suskun68
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 7:21 pm |
|
|
Tamamdır sildiğin için tşk ederim |
|
Savron
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 9:49 pm |
|
|
Bu başlıkta saçmalayan kişilere zerre kadar cevap verme gereksinimi duymamama rağmen şu iki gündür hakkımızda mesnetsiz suçlama yapan insanlara milletin aklında herhangi bir soru işaret kalmaması için cevap verme gereksinimi duyuyorum.
Birileri bir zaman tutturup madenlerde multi kullanıyorsunuz diye hakkımızda suçlama yapmıştı ve onlara böyle bir şey düşünüyorsanız adminlere durumu anlatan bir mesaj hazırlayıp göndermelerini söylemiştim; ancak nedense bunu yapmayı tercih etmediler.
Bu suçlamadan birkaç gün sonra Karesi Sancağı Divanının multi karakterlerle düşürülmesi neden şikayette bulunmaktan kaçındıklarını apaçık ortaya koyuyordu.
O gün tam 150 multi karakterli kişi silindi Karesi Sancağında admin Jdw'nin söylemesine göre. Bundan sonra ne mi oldu? Komik gelecek ama madenlerde çalışanların sayısı birden düştü. Demek ki birileri divanı düşürmek için hazırladıkları multileri madenlerde çalıştırarak geliştiriyorlardı.
Bu olaydan sonra seçime yaklaşık 15 gün kala falan Sihir arkadaşımız ile Karesi Sancağı'nda bir multi turu yaptık ve yaptığımız 200 kişilik bildirim sonucunda 154 tane multi karakterli kişi oyundan silindi ve bizim madenler birden ne tesadüftür ki boşalıverdi. Hatta bu silinen multilerin haberini Beylerbeylik forumunda Tüm Osmanlı ile paylaşmıştık.
Bu multi temizliğinden sonra Karesi Sancağında bir Divan Seçimi oldu ve bu zamana kadar karesi Sancağında alınmamış, beni ve arkadaşlarımı bile şoka uğratan bir oy oranı ile karşılaştık. Belki yaklaşık %35 civarında oy oranı bekliyorum ama bu kadarını asla beklemiyordum diyebilirim.
Şahsen ben bu oy oranını iktidara geldiğimiz günden beri izlediğimiz politikalarımızın insanların gözünden kaçmayacak kadar başarılı olması, bu zamana kadar seçim çalışması yamadığımız KHF partisinin kalesi olan Gönen ve eskiden BODF partisinin kalesi olan Balya'da yoğun seçim çalışması yaparak onlardan oy çaldığımızdan kaynakladığını düşünmekteyim.
Karesi Sancağında multi temizliği olduğu zaman hangi partilerin oy oranlarının dibe vurduğunu, kimlerin oy oranlarının arttığını kaç dönemdir gözlerimiz ile şahit oluyoruz. İsterseniz yormayalım kendimizi.
Sevgili Mturkkan,
Temiz oyun istiyorum diyorsunuz ama temiz oyun oynanabilmesi için nedense bir türlü bizim gibi çalışmalar yaptığınızı göremiyorum. Sizler gibi ben de bu oyuna uzun zamandır onca para harcadım ve harcamaya da devam ediyorum. Harcadığım paranın hakkını alabilmek içinde illegal oyuncularla sürekli mücadele içerisindeyim. Aynı mücadeleye sizlerin de teşrif edeceği günü merakla bekliyorum.
Yukarıda göstermiş olduğunuz listeyi zaman ayırarak tek tek inceledim; ancak sizin adminlere gönderdim diyeli uzun zaman olmasına rağmen hala bu kişilerin oyundan silinmemesi beni bir hayli meraka düşürüyor. Halbuki şahsen ben mail yolu ile ilettiğim tüm şikayetler en geç 24 saat içinde değerlendirilip gereği yapılıyor. Açıkçası multi benzeri karakterlere sahip bu kişilere neden bir işlem yapılmadığını anlamış değilim.
Ayrıca bu multi karakterli kişileri bizlerde değil, başka kişilerde aramanız gerektiği fikrine sahip olduğumu sizlerin de bilmenizi istiyorum.
