|
Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Luiss
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 12:10 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Luiss demiş ki:
- turkscihad demiş ki:
- kayahan demiş ki:
- biz başımıza
gelecekleri biliyoduk benim kızdığım harmanlıya kadar gelip geri dönülmesi madem 4 ordu boşta duruyo bizim 5 orduyla beraber saldırsaydı biz ölü olmazdık neden 2 ayrı parça olarak saldırıyolar siz madenlerde çalışabilirisniz arkadaşlarımız hapise atıldığı için hiç bir yerde çalışamıyo benimde 1 sopam var sadece kılıç ve kalkan parçalandı çünkü ve ben bunların hiç birinden yakınmıyorum sadece anlatıyorum harmanlıya kadar gelipte geri dönmek çok saçma. 4 ordu boşta durmuyordu.O 5 ordu dağıldıktan sonra zorunlu olarak 3 ordu kuruldu.Ve çoğu kişi savaşa gittiğinden adam bulunması zorlaştı.Zaten şu an harmanlıda ki orduların biride o 5 ordunun içindeydi.Bu 4 ordu savaşa istese bugün gelir.Ama farkeden fazla birşey olmaz.Çünkü orada hala hapisten çıkmamış olanlar var.Gelsekte onları nasıl orduya alacaklar.
BAKIN KAÇINCI KEZ SÖYLEDİĞİMİ BİLMİYORUM AMA HAFIZANIZA KAZIYIN.BİZİM BİRAZ DAHA BEKLEMEMİZ BULGARLARDA GÜÇ ARTIŞI SAĞLAMAZ AMA BİZİM İÇİN SAĞLAR.ÇÜNKÜ ONLARIN ÖLÜSÜ ÇOK BİZİM YARALIMIZ VE HAPİSTE OLANIMIZ ÇOK.ŞU AN HARMANLIDAN DÖNENLERİN HİÇ BİR BAHANESİ OLAMAZ.ÇÜNKÜ ORDUDAN ÇIKMALARI SERBEST BIRAKILDI.O YÜZDEN PARA KAZANIYORLAR.EN AZINDAN KARIN TOKLUĞUNA
Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz Harmanlı'da!Sana göre tüm cefayı sen çekiyorsun.Ben Çanakkale'den geldim ama orada bekle burada bekle oyundan soğumaya başlıyor insan,ayrıca bu soğumayı vatanın korunması için bile yapmıyoruz.Bazılarının AÇLIĞI için ve bazı koltuk sevdalılarının şerefi ve konumu için yapıyoruz.Sonra ordudan ayrılınca dönek oluyoruz!Lütfen kendini acındırma kılıcım yok kalkanım yok die yoksa ne gidiyorsun savasa Bırakında biraz koltukcular savasa gitsin.Bu arada ben Vatanım Tehlikeye düşmedikçe savaşa gitmem. Tüm cefayı ben çekiyorum demedim.Cefayı HEPİMİZ çekiyoruz ama hepimiz dönüp gitmiyoruz.Bende Edremitten geldim.Memlekete gitmesem bende ya samakovda ya da sofia da olurdum zaten.
Kendini acındıran biri varsa oda sensin.Gelip buraya "biz ekmek yiyemioz,mısır yiyemioz şunu yapamıoz bunu yapamıoz" diye konu açan sensin.Şimdi gidiyorsan tek başına defol git.Burda savaştan kaçmaya adam arama.Tası tarağı,sopayı kılıcı,kalkanı miğferi donunu gömleğini al ve git.Daha da konuşup sinir bozma
NOT:Savaştan sıkıldım gitmek istiyorum demeyi kendine yediremediğin için diğer insanlarıda zan altında bırakacak bahaneler sunma.Adam gibi git gidiyorsan Ben kimseyi savaştan kaçırmaya çalışmıyorum.Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden herkese hain dersen o senin düşüncen sadece SENİN düşüncen sen bana defol git deme hakkına sahip deilsin.Giderim gitmem tek basıma giderim grupla giderim o seni ilgilendirmez.Lütfen bu konuyu çirkinleşmeden bitirelim.Eğer herkes harmanlı'da sofyada samakowda olsaydı ben zaten gitmem!Ama çoğu kişi kasabalarında duruyor savasa gel dedim mi ben üretm yapıyom fln diyolar bizde yapıyoruz üretimi.Sonrada ben dönecem dediğimde bana hain dönek deniliyor.Yorum yapacaksan biraz adaletli yap yada hiç yapma...Kilit Pls. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 12:17 am |
|
|
Bunu de bitsin iş o zaman.Buraya gelip ordu yemek vermiyor,ordu burda boşa bekliyor bahaneleriyle kimseyi zan altında bırakmayın.Herkes harmanlıda sofia da ya da samakov da nasıl olabilir?Hnagi mantıkla söylüyorsun bunu anlamıyorum ki.Adalet istiyorsan;Bugün Harmanlıdan Çanakkaleye dönme hakkına sahipsin.Evet sana defol deme hakkına sahip değilim.Ama madem böyle yapcaktınız sizde forumda orda burda savaş naraları atma hakkına sahip değildiniz.Bundan sonra da hiç değilsiniz. |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 12:21 am |
|
|
Madem baştan söleserdi biz 1 ay orada bekliyecez diye bende 1 ay sonra giderdim. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 12:26 am |
|
|
- Luiss demiş ki:
- Madem baştan söleserdi biz 1 ay orada bekliyecez diye bende 1 ay sonra giderdim.
Tabi 1 ay önce bu durumun aynısını tahmin ediyolardı ama size söylemediler.Yahu 1 ay sonrasını görebilme yetenekleri olsa şimdi tüm Bulgaristan zaten bizimdi.Sen 2 gün sonrasının tahminini yapabilirmisin ki adamlardan 1 aylık tahmin bekliyorsun |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 1:11 am |
|
|
Demekki plansız bir harekat |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 9:47 am |
|
|
28 gün sonra benim Hareketsizlik günüm doluyor sizle gelebilirim. |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 11:18 am |
|
|
Ben de gelebilirim. |
|
|
|
ocan
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 11:21 am |
|
|
BİZLER ORADA ORDULARIMIZ GÜÇLENSİN ERZAGIMIZ ÇOGALSIN YARALILARIMIZ İYİLEŞSİN VE EN ÖNEMLİSİ GERİDEN GELENLERLE SAYIMIZ ARTSIN SALDIRI YAPACAKSAK BİR İŞE YARASIN DİYE BEKLİYORUZ HAZIRLIKSIZ SAZAN GİBİ ATLAMIYORSAK BİR PLANIMIZ BİLDİĞİMİZ BİŞEY VAR.
BÖYLE BİR DÖNEMDE HARMANLIDAN DÖNEN HAİNDİR.
AYRICA BAZILARI KOLTUKÇULAR DEMİŞ BOŞ BOŞ ZIRVALAMIŞ GERİDE KALAN EYALETLERİ KİM YÖNETECEK SİZİN AKLINIZLA İŞ YAPILIRSA MİDYATA PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLACAZ BİŞEY YAZMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜN.AYRICA ŞUAN KARESİ DİVANINDA GÖREV VERİLECEK ADAM BULUNAMIYOR.
KİMSE AÇIZ NARALARI ATMASIN HARMANLIDAKİLER HERKES GİBİ İŞE GİRİN ÇALIŞIN YETİŞMİYORMU BİR KOMUTANA MESAJ ATIN BİZE GELEN HİÇ KİMSEYİ AÇ BIRAKIP GERİ ÇEVİRMEDİK.
BAZILARININ İÇİNDE VATAN İÇİN SAVAŞMA MÜCADELE HIRSI YOK BAHANELERLE KAÇMAYA ÇALIŞIYOR BUNLARIN AMACI ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCI DÖVMEK KİMSE BUNLARIN SÖZÜYLE İŞ YAPMASIN BİZ VATANIMIZ İÇİN ORDAYIZ ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK .
SAMOKOV VE SOFYADAKİ KARDEŞLERİM SİZLERE MİNNETTARIZ LÜTFEN BAŞARILI OLMAK İÇİN BİRAZ DAHA SABIR. |
|
|
|
kayahan
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 11:51 am |
|
|
bu olay kapatılmasın okuyanlar gerçekleri anlasın siz harmanlıda 1 aydır bekliyoruz diyosunuz bizde harmanlıda o kadar uzun süre bekledik samakovda bekledik şimdide sofyada bekliyoruz ama sen bi harmanlıda beklemeyi çok buluyosun sen sadece askersin komutan ne zaman saldırı emri verirse o zaman saldırırsın ben sıkıldım gidiyorum olmaz üstelik yanına adam bulmaya çalışıyosun bunlar yanlış bak dostum geri dön harmanlıda kal ve vatanın için savaş bulgarlara gücümüzü göster! |
|
|
|
kayahan
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 11:54 am |
|
|
28 gün sonra yola çıkacak arkadaşlar benim sürem 29 gün sonra doluyor yani 1 gün erteleyin o 29 günlükleride alın yoksa yolda ölebilirisiniz oyundan bana mesaj atabilirsiniz isim aynı. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 11:57 am |
|
|
Bu devamlı böyle olmuştur.Birileri çıkar saldırın neyi bekliyonuz diye yırtar kendini saldırı yapılınca ordularımız dağılınca onlar ortadan kaybolur diğer ekip çıkar aa kerizlere bak 3-5 kişi ile saldırdılar ordular dağıldı bir çok adamımız telef oldu işi bilmeyenler yüzünden derler. Saldırı yapmıyoruz neyi bekliyoruz diyen arkadaşlar bunca ordu komutanı, yada askeri birlik komutanları saldırı yapmayı bilmiyorda sizmi daha iyi biliyorsunuz? Neymiş ölen askerlerimizi bulgaristandan toplarmışız. Hı hı evet biz zaten boş orduyla bulgaristana girince elimizi sallayarak bulgaristan kasabasına orduyu park edicez, asker