Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Büyük Haksızlık!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Isoberto

Isoberto

Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 9:10 am

Benim şifremi biraz zor kırarlar.Şifremi bilmiyom.Nerdeyse imakansız.Rasgele klavyeye tıkladım sayılara tıkladım.Allahtan beni hatırla var:D
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 11:10 am

Evet arkadaşlar silinmişim silindiğime üzülmedim.Kendimden başka kimseye de kızmamıştım.Taki solon'un mesajını görene kadar yahu insan iki kelime bişey yazar.Tek yaptığı sadece bi link yollamak olmuş.Zaten kendisinin insan olmadığına dair şüphelerim vardı.Saolsun kanıtlamış oldu.Tabi bende mesaj atarak cevabımı yapıştırdım solon lavuğuna.En azından artık içim rahat.Bi hesap açıcam ama artık eskisi gibi oynayabileceğimi sanmıyorum
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 11:13 am

gerçekten yazık olmuş.Senin adına üzüldüm Darkwraithx...
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 11:36 am

malesef arkadasımız silindi .. solon128 kına yaksın .. elinden bişey gelmezmiş .. ulen görüyon adam hacklendi .. direk silinirmi o hesap el insaf !!
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 11:40 am

Solonbita istediğini almaya devam ediyor hadi hayırlısı.Bu iş artık bir çok arkadaşın canını sıkmaya başladı
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:02 pm

gerçekten yazıklar olsun bu kadar emeğe yapılamaz bu.Dark çok üzgünüm dostum.
infini

infini

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 12:17 pm

solonbita ne olduğunu bilmem kaçıncı kez yine gösterdi adam olsaydı ordan şerefi ile inerdi
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 1:48 pm

Darkwraithx
Çok üzgünüm Sad elimden ancak bu kadar geldi ama yeni karakterine herzaman yardıma hazırım
Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:30 pm

Hepiniz saolun arkadaşlar.Bakalım yeniden başlayınca aynı tadı alabilecekmiyim?Banu sanada yardımların için çok teşekkür ederim.Yinede çok yardımcı oldun
Lepiska

Lepiska

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:34 pm

Ne demek keşke sonuç alabilseydik Sad belki ilk zaman sıkılabilirsin ama söylememize gerek yok her konuda destek olacağız
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:35 pm

Kardeşim sen yeniden başlayınca kasabanı yaz.Herkez sana yardım etmeye hazır...
Valandil

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:42 pm

Valla seni tanımıyorum arkadaşım, ama ne kadar üzüldüğümü bilemezsin...

Artık iş çığrından çıktı, bunu yapanlara söyleyecek sıfat kullanmıyorum burda siz anlayın gerisini...

Tabi eğer BAAF üyesi olsaydın asla silinmezdin orasıda ayrı...

...

Eğer kırklarelinde doğarsan her türlü yardıma hazırım...
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:48 pm

BAAF ney Very Happy ben analadımda tam olarak acılımını bulamadım Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 2:54 pm

BAAF diil aslında Very Happy BAHF Very Happy Büyük Arpazlı Hanedanlığı fırkası Very Happy Fırka icinde böle Very Happy

hea bu arada sifrelerle iligi arkdaslar msnden .exe sorna winrar arşivli program ve sayere böyle .bad gibi uzantılı programları kabul etmeyin eğer ederseniz bile onu bir notpadde acınki icndeki yazılımı görseiniz +sifreleriniz 3 sekilli koyun Wink simge sayı vede harf uzun olması gerekmez hackelyebilen isterse 1 milyn kere yazsanızada hackliyebilir o yüzden cok dikkatli olun bu konularda hea bu arada reklam gibi olmasın ama bana özle msjdan isterseniz size bi site verebilirim icinde hackten nsl korunucağınıza dair hersey var Smile

Saygılar
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 3:10 pm

Eğer kardeş Ayvalıkta doğarsanda ben sana her türlü yardımı yapmaya hazırım.Elimden geldiği kadarıyla.Valandil bu gibi insanlarla uğraşılmaz bunlar yaptıklarıyal ancak kişiliklerini belli ederler.bu yolda yürümeye devam ederlerse eninde sonunda kaybedenler onlar olacaktır.Neyse fazla uzatmaya gerek yok.Dark seni tanımıyorum ama eğer Ayvalıkta doğarsan sana her türlü yardımı yapmaya hazırım.Sadece oyun içinden yada bu forumdan mesaj çekmen yeterlidir.Selametle
totalwar

totalwar

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Tem. 01, 2008 3:26 pm

her türlü destege hazırım dark .. keske erkenden ulasabilseydik sana ama olmadı cok üzüldüm gercekten Sad
@li

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 9:31 pm

Arkadaşlar bugüne kadar sadece arkadaş hatadan idam olmadı.Çok kişini emeği boş yere gitti.Hangi birinin hesabı geri geldi?benim bildiğim yok tabi solonbitanın adamları hariç.Onun için idam yazısını gördükten sonra hemen üye olalım ki 1 gün kazanalım....
fmc

fmc

MesajKonu: Geri: Büyük Haksızlık!!! Büyük Haksızlık!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 9:31 am

geçmiş olsun. oyuna tekrar başlayınca eminim hızlıca gelişeceksin ve bu sefer şifreni zor ve anlamsız yapıcaksın Wink

Büyük Haksızlık!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2