|
Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi C.tesi Ekim 17, 2009 3:18 am |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- 1. si tarafsız bir gözle bu mesjı yazıyorum.baskada mesaj atmıyacagım.
2. si Canko eger karesi yi bu kadar düsünüyorsan gelip karesi de liste acsaydın , ne diye edirnede secime katılıyorsun ?? ases kestigin icin,izinsiz ordu kurdugun icin dava acılmasından cekiniyorsan bunu söylede bilelim ...
3. sü sawron %40 küsür oy alan partinin lideri. 5 kişi divana girmişler ve sawron u adayları göstermişler. Hmf de 3 kişi girdi bir aday cıakrabilirdi cıkarmadı yada diger arkadaslar.Şu an tek bey adayı var oda sawron. istesenide istemeseniz de sawron bey oalcak.iyi de olacak cünkü onun beylkik icin yeteri kadar bilgisi var. sizin iktidar oldugunuz dönemde bilgisizliginizle madenleri batırdıgınızı da biliyoruz...Sawron a oy veren biri oalrak onun klarakteri yada kaşı gözü için oy vermedim, oyun bilgisi icin ona oy verdim. kalkıpda obdf = khf demenize gerek yok. turkkan sawron adayları arasında tecrübeye oy verdim şimdide tecrübeli olan adaya oy verdim. siz bu parti esitligini istediginiz gibi yorumlamaya devam edebilrisiniz.
4. sü sawron un karakteri söyle böyle diyorsun,5 kişi divanda calısmısınız . divanda kaç kişi calısmalı ? 1 bey 2 tic nazırı 3 ziraat naz 4 savcı 5 kadı 6da sözcü olsun. gecen 2 aylık yönetim sürecinde sizin partinizin divan üyeleri acaba kaç mesaj atmıslar divanda? bak iş yapmıslar veya görev almıslar demiyorum kaç mesaj atmıslar ...
egri oturup dogru konusalım ,Canko kalkıp düsünceni dile getirmişin benimde düsüncelerim bunlar.umarım saygı gösterir terbiye sınırlarını asmadan cevaplar verirsin. Sawron un karakterine bi düny laf söylüyorsunuzda sizin karakteriniz mükemmelmi 1. tarafsız bi gözle mesaj yazabilecek en son kişi sensin , yalama yağlama ustası 2.kimsenin kareside liste açmasına izin verdiniz mi şöyle bi inceleyelim : obdf-bodf-khf ittifak partiler rakipleri ise ofh-obbf-hmf , hmf 3 kişi çıkardığında resmi forumda sebepsiz silindimi ? EVETTT , obbf 1. olduğunda resmi forumda 6 ay önceki post yüzünden silindimi ? EVETT , ofh 1. olduğuunda sebepsiz kapatıldımı ? EVETT , işte buna Türkçe de it izinin at izine karışması derler , karşşımızda yürekli rakip isteriz satmadığınız hiçbir değriniz kalmadı , ben bu seçime girseydim beyliği göremezdiniz neden girmedim biliyormusun düşene tekme vurulmaz diplerdesiniz bugün oyuna dönsem bu hafta o divanı alırım peki sen ve sawron buna değermisiniz 3.obdf=khf değilmi yani buna inanacak 1 kişi göster haklısın dicem : )) hep tecrübeli olana oy vermimiş yalancıyı eşşekler kovalasınmı ? 4.kaç mesaj attığının senin için önemi var post kasmacılık oynamıyor kimse İCRAAT ÖNEMLİ DÜRÜSTLÜK ÖNEMLİ saygı diye bir kelime öğrendiniz bide dürüstlüğü öğrenseydiniz cankonun karakteri senin ile sawronun karakterini 2 ye katlar 5 e çarpar |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi C.tesi Ekim 17, 2009 9:27 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Pasadede demiş ki:
- 1. si tarafsız bir gözle bu mesjı yazıyorum.baskada mesaj atmıyacagım.
2. si Canko eger karesi yi bu kadar düsünüyorsan gelip karesi de liste acsaydın , ne diye edirnede secime katılıyorsun ?? ases kestigin icin,izinsiz ordu kurdugun icin dava acılmasından cekiniyorsan bunu söylede bilelim ...
