Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Osmanlı da Ordu Cehaleti!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
masatlik

masatlik

Osmanlı da Ordu Cehaleti! Vide
MesajKonu: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 2:47 am

Arkadaşlar üzülerek bildiriyorum ki sihirin ordusu tarafından kesilerek Akhisar kasabasına geri düştüm.
Biliyorsunuz uzun zamandır ticaret için Osmanlı kasabalarını dolaşıyordum.

Daha bir kaç gün evvel Balıkesire giriş yaptığımda nezarete atıldığımda sihire sormuştum.

Bana üzerinde para olmadığı için nezarete atıldığını söylemişti.

Bu sahıs benim ticaret amaçlı yollarda olduğumu bile bile beni öldürmüştür.

Geçen yıl Edirne Sancak kasasının EKSİ 600.000 lere inmesinde büyük rolü olan bu kişilerin gelipte Karesi sancağınıda batırmış oldukları görülmektedir.
Bütün yaptıkları gösteriş ve hayalden ibaret olduğunu bilmenizi istiyorum.

Soyguncu ve hırsızlar organize çalışmalarıyla nasıl kasaba ve yolcuları soyrak zarar veriyorlarsa;
Bu sahıs ve gurubunda bulunan, fırkasında bulunan kişilerde aynı şekilde Osmanlı'ya zarar vermektedirler.
Hatta bunların verdiği zarar hiç bir zaman geri dönüşü olmayan zararlardır.

Sihir'in neler yaptığını geçen sene az çok anlatmıştım...

Sawron'un da yaptıklarını bütün Osmanlı bilmekle beraber Karesi Divanı'ndayken bu organize yasal hırsızların devletin kasasını soyma şeklini de yine silinip yok edilen diğer forumdaki bir başlıkta açıklamıştım...

Bunun yanında Süpergazi,Türkscihat,Toz,Pasadede ve isimlerini bile zikretmeye tenezzül etmediğim bir çok haydut ve soyguncunun bu fırka yöneticilerine nasıl şakşakçılık yaptıklarını görmenizi ve uyanmanızı istiyorum sevgili arkadaşlarım...

Daha başa geçer geçmez iç savaştan bahseden Osmanlının kendileri için var olduğunu söyleyen bu kişileri bir an önce divandan atmamız gerkiyor.
Geçen hergün Osmanlı'nın biraz daha mahvolmasına sebep olmaktadır.

Artık hiç kimseyi kandıramayacaklar arkadaşlar bunların tek derdi koltuktur.
Tek amaçları daha öncede yüzlece kez açıkladığım gibi kendi cepleridir...

Arkadaşlar ben 45 yaşında bir kişiyim hiç bir şekilde oyunla alakam yoktur.
Sadece ve sadece Osmanlı adı taşıyan bu oyunu berbat edenlere olan kinimi ve nefretimi anlatmak istiyorum.

Gönül isterki;
Kendi sahsi çıkarlarını bir kenara atmış olan arkadaşlarımızın;
Osmanlı adının hakkını vermek için devleti ve milleti için çalışıp;
Divana girerek adam gibi Osmanlıyı büyültüp hakkettiği yere getirildiğini görmektir...

Hadi diyelim reel hayatta bunu başaramıyoruz çünki teknik olarak Avrupa'dan ve Dünya'dan
oldukça geri bırakılmışız!

Peki sanal olarak ne eksiğimiz varki hala hiç bir şeyi başaramıyoruz?

Sebebi işte bu egoist kişilerdir...

İşte görüldüğü gibi herşeyi arap saçı yapan bilinçli olarak içinden çıkılmaz hale getiren bu kişilerdir...

Daha ne kadar karışıklığa sebebiyet verecekler arkadaşlar yetmiyormu?

Hem emek ve hemde para veriyorum ben bu oyuna!
Buna rağmen şu düştüğüm rezil duruma bakın arkadaşlar.
Diğer foruma açtığım başlığın yerinde yeller esiyor...

Not: Suçlamalarım asılsız değildir. Herzaman ıspatlamaya hazırım.

Sevgi ve saygılarımla.

En son masatlik tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 1:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
caffar2

caffar2

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 5:21 pm

Masatlik ağabey, ispatınıda söyle veya resmi filan varsa koyda bazıları inanmayabilir. Her ikinizde Osmanlı'nın tanınmış isimlerindensiniz. Eminim Sihir'inde buna mantıklı bir açıklaması vardır. Ve açıklamalarınızı delilli yapın ki biz tarafsız halk inanalım. Bence bir Osmanlı vatandaşı, bir Osmanlı vatandaşını öldürüyorsa durumumuz içler acısı. Bence mutlaka bir yanlış anlaşılma, hata var. Hata büyük olabilir ancak her hatanın telafiside var. Ya bi de Osmanlı sınırları içerisinde, tanınmış bir Osmanlı vatandaşının öldürülmesi... Acayip gerçekten. Bizim bu Türklerin zaten her zaman işlerine akıl sır ermez. İyi işlerlede kötü işlerlede yabancılar anlamaz bunları Very Happy sihir arkadaşımızada bir mesaj atalım o da buraya mutlaka savunasını versin.
Manganese

Manganese

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 7:37 pm

Selam Masatlık,
2 soru soracaktım, dün o kadar hararetliydin ki, tanımaz söversin diye resmide soramadım.. Smile
Buradan sorayım,
Öncelikle amacım sihiri savunmak falan değil, iki hafta önce orada Hasoaga orduyla bekliyordu, eğer o zaman balıkesire tıklamış olsaydın yine ölecektin.. Burada adı geçen kişi Sihir yada X kişisi değil..