Sonuç olarak iftira atarken kime ne iftira atıyorum diye bir bakmalısınız etrafınıza. Kime iftira attığınıza bakmadığınız gibi sizlerin bu söylediklerinizi aynaya bakarak söylediğiniz düşüncesini başından beri taşıdığım gibi hala aynı düşünceyi taşımaya devam edeceğim.
Sevgiler Sawron |
|
masatlik
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ekim 20, 2009 11:27 pm |
|
|
- Savron demiş ki:
Bu suçlamadan birkaç gün sonra Karesi Sancağı Divanının multi karakterlerle düşürülmesi neden şikayette bulunmaktan kaçındıklarını apaçık ortaya koyuyordu.
O gün tam 150 multi karakterli kişi silindi Karesi Sancağında admin Jdw'nin söylemesine göre. Bundan sonra ne mi oldu? Komik gelecek ama madenlerde çalışanların sayısı birden düştü. Demek ki birileri divanı düşürmek için hazırladıkları multileri madenlerde çalıştırarak geliştiriyorlardı.
Aslında sahsen hiç ilgi alanım olmadığını defaen açıklamışımdır.
Bu yazdıklarını Karesi beyi olarak kendine yakıştırıyormusun?
Sihir'in bey olduğu ilk günlerde bizim bir msn konuşmamız olacak. Hatırlarsan bu son konuşmamız olmuştur.
Ne demiştim seni ve Mturkkanı hedef alarak!
Neden bunu yapıyorsunuz demiştim. Yani bu kadar emeği neden şikayet ederek yok ediyorsunuz demiştim. Değilmi? Hatta uygunluğunu kendim de kabul etmediğim hakaret tarzında fakat şakayla karışık bir kelimem de olmuştu.
Sonuç olarak seninle konuştuğum bu multi sildirme olayını defaen Mturkkan lada konuştuk. Onada kızgınlığımı belirtmişimdir.
İşte şimdi faka bastın Sawron dikkat etmelisin iftira atarken dikkat etmelisin !
Kendimi komlo teorisi üretmede uzman sanıyordum .! Meğerse sen beni çoktan geçmişsin tebrik ederim...
Yanlız bir farka var !!! Sn. Sawron
Benim komlo teorilerimde yanılgı payı %5-10 arasında değişiyor... Samimi söylüyorum.
Ama senin bu teorin varya tamamen yanlış %100 yanlış...
Çünki Mturkkan taa o günlerde !!! Devamlı olarak multi şikayetinde bulunduğunu ve daha yeni şikayet ettğini söylüyordu. Multiciliğin hiç bir zaman affedilmeyecek bir vaka olduğunu anlatmıştır. Ayrıca bize verdiği zararları ve nedenlerinide anlatmıştır.
Diyebilirim ki o günden sonra her multi temizliği yapıldığında Mturkkanın belirttiği multiler silinmiştir.
Dediğim gibi ilgi alanım olmasada çok dikkat çeken bir vakadır . Senin bu iftiraların yüzünden halkın sana güven duyması mümkün değildir... |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Çarş. Ekim 21, 2009 12:38 am |
|
|
- Savron demiş ki:
- Bu başlıkta saçmalayan kişilere zerre kadar cevap verme gereksinimi duymamama rağmen şu iki gündür hakkımızda mesnetsiz suçlama yapan insanlara milletin aklında herhangi bir soru işaret kalmaması için cevap verme gereksinimi duyuyorum.
Birileri bir zaman tutturup madenlerde multi kullanıyorsunuz diye hakkımızda suçlama yapmıştı ve onlara böyle bir şey düşünüyorsanız adminlere durumu anlatan bir mesaj hazırlayıp göndermelerini söylemiştim; ancak nedense bunu yapmayı tercih etmediler.
Bu olaydan sonra seçime yaklaşık 15 gün kala falan Sihir arkadaşımız ile Karesi Sancağı'nda bir multi turu yaptık ve yaptığımız 200 kişilik bildirim sonucunda 154 tane multi karakterli kişi oyundan silindi ve bizim madenler birden ne tesadüftür ki boşalıverdi. Hatta bu silinen multilerin haberini Beylerbeylik forumunda Tüm Osmanlı ile paylaşmıştık.
