|
Yazar |
Mesaj |
mayda
|
Konu: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:02 pm |
|
|
Biricik oğlum Kartal13' ün bulgar savaşında şehit düşmesinden büyük üzüntü duymaktayım. Acımız büyüktür. Sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Oğlum Kartal13 ve silah arkadaşlarının ruhu için bugün öğlen namazına müteakiben Çanakkale Merkez Camii in de Mevlû-i Şerif okunacaktır. Tüm Çanakkale eşrafını ve civar kasaba eşrafı davetlimizdir. Ruhu şad olsun. Allah Rahmet eylesin. |
|
|
|
_prensesss_
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:06 pm |
|
|
liderimde öldü bende hepimizin başı sağolsun |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:08 pm |
|
|
Dostlar saolsun |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:09 pm |
|
|
Allah rahmet eylesin!..
Tüm günahlarını affetsin
|
|
|
|
safiye
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:10 pm |
|
|
Osmanlı şehidine ağlıyor.sevenlerine başsağlığı ,kederli ailesine sabır diliyorum.Aziz ruhu için bugün öğle namazını müteakiben Tekirdağ Ulucamide mevlit okutulacak,Türbedere spiritless konağında öğle namazını müteakip hem mevlidi şerif okutulacak hemde 70 hafız tarafından 70 hatim indirilecektir.Tüm sevenlerini bekliyoruz Mevla rahmet eylesin |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:16 pm |
|
|
Kankam, biricik abimde öldü Bol fıstıklık helva yaptım gelirseniz ikram ederiz |
|
|
|
TaNsU
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:26 pm |
|
|
hamet meyhanedeyiz versene ille isteyecez mıi sende yaa:D |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:40 pm |
|
|
Kartal başın saol sun bulgar kızları ile meyde fazla takılma dedim sana içirdiler votkayı sana sabah hamle yapamadan öldün kardeş sözü dinleseydin keşke
Tüm şehit yakınlarının başı sagolsun |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:44 pm |
|
|
geçmiş olsun kartalım hain tuzaklara mı geldin |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 12:46 pm |
|
|
basımız sagolsun bu defa acımız gercekten buyuk osmanlı sadece bır neferını degıl bır askerını degıl buyuk bır de kahramanını kaybettı.Her zaman yureklerdesın sener abı 40 mevlıdını de ben okutmak ısterım. |
|
|
|
redberet
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 1:54 pm |
|
|
Kartal13'ün şahsında tüm şehitlerimize rahmet diliyorum,ailelerine yakınlarına sabır diliyorum.Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak bulgardan intikamını alıyoruz. Bizzat divanla görüşeceğim şehitlerimizin dul kalan eşlerine,çocuklarına aylık maaş bağlanması için,birde şehitlik yaptırıyoruz Gelibolu'da.(malum tarihi bir yer,hem 1915 e de lazım olacak şimdiden yapalım ileride torunlarımız uğraşmasın )
Tekrar hepimizin başı sağolsun,vatan sağolsun.
Kartallar ölmez vatan bölünmez |
|
|
|
seryel
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 1:56 pm |
|
|
canım oglum seninle gurur duyuyorum. gözün arkada kalmasın intakımını almaya geliyoruz |
|
|
|
aylinim
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:08 pm |
|
|
kocacım seni çok seviyorum intikamını alıcaz kanın yerde kalmaz rahat uyu sen...
En son aylinim tarafından Çarş. Tem. 29, 2009 2:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:08 pm |
|
|
bütün şehit kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum bu oyunda şehit kelimesini ne kadar kullanmak istemesemde bazen gidiyor yahuu |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:09 pm |
|
|
İntikamını Alıcam Baba |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:14 pm |
|
|
Sevenleri cokmus, Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun....
|
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:19 pm |
|
|
Allah rahmet eylesin kartal mekanın cennet olsun. |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:23 pm |
|
|
Ya bulgar kızlarının peşinden gidmeseydi meye orda içmeseydi şarapları hala aramızda olurdu kartal |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:27 pm |
|
|
Öyle Deme Yapmaz Benim Babam Öyle Şey |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 2:37 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- Öyle Deme Yapmaz Benim Babam Öyle Şey
Yapmaz yapmaz iyiki yapaz bi görcen recep nasıl geziyo meyden çıkmıyo bayanalrla fısıltılar filan oooo neler neler bide içiyolar düngece uyardım yarın büyük çatışma olcak bırak şu bulgar kızlrını yürü kıslaya diye ama dinleyen kim gitti kaldı içti sabah saat3 gibi geldi 4 de cenk başladı uykusuz serfoş cenk e gitti sonrada öldü |
|
|
|
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 3:04 pm |
|
|
Başınız Sağolsun. |
|
|
|
canpolat42
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 3:06 pm |
|
|
başımız sagolsun |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 4:25 pm |
|
|
Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Memleketimde olaydım ben de katılırdım mevlüde ama savaştayım. Şener abi intikamını alacağız hiç merak etme |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 5:54 pm |
|
|
vah üstad Allah rahmet eylesin iyi insandin mekanın cennet olsun başımız sağ olsun fedakar baba mayda : Allah mevlüdünü kabul etsin sizlere uzun ömür versin 45 günlük zulumler göstermesin aminnnn...
(hamet geliboludan geçerken helvadan bi dilim bizim pencerenin önüne bırak ben alırım ) maksat rahmetlinin canına değsin |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 6:24 pm |
|
|
Yazık yaf bu çocukta her savaşta ölüyor Şaka bi yana bulgar meyhanelerinde kartalı konuşuyorlarmış.Kartala 3 kişi saldırmış zaptedememişler arkadan destek 4 kişi daha saldırmış ancak öyle öldürmüşler.Yoksa kolaymı kartalı devirmek |
|
|
|
|