1) Balıkesirin kapalı olduğunu bilmiyormuydun?
"Resmide ve burada aktif olarak yazılar paylaştığını hepimiz biliyoruz.. Gözünden kaçtığını düşünmüyorum.."
2) Eğer kapalı olduğunu biliyorsan, ordu komutanına niye mesaj atmadın?

Ben üzüldüm açıkcası, senden böyle bir ihmal beklemezdim.. Oranın kapalı olduğunu duymayan kalmadı, hatta sayfalarca yazı yazıldı, konu halen beylerbeylik forumunda duruyor, bey ve ordu komutanı bilgilendirme mesajı yazdı.. Şimdide I.Dereceden suçluyu komutan ve askerleri ilan ediyorsun.. Kusura bakma ama bu olayda kabahat sende..

Dikkatini çektiyse, Sihir yada Sawron olarak isim vermedim.. Eğer Edirneye gitmiş olsan ve orada bekleyen komutana mesaj atmazsan, oradada ölecektin.. Daha önce defalarca kasaba kapatılması yaşadık.. Edirne ve Balıkesir başta olmak üzere bir sürü insan mesaj atmadıkları için kesildiler.. Bu işin yolu yordamı forumda bitiyor.. Beylerbeylik forumunda duyuru yapılıyor ve kapalı olan şehre girmek isteyen kişiler komutana mesaj atıyorlar.. Bence, Saruhanda 45 gün beklemenin sebebini yanlış yerde arıyorsun.. Geçmiş olsun tekrardan..
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 8:07 pm

Tabiiki ıspatım vardır.
Divana giren hekesin görebileceği tabii silinip yok edilmediyse bir dünya açıklamam ve ss leini yapıştırdığım konu vardır;
En önemlisi linkleri kırılan ödenekler ve Ticaret Nazırı makamındaki yapılan usulsüzlüklerdir.
Hatta bu yüzden geçmiş dönem kendi ticaret nazırlarını göstermelik olarak mahkemeye verip düzmece işler yapmadılarmı?

Hepside ıspatlıdır. Hiç birini inkar edecek yüzleri yoktur.
Ne kadar taş ve demiri şu anda dahi çaldıklarını tahmin bile edemezsiniz...

Bizler madenlere girip çalışıyoruz madenlerimiz para kazansın diyoruz ama maalesef artık bu kişiler çalma uzmanı olduklarından onlar için çalışıyoruz...

Eğer kanıt olarak bana inanmıyorsanız siz bilirsiniz.

İşte Kanıt:

Osmanlı da Ordu Cehaleti! Teginhan
SÖZLEŞME METNİ DİYE TEK KELİME YAZILMAYAN NE ÜDÜĞÜ BELLİ OLMAYAN BİR ÖDENEK!!!
VE BU ÜRÜNLERİ GERİ VERMELERİ İÇİN AYLARCA MEHKEMEYE VERMEDİM...
TABİİDİRKİ YUKARIDA GÖRDÜKLERİNİZ SADECE BENİM YAKALAYABİLDİĞİM ÜRÜNLERDİR...
GERİSİNİN NE OLDUĞU MEÇHULDUR...
BİNLERCE TAŞ VE DEMİRİN BU YOLLA KAYBOLDUĞUNU KESİNLİKLE TESPİT ETMİŞ BULUNMAKTAYIM...

Dediğim gibi oyunla alakam;
Yüzlerce kez söylediğim gibi sadece ve sadece Osmanlı adı taşıması yüzündendir.
Bunu anlayanlar bana hak vereceklerdir.

Eninde sonunda bu devleti yönetenler gerçektende ecdadına sanalda olsa;
Laf gelemsini, ezik duruma düşmesini önleyecek gerçek babayiğitler olacaktır...
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 8:28 pm

Cahilliğine Öldün Şimdide 8-9 ay önce kimin kime attığını seninde bilmediğin bir

ödenek resmini buraya koyup suçu bize atıyorsun

Bu ödenekle ilgim alakm yoktur o zamanlarda ben bulgar savaşındaydım.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 8:41 pm

Manganese demiş ki:
Selam Masatlık,
2 soru soracaktım, dün o kadar hararetliydin ki, tanımaz söversin diye resmide soramadım.. Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_smile
Buradan sorayım,
Öncelikle amacım sihiri savunmak falan değil, iki hafta önce orada Hasoaga orduyla bekliyordu, eğer o zaman balıkesire tıklamış olsaydın yine ölecektin.. Burada adı geçen kişi Sihir yada X kişisi değil..

