Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bulgarlar davalara hemen başladı :(

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
kadir1131

kadir1131

Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 1:03 pm

bana 650 akçe + 3 gün hapis cezası verdiler tamda bugün orduya giecektim ne yapmamı önerirsiniz Sad
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 11:56 pm

Ben dün bir günlüğüne inzivaya geçtim esgeçtiler sanırsam. Smile
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ağus. 06, 2009 1:37 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
Ben dün bir günlüğüne inzivaya geçtim esgeçtiler sanırsam. Smile
eğer öyle bir şey varsa diğer arkadaşlarada söle onlar da öyle yapsın..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 9:52 am

06-08-2009 21:08 : Ölüm cezasına çarptırıldınız. İnfazın gerçekleşeceği yer 3 gün .
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 10:39 am

NEY :S
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 11:07 am

O Nasıl Oluyo Ya :S
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 11:47 am

Kadı infaz emri vermiş :S

Adminlere ulaştırırsak engellenebilir.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 11:57 am

Benim de 900 akçe + 7 gün hapis. Smile
Kadılara hakaret edersem olacağı buydu.
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 1:41 pm

Geçmiş olsun özellikle Kartal13 Sad
Valandil

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 3:19 pm

kartal13 demiş ki:
06-08-2009 21:08 : Ölüm cezasına çarptırıldınız. İnfazın gerçekleşeceği yer 3 gün .

Ölüm dediği idam olması lazım, eğer kan döktüysen savaşda bu cezayı verebilirler...

İmha deil die biliyorum...

Yinede tam emin deilim dostum...

Geçmiş olsun..
.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 3:23 pm

yok dostlar imha değil bilinir die açıklamasını yapmamıştım özür dilerim suç bende

idam edilince normal savaşta öldüğün igib ölüyorsun işte sanıyorumki bulgarlar mahkmede yaptığım rp ye kızdılar beni yaralı falan sanıp idam verdiler oysa ben zaten ölüyüm : )) bu ceza bana ödül gibi oldu , para ve hazpis cezasından kurtuldum lakin üzerimdeki giysileri kaybedecem yek kaybım o
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 07, 2009 5:56 pm

banada 950 akçe +7 gün hapisti sanırım
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 09, 2009 7:57 pm

İdam edilince karizma sıfırlanıyor imişi Rolling Eyes
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 09, 2009 9:26 pm

Yabancı ordular kanununa göre kırmızı ile işaretlenen ceza alıması gerekirken

savunmada yazdığı kelimeler yüzünden sucu ağırlaştırılıp

idamına karar vermişler

bu koşullar altında idam hafif kalmış oda kartalın şansı

idam cezasında sadece sağlık durumu yüzünden özellik puanları kaybedecek

elbiseleri gitmez neden gitsin.

Alıntı :
Bulgaristana saldıran tüm yabancı ordular için alınan kararlar şunlardır:
1. Ordu lideri için 1000 akçe para cezası ve 10 gün hapis
2. Ordudaki askerler için
- Seviye 1 ler için 3 gün hapis ve 500 ile 750 akçe arasında değişen para cezası
- Seviye 2 ler için 7 gün hapis ve 750 ile 1000 akçe arasında değişen para cezası
- Seviye 3 ler için 10 gün hapis ve 1000 akçe para cezası
3. Her kim ki bir bulgarı bulgar toprakları içinde öldürürse 750 ile 1000 akçesi arasında bir para cezası ve 3 ile 10 gün arasında değişen hapis cezası alır
3.1 Yabancı her kim bulgar toprakları sınırları içinde grup veya ordu kurmaya çalışırsa 300 akçe ve 3 ile 6 gün arasında hapis cezası alır
3.2 Eğer aynı suçlar başkentte yapılırsa cezalar daha büyük olacaktır

Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Kararv
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 09, 2009 11:02 pm

İdam cezası benim bildiğim adminlerin açtığı davalarda(ordaki biraz daha farklı imha gerçi Very Happy) birde mahkemede Rp tarzı savunma olduğunda Rp nin devamı olarak Kadıya idam hakkı geçebiliyordu tabi her Rp sonucu değil.İngilzicem pek iyi değildir ama kartal abi Rp tarzı yazdığını söylemişti savunmaya baktığımdada hikaye gibi birşeyde görmüştüm bu yüzdende İdam vermiş olabilirler.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 09, 2009 11:17 pm

giysilerim gitmedi
para ve hapisten kurtuldum
sağlık durumum düşmedi

ama hepsinden kötüsü karizmam sıfırlandı bölece örenmiş olduk idam edilince karizma sıfırlanıyormuş sağlık durumu bile etkilenmiyor , yanlız karizmanın sıfırlandığını bulgarlarda bilmiyormuş , özür dilediler ama olan bana oldu : ))

not:özür dilediler dediğim için fasa fiso insanlar hemen bişeyler uydurmasın evet çoğuyla konuşuyorum oyun oynadığımızın farkındayız o yüzden muhabbetimiz iyi sadece bulgarlarla değil neredeyse her ülkeden msn de konuştuklarım var o yüzden bu cümlemi terse çevirip önüme sunmayın : ))
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 10:00 am

Abi bir ilki ortaya çıkardın sağolasın.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 10:02 am

kartal13 demiş ki:
giysilerim gitmedi
para ve hapisten kurtuldum
sağlık durumum düşmedi

ama hepsinden kötüsü karizmam sıfırlandı bölece örenmiş olduk idam edilince karizma sıfırlanıyormuş sağlık durumu bile etkilenmiyor , yanlız karizmanın sıfırlandığını bulgarlarda bilmiyormuş , özür dilediler ama olan bana oldu : ))

not:özür dilediler dediğim için fasa fiso insanlar hemen bişeyler uydurmasın evet çoğuyla konuşuyorum oyun oynadığımızın farkındayız o yüzden muhabbetimiz iyi sadece bulgarlarla değil neredeyse her ülkeden msn de konuştuklarım var o yüzden bu cümlemi terse çevirip önüme sunmayın : ))

Hemen kötü düşüyosun dicem ama bu devirde kötü düşünmemek elde değil ki yaws Smile) lol! lol!
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 10, 2009 12:00 pm

Tazmiant talep et üstad Twisted Evil

Ama rp'de ayrı bir güzeldi Very Happy
kayahan

kayahan

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 10:56 pm

ya arkadaşlar bu imha ile ölüm arasındaki fark ney?
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Bulgarlar davalara hemen başladı :( Bulgarlar davalara hemen başladı :( - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 11:08 pm

Birinde savaştaki gibi ölüyorsun,
Birinde oyun hesabın siliniyor.

Benim anladığım kadarıyla.

Bulgarlar davalara hemen başladı :(

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3