Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 9:06 am |
|
|
Evet Arkadaşlar Dün silindim. gene ama bu sefer cengaver_01 i başkası açtı... CENGAVER_01 DEN BU KADAR ARTIK ÖYLE BİR HESABIM YOK..!!! |
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 9:15 pm |
|
|
ozaman senin silinme sebebin belli gene mit paşa ua uapılan gibi sanada aynı yapılmış yükselişi çekemiyen ler böyle şeyleri çok yapıyolar |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 10:32 pm |
|
|
- Yamatoo demiş ki:
- ozaman senin silinme sebebin belli gene mit paşa ua uapılan gibi sanada aynı yapılmış yükselişi çekemiyen ler böyle şeyleri çok yapıyolar
bu bir şaka idi galiba
bu arada geçmiş olsun cengo. |
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 11:00 pm |
|
|
Cengo kim Bariscik ım artık Ee demekki biz emek harcayınca boşa gidiyormuşş.. Bizde hazır olanı kullanalım. |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 11:02 pm |
|
|
Bu gidişle sen onuda sildircen |
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 11:04 pm |
|
|
ya kızmayın ama bende 2 defa silindim ikisindede hatalı idim... evet o zaman bende millete çattım dedim beni sildirdiler çekemediler fln diye:D
ama o kadar salakça düşünceki bu elalemin fransızları taaa kareside yaşayan bir garip cengaveri neden çekemesin.. bence artık bende dahil olmak üzere cocuk kandırmaca işini bırakalım...
çünkü yalan söylemek gerçekten iyi değil
inş yeni hesabınla bir daha silinmezsin.. |
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Cuma Ağus. 14, 2009 11:14 pm |
|
|
Aksen mesaj at ya sen bi fransadaki adama sebebini sana söylesin... O kadar adam attı söylemediler.. Belki sana söylerler.. Ben bil. hesap açıyorum siliniyor. Bu benim ip adresimle ilgili birşey gibi.. Eger bu hesapta 2 haftaya silinmezse. Sorun benim ip adresimle ilgilidir. Ama bu da giderse cidden bu işin içinde bir iş oldugu demektir.. |
|