( onu tanıyanlar bilir )
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 3:23 pm

kartal13 demiş ki:
geçmiş olsun emir elinede sağlık
bu arada gayda için pek üzülmeyin inanın bana bi kayıp değil Smile
( onu tanıyanlar bilir )

Tanımıyordum.Profiline bakınca Ezineli olduğunu gördüm ondan üzülmüştüm.
castle

castle

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 3:42 pm

iyi haberde var kotu haberde hemen arka destek kurulmalı bence seferberlık ılan edelım bızım kasabada 0 kplıler bıle savasa gıtmek ıçın yalvarıyolar sevıye 3 ler bakıp akçe derdındeler
c.kaan1020

c.kaan1020

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 4:07 pm

ben gitmek istiyorum ama bazı sorularım var.ben meyhane sahibiyim.savaşmak için yerleşek gerekiyor mu ve savaşa gelirken yanıma ne alalyım.bi zopam var.nun yerine bi kılıç alayım mı?
nofear.lord

nofear.lord

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 4:45 pm

yerleşmek gerekmiyor sopada olur ama kılıcın se3nin için daha çok faydası olur harmanlıda alımlar yapılıyor tek başına gitme
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 4:57 pm

Ben boş geçmişim bu gun
castle

castle

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 5:32 pm

olsun Yamatoo bulgar kestıgın gunlerde gelır bence Very Happy Very Happy
c.kaan1020

c.kaan1020

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 25, 2009 11:41 pm

o zmn meyhaneye biraz yiyecek koyayım.iş yapsın ben yokken.geliyorum harmanlıya.ama mümkünse geri kuvvete gireyim çünkü seni siindim ztn bu yeni hesap.bundada ölürsem kötü olur
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 12:49 am

skywalker22 demiş ki:

Bulgarlar YIĞIN YIĞIN YIĞILDI smakova , eğer onların cesetlerine basıp girersek şehirden önümüz açık bizi sadece romenler durdurabilir oda gelirlerse..

Bu laf söylenmiş romenler gelirse diye

Ben karesi divanında bu diplomasi konusunun üstüne gidiyorum ama onu önemsiz görenler var biz romenlerden destek alıpta bulgarları 2 ye bölsek fena mı olur yada romenlerin bulgarlara destek vermemesini saglasak fena mı olur Smile ama malesef divandaki bazı üyeler bu konuyu önemsiz görüyor..!!
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 12:50 am

c.kaan1020 demiş ki:
ben gitmek istiyorum ama bazı sorularım var.ben meyhane sahibiyim.savaşmak için yerleşek gerekiyor mu ve savaşa gelirken yanıma ne alalyım.bi zopam var.nun yerine bi kılıç alayım mı?

1.MEYHANE SABİT KALIR..
2.KILIÇ DAHA İYİ OLUR
3.BİR ORDUYLA BİRLİKTE BULGARİSTANA GİT..
c.kaan1020

c.kaan1020

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:26 am

pekala saol.harmanlı veya keşanda mevcut bi ordu var mı şu anda
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:42 am

bende 1 kişiyi öldürmüşüm 2 kişiyide yaralamışım yaraladıklarımın biriside danigirl Very Happy

Samakow dayız - Sayfa 4 64764376Samakow dayız - Sayfa 4 W1280
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 12:32 pm

Bugün boş geçtim 2 gün önce 1 kişiyi ağır yaraladım.
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 1:45 pm

ilk rumeli göçmenleri olarak hazırız Very Happy
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 5:05 pm

Bu gun yine boş geçtim ya
dodi1111

MesajKonu: Geri: Samakow dayız Samakow dayız - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:54 pm

ben harmanlıda hazırım yokmu beni ordusuna alan Very Happy kp 70

Samakow dayız

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki