Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Siliniyorum cengaver_01

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 9:06 am

Evet Arkadaşlar Dün silindim. gene ama bu sefer cengaver_01 i başkası açtı...

CENGAVER_01 DEN BU KADAR ARTIK ÖYLE BİR HESABIM YOK..!!!
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 9:15 pm

ozaman senin silinme sebebin belli gene mit paşa ua uapılan gibi sanada aynı yapılmış yükselişi çekemiyen ler böyle şeyleri çok yapıyolar
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 10:32 pm

Yamatoo demiş ki:
ozaman senin silinme sebebin belli gene mit paşa ua uapılan gibi sanada aynı yapılmış yükselişi çekemiyen ler böyle şeyleri çok yapıyolar
bu bir şaka idi galiba lol!

bu arada geçmiş olsun cengo.
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:00 pm

Cengo kim Very Happy

Bariscik ım artık Very Happy

Ee demekki biz emek harcayınca boşa gidiyormuşş..
Bizde hazır olanı kullanalım.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:02 pm

Bu gidişle sen onuda sildircen Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:04 pm

ya kızmayın ama bende 2 defa silindim ikisindede hatalı idim...
evet o zaman bende millete çattım dedim beni sildirdiler çekemediler fln diye:D

ama o kadar salakça düşünceki bu
elalemin fransızları taaa kareside yaşayan bir garip cengaveri neden çekemesin..
bence artık bende dahil olmak üzere cocuk kandırmaca işini bırakalım...

çünkü yalan söylemek gerçekten iyi değil Very Happy

inş yeni hesabınla bir daha silinmezsin..
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Siliniyorum cengaver_01 Siliniyorum cengaver_01 - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:14 pm

Aksen mesaj at ya sen bi fransadaki adama sebebini sana söylesin... O kadar adam attı söylemediler.. Belki sana söylerler..

Ben bil. hesap açıyorum siliniyor. Bu benim ip adresimle ilgili birşey gibi.. Eger bu hesapta 2 haftaya silinmezse. Sorun benim ip adresimle ilgilidir. Ama bu da giderse cidden bu işin içinde bir iş oldugu demektir.. Twisted Evil

Siliniyorum cengaver_01

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3