3. sü sawron %40 küsür oy alan partinin lideri. 5 kişi divana girmişler ve sawron u adayları göstermişler. Hmf de 3 kişi girdi bir aday cıakrabilirdi cıkarmadı yada diger arkadaslar.Şu an tek bey adayı var oda sawron. istesenide istemeseniz de sawron bey oalcak.iyi de olacak cünkü onun beylkik icin yeteri kadar bilgisi var. sizin iktidar oldugunuz dönemde bilgisizliginizle madenleri batırdıgınızı da biliyoruz...Sawron a oy veren biri oalrak onun klarakteri yada kaşı gözü için oy vermedim, oyun bilgisi icin ona oy verdim. kalkıpda obdf = khf demenize gerek yok. turkkan sawron adayları arasında tecrübeye oy verdim şimdide tecrübeli olan adaya oy verdim. siz bu parti esitligini istediginiz gibi yorumlamaya devam edebilrisiniz.
4. sü sawron un karakteri söyle böyle diyorsun,5 kişi divanda calısmısınız . divanda kaç kişi calısmalı ? 1 bey 2 tic nazırı 3 ziraat naz 4 savcı 5 kadı 6da sözcü olsun. gecen 2 aylık yönetim sürecinde sizin partinizin divan üyeleri acaba kaç mesaj atmıslar divanda? bak iş yapmıslar veya görev almıslar demiyorum kaç mesaj atmıslar ...
egri oturup dogru konusalım ,Canko kalkıp düsünceni dile getirmişin benimde düsüncelerim bunlar.umarım saygı gösterir terbiye sınırlarını asmadan cevaplar verirsin. Sawron un karakterine bi düny laf söylüyorsunuzda sizin karakteriniz mükemmelmi 1. tarafsız bi gözle mesaj yazabilecek en son kişi sensin , yalama yağlama ustası 2.kimsenin kareside liste açmasına izin verdiniz mi şöyle bi inceleyelim : obdf-bodf-khf ittifak partiler rakipleri ise ofh-obbf-hmf , hmf 3 kişi çıkardığında resmi forumda sebepsiz silindimi ? EVETTT , obbf 1. olduğunda resmi forumda 6 ay önceki post yüzünden silindimi ? EVETT , ofh 1. olduğuunda sebepsiz kapatıldımı ? EVETT , işte buna Türkçe de it izinin at izine karışması derler , karşşımızda yürekli rakip isteriz satmadığınız hiçbir değriniz kalmadı , ben bu seçime girseydim beyliği göremezdiniz neden girmedim biliyormusun düşene tekme vurulmaz diplerdesiniz bugün oyuna dönsem bu hafta o divanı alırım peki sen ve sawron buna değermisiniz 3.obdf=khf değilmi yani buna inanacak 1 kişi göster haklısın dicem : )) hep tecrübeli olana oy vermimiş yalancıyı eşşekler kovalasınmı ? 4.kaç mesaj attığının senin için önemi var post kasmacılık oynamıyor kimse İCRAAT ÖNEMLİ DÜRÜSTLÜK ÖNEMLİ saygı diye bir kelime öğrendiniz bide dürüstlüğü öğrenseydiniz cankonun karakteri senin ile sawronun karakterini 2 ye katlar 5 e çarpar +1 den ote +1000
abı oyle deme bızde ısterız HIC OLAMAYANLAR OLSUN DA ARTIK DUSSUNLER OSMANLININ YAKASINDAN VALLAHI ARTIK TEMIZ OYUN ISTIYORUZ AMA BIR TURLU GELEMEDIKLER MAKAMLAR MEVKILER ICIN OYUNDA NE ADAM SATMADIKLARI KALDI NE KUFUR ETTIKLERI ADAMLARDAN OY ISTEMEDIKLERI KALDI NE YUZUNE GULUP ARKASINDAN SOVMEDIKLERI KALDI NE YALAN DOLANLARI KALDI NE MADENE ISCI KLONLAYIP BIZ BASARDIK DEMEDIKLERI KALDI VS VS VS..
