Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

başkanın terbiyesizli

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
ozanbey

ozanbey

başkanın terbiyesizli Vide
MesajKonu: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:47 pm

başkanımızın vergi konusunda yaptığı terbiyesizlikten sonra ona oy veren benimle hiçbir şekilde konuşmasın başkanın yaptığı resmen hakkını kötüye kullanmaktır dava açılmasını talep ediyorum bunu yapacak arkadaş kanıt olarak diğer başlığı kulansın benim işim var mealesef...
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:49 pm

Yeni dönem reis adayımız lord
başka aday çıkmadığından dolayı reis olmuş olabilir ama
artık lord gibi delikanlı bir başkan adayımız var Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:54 pm

bencede Very Happy
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:57 pm

bide aday olduk diye küfür mü alayım başkası olsun sonra hergün isyan yeriz bazılarından Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:59 pm

salla yha kendini bişi sanıo Allahın başkanı Very Happy
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 12:59 pm

zaten konunun başlığınıda yanlış seçmişsin terbiyesizlik uyuyo ama diğeri olmuyo
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 4:37 pm

yapılan sey ilk değil ki hametcim neden bu kadar yadırgadınız sasırdım doğusu...bir baska sey benim bildiğim vergi konduktan sonra kaldırılamaz ok ancak maliye puanı yokken konmus vergi ve maliye puanı üretilince vergiler devreye girio tamamda maliye puanı üretilmeden vergiler kapatılamazmıydı...neyse reisi seçen sizsiniz o kadarda yadırgamayın...vergileri ödemezsek vergi bincek yoksa kimse ödemez zaten...
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 6:23 pm

Keşke ben seçseydim saylicim pirat
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 6:35 pm

Bence bu kadar uzatmayın. Vergiyi sonuçta qarizmax koymadı. İsyancılar 50 akçeye tıklamış qarizmaxta puan ürettirince vergiler işleme girmiş. Adam çıkıp geri ödeyeceğeni söyledi. Daha neyin peşindeyiz Smile
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 6:43 pm

Bize ödemeyecekmiş sevgili abicim
Çifte standart var isyan ediyorum affraid
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 6:53 pm

Ödediğiniz vergileri size geri verirse sorun yok..

Ama vermezse o zaman iş başka renk alır Smile
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:04 pm

herkese veriyoda bi lordla bana vermiyoo Rolling Eyes
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:10 pm

Hahaha Very Happy Sen özel insansın Hametcim bak ne güzel sen herkesten farklısın daha ne istiyorsun Laughing
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:24 pm

Ayy öyle mi diyosun sevgili korumam Cool
Ayy peki o zaman tav oldum bak şimdi bu sözlere
alien
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:42 pm

ya çan keske eskisi gibi olabilse ben çanlı olmama rağmen tarlalarım orda olmasına rağmen çanakkalede yasıom oraya gidip o halini görmek istemio insan.eski şenşakrak çanı istiyoruz...vergilere gelince seninkini geri vermicem die bir lüksü olamaz ki olursa sole savcılık görevim bitmeden seve seve dava açalım...
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:49 pm

SAYLİ vermezse açar mıyız dava Very Happy bak bunu duydum mutlu oldum...

Fransuva böyle ayrıcalık olmaz olsun Razz
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:56 pm

yh aslında sorun o değil -bnm için- abi bnm 100 akçem yok 4 güne 100 akçe yap dio elde avuçta bir halt yok çalışıp duruom 33 kçem mi var topu topu daha ben dedim buna bana 80 akçe ödenek yolla ben snn vergini ödiyim die yok cvp tık gelmedi ondan sonra :Peğer dese ben sana 80 akçe vercem die tm dicem öderim 20 akçe vergini ne var dicem ama bi cevabı çok görüo SAYIN (!) başkan 
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:57 pm

lord3864 demiş ki:
SAYLİ vermezse açar mıyız dava Very Happy bak bunu duydum mutlu oldum...

Fransuva böyle ayrıcalık olmaz olsun Razz

yeterki kanıt olsun kardeşim koşa koşa açarım davayı silinmem bile mühim değil yeterki dava açılsın geek geek geek
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 7:59 pm

cheers çok komik!
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 8:05 pm

SAyli çan reisi olsana be Laughing
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedSalı Ağus. 11, 2009 9:53 pm

Sayli dünden razı Very Happy Hep destek tam destek ya-huuu
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 1:23 pm

başkan istifa ediyor... Very Happy
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 5:53 pm

Korkulur be sizden Smile
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 6:20 pm

Yihuuu.. santa
Sayli yahut lord reus olsunn.. king
kayahan

kayahan

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 6:41 pm

valla bence vergilerinizi ödeyin yoksa gitgide artıyo ben ödemeyince 600 akce olmuştu belediye başkanının yardımlarıyla ödemiştim.

başkanın terbiyesizli

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki