Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Siliniyorum cengaver_01

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:15 pm

kartal13 demiş ki:
Oyuna tekrar başla ve aynı yolundan devam et
önemli olan char ın seviyesi değil onu kullananın seviyesidir

Bende siliniyorum, insan aldırmıyormus gibi yapıyor kendi kendine ama bi yandan da üzüldüm...

Başlayıp başlamama konusunda kararsızım...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:17 pm

dj.emmre demiş ki:
kartal13 demiş ki:
Oyuna tekrar başla ve aynı yolundan devam et
önemli olan char ın seviyesi değil onu kullananın seviyesidir

Bende siliniyorum, insan aldırmıyormus gibi yapıyor kendi kendine ama bi yandan da üzüldüm...

Başlayıp başlamama konusunda kararsızım...

hocam sen neden silinion uzun zamandır oyuna bile girmiyorsun :S
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:27 pm

İşte haksız yere üzüldüğüm noktada oya...

Arkadasa (Reelde ilk okul arkadasım) bi borcum vardı saolsun İnegolde yanlızım diye gelmişti bende ona yardım edecektim 10 et verdim 7 akceden acaba bu muyki diye şüphe ettim, ama baktım o silinmiyor... Bundan değil...

Bilmiyorum Valla anlamadım :S Tatilden yeni geldim doğru düzgün yeni giriyorum... İnternet Cafeden girdim Tatilde ama ondan mı onuda bilmiyorum adminlere mesaj atmak lazım...
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:29 pm

Bak çek git burdan adamın kafasının tasını attırma zaten sinirlerim bozuk senide bii bozarım burda 40 yıl düzelmesin çek git adamın kafasının tasını attırma..!! Çakal ya
castle

castle

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:56 pm

UmutSultan demiş ki:
cengaver_01 seni isyancı olmaya davet ediyorum bu oyunu oynanamayacak hale getirmeye davet ediyorum!

asıl bu oyunda senın gıbıler sılınmelı ve yok edılmelı sana ısyan edıyorum
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 8:58 pm

dj.emmre demiş ki:

Arkadasa (Reelde ilk okul arkadasım) bi borcum vardı saolsun İnegolde yanlızım diye gelmişti bende ona yardım edecektim 10 et verdim 7 akceden acaba bu muyki diye şüphe ettim, ama baktım o silinmiyor... Bundan değil...

Bilmiyorum Valla anlamadım :S Tatilden yeni geldim doğru düzgün yeni giriyorum... İnternet Cafeden girdim Tatilde ama ondan mı onuda bilmiyorum adminlere mesaj atmak lazım...
Ben attım emre eger bende silindiysem belediyey 130 akçe aktardım ondan gitmişimdir :S
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:01 pm

cengaver_01 demiş ki:
dj.emmre demiş ki:

Ben attım emre eger bende silindiysem belediyey 130 akçe aktardım ondan gitmişimdir :S

Hadiseleri gezerken farkettim biri bana gp atmıs şimdi siliniyor yazıyor, bir kişi daha bana gp atmış oda siliniyor oda sensin cengaver...

Acaba bana silinen kişilerden gp atıldığı içinmi boyle oldu... gp den şupheleniyom...

Bu arada sen Adminlere mesajı nasıl attın ben foruma giremiyorum, hiç bir icraat yapamıyorum oyunda?
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 9:12 pm

Levan ve Bir admin daha vardı ljs degil choup muydu neydi ona attım ya alakası yoktur çünkü ben multi degilim ben küfürde etmedim bu işi iyice araştıracam derinlemesine
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:05 pm

emre senın hesaba harbı uzuldum yazık oldu Evil or Very Mad
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:08 pm

cengo kardeşim ben seni hiç tanımadım gerçi Very Happy ama gitmeni istemiyorum bende
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:10 pm

Silinen silinene birşeyler yapılsın yokmu adalet
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:15 pm

Canpolat kardeşim maalesef ki adalet yok. Sad
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Tem. 27, 2009 11:18 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Canpolat kardeşim maalesef ki adalet yok. Sad

Malesef sana katılmak zorundayım kardeşim nerde bu bu oynunda adalet nerde
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 5:39 am

Geliboludayım
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 3:44 pm

Le bi köye gidem dedim millet silinmeye başladı . geçmiş olsun cengo Sad

Bu ara ortalık cok karısık yaw
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 4:00 pm

blackenerji demiş ki:
emre senın hesaba harbı uzuldum yazık oldu Evil or Very Mad

anlasam birde neden silindiğimi,
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 28, 2009 4:24 pm

Giderseniz hesaplarınız geri dönecek mi?

Bende çok kez silindim ama hiç gitmedim.
İyi gide gitmemişim çünkü her bir hesabımla ayrı ayrı arkadaşlarım oldu.

Oyunda çevrem daha fazla genişledi. Oyunu artık sohbet ve arkadaşlık için oynuyorum desem yalan olmaz.
İnsivity

İnsivity

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 9:54 pm

geçmiş olsun kardeşim osmanlı 1 dürüst kardeşini daha kaybetti,ama sorun değil herkes silinir başlar tekrar rk nın emekliliği yok diyorum ben Smile
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 29, 2009 11:50 pm

Ben başladım oyuna ama herşey farklı olacak kısa süre sonra revizyona gidecem ARTIK DAHA SERTİM afro Exclamation
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 4:17 pm

Gene siliniyorum Very Happy gene süper ya..

Ben bunu latif e benzettim imh nin genel başkanıı..

Oda açtı silindi açtı silindi..

oyuncakmı bu..

AMA ALIŞTIK O YAZIYI GÖRMEYE PROFİLİMİZDE

Allahınızdan bulmanızdan başka birşey istemiyorum..
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 4:44 pm

Yok kardeş.
Latif abi tam imh başkanı değildi.
İmh'de başkan yoktu.
Aslında Aksen abi başkandı da o herkes başkandır taraftarıydı.
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 7:00 pm

öyle cengo 1 kere silinirsin 2 kere falan daha siler ljs sonra daha silinmezsin rk da böyle

geçmiş olsun Sad
merve44_10

merve44_10

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 7:19 pm

Çok üzüldüm cengaver Crying or Very sad Oyuna tekrar baslamanı isterim.Bu kişilere pabuç bırakma derim
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 7:54 pm

Bu silinmelere bir çare bulmalıyız.Adminler biri söyledi diye kolayca bir çırpıda adam silememeli.Yurt dışındaki adamları bu kadar kolay mı siliyorlar ?

Yeni yaptırımlar bulmamız gerek,onlar iş verense bizde işçiyiz arkadaş sendika nerde Very Happy

Benim hesabım bir kere haksız yere silindi bir kez daha silinirse sıkıcılaşmış bu oyuna birdaha girmem Evil or Very Mad
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:07 am

Dikkat Etmek lağzım Eğer Bi hesabınız silindiyse Aynı isimde Hesap açmamaya çalışın bazı arkadaşlara rastlantımıdır bilmem ,hep öyle oldu...Geçmiş olsun...

Siliniyorum cengaver_01

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki