Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

başkanın terbiyesizli

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
ozanbey

ozanbey

başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 11:38 am

kayahan demiş ki:
valla bence vergilerinizi ödeyin yoksa gitgide artıyo ben ödemeyince 600 akce olmuştu belediye başkanının yardımlarıyla ödemiştim.
olm ztn ödemicez diyen yokki ayrıca 61 akçem oldu 100 olunca ödiyeceğim vergimi versin 80 akçemi..
kayahan

kayahan

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 12:16 pm

sen 100 akçe toplayana kadar o vergi iyice büyür cebinden verme parayı belediye versin.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 7:28 pm

ya daha verginin son gününe var daha bu arada hamet seçimde aday olcaktım ancak seçmezsiniz die olmadım ama olacaksamda gene aday olur seçilirsem olurum...

fransuva kardeşim hiç bişiye dünden razı değilim reis olmak istesem olcağım baska yerlerde vardı...

bu arada reis artık yazmıo ben bugun çana döncem sanırım vergiyi ödemek için faiz binmeden ödeyelim...
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 10:45 am

Çanda bi devir daha kapandı... Smile
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 10:51 am

ya ben çana geldimde vergi vermek için şimdi bugdayım var satamıom nsl ödicez biz bu vergiyi zaten günlük kazancımızda yemeğe gidio:D:D:D
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:05 am

bende zar zor merdiveni satarak ödedim yoksa bizdede kazanç yok meyve topluyoz hergün ben de inzivaya aldım hesabı Smile
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 2:15 pm

kayahan demiş ki:
sen 100 akçe toplayana kadar o vergi iyice büyür cebinden verme parayı belediye versin.
75 akçem var la ben ödeyesiye büyhücek yarın 89 olcak anca 3 güne öderim faizi sayarsak :S
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 2:39 pm

lord3864 demiş ki:
Çanda bi devir daha kapandı... Smile

lord kardeş neyden bahsedion bunu derken...

bide cidden malları satamazsak ödeyemeyiz vergiyi elde olan bişi değil...
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 2:46 pm

Vergiler yani isyancılar yüzünden düştümüğümüz bu halden bahsediyordum Very Happy
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 4:52 pm

lord3864 demiş ki:
Vergiler yani isyancılar yüzünden düştümüğümüz bu halden bahsediyordum Very Happy

yaa çanda insan kalmamıs meyler bombos vergiyi nsl ödicez bilmiom bugdaylar satılmıo satılsa 9,50 yede vermeye razıyım... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Qarizmax

Qarizmax

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 19, 2009 1:22 am

sizler gibi ufacik kişilerleugrasmıyorum artik sayli Smile dava mi acacaksin... gelde karesiye arka arkaya 3 ceza ye bakalim... Smile beqliyorum karesiye gelmeni... lord sen dava mava acamassin bunu unut bi kere Smile hamet hanim zaten gerek cwpini aldi baskada bişey demye gerek yoq galiba... Ben okul islerimden dolayi reisligi devretmek zorunda kaldim ama kimse heveslenmesin Rockizm reis arkadasindan Qarizmax yhine bomba gibi geri geliyor Wink unutmayin adi yeter Qarizmax Wink
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 19, 2009 9:35 am

hahaha alemsin bare atacaksan dzgün at ya anlamıyorum seni, daha geçen meyde slm verdim ya...yoksa çan karesiden ayrıldımı Shocked Shocked Shocked
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 19, 2009 9:50 am

Sayli demek arada yerleride karıştırıyo çaktırmamaya çalışalım Razz
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: başkanın terbiyesizli başkanın terbiyesizli - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 19, 2009 12:01 pm

Artık kim seçerde qarzma reis olur bilmem Very Happy
Adı yetermiş zuhaha Very Happy
Bu arada gidiyimde vergimi ödeyip üstünü alıyım cho abi çocuk değil
farao
Reel hayatta tatmin edemeği egosunu oyunda tatmin eden güruhtan değil Wink

başkanın terbiyesizli

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2