Bu multi temizliğinden sonra Karesi Sancağında bir Divan Seçimi oldu ve bu zamana kadar karesi Sancağında alınmamış, beni ve arkadaşlarımı bile şoka uğratan bir oy oranı ile karşılaştık. Belki yaklaşık %35 civarında oy oranı bekliyorum ama bu kadarını asla beklemiyordum diyebilirim.
Şahsen ben bu oy oranını iktidara geldiğimiz günden beri izlediğimiz politikalarımızın insanların gözünden kaçmayacak kadar başarılı olması, bu zamana kadar seçim çalışması yamadığımız KHF partisinin kalesi olan Gönen ve eskiden BODF partisinin kalesi olan Balya'da yoğun seçim çalışması yaparak onlardan oy çaldığımızdan kaynakladığını düşünmekteyim.
Karesi Sancağında multi temizliği olduğu zaman hangi partilerin oy oranlarının dibe vurduğunu, kimlerin oy oranlarının arttığını kaç dönemdir gözlerimiz ile şahit oluyoruz. İsterseniz yormayalım kendimizi.
Sevgili Mturkkan,
Temiz oyun istiyorum diyorsunuz ama temiz oyun oynanabilmesi için nedense bir türlü bizim gibi çalışmalar yaptığınızı göremiyorum. Sizler gibi ben de bu oyuna uzun zamandır onca para harcadım ve harcamaya da devam ediyorum. Harcadığım paranın hakkını alabilmek içinde illegal oyuncularla sürekli mücadele içerisindeyim. Aynı mücadeleye sizlerin de teşrif edeceği günü merakla bekliyorum.
Yukarıda göstermiş olduğunuz listeyi zaman ayırarak tek tek inceledim; ancak sizin adminlere gönderdim diyeli uzun zaman olmasına rağmen hala bu kişilerin oyundan silinmemesi beni bir hayli meraka düşürüyor. Halbuki şahsen ben mail yolu ile ilettiğim tüm şikayetler en geç 24 saat içinde değerlendirilip gereği yapılıyor. Açıkçası multi benzeri karakterlere sahip bu kişilere neden bir işlem yapılmadığını anlamış değilim.
Ayrıca bu multi karakterli kişileri bizlerde değil, başka kişilerde aramanız gerektiği fikrine sahip olduğumu sizlerin de bilmenizi istiyorum.
Sonuç olarak iftira atarken kime ne iftira atıyorum diye bir bakmalısınız etrafınıza. Kime iftira attığınıza bakmadığınız gibi sizlerin bu söylediklerinizi aynaya bakarak söylediğiniz düşüncesini başından beri taşıdığım gibi hala aynı düşünceyi taşımaya devam edeceğim.
Sevgiler Sawron Sawron ben isim vermedim neden uzerine alınıyorsun.Oy oranının duşmesinden bahsetmişsin evet bizim oy oranımız duştu Mangenese liste actı oylarımız bolundu biliyorsun bir grup arkadaşımız halen edirne sancagı ve bulgaristanda halen donemediler geriye baktıgın zaman zaten bizim oyumuz %20 civarında ben şu veya bu multi yaptı demedim evet bundan sonra takipte olacaz yanlış yapanın ensesinde olacaz. |
|
Canko
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Çarş. Ekim 21, 2009 4:01 am |
|
|
- Savron demiş ki:
- Bu başlıkta saçmalayan kişilere zerre kadar cevap verme gereksinimi duymamama rağmen şu iki gündür hakkımızda mesnetsiz suçlama yapan insanlara milletin aklında herhangi bir soru işaret kalmaması için cevap verme gereksinimi duyuyorum.
Sevgili Mturkkan,
Sevgiler Sawron
Bana bak -edit- beyi sen gene vizildamaya baslamissin, dikkat et ayagini kaldir.
dua et senin gibi edit degilim oyle sabah 9 aksam 5.30 a kadar calisiyorum ayagina bilgisayar basinda durayim yoksa sana gereken cevabi gereken yerde verirdim edit beyi.
gene camura yatmissin multiler hakkinda,,
bakbakbak sihirle MULTI TURUNA CIKMIS gec bu yollari gec ADMINLERE YAPTIGIN yalakaliktan bahset, meyhanelerde muhabbet edip arkasindan sattigin adamlardan bahset, modlara sattigin edit bahset birazda,
vatan sevdalisi numarasi yapma burda, 4 ay boyunca BOS BOS oturdugun divan umrunda degilken, simdi buldun cayiri otlat bakim atini, BEYLIK SOZ KONUSU OLUNCAMI vatan sevdalisi kesildin SAHTE KAHRAMAN.
