|
Yazar |
Mesaj |
Isoberto
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 9:10 am |
|
|
Benim şifremi biraz zor kırarlar.Şifremi bilmiyom.Nerdeyse imakansız.Rasgele klavyeye tıkladım sayılara tıkladım.Allahtan beni hatırla var:D |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 11:10 am |
|
|
Evet arkadaşlar silinmişim silindiğime üzülmedim.Kendimden başka kimseye de kızmamıştım.Taki solon'un mesajını görene kadar yahu insan iki kelime bişey yazar.Tek yaptığı sadece bi link yollamak olmuş.Zaten kendisinin insan olmadığına dair şüphelerim vardı.Saolsun kanıtlamış oldu.Tabi bende mesaj atarak cevabımı yapıştırdım solon lavuğuna.En azından artık içim rahat.Bi hesap açıcam ama artık eskisi gibi oynayabileceğimi sanmıyorum |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 11:13 am |
|
|
gerçekten yazık olmuş.Senin adına üzüldüm Darkwraithx... |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 11:36 am |
|
|
malesef arkadasımız silindi .. solon128 kına yaksın .. elinden bişey gelmezmiş .. ulen görüyon adam hacklendi .. direk silinirmi o hesap el insaf !! |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 11:40 am |
|
|
Solonbita istediğini almaya devam ediyor hadi hayırlısı.Bu iş artık bir çok arkadaşın canını sıkmaya başladı |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 12:02 pm |
|
|
gerçekten yazıklar olsun bu kadar emeğe yapılamaz bu.Dark çok üzgünüm dostum. |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 12:17 pm |
|
|
solonbita ne olduğunu bilmem kaçıncı kez yine gösterdi adam olsaydı ordan şerefi ile inerdi |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 1:48 pm |
|
|
Darkwraithx Çok üzgünüm elimden ancak bu kadar geldi ama yeni karakterine herzaman yardıma hazırım |
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:30 pm |
|
|
Hepiniz saolun arkadaşlar.Bakalım yeniden başlayınca aynı tadı alabilecekmiyim?Banu sanada yardımların için çok teşekkür ederim.Yinede çok yardımcı oldun |
|
|
|
Lepiska
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:34 pm |
|
|
Ne demek keşke sonuç alabilseydik belki ilk zaman sıkılabilirsin ama söylememize gerek yok her konuda destek olacağız |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:35 pm |
|
|
Kardeşim sen yeniden başlayınca kasabanı yaz.Herkez sana yardım etmeye hazır... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:42 pm |
|
|
Valla seni tanımıyorum arkadaşım, ama ne kadar üzüldüğümü bilemezsin... Artık iş çığrından çıktı, bunu yapanlara söyleyecek sıfat kullanmıyorum burda siz anlayın gerisini... Tabi eğer BAAF üyesi olsaydın asla silinmezdin orasıda ayrı... ... Eğer kırklarelinde doğarsan her türlü yardıma hazırım... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:48 pm |
|
|
BAAF ney ben analadımda tam olarak acılımını bulamadım
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 2:54 pm |
|
|
BAAF diil aslında BAHF Büyük Arpazlı Hanedanlığı fırkası Fırka icinde böle hea bu arada sifrelerle iligi arkdaslar msnden .exe sorna winrar arşivli program ve sayere böyle .bad gibi uzantılı programları kabul etmeyin eğer ederseniz bile onu bir notpadde acınki icndeki yazılımı görseiniz +sifreleriniz 3 sekilli koyun simge sayı vede harf uzun olması gerekmez hackelyebilen isterse 1 milyn kere yazsanızada hackliyebilir o yüzden cok dikkatli olun bu konularda hea bu arada reklam gibi olmasın ama bana özle msjdan isterseniz size bi site verebilirim icinde hackten nsl korunucağınıza dair hersey var Saygılar |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 3:10 pm |
|
|
Eğer kardeş Ayvalıkta doğarsanda ben sana her türlü yardımı yapmaya hazırım.Elimden geldiği kadarıyla.Valandil bu gibi insanlarla uğraşılmaz bunlar yaptıklarıyal ancak kişiliklerini belli ederler.bu yolda yürümeye devam ederlerse eninde sonunda kaybedenler onlar olacaktır.Neyse fazla uzatmaya gerek yok.Dark seni tanımıyorum ama eğer Ayvalıkta doğarsan sana her türlü yardımı yapmaya hazırım.Sadece oyun içinden yada bu forumdan mesaj çekmen yeterlidir.Selametle |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Salı Tem. 01, 2008 3:26 pm |
|
|
her türlü destege hazırım dark .. keske erkenden ulasabilseydik sana ama olmadı cok üzüldüm gercekten |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Perş. Tem. 17, 2008 9:31 pm |
|
|
Arkadaşlar bugüne kadar sadece arkadaş hatadan idam olmadı.Çok kişini emeği boş yere gitti.Hangi birinin hesabı geri geldi?benim bildiğim yok tabi solonbitanın adamları hariç.Onun için idam yazısını gördükten sonra hemen üye olalım ki 1 gün kazanalım.... |
|
|
|
fmc
|
Konu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Cuma Tem. 18, 2008 9:31 am |
|
|
geçmiş olsun. oyuna tekrar başlayınca eminim hızlıca gelişeceksin ve bu sefer şifreni zor ve anlamsız yapıcaksın |
|
|
|
|