Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Büyük Haksızlık!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
Lepiska

Lepiska

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:53 pm

Arkadaşlar Lütfen duyarlı olalım emeğe saygısızlık yapmayalım ne kadar oyunda olsa burda harcanan zamanı emeği gözardı etmeyelim...Oyun içinde hesaplar patlatılıyor ve hiçbir suçunuz yokken siliniyorsunuz bunun bir çözümü olmalı!!! Darkwraithx rumuzlu arkadaşımız hiç suçu yokken hesabı çalındı diye siliniyor ve biz bir şey yapamıyoruz 8 aylık emeği boşa gidiyor..Bu konuda yardım bekliyoruz..Aşağıdaki resimlerde Darktemperx rumuzlu arkadaşımızınn hesabına girildiği ve multi olmadığı açıkca görünüyor...

En son Lepiska tarafından Ptsi Haz. 30, 2008 11:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lepiska

Lepiska

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:53 pm

Büyük Haksızlık!!! Darkdf4
Lepiska

Lepiska

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:54 pm

Büyük Haksızlık!!! Itirafmy5
infini

infini

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:56 pm

söze gerek yok
Lepiska

Lepiska

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:56 pm

Büyük Haksızlık!!! Kargafallxd6
Darktemper

Darktemper

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:57 pm

Ne yazıkki böyle şeyler sürekli oluyor.İlgili mercilere yazıları gönderdim fakat sonuç ne olur bilmiyorum.Boş yere emeğim gitmez inş.Gerçi bu aralar ljs bize kızgın ama belki insafa gelir.Arkadaşlar lütfen bu tip insanlarada dikkat edelim.Benim düştüğüm hataya sizler düşmeyin.Sonra benim gibi üzülmeyin
Valandil

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:59 pm

Arkadaşlar şifrelerinizi sağlam yapın bu bir...

İkincisi msnden dosya sakın almayın bu iki...

Herhangi bir yerden oyuna msn'e vs girerken...

Not pad sayfayı açın, bütün klavyedeki tuşları girin...

Sonra kopyala yapıştırla şifrenizi yazın... Wink

...

Solon128'e msj atın ama 15 güne cvp verir mi bilinmez...
muhittinq

muhittinq

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:04 am

Yorumsuz.
Verilen emeğe yazık olacak.En önemlisi Osmanlı bir arkadaşı daha kaybedecek.Zira bu arkadaş hesabu silindikten sonra oynamaz gibime geliyor ama inşallah oynar.Kardeş LJS yada LEvan inş yardım eder en kısa sürede
Schahi

Schahi

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:04 am

Kendi içinde gelişememiş insanlar hala var günümüzde.Yazıklar olsun bunu yapanlara.1 haftalı bir hesabın kapanması bile insana acı veriyor ki darkın hesabıne ne diyelim.Diğer forumda konu klitlenmiş bile.Arkadaş konuyu klitlemeye uğraşacağına admine bir msj atta sorun halledilsin Evil or Very Mad

Hesabı bu hale getirene ne iş ne aş verin çanakkalede Twisted Evil
muhittinq

muhittinq

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:07 am

Bırak aşı kardeş.Bu oyunda yeri olmasın o arkadaşın.
Lepiska

Lepiska

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:09 am

diğer forumda saolsunlar hemen kilitlediler konuyu Smile o forum komple pasif kalmalı kimse girmemeli......
Darktemper

Darktemper

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:09 am

solon'a da levan'a da ljsye de mesaj attım.Fakat kararları ne olur bilmiyorum artık yarın sabah baktığımda göreceğim.Dilerim durumumu anlarlar.
muhittinq

muhittinq

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:12 am

Arkadaşlar lütfen gayret edin şu resmi forumu pasif bırakalım.Yaptıkları yanlışı anlasınlar.
kartal13

kartal13

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:15 am

sevgili lepiska şifresi çalınan arkadaş şifremi unuttum butonunu kullanarak şifreyi değişebilirdi ilk gün ama sanırım geç kalmış silineceksiniz yazıyo çok geçmiş olsun

bakın arkadaşlar internetle doğduğum günden beri iç içeyim inanın şimdi söyleceğim şeyleri yaparsanız asla hesabınız çalınmaz