Vallahı bırgun donecegımız varsa da osmanlıya sunların oyundan nasıl ve ne zaman sıkılıp bırakacaklarını bılsem ıyı olur bırakın yasayamadıkları herseyı yasasınlar da sıkılıp gıtsınler osmanlı huzur bulsun |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi C.tesi Ekim 17, 2009 10:23 pm |
|
|
Karesi secimleinde multi olduguna inandıgımız giriş cıkış sahatlerine kadar aynı olan tarlaları olmayan yaklaşık 50 kişi tespit ettik bunları adminlere mesajla bildirdik bu şahıslarla alakası olanlar hakkında gerekenin yapılmasını istedik Ben kralliklarda oyuncu degilim arkadaşlar muşteriyim oyununda hilesiz ve adil olmasını isterim bugune kadar bizleri multicilikle hırsızlıkla sucladılar sesimizi cıkarmadık ama bizde boş durmuyoruz bakalım bu olayın altında kimlerin parmagı var.Birde ne tesadufku 3 kasabaya toplanmış bu adamlar birileri fena halde kaptırmış kendini |
|
|
|
masatlik
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Paz Ekim 18, 2009 4:34 am |
|
|
- Canko demiş ki:
- Seçimlerin sonucu :
1. "OSMANLI BARIŞ VE DEMOKRASİ FIRKASI" (O.B.D.F) : 41.5% 2. "HAKİMİYET-İ MİLLİYE FIRKASI" (H.M.F) : 23.3% 3. "Karesi Huzur Fırkası" (K.H.F) : 11.1% 4. "KARESI SANCAGI BAGIMSIZ MEBUSLARI" (K.S.B.M.) : 10.2% 5. "Osmanli buyuk beraberlik firkası" (obbf) : 8.6% 6. "---DEVRİMCİ KARESİ FIRKASI---" (D.K.F) : 5.3%
Seçimlerden sonra yeni konseyde görev dağılımı yapıldı.
1 : Sawron (O.B.D.F) 2 : Sihir (O.B.D.F) 3 : Mozde (O.B.D.F) 4 : Soothsayer (O.B.D.F) 5 : Ankakusu (O.B.D.F) 6 : Crazyboy335 (H.M.F) 7 : Watan (H.M.F) 8 : Pasadede (K.H.F) 9 : Manganese (K.S.B.M.) 10 : Filizturkkan (obbf) 11 : Qarizmax (H.M.F) 12 : _jimik_ (D.K.F)
sizlerinde gordugu gibi obdf birinci parti cikmistir bu secimlerden. oncelikle obdf yi SAWRON Haric tebrik ederim. bey secimine gelince ise KI hakli olarak obdf beyin kendilerinden olmasini isteyecektir. bencede olmalidir LAKIN unutulmamasi gerek bir sey olarak bir hatirlatma yapmak isterim. Aldigim duyumlara gore BEY adayi sawron denen sahis olmustur. bu sahis unutulmamalidirki OBBF ikidar oldugu 4 aylik surecte diger divan uyelerinide kiskirtarak 4 ay boyunca gorev almamalari icin elinde avucunda ne varsa yapmistir. 4 ay boyunca (2 secim ,2 iktidar) 12 uyeli KARESI karesi divaninin toplamda 5 KISI calismasina sebeb olmustur. 4 ay boyunca utanmadan, yuzu bile kizarmadan o koltukta BOS BOS oturan ve yapilan hizmetlere engel olmaya calisan ve hatta diger divan uyelerine SAKIN GOREV ALMAYIN DIYE tenkitlerde bulunan, boylesine sorumsuz bir o kadarda cikarci bir insan olan SAWRON isimli adam dicem adam degil nese oyuncunun KARESI GIBI BIR eyalete bey adayi olmasi bizler icin utanc vericidir. burdan diger obdfli arkadaslara ve yeni divan uyelerine sesleniyoruz, lutfen ama lutfen bu sahisi bey yapmayiniz. OBDF ILLA bey cikarmak istiyorsa ki bana gorede hakkidir tartisilmaz elbette 4 adayi daha vardir bunlari degerlendirmesini ve bu sahisin bey olmasi engellemelerini istiyoruz. Varolan huzurun, barisin hatta birligin KARESIDE BOZULMAMASINI ISTEMEKTEYIZ. Bu Sebeble sayin divan uyelerinin bu konuyu degerlendirmelerini ve seyirci kalmamalarini temenni ediyor HALKI temsil ettiklerini ve yanlis bir secimde bulunmamalarini tekrar hatirlatiyoruz. Son olarakta SAWRON nickli oyuncuya burdan bir cift sozum olacak 4 ay boyunca sirf yer isgal edeyimde gerisi onemli degil diye dusundugun o YUCE KOLTUKTA senin gibi sahsiyetleri gormek insanlari degisik yollara itebilir hayatinda bir kez adam ol ve beylik sevdasindan vazgec. Osmanliyi senin gibi kufurbaz, cikarci, koltuk sevdalilari asla yonetmeyecek bunuda sakin unutma. uzun suredir edirnede oldugum icin oralari bos sanma bu HALK SENI ORDAN ALIR LAYIK OLDUGUN YERE GONDERIR. YENI divana basarilar diler, gorevden tam tamina 4 ay kacan ve hicbir makami kabul etmeyen (savcilik,kadilik nazirlik gibi) bu sahsi tekrar degerlendirmelerini ve gereksiz yere ic huzurun bozulmasina vesile olmamalirini temenni ederim. Canko MALKOCOGLU Sevgili Can Gardaşım Tespitlerini bu dönemleri divanda bizzat yaşayan biri olarak doğru bulyorum. Hemde bin bir zorlukla vedahi nazırlık görevimi yaparken bu yazdıklarından dahada fazlasına şahit oldum! Gönül isterdiki bilgi ve tercübelerini iyi yönde kullanıp bize zarar yerine kâr getirecek işler yapması idi. Evet dediğim dedik çaldığım düdük olan Sawron maalesef bey olması kaçınılmazdı; Vedahi olmuştur. Maksatımızın Osmanlının bekhâsı olması nedeniyle bizler onun yaptığının aksine yararlı olmasını diliyoruz ve umuyoruz.
Diğer taraftan OBDF nin bu başarısının bizim OBBF olarak ismimize yakışır hareket ve icraat içinde olmayışımız sebep olmuştur. Sahsen OBBF li olmama rağmen hiç siyaset yapmadığımı ve hatta Çanakkale reisi olmama rağmen ne belediye nede divanda çalışma yapamadığımı üzülerek belirtmek istiyorum. Buna sebep olarak bir iç çekişmeden kaynaklanan bir kaç arkadaşımızın ihanet sayılabilecek hareketleridir. Hadi leyhine çalışmayı bir kenara bırktık diyelim... Aleyhte çalışarak hatta iç yıkım yaparak farklı fırka kurup halkın kafasını allak bullak edenler olduğunu gösterebilirim.
İğneyi kendimize çuvaldüzü başkalarına batıralım derim can gardaşım... Demekki bizler muhaliflerimizin ekmeğine yağ sürdük buyurun alın sancakta divanda sizin olsun dedik!!!
Halbuki ismimize yakışır şekilde birlik ve baraberlik içinde olabilirdik. Birliğin ve Beraberliğin sırrına erebilirdik... İşte bu hareketler bizim bu denli oy kaybına uğramamıza neden olmuştur.
Ayrıca Sihirinde geçen dönemdeki siyasi çalışmalarını başarılı bulduğumu belirtmem lazımdır...
İnşallah Sawron bu saatten sonra aklı başına gelirde en azından kötülük yaptığı bizlerden! Almış olduğu bu ikilemli desteğimizi unutmayarak Osmanlı için iyi şeyler yapar... |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Paz Ekim 18, 2009 1:24 pm |
|
|
Saçma sapan şeyler yüzünden tartışıp birbirimizin kalbini kırmayalım.
Adamlar kazanmıslar iste hala neyin tartısması bu ben sizi anlamıyorum...
Demek ki Karesinin çoğu OBDFden memnun ki vermis...
Siz burda o kötü, bu kötü dediğiniz zaman bey seçilmeyecek mi? Seçilecek...
Sizin burda bunu tartısıp bos yere kalbinizi kırmanız hiç bir şey değiştirmeyecek...
Yeter artık anlayın şunu ya...
Her bey seçiminde böyle yapıyorsunuz.. Birbirinizi kırmaktan, inciltmekten zevk mi alıyorsunuz ?
Yapmayın lütfen şunu...
|
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 1:56 am |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Saçma sapan şeyler yüzünden tartışıp birbirimizin kalbini kırmayalım.
Sizin burda bunu tartısıp bos yere kalbinizi kırmanız hiç bir şey değiştirmeyecek...
Her bey seçiminde böyle yapıyorsunuz.. Birbirinizi kırmaktan, inciltmekten zevk mi alıyorsunuz ?