Senin gibi cok adam var bu oyunda hepside senden farksiz fotokopin git onlara yap sen beylik, git onlara anlat sahte kahramanliklarini.
SECIM VAR DIYE UCAK OLSA UCAKLA GIDECEKTINIZ BE KARESIYE,
gitte sen yollarda , bulgaristandanda yari yolda biraktiginiz insanlara yap beylik ama nerde o delikanlilik sende.
utanmadan OBBF nin oyunu sorguluyorsun dimi edit, herseyiniz para, oy olmus sizin be.
lanet olsun oyunuzada paranizada, kimse vermesin be bize oy istemez zaten gidin bu SAHTE VATANSEVERLERE. ADMIN YALAKALARINA VERIN OY, VERINDE BIR YERLERE OTURSUNLARDA BIR YERLERI RAHATLASIN.
senin bu edit aciklamana senin gibi cahilller inanir zaten merak etme.
sende biliyorsunki hangiimizin vatan toprak sevdasi daha buyuk, yoksa o koltukta oturman bile imkaansiz.
GAMBAZCI BEY , o 200 kisilik listeye kendi multilerinizide ekledinizmi, bide utanmadan bodftan khfden oy caldik diyor.
onlardan ne farkiniz varki, ayni pisligin laciverti.
bir kez daha sana hatirlatiyorum o ettigin kufurleri sana yedirtecem, edit.
NE GUZEL BI DUNYA YA SURAYA BAK 4 ay boyunca bey olamadim diye tum eyalet islerini sekteye ugrat, insanlari kari gibi kiskirt sakin gorev almayin diye, her cikan karari gorev almamana ragmen reddet, 4 ay sonra BEY ADAYI OLMAYA GELINCE BEN TEMIZ OYUN ISTIYORUM, yok beeee gunaydinnn COCUK GUNAYDIN.
SIZIN VATAN SEVGINIZ, HALK ASKINIZ BEYLIKTEN OTEYE GECMEZ
BEY BIZDENSE HIZMET EDERIZ, YOKSA HER ISI BOZARIZ GOREVDE ALMAYIZ MANTIGI ILE hareket etmek sana, Senin gibi edit cezasini vermek bize yakisir.
simdi kaybol,
senin beyligin benim olmadigim yerde gecer kolpa BEY. |
|
Canko
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Çarş. Ekim 21, 2009 5:48 pm |
|
|
editelere bak gorende kufur ettim sanicak ADAMLIGIN lafini editleseniz ne olur editlemeseniz ne olur sayin mod |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ara. 07, 2009 7:38 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- Petrelis (GÖNEN)
Papetas( GÖNEN) Eloa (GÖNEN) Butoyas (GÖNEN) Darkmaul (GÖNEN) Eurabatres (GÖNEN) Chaose (GÖNEN) Junonn (GÖNEN) Skaggitri111 (GÖNEN) Krizantem25 (GÖNEN) Dedofarions (GÖNEN) Crayzking (GÖNEN) Rohan12 (GÖNEN) Gadban (GÖNEN) Black_ice (GÖNEN) Kaan.gfb (GÖNEN) Seksat34 (GÖNEN) Mosde (GÖNEN) Rovelver (GÖNEN) Miniktosba (GÖNEN) Melih44 (BALYA) Ikariam12(BALYA) Irmak2(BALYA) Carnation(BALYA) Kae(BALYA) Venombaba (BALYA) Lilyput (BALYA) Lakis77 (BALYA) Petaluda (BALYA) Pannn (BALYA) Fionq (BALYA) Marcous (BALYA) Prodromou (BALYA 36ahmet338 (BANDIRMA) 69mb83(BANDIRMA) Oburebur(BANDIRMA) Panayotis(BANDIRMA) Pambos(BANDIRMA) Lax(BANDIRMA) Gestabo(BANDIRMA) _ebrar_(BANDIRMA) Siriuss(BANDIRMA) Pyramos(BANDIRMA) Vladimir7(BANDIRMA) Dumbledore(BANDIRMA) Wincento(BANDIRMA) Melioth(BANDIRMA) Imsety(BANDIRMA) Xipolitas(BANDIRMA) Canfalati11(BANDIRMA) Siyahay77(BANDIRMA) Alara(BANDIRMA) Sarso(BANDIRMA) Dedofarions(BANDIRMA) Beth(BANDIRMA) Slift (EDREMİT) Kornelya(EDREMİT) Trx(EDREMİT) Puta(EDREMİT) Alara(EDREMİT) Sifenks(EDREMİT) Peggy(EDREMİT) Kornelya(EDREMİT) Bashful_(EDREMİT) Azusena(EDREMİT) Happy677(EDREMİT) Sneezy(EDREMİT) Christofilos (BALIKESİR) Pendroz(BALIKESİR) Pashaa(BALIKESİR) Kalihora(BALIKESİR) Sofistike(BALIKESİR) Sm69(BALIKESİR) Chemmis(BALIKESİR) Tulipa(BALIKESİR) Presnostix(BALIKESİR) Carmeny(BALIKESİR) Poena(BALIKESİR) Sorfinyus(BALIKESİR) Olivers_(BALIKESİR) Albus_(BALIKESİR) Sofiel(BALIKESİR) Arabella_(BALIKESİR) Bbs331(BALIKESİR) B3lla(BALIKESİR) Pambuk_prensez(BALIKESİR) Rita(BALIKESİR) Nymphadora_(BALIKESİR) Amoss(BALIKESİR)
Yukarıdaki isimlere dikkat edin bunlarla bitmiyor geriside mevcut bunları adminlere bildirdik bir cogunun tarlası yok guven puanı yok sadece camide calışılmış eylul ayında secim için acılmış bir cogu acaba ve dikkat ettim tek tek baktım giriş saatleri akşam 8 ile 10 arasında sırayla giriliyor acaba bu şahıslar karesi divan secimlerinde kim için oy kullandılar bu isimlerin genelinin multi olduguna inanıyorum temiz oyun istiyoruz hile ve kandırmaca uzerine kurulmuş bir oyun degil
Zamanında boyle bir mesaj atmıştım berki birileride guldu bize.Ama yukarıdaki ismleri bi inceleyin kaç tanesi oyunda kalmış.Şimdide tum sancaklarda 300 e yakın isim bildirdik.Hatta bir arkadaşımız bir şey tespit etti karesi secimlerinde bir fırka listesine multi acılıp 50 şer akçe halinde bagışlar yapıldı.Bunuda bildirdik adminlere.Zamanın da biz cok multicilikle suclandık ama her seferinde bu işlerlin olmaması için biz emek verdik.Multi kullanmayalım kullananları uyaralım. |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ara. 07, 2009 8:21 pm |
|
|
Hocam bunlar karda yürür izini belli etmez..
Boşuna uğraşıyoruz tek çare bunları kesmek diyorum , 45 günde bir bu kısır döngü devam etmeli 545546 kez söledim bunu ama beni anlayan yok |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Ptsi Ara. 07, 2009 8:34 pm |
|
|
yeni haberim oldu kareside bir liste silinmiş listeyi acan arkadaşta silinmiş |
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Salı Ara. 08, 2009 10:35 pm |
|
|
karesi seçimlerin de listeler birer birer siliniyor ne hikmetse |
|
barlation
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Perş. Ara. 10, 2009 11:23 am |
|
|
Kimin ne .. olduğunu herkes biliyo bi adminler anlamadı zaten |
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi Cuma Ara. 11, 2009 9:41 pm |
|
|
Bende yeni seçim oldu sandım Ya yeter be tartışmayın ) |
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi C.tesi Ara. 12, 2009 4:15 pm |
|
|
Herşeyin bir sonu olmalı .. |
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Karesi yeni divan uyeleri ve Bey secimi C.tesi Ara. 12, 2009 5:54 pm |
|
|
Hala mı? Bıraktığımız yerden devam ediyor... Neyse sizlere iyi tartışmalar...
|
|