Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
turkscihad

turkscihad

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 8:32 pm

Yılanın başını küçükken ezelim dedik ama olmadı.Yılan büyüdü bizi tehdit etmeye başladı.Büyüğünü ezelim küçüğünüde ezeriz bi ara
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 8:41 pm

Bende birşey diyecem son olarak

Eger DÜZEN TAM SAGLANSAYDI..
Eger SAVAŞI EGLENCE OLARAK GÖRMEYİP BİRAZ DAHA DİKKATE ALSAYDIK
Eger EGER BU KADAR HIZLI DAVRAN MASAYDIKTA..! BU 4 ORDU VE ÖNCEKİ 150 KİŞİ HEP BİRLİKTE GİTSEYDİ..!

Savaşın yöne çok daha degişik olurdu..!

EGER DİVANDA AÇTIGIMIZ BAŞELÇİLİK BAŞLIGI DİKKATE ALINIPTA ELÇİ SEÇİLİP.. YUNAN ROMEN İRTİBATA GEÇİP DESTEK ALINSA YADA ANLAŞMA YAPIP 2.BİR SALDIRININ ÖNÜNE GEÇİLSEYDİ...Durum çok daha farklı olurdu..

Alıntı :
Savunmadada gördük 3. bulgar savaşında onların değil bizim kalemiz düşürüldü
EGER BİZİM ÜLKEMİZDE ONLAR KADAR İYİ PLAN KURABİLSEYDİ.. PEK FARK OLMAZDI..

Bulgarlar bagımsız yaptılar kaleyi biz yapamıyormuydukk ??

En son cengaver_01 tarafından Çarş. Ağus. 12, 2009 9:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
oguzhangencel

oguzhangencel

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 8:50 pm

50 kp üstüyle gidiliyor en azından sopası olan herkez girmeli yıpratma tatiği
yani aynı anda küçükler kp liler ve büyük kp liler saldırırsa adamların adam kaybı olacak tam bil mesemde galba 1 adam 1 adamla savaşabiliyor bir günde(geçen seneden aklımda böyle kalmış yanlışsam ustuplu şekilde düzeldin
castle

castle

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 11:00 pm

arkadaslar bu şavaş olursa arada muslumanlar kalır ama bız ıman gucumuzle onları yenerız bızım ımam gucumuz onlara yeter
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 12, 2009 11:35 pm

castle demiş ki:
arkadaslar bu şavaş olursa arada muslumanlar kalır ama bız ıman gucumuzle onları yenerız bızım ımam gucumuz onlara yeter

Şu ana kadar iman gücü ile plansız,düşünmeden gittiniz..

Nede olsa Müslümanız,biz Türküz biz şöyleyiz böyleyiz..

Lakin,,bu bir oyun,real değil kardeşş!Oyunda mantık,plan ve adım atmadan önce bin kere düşünmek önemlidir..

Şu an senin zihniyetindekiler yüzünden bu halledersiniz..
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 2:21 am

mesela benim KP 25 Danigirl i yaraladım Very Happy ve daha biçok kişiyi yarlayıp öldürdüm 1 kezde yarlandım (ordudan çıkınca 4 gün hapis ve 670 akçe ceza da yidim Sad Very Happy ) Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 9:34 am

Ben hapisten bugün çıktım. Ben cılız gözüküyorum niye acaba Question
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 9:35 am

Hapisten çıkan herkes öyle aynısı bendede oldu merak etme özelliklerin yeniden düşecek Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 9:57 am

E ben yaralıydım özelliklerim düşecek demek.
Bu kötü oldu.
Benim kp 100'dü o düşerse artık bir daha onu düzeltemem ve eksik kp ile savaşa girerim.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 10:01 am

Bende 18 kp düştü kardeş Very Happy
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 1:29 pm

Az Bekleyin!Biz gelecez Daha:D
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 2:39 pm

Siz gelene kadar yaralı bulgarlar iyileşmiş ve bazı ölü bulgarlar orduya katılmış oluyor kardeş
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 2:41 pm

Merak etmeyin böyle mükemmel(!) bir teşkilatlanma varken bizim sırtımız yere gelmez!
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 3:27 pm

Fransuva o lafı bana değil ordu komutanlarına söle!Onlara söz geçiremeyince bize sölüyorsun tabi!Ben çok mu mutluyum Harmanlı'da beklemekden!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 7:45 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Siz gelene kadar yaralı bulgarlar iyileşmiş ve bazı ölü bulgarlar orduya katılmış oluyor kardeş
Deme ya bunu sen düşündün kimse düşünemedi zaten.Hey allahım yaa.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 8:13 pm

Doğru konuş. Bu arada orduda kopmalar oluşuyor bakalım ne zaman gelecek Samakovda ordu kaynıyor Sofyada 2 iken 3. orduda oluştu.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 8:19 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Doğru konuş. Bu arada orduda kopmalar oluşuyor bakalım ne zaman gelecek Samakovda ordu kaynıyor Sofyada 2 iken 3. orduda oluştu.
Eğri konuşan biri varsa sensin.Bilip bilmeden post atarak kafaları karıştırmayın.Giden kişi ipini çoktan koparmıştır zaten.Ama sabrettik sabrettik buraya kadar geldik burdan sonra felaket tellallığını bıraksın herkes.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 8:21 pm

Burada bizim merdivenimiz sence ne kadar daha kırılmadan durabilir
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 8:25 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Burada bizim merdivenimiz sence ne kadar daha kırılmadan durabilir
Sen savaşa gitmeden önce bunu mu hesaplıyordun?Hanginizin aklından geçiyordu ordaki orduların hemen hemen hepsinin dağılacağı ama buna rağmen 3 ordu daha kurulacağı?Az daha sabır az
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ağus. 13, 2009 8:40 pm

Sabır da bir yere kadar.
Erzağı olmayanların tek çaresi merdiven.
O da kırılırsa artık vay halimize.
Ne borcu öderiz, ne yemek yeriz.
Ya inzivaya alırız, ya da özelliklerimizin düştüğünü gözümüzle seyrederiz.
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:01 am

Alıntı :

Eğri konuşan biri varsa sensin.Bilip bilmeden post atarak kafaları karıştırmayın.Giden kişi ipini çoktan koparmıştır zaten.Ama sabrettik sabrettik buraya kadar geldik burdan sonra felaket tellallığını bıraksın herkes.

İpimizi koparırız koparmayız o seni ilgilendirmez.Sen onun hesabını bize soramazsın.Unutma biz buraya senin kölen olarak gelmedik!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:03 am

Luiss demiş ki:
Alıntı :

İpimizi koparırız koparmayız o seni ilgilendirmez.Sen onun hesabını bize soramazsın.Unutma biz buraya senin kölen olarak gelmedik!
Koparıyorsan tek başına kopar.Bunu her yere duyurmak zorunda değilsin.Buraya tabikide kölem olarak gelmedin.Bu alakayı nerden kurdun.
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:12 am

Bizi zorla savasa sürmeye çabalıyorsunda ondan ayrıca ben o konuda bi rup arıyorum dedim.Asker veya çiftçi,sew1 veya sew3 diye birşey sölemedim sen bu alakayı nasıl kuruyorsun?
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:21 am

Kimseyi zorla savaşa sürmeye ne zamanım ne gücüm ne de ihtiyacım yok.
Asker-çiftçi ayrımı mı? Very Happy Komik olma.Sanki oynadığımız oyunda bu kadar sosyal gruplar varda ayrım yapcaksın birde Smile
Luiss

Luiss

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:23 am

Ya bak ben orada askerleri koparma çabasında değilim!Orada çanakkaleye güvenli dönebilmek için bir grup arıyorum belki bir sarraf belkide ordun kesmeye gelmiş bir işçi bunu belirtmedim orada ama sen onu nasıl anlıyorsun.Ama canın saolsun

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki