|
Yazar |
Mesaj |
dj.emmre
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 6:42 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Yazık yaf bu çocukta her savaşta ölüyor
Şaka bi yana bulgar meyhanelerinde kartalı konuşuyorlarmış.Kartala 3 kişi saldırmış zaptedememişler arkadan destek 4 kişi daha saldırmış ancak öyle öldürmüşler.Yoksa kolaymı kartalı devirmek
Zarlar Şener abimi sevmiyor |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 6:42 pm |
|
|
abi geçmiş olsun ancak su sehit kelimesini bu kadar çok kullanmasak ayrıca mevlüdüde anlyorum gırgır peşindesiz ancak cidden hos değil sonucta manevi değerlerimiz... |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: MEVLÛD Çarş. Tem. 29, 2009 6:53 pm |
|
|
Allah rahmet eyleye de ben gelmeden ölmesi kötü olmuş .. Çok ayıp teesüf ederim İnsan bizide bekler beraber ölelim demi |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 1:25 am |
|
|
- show_time demiş ki:
- Yazık yaf bu çocukta her savaşta ölüyor
Şaka bi yana bulgar meyhanelerinde kartalı konuşuyorlarmış.Kartala 3 kişi saldırmış zaptedememişler arkadan destek 4 kişi daha saldırmış ancak öyle öldürmüşler.Yoksa kolaymı kartalı devirmek Show şeneri tek 1 bulgar kızı öldürdü gece onla meyde içiyodu artık ne yaptıysa savaşta şehit oldu ne garipki o kızda savaşta vardı |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 11:31 am |
|
|
Allah Rahmet Eylesin Köprülü Aşireti Olarka derin yastayız Show ölenle ölünmez Ailenin Reisi kim olcek onu konuşalım şimdi |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 11:37 am |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Allah Rahmet Eylesin
Köprülü Aşireti Olarka derin yastayız Show ölenle ölünmez Ailenin Reisi kim olcek onu konuşalım şimdi
Ya ne çıkarcısın capar tabiki ailenin reisi sen olamıcan o kesin |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 12:37 pm |
|
|
Allah rahmet eylesin.. Allah ailesine sabır versin.. Allah dirildikten sonra osmanlıya döne bilmesini kolaylaştırsın..! Bulgaristanın yarısını ele geçirmek zorundayız arkadaşlar o kadar şehit orda mahsur kalamaz.. Eger alamazsak osmanlı için derin kayıplar ve sorunlar başlaya bilir.. |
|
|
|
UmutSultan
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 12:53 pm |
|
|
Osmanlıııyııı maf ettiniz samakowu alamadan sofiaya girdiniz |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 10:21 pm |
|
|
Samakow u sana bıraktılar Umut, daha ne istiyorsun.. |
|
|
|
UmutSultan
|
Konu: Geri: MEVLÛD Perş. Tem. 30, 2009 11:17 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Samakow u sana bıraktılar Umut, daha ne istiyorsun..
sen konuşma babai biiiiiiiiiiipi |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: MEVLÛD Cuma Tem. 31, 2009 12:07 am |
|
|
hehehehe
Ağzını illa bozacan değil mi ufaklık,,
|
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: MEVLÛD Cuma Tem. 31, 2009 10:51 am |
|
|
Hocam uğraşmayın şu Umutla. Sonra multilerini üzerinize salar.
|
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: MEVLÛD Cuma Tem. 31, 2009 11:35 am |
|
|
Arkadaşlarım dostlarım öncelikle çok teşekkür ederim yazmak için bitmesini bekledim oyundan o kadar çok mesaj aldımki eski mesajlarım hepsi silindi bu benim büyüklüğüm değil dostlarımın büyüklüğüdür bu sayede tekrar anladıkki doğru yoldayız
Show sen şaka yapıyorsunda !! hadiseme bak 1 kişi beni öldüremez , önce biri yaraladı sonra öteki öldürdü
Bu da yakın dostum olan yunanistan nazırından aldığım başsağlığı mesajı
Bu da portekizli dostumdan aldığım başsağlığı mesajı
|
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: MEVLÛD Paz Ağus. 02, 2009 2:56 pm |
|
|
Vayy ee bazıları hayalperest kartal desede..Boş laf ettikleri meydanda Adam kendini portekizlisinden yunanlasına kadar hepsine sevdirmiş...! |
|
|
|
desii74
|
Konu: Geri: MEVLÛD Ptsi Ağus. 03, 2009 1:55 am |
|
|
Kartal13 kardeşim şehit düştü unutmayalım ki ŞEHİTLER ÖLMEZ ve Kartal13 Kardeşim ÖLMEDİİ Lütfen öldü kelimesi kullanmayalım |
|
|
|
|