Yapmayın lütfen şunu...
insanlar başka partileri tanıyamadılarki kimki kareside obdf yi sandığa gömdü hemen kapatıldı , akkımızın yenmesine sürekli susan insanlarız tepki olmalı adam bey olsa olmasa tepki olmalı eğer haksızlığa tepki verilmezse o zaman o insanlardan ne köy olur ne kasaba susmaya alışan evine gidip sobanın yanına oturup çay içsin tepkli halk herzaman gelişir , okuldayken size hiç münanzara yaptırmadılarmı işte o münanzalar insana susmamayı öğretir boyun eğmemeyi öğretir, ben sawron bey olamaz demedimki -edit- dedim |
|
|
|
blackenerji
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 12:29 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Saçma sapan şeyler yüzünden tartışıp birbirimizin kalbini kırmayalım.
Yapmayın lütfen şunu...
ehehe:) insanlar başka partileri tanıyamadılarki kimki kareside obdf yi sandığa gömdü hemen kapatıldı , akkımızın yenmesine sürekli susan insanlarız tepki olmalı adam bey olsa olmasa tepki olmalı eğer haksızlığa tepki verilmezse o zaman o insanlardan ne köy olur ne kasaba susmaya alışan evine gidip sobanın yanına oturup çay içsin tepkli halk herzaman gelişir , okuldayken size hiç münanzara yaptırmadılarmı işte o münanzalar insana susmamayı öğretir boyun eğmemeyi öğretir, ben sawron bey olamaz demedimki adam olamaz dedim |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 4:03 pm |
|
|
Sevgili Kartal bize okullarda böyle münazaraları birbirimizi kırmayacak sekilde öğrettiler !!!
Münazara yapmak elbette gerekli ama bunun da bir adabı var...
O zaman bunu lütfen birbirimizin kalbini kırmadan seviyeli bir çerçevede yapalım...
Şöyle bir inceledim de yine birbirinize girmişsiniz...
Olmuş şey için birbirinizin kalbini kırmaya değmez...
Sonuçta hepimiz burda aynı ülkeyi temsil ediyoruz...
Biz kendi içimizde birbirimize böyle yaparsak, ülkemizin bütünlüğünü nasıl sağlayacağız....
Önce içimizde kardeşlik oluşturmalıyız..
Bu kardeşlik de benim, senin, onun veya baskasının kalbini kırmayla yapılmaz...
Resmen maşa gibi birbirinizi kullandırıyorsunuz ama farkında değilsiniz...
Siz birbirinize böyle yaptığınızda onlar '' Benim yüzümden olmuş bu olay kendime çekidüzen vereyim '' mi diyor ? Hayır...
Umurlarında bile olmuyor....
Bunların hepsi bizi içimizde bölmek için yapılan oyunlar lütfen kanmayalım...
Birbirimizi inciterek sadece düşman kazanırsınız. bu da iç bölünmelere yol açar... Madem ülkemizi bu kadar düşünüyoruz Lütfen bunlara da dikkat edelim!!!... |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 5:44 pm |
|
|
pff |
|
|
|
bladex61
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 7:18 pm |
|
|
- Sefalet demiş ki:
- istesenizde istemesenizde sawron bey olacaktır karesi en iyi yönetimi ve hizmeti obdf zamanında görmüştür bir karesili olarak görüşlerim budur ancak ben fırkacılığa karşı olduğum için iktidardaki fırkaların çevreleri ve belediye reislerinin çevreleri eyalet ve belediye imkanlarını sömürdükleri için bu düzene karşı olduğum için isyanlarımdan vaz geçmeyeceğim
alayına isyan diyosun yani |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ekim 19, 2009 10:40 pm |
|
|