alımına açıcaz, sizlerde kakaka kikiki oynaya oynaya orduya gireceksiniz. Bulgarlarda saf saf bakacak öylemi? Daha samakova girip asker alımına açılamadan avlanırız. Sonra ne olur bi grup çıkar bak işi bilmeyenler ne yaptı derler. Kimse beklemek istemiyor. Savaşı yöneten komutanlar zaten askerlere en iyi imkanları sağlamaya çalışıyor.Ordudaydınız paramız yok yemeğimiz yok dediniz. Komutanlarınız hoşgörü ile karşıladı ordudan ayrılın maiyatlar kurup gruplara girin düzenli olarak işe girin dediler. Şimdi çıkıp 16 akçeyi beğenmiyorsunuz. E be kardeşim kasabanda sen 50 akçeyemi çalışıyordun? Ordular kendilerini koruyup karşı tarafa zarar verebilecek düzeye ulaştığı zaman zaten sizlere ordulara girin yola çıkıyoruz diyecekler. Lütfen biraz daha sabır... |
|
|
|
Luiss
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 1:11 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Bu devamlı böyle olmuştur.Birileri çıkar saldırın neyi bekliyonuz diye yırtar kendini saldırı yapılınca ordularımız dağılınca onlar ortadan kaybolur diğer ekip çıkar aa kerizlere bak 3-5 kişi ile saldırdılar ordular dağıldı bir çok adamımız telef oldu işi bilmeyenler yüzünden derler.
Saldırı yapmıyoruz neyi bekliyoruz diyen arkadaşlar bunca ordu komutanı, yada askeri birlik komutanları saldırı yapmayı bilmiyorda sizmi daha iyi biliyorsunuz? Neymiş ölen askerlerimizi bulgaristandan toplarmışız. Hı hı evet biz zaten boş orduyla bulgaristana girince elimizi sallayarak bulgaristan kasabasına orduyu park edicez, asker alımına açıcaz, sizlerde kakaka kikiki oynaya oynaya orduya gireceksiniz. Bulgarlarda saf saf bakacak öylemi? Daha samakova girip asker alımına açılamadan avlanırız. Sonra ne olur bi grup çıkar bak işi bilmeyenler ne yaptı derler.
Kimse beklemek istemiyor. Savaşı yöneten komutanlar zaten askerlere en iyi imkanları sağlamaya çalışıyor.Ordudaydınız paramız yok yemeğimiz yok dediniz. Komutanlarınız hoşgörü ile karşıladı ordudan ayrılın maiyatlar kurup gruplara girin düzenli olarak işe girin dediler. Şimdi çıkıp 16 akçeyi beğenmiyorsunuz. E be kardeşim kasabanda sen 50 akçeyemi çalışıyordun?
Ordular kendilerini koruyup karşı tarafa zarar verebilecek düzeye ulaştığı zaman zaten sizlere ordulara girin yola çıkıyoruz diyecekler. Lütfen biraz daha sabır... İyi tamam.Madem geldik sonuna kadar gidelim artık. |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 3:42 pm |
|
|
ben sofia daydım Levozz paşanın emri ile Harmanlı ya geldim ve şuan bekliyorum Cengaver Paşa nın ordfusuna girmeyi? daha da beklenilirse bence daha da çok kişi kasabalarına dönücek!.. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 7:51 pm |
|
|
Dönen haindir , boşverin onları sizin yiycek sorununuz varsa komutanlara mesaj atın lütfen , bir mesaj çok değil ! |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup Cuma Ağus. 14, 2009 9:13 pm |
|
|
Arkadaşlar burda konuşmak kolay ama hiç konuşanlardan icraa yok bizler burda savaş için atıp tutmadık amahepimiz şuan bulgaristanda kısılı kaldık sizler hala her yerde atıp tutuyonuz oyunda olsa bu iş vatanı korumak ne gidene gitme dedinr yada gelene gelme bu kadar basit orduya girmiyip vatanını hiça sayana bb deriz bu kadar basit |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup C.tesi Ağus. 15, 2009 12:37 am |
|
|
|
|
|
|
|
Harmanlı'dan Çanakkale'ye giden bir grup |
|
|