1.şifrenizi en yakın arkadaşınıza bile vermeyin
2.forum şifrenizle oyun şifreniz aynı olmasın forum user şifreleri kolay kırılır
3.1 ayda 1 yada 2 ayda 1 mutlaka oyun şifrenizi değişin
4.msn den size gelen uzantısı .bat yada .exe olan dosyaları gönderene güvenmiyorsanız açmayın
5.mailine fake mail atabilirler yemeyin yani hiçbir site mail atarak şifre istemez siteyi yenileseler dahi bunu yapmazlar öyle bir mail geldiğinde cvp vermeyin şifrenizi yazmayın
6.geriye bir tek keyloger yöntemi kalıyor ctrl+alt+del tuşu yaparak görev yöneticisini açın işlemler sekmesine gelin oradaki .exe uzantılı dosyaların karşısında administatör yazıyosa hemen pc ye format atıp tüm şifrelerinizi değişin
7.başlat-donatılar-erişebilirlik-ekran klavyesi ile şifrenizi girerseniz keylog bile şifreyi yakalayamaz
Ormancini

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:18 am

dark inşallah attığın mesajlar olumlu sonuçlanır.Bir kişiye yapılan haksızlık, bütün topluma karşı işlenmiş bir suçtur.sonuna kadar arkandayız yapabileceğimiz bir şey varsa söylemen yeterli..
kaknus

kaknus

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:31 am

Hiç suçu olmayan kişilerin bu sekilde oyundan silinmesi çok üzücü... Kanıtlar açık bence... Umarım adminler gerekeni yapar ve yanlış kişiyi sildiklerinin farkına varır... Geçmiş olsun dark...
Isoberto

Isoberto

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:39 am

Dark umarım hesabın geri gelir.O hesap geri gelmezse gene başlarsın.Biz yardım ederiz sana biricik dostum.Düşün ben gibi cimri biri bile yardıme derim diyor bide çanakkalelileri düşün Cool
bursamami

bursamami

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:53 am

kardes üzüldüm senin adina, insallah adminler islerini yapar. zaten islerini yaparlarsa olay rayina girer ama sen yine de en kötüye hazir ol. amlum levan ,ljs , solon vs....anladin sen onu
muhittinq

muhittinq

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:54 am

Sadece Çanakkale değil bütün Osmanlının sana yardım edeceğini umuyorum
dj.emmre

dj.emmre

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:00 am

<P><STRONG><EM><FONT color=darkred>Yha bugun sabah gordum 12 gibi sasırdım yha...</FONT></EM></STRONG></P>
<P><STRONG><EM><FONT color=darkred></FONT></EM></STRONG> </P>
<P><STRONG><EM><FONT color=darkred>Hiç beklemiyordum bide o kadar emeğin var ben biliyorum Canakkaleden...</FONT></EM></STRONG></P>
<P><STRONG><EM><FONT color=#8b0000></FONT></EM></STRONG> </P>
<P><STRONG><EM><FONT color=#8b0000>İnş Hallederler...</FONT></EM></STRONG></P>
Cevrimpici

Cevrimpici

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:01 am

Muhittinin dediği gibi tüm Osmanlı sana yardım etmeye hazırdır...
kartal13

kartal13

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:37 am

dark seni pek tanıma fırsatım olmadı ama arkadaşlar bu kadar seviyosa seni demekki bnuna layıksın eğer yeniden başlarsan şarköye düşer söz veriyorum elimden geleni yaparım
dj.emmre

dj.emmre

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:59 am

Lectoure'ye dusersen yardım ederim...

Gomlek Salvar Ayakkabı Tavan fiyattan satarım...

Ve birkac bişey ayarlarım ucuza...

Sonra durumun iyi olursa benim durumuma bağlı olarak odersin...

Gerci insanlığın yeter...

Herşey karsılıklı deil Sen bana 1 adım yaklas ben 10 adım yaklasayım...
Mit

Mit

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:00 am

Bi sey yapmazlar bunlar. Bu adi kisilere karsi bi sey yapamayiz malesef. Valla üzüldüm..

Yeniden baslamani tavsiye ederim. Bu kisilerin isi gucu yok hesaplari çaliyorlar ya..
soll

soll

Büyük Haksızlık!!! Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 8:27 am

arkadaşlar cidden dikkatli olun.. Benim bir tanıdığım var çanakkalede 45 kişinin şifresini bilio.. ve çok kolay bi olayla.. herkesinkini 123456 die denio.. dikkatli olun..

Büyük Haksızlık!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki