Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...???

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
omer1994

omer1994

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:32 am

Konu sapmış şuan sanırsam ama Yunanistanla ilgili problem halledildi bilmeyenler varsa söyleyeyim dedim.Ayrıntılı bilgi Pazar günü Fikr-i Kavmiyyet Mecmuasında Laughing
_sahmeran_

_sahmeran_

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:54 am

turkscihad demiş ki:
FranSuVa1905 demiş ki:
Burada bizim merdivenimiz sence ne kadar daha kırılmadan durabilir
Sen savaşa gitmeden önce bunu mu hesaplıyordun?Hanginizin aklından geçiyordu ordaki orduların hemen hemen hepsinin dağılacağı ama buna rağmen 3 ordu daha kurulacağı?Az daha sabır az

Bulgar seferinde bir önce ki hatayı tekrar yapacağımızı kimse tahmin edemezdi. Askerlerimiz bir önce ki gibi yine arada kaldılar.
Pert oldular.

Bu arada insanlarla düzgün konuşmayı ne zaman öğreneceksin halen çözemedim. Emir verirmiş gibi bir üslüp kullanma.

En son _sahmeran_ tarafından Cuma Ağus. 14, 2009 12:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 11:58 am

Bu arada cephede parası olanın içi rahat.
Ama herkezde para olmadığı için kopmaların olması doğal.

Ekonomik olarak bittiyseniz orada erimenize hiç gerek yok. Daha ne savaşlar göreceğiz. Tüm gücünüzü bu savaşta kullanıp belinizi bir daha doğrultamaz hale gelmeyin.

(Bilhassa tarlasını satıp savaşa gidenler için diyorum)
kayahan

kayahan

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 12:11 pm

ya arkadaşlar bakın adam 25 kp ve 1 sopa ile desigirl i yaralamış beni desiigirl öldürdü yani kp 255 olcak diye bişe yok kp si 50 olan gelsin savaşa yem olmazlar şans meselesi kp de etkili ama çoğunluğu şans bu yüzden 50 kp olan kılıcı sopayı kapıp gelse hic deilse 100 kp olanlar gelse yeneriz bugun sofiada 5 ordu var sanırsam camakobdan çekilmişler 5 ordunun 2 sinin komutanı sv0 ve sv1 yani ordular boş asker kalmadığı için bunlar komutan olmuş geriye 3 ordu kalıyor ve bunlarında askeri az bu yüzden harmanlıdakiler camakob da eğer ordu yoksa oraya ilerleyip camakob u alsınlar sonra isterlerse sofiaya ilerlerler ama oda önemli deil camakob bizim olsun yeter biz bi şekilde sofiadan kaçarız tabi komutan deilim bu bilgiler tam doğrumu bilmiyorum ama kendi gözlemlerim bunlar.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 8:27 pm

_sahmeran_ demiş ki:
turkscihad demiş ki:
FranSuVa1905 demiş ki:
Burada bizim merdivenimiz sence ne kadar daha kırılmadan durabilir
Sen savaşa gitmeden önce bunu mu hesaplıyordun?Hanginizin aklından geçiyordu ordaki orduların hemen hemen hepsinin dağılacağı ama buna rağmen 3 ordu daha kurulacağı?Az daha sabır az

Bulgar seferinde bir önce ki hatayı tekrar yapacağımızı kimse tahmin edemezdi. Askerlerimiz bir önce ki gibi yine arada kaldılar.
Pert oldular.

Bu arada insanlarla düzgün konuşmayı ne zaman öğreneceksin halen çözemedim. Emir verirmiş gibi bir üslüp kullanma.
Emir verirmiş gibi bir üslüp kullanma. Haha dinime küfreden müslüman olsa bari.Bu kırmızı cümlede bir emir cümlesi Wink
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 9:07 pm

Ya arkadaşlar her şavaşta asarız keseriz diyonuz ne güzelde cepede bi göremiyoz o asan kesenleri bizler okadar osmnalı için ugraşıyoruz bulgaristana gidip onların laflarını biz< gerçekleştiriyoz adamlar hala utanmadan buraya gelip yine asarız keseriz diyolar asarız keseriz demeden önce biraz icraat yapında bizlede görelim
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 14, 2009 9:10 pm

Yamatoo demiş ki:
Ya arkadaşlar her şavaşta asarız keseriz diyonuz ne güzelde cepede bi göremiyoz o asan kesenleri bizler okadar osmnalı için ugraşıyoruz bulgaristana gidip onların laflarını biz< gerçekleştiriyoz adamlar hala utanmadan buraya gelip yine asarız keseriz diyolar asarız keseriz demeden önce biraz icraat yapında bizlede görelim
Kesinlikle katılıyorum
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 12:41 am

Yamatoo demiş ki:

İyi ki sefere gitmişsin..

En iyi asker kimdir bilir misin?

Sefere katıldıktan sonra HER BAŞLIKTA ben şunu yaptım ben bunu yaptım,şuralara gittim,şunları yaşadım DEMEYENDİR..Gelecek olan herşeyin sözde! vatanı için geldiğini kabul edip,herşeye eyvallah diyebilen ve en önemlisi de susmasını bilendir..

CAKA satan değil..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 1:25 am

alpi_03 demiş ki:

Sefere katıldıktan sonra HER BAŞLIKTA ben şunu yaptım ben bunu yaptım,şuralara gittim,şunları yaşadım DEMEYENDİR..Gelecek olan herşeyin sözde! vatanı için geldiğini kabul edip,herşeye eyvallah diyebilen ve en önemlisi de susmasını bilendir..

CAKA satan değil..

İsyancıda vatan menfaati için öğüt veriyor : ))) RK nın kıyameti yakın heralde . Ne zamandan beri vatan menfaatlerini düşünüyorsunuz kasabalarda anarşi estirmeniz akçe çalmanız o sözde iyiliği düşündüğünüz halka vergi koymaya çalışmanız gerekmiyormu ? Vatan menfaatini düşünmek hırsızlara kaldıysa işimiz yaş : ))
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 11:10 am

Konu ile alakası yok yazdıklarının..
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 4:54 pm

bizler orda burda söyleseydik şimdiye sizin gibi isyancılar bıralarda ötmez bunun gibi ötmesini sevenler susardı bizler sadece burda sizlerin çenelerinizin düşük oldugnu ama bir türlü osmanlıya zarar verecek davranışlar dışında davranış yapmadıgnızı anlatıyoz burda konuşacagınıza kaldırın bitarınızıda harmanlıya yardıa gelin
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 5:04 pm

Şuan aldıgım bilgiler göre yunanistandan çalınan kılıç ve kalkanlar çalan kişinin silinmesi üzerine adminler tarafından yunanistan divanına geri verilmiş bulunmaktadır bu konunun kapanması üzerine adminlerden konunun kitlenmesini rica ediyorum
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 7:21 pm

kartal13 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

CAKA satan değil..

İsyancıda vatan menfaati için öğüt veriyor : ))) RK nın kıyameti yakın heralde . Ne zamandan beri vatan menfaatlerini düşünüyorsunuz kasabalarda anarşi estirmeniz akçe çalmanız o sözde iyiliği düşündüğünüz halka vergi koymaya çalışmanız gerekmiyormu ? Vatan menfaatini düşünmek hırsızlara kaldıysa işimiz yaş : ))

+1 bunların bi yaptığı bi yaptığını tutsa helva dağıtıcam zaten Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 15, 2009 9:18 pm

1 tane örnek versene..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 1:07 am

Yamatoo demiş ki:
bizler orda burda söyleseydik şimdiye sizin gibi isyancılar bıralarda ötmez bunun gibi ötmesini sevenler susardı bizler sadece burda sizlerin çenelerinizin düşük oldugnu ama bir türlü osmanlıya zarar verecek davranışlar dışında davranış yapmadıgnızı anlatıyoz burda konuşacagınıza kaldırın bitarınızıda harmanlıya yardıa gelin

: ))

çek mustafa çek çek
çek çek rakı çek
senin ömrün hep böyle çekmekle mi geçecek
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 1:22 am

vall çektigim yok ana forumda görürsen herks boy boy yazıyo ne yaptıgnı ben ilk kez sizin gibi isyanvılar ın çenelerinin düşük oldugnu icraat yapmadıklarını anlatmak için burda bunu yazdım
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 10:29 am

kareside indirilmedik 1-2 belediye kaldı isyancılar tarafından ve hala isyancılardan icraat beklioruz daha ne yapsınlar divanıda basımıza mı geçirsinler...önlem almayıp sadece forumdan laf atarsak daha çok belediye eksileri görür...
wd1805

wd1805

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 2:48 pm

saruhandada akhisar boyna düşüyor.1 dönemde 3 reis deişti.şimdi secimle 4. gelecek.bu aseslik ve isyanlar hakkında çözüm aramamız gerekirken boş tartışmalara girmeyelim.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 3:01 pm

SAYLI demiş ki:
kareside indirilmedik 1-2 belediye kaldı isyancılar tarafından ve hala isyancılardan icraat beklioruz daha ne yapsınlar divanıda basımıza mı geçirsinler...önlem almayıp sadece forumdan laf atarsak daha çok belediye eksileri görür...

evet ihtilal bekliyorduk , seninde dediğin gibi o kadar isyan ettiler Allah için söyle ne değişti?
halka vergi girdi balka noldu ? bir belediye kasasının -500 olduğunu say tahmin edin o para kimden çıkacak o belediye artı olacak halktan alınacak vergiyle

eee nerde bunda halkın yararı ? : ))))
hani ihtilal ? bursada ne değişti ?
kareside ne değişti ? saruhanda edirnede ne değişti ?
sw2 ve sw3 ler zaten o vergiyi ödeyebilir olan sw1 lere oldu
işte isyancıların icraati sw1 lerin akçesini çalmak
buyrun aksini söyleyin
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 5:48 pm

alpi_03 demiş ki:
1 tane örnek versene..

bide utanmadan örnek diyonya Allah akıl fikir versin Very Happy

Yoldan sapmışsın sen ne örneği vericem ben sana Very Happy ilk önce yürüdüğün yola bak sonra örnek ver de Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 5:49 pm

wd1805 demiş ki:
saruhandada akhisar boyna düşüyor.1 dönemde 3 reis deişti.şimdi secimle 4. gelecek.bu aseslik ve isyanlar hakkında çözüm aramamız gerekirken boş tartışmalara girmeyelim.

Saruhan olayına girildi madem..Şunu söyleyeyim;

Saruhan divanıdır o isyanları yaptırtan,başkası değil..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 16, 2009 5:50 pm

skywalker22 demiş ki:
alpi_03 demiş ki:
1 tane örnek versene..

bide utanmadan örnek diyonya Allah akıl fikir versin Very Happy

Yoldan sapmışsın sen ne örneği vericem ben sana Very Happy ilk önce yürüdüğün yola bak sonra örnek ver de Very Happy

: ))
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 17, 2009 6:28 pm

Hadi hayırlısı dedim dedim başıma geldi B.Merdivenim kırıldı tek yaşam kaynağım gitti Laughing lol!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 17, 2009 8:51 pm

Geçmiş olsun.
Benim de yakındır.
Smile
Aama benimki küçük.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...??? - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 17, 2009 9:30 pm

Sağol

Yunanistandan Çalıntı Kalkanlar ve Yunanların savaşa girme ihtimali...???

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3