Petrelis (GÖNEN) Papetas( GÖNEN) Eloa (GÖNEN) Butoyas (GÖNEN) Darkmaul (GÖNEN) Eurabatres (GÖNEN) Chaose (GÖNEN) Junonn (GÖNEN) Skaggitri111 (GÖNEN) Krizantem25 (GÖNEN) Dedofarions (GÖNEN) Crayzking (GÖNEN) Rohan12 (GÖNEN) Gadban (GÖNEN) Black_ice (GÖNEN) Kaan.gfb (GÖNEN) Seksat34 (GÖNEN) Mosde (GÖNEN) Rovelver (GÖNEN) Miniktosba (GÖNEN) Melih44 (BALYA) Ikariam12(BALYA) Irmak2(BALYA) Carnation(BALYA) Kae(BALYA) Venombaba (BALYA) Lilyput (BALYA) Lakis77 (BALYA) Petaluda (BALYA) Pannn (BALYA) Fionq (BALYA) Marcous (BALYA) Prodromou (BALYA 36ahmet338 (BANDIRMA) 69mb83(BANDIRMA) Oburebur(BANDIRMA) Panayotis(BANDIRMA) Pambos(BANDIRMA) Lax(BANDIRMA) Gestabo(BANDIRMA) _ebrar_(BANDIRMA) Siriuss(BANDIRMA) Pyramos(BANDIRMA) Vladimir7(BANDIRMA) Dumbledore(BANDIRMA) Wincento(BANDIRMA) Melioth(BANDIRMA) Imsety(BANDIRMA) Xipolitas(BANDIRMA) Canfalati11(BANDIRMA) Siyahay77(BANDIRMA) Alara(BANDIRMA) Sarso(BANDIRMA) Dedofarions(BANDIRMA) Beth(BANDIRMA) Slift (EDREMİT) Kornelya(EDREMİT) Trx(EDREMİT) Puta(EDREMİT) Alara(EDREMİT) Sifenks(EDREMİT) Peggy(EDREMİT) Kornelya(EDREMİT) Bashful_(EDREMİT) Azusena(EDREMİT) Happy677(EDREMİT) Sneezy(EDREMİT) Christofilos (BALIKESİR) Pendroz(BALIKESİR) Pashaa(BALIKESİR) Kalihora(BALIKESİR) Sofistike(BALIKESİR) Sm69(BALIKESİR) Chemmis(BALIKESİR) Tulipa(BALIKESİR) Presnostix(BALIKESİR) Carmeny(BALIKESİR) Poena(BALIKESİR) Sorfinyus(BALIKESİR) Olivers_(BALIKESİR) Albus_(BALIKESİR) Sofiel(BALIKESİR) Arabella_(BALIKESİR) Bbs331(BALIKESİR) B3lla(BALIKESİR) Pambuk_prensez(BALIKESİR) Rita(BALIKESİR) Nymphadora_(BALIKESİR) Amoss(BALIKESİR)
Yukarıdaki isimlere dikkat edin bunlarla bitmiyor geriside mevcut bunları adminlere bildirdik bir cogunun tarlası yok guven puanı yok sadece camide calışılmış eylul ayında secim için acılmış bir cogu acaba ve dikkat ettim tek tek baktım giriş saatleri akşam 8 ile 10 arasında sırayla giriliyor acaba bu şahıslar karesi divan secimlerinde kim için oy kullandılar bu isimlerin genelinin multi olduguna inanıyorum temiz oyun istiyoruz hile ve kandırmaca uzerine kurulmuş bir oyun degil
En son mturkkan tarafından Salı Ekim 20, 2009 7:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 12:11 pm |
|
|
İnceletmek lazım gerçekten...
Ortada bir hile dönüyorsa bunu bildirmemiz şart..
Oyun da olsa bu kul hakkı yemektir bence..
|
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 12:32 pm |
|
|
bugun gibi daha onlarca isim var isimler hep yabancı ezinede çanakkalede çanda ayvalıkta toplamda 300 kişiden fazlalar yazık degilmi bizde emek ve para harcıyoruz bu oyuna zamanında %25 oy aldık diye bize denmedik laf bırakılmıyordu forumlarda biz aynı biz ne degişti demekki gercekten multi yapılıyor ama yapan biz degil kim ozaman bunu yapan |
|
|
|
masatlik
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 1:45 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Sevgili Kartal bize okullarda böyle münazaraları birbirimizi kırmayacak sekilde öğrettiler !!!
Münazara yapmak elbette gerekli ama bunun da bir adabı var...
O zaman bunu lütfen birbirimizin kalbini kırmadan seviyeli bir çerçevede yapalım...
Şöyle bir inceledim de yine birbirinize girmişsiniz...
Olmuş şey için birbirinizin kalbini kırmaya değmez...
Sonuçta hepimiz burda aynı ülkeyi temsil ediyoruz...
Biz kendi içimizde birbirimize böyle yaparsak, ülkemizin bütünlüğünü nasıl sağlayacağız....
Önce içimizde kardeşlik oluşturmalıyız..
Bu kardeşlik de benim, senin, onun veya baskasının kalbini kırmayla yapılmaz...
Resmen maşa gibi birbirinizi kullandırıyorsunuz ama farkında değilsiniz...
Siz birbirinize böyle yaptığınızda onlar '' Benim yüzümden olmuş bu olay kendime çekidüzen vereyim '' mi diyor ? Hayır...
Umurlarında bile olmuyor....
Bunların hepsi bizi içimizde bölmek için yapılan oyunlar lütfen kanmayalım...
Birbirimizi inciterek sadece düşman kazanırsınız. bu da iç bölünmelere yol açar... Evet Polat bunlara hak vermemek bize yakışmaz. Dogru her zaman doğrudur. Aklın yolu birdir.
Zaten amaçta budur. Bizler birlik olup oyundaki yerimizi tespit etmeliyiz. Yoksa Sawron gibi yapıp bey olamadı diye ben sizin iktidarınızı tanımıyorum demiyoruz Divanda çalışırken bize kan kusturan Sawron gibi davranmıyoruz ... Onun bey olamasına bir lafımız yoktur. Davranışı olumsuz olan her zaman olumsuzdur hiç bir yarar sağlamayacağını düşünüyoruz . Bu yüzden bu şekilde konuşuyoruz...
Dediğim gibi bilgi ve tercübesini iyi yönde değil kötüye kullanan biridir...
Anlatmak istediğimiz de budur kimseyi kırmak veya incitmek amacında değiliz... |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 2:00 pm |
|
|
Anlıyorum seni çok iyi fakat... ortada bir haksızlık varsa bunları delilleriyle öne sürmelisiniz mturkkanın yaptığı gibi..
Oyundaki yerimizi belli edelim derken neyi kastettiğini anlamadım.
Onu bu şekilde indiremeyeceğinizi söylemeye çalısıyorum.
Sizin yaptığınız sadece onun kötülüklerini anlatmak, bende anlatırım ne var ki bunda, sayarım şu kötü bu kötü o kötü diye...
Ama bunların hepsi kanıtlanamadıktan sonra hiçbir sey olmaz...
Zaten bunu kanıtlayabilirseniz iktidar olamaz...
Eğer herhangi bir kanıt yoksa elinizde ondan daha güzel isler yaparak, sancağa dayalı projeler hazırlayarak bunları Tüm Karesi'ye tanıtırsanız bu sizin iktidarlığı almanıza yarar sağlayacaktır.
Yoksa böyle sadece konusarak hiçbir yere varılamaz ben size diyim.
Sadece birbirinizi yersiniz..
Ve çoğu kisi sizin bunu iktidarı kapamadığınız için söylediğinizi düsünür.
Hiçbir işe yaramaz..
|
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 2:47 pm |
|
|
Diğerlerini tanımam da Red_dragon2009 Çanda Benim Reelden arkadaşım Her gördüğünüz sw1 multimi sanıyorsunuz... |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 3:44 pm |
|
|
Söylediğin iyi oldu da zaten bunlar kesin multi denmiyor ki inceleme isteniyor dikkatli okursan
multi olabilirler diye inceleme yapılmasını istediler ne var ki bunda...
zaten multi değillerse sorun çıkmaz merak etmeyin...
bizim bilmediğimiz kaç tane multi taraması oluyordur kimbilir
|
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 4:08 pm |
|
|
Bunda bişey var demedim ama Red_dragon2009'un ismini silerseniz sevinirim |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 4:18 pm |
|
|
Silinecektir merak etme |
|
|
|
masatlik
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 4:27 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Anlıyorum seni çok iyi fakat... ortada bir haksızlık varsa bunları delilleriyle öne sürmelisiniz mturkkanın yaptığı gibi..
Oyundaki yerimizi belli edelim derken neyi kastettiğini anlamadım.
Onu bu şekilde indiremeyeceğinizi söylemeye çalısıyorum.
Sizin yaptığınız sadece onun kötülüklerini anlatmak, bende anlatırım ne var ki bunda, sayarım şu kötü bu kötü o kötü diye...
Ama bunların hepsi kanıtlanamadıktan sonra hiçbir sey olmaz...
Zaten bunu kanıtlayabilirseniz iktidar olamaz...
Eğer herhangi bir kanıt yoksa elinizde ondan daha güzel isler yaparak, sancağa dayalı projeler hazırlayarak bunları Tüm Karesi'ye tanıtırsanız bu sizin iktidarlığı almanıza yarar sağlayacaktır.
Yoksa böyle sadece konusarak hiçbir yere varılamaz ben size diyim.
Sadece birbirinizi yersiniz..
Ve çoğu kisi sizin bunu iktidarı kapamadığınız için söylediğinizi düsünür.
Hiçbir işe yaramaz..
Bütün samimiyetimle teşekkür ederim. İnan ban aynı fikirdeyim.
Kanıt, kanıt, kanıt ... Evet bütün iş burda işte !!!
Keşke bu dediğin o kadar kolay olsa.
Bir örnekle işin ne kadar vahim olduğunu açıklığa kavuşturmak istiyorum.
Bu örnek sadece oyunu iyi bilenlerin tercübeli olanların ne derece zarar verebileceklerini açıklamak içindir yoksa iktidarla ilgili bir mesele değildir.
Ezine de oyuna yeniden başlamıştım. Ben Çanakkaleye taşındığım ilk gün Cengaver_01 in aday olduğunu gördüm. Meyhanedeki konuşmamızdan sonra ona olan güvenim perçinleşmişti.
Aslında o gün adaylığımı koyacaktım. Fakat kasaba adına iyi şeyler yapıldığını uzaktan olsa takip etmiştim ve geldiğimdede bunu gördüm zaten. Bu yüzden aday olmamın bir anlamı yoktu çünki kasaba emin ellerde olduğu görüşüne kapılmıştım.
Ticaret için seyahete çıktım döndüğümde ise!!! İşte şimdi sıkı dur!!!
Öyle bir oyun içinde oyun yapmışlarki hem kasabayı soymuşlar hem millete küfür denecek hakaretleri belediye panosuna yazmışlar hemde içinden çıkılması imkansız bir halde ödenek karmaşası düzenlemişler...
Bu konuyu defalarca diğer başlıklarda dile getirdim.
Kötü yöne çalışanların hele bunların zeki insanlar tarafından yapılmasının bize ne derecede zarar verdiğini anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor...
Belediyemizi açıkça 15000 akçe zarara koyanlara hiç bir şekilde hiç bir ceza kesilemedi ...
Çünki bu zeki insanlar kanunları o kadar iyi biliyorlarki neresinde açık var ise orayı kullanarak emellerine nail olmuşlar.
Ayrıca oyun içindeki açıkları belediye reisinin ne yapıp neyi yapamıyacağını çok iyi bildikleride kesindir...
Adminlere kasabamız soyulmuştur kanıtını bile bulamıyoruz...
Evet kanıtı kesin ama kanıtlanamayan kanıt işte önümüzde buyurun içinden çıkında görelim... |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 5:11 pm |
|
|
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Silinecektir merak etme
İsimleri Mturkkan Vermiş Silmesini ondan rica ettim Sen neden herşeye cvp veriyosun ki |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 6:45 pm |
|
|
- suskun68 demiş ki:
- PolatALEMDAR demiş ki:
- Silinecektir merak etme
İsimleri Mturkkan Vermiş Silmesini ondan rica ettim Sen neden herşeye cvp veriyosun ki Ben sadece seni rahatlatmak için söyledim. Yanlış anlaşıldıysam affola.. |
|
|
|
PolatALEMDAR
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 6:48 pm |
|
|
İşte böyle durumlarda elimizden gelen hiçbirşey yok maalesef...
Tek yapmamız gereken böyle yapanlara zemin hazırlatmamaya çalısmak..
Bunu da en iyi sancaklarımız için, kasabalarımız vereceğimiz çalısmalarla sağlayabiliriz... |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 7:11 pm |
|
|
- suskun68 demiş ki:
- Diğerlerini tanımam da Red_dragon2009 Çanda Benim Reelden arkadaşım
Her gördüğünüz sw1 multimi sanıyorsunuz... orda ne yazdım bir cogunun multi olduguna inanıyorum dedim hepsinin demedim dikkat et acıklamama |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 7:19 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- suskun68 demiş ki:
- Diğerlerini tanımam da Red_dragon2009 Çanda Benim Reelden arkadaşım
Her gördüğünüz sw1 multimi sanıyorsunuz... orda ne yazdım bir cogunun multi olduguna inanıyorum dedim hepsinin demedim dikkat et acıklamama Okumadım Mturkkan Efendi. Beni İlgilendirmez Hiç Bişey Arkadaşımın İsminizi Silerseniz Bir daha Bu Konuyu Açmam Bile...
İyi oyunlar... |
|
|
|
|
Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi |
|
|