1) Balıkesirin kapalı olduğunu bilmiyormuydun?
"Resmide ve burada aktif olarak yazılar paylaştığını hepimiz biliyoruz.. Gözünden kaçtığını düşünmüyorum.."
2) Eğer kapalı olduğunu biliyorsan, ordu komutanına niye mesaj atmadın?

Ben üzüldüm açıkcası, senden böyle bir ihmal beklemezdim.. Oranın kapalı olduğunu duymayan kalmadı, hatta sayfalarca yazı yazıldı, konu halen beylerbeylik forumunda duruyor, bey ve ordu komutanı bilgilendirme mesajı yazdı.. Şimdide I.Dereceden suçluyu komutan ve askerleri ilan ediyorsun.. Kusura bakma ama bu olayda kabahat sende..

Dikkatini çektiyse, Sihir yada Sawron olarak isim vermedim.. Eğer Edirneye gitmiş olsan ve orada bekleyen komutana mesaj atmazsan, oradada ölecektin.. Daha önce defalarca kasaba kapatılması yaşadık.. Edirne ve Balıkesir başta olmak üzere bir sürü insan mesaj atmadıkları için kesildiler.. Bu işin yolu yordamı forumda bitiyor.. Beylerbeylik forumunda duyuru yapılıyor ve kapalı olan şehre girmek isteyen kişiler komutana mesaj atıyorlar.. Bence, Saruhanda 45 gün beklemenin sebebini yanlış yerde arıyorsun.. Geçmiş olsun tekrardan..

Ben hiç bir zaman düşmanlık gütmemişimdir, hiç kimseyle takışmadım, hiç kimsenin kalbini kırmadım.
Bilakis herkesi kırıcı ve agresif davranmamaları için uyarmışımdır.
Neden küfür edeyim ki?

Daha olaydan birkaç gün önce Balıkesire Gönenden giriş yaptım ve Nezarete atıldım!
Bu sahısa sorduğumda;
Senin üzerinde para olmadığıdan! nezarete atıldın cevabını aldım...
Bu durumda benim seyahat ettiğimi ve Balıkesire giriş yaptığımı bilmiyormu?

Beni dost listesine yazamamış ise ben nerden bileyim.

Özellikle birebir konuşmuşuz gecenin geç saatlerine kadar muhabbet etmişiz buna rağmen beni dost yazmamış ise ben nerden bileyim.

Benim bir daha yeniden mesaj atmama gerek varmı bu nasıl bir iki yüzlülüktür...
Benim ticaret amaçlı seyahat ettiğimi biliyor kasten yapmış olduğu kesindir...

Boşu boşuna bu konuda konuşmak istemiyorum.
Kasıtlı olarak yapılan bir harekettir...
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 9:22 pm

SihiR demiş ki:
Cahilliğine Öldün Şimdide 8-9 ay önce kimin kime attığını seninde bilmediğin bir

hem adami oldurmussunuz hemde cahillikle sucluyorsunuz, siz ne utanmaz arlanmaz insansiniz ya,

sen simdi bir sihir yap ordunla ezineye gel ben sana cahilligi gosterim.

sizin gibi adamlarin ego tatmini icin neler yapabileceginiz biliyorumda, anlamadigim olay kimle konussam ben emir kuluyum diyor. KIMI GORSEM BENLE ALAKASI YOK KISISEL ALGILAMA DIYOR. BIR TANE ADAM YOKMU KARSIMA CIKACAK.

siz BU HALKI HICE SAYMAYA DEVAM EDIN son gunlerinizide boyle sacmalayarak gecirin. suyunuz isindi sizin.

KAFANIZA GORE KANUN CIKARTIP, SACMA DELILLERLE DAVA ACARAKMI DURDURACAKSINIZ BIZI.
ERKEK GIBI CIKINDA SAVASIN, TUS BABALARI...

SIZE ACIYORUM

ACIYORUM CUNKU SAWRON GIBI bir kisinin LAFIYLA HAREKET EDEN garip insanlarsiniz.

YANINIZDAKI ADAMLARI IYI kullandiginiz kesinde O ADAMLARIN kendi basina kalinca hic utanmiyorlarmi acaba adamliklarindan???
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 9:36 pm

Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_biggrin Sadece gülüyorum.
caffar2

caffar2

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 9:49 pm

bende şu anlık gülmek durumundayım Very Happy ya anlayamadım ki, ne biliyim kapalıymış falan filan yani zannederse herkeste hata var inşallah ağır kavgalar çıkmaz.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 10:31 pm

turkscihad demiş ki:

Senin gibi şaşakçı şakşak birisi ancak güler zaten!!! Senden başka bişi beklenemez...!!!
Sen git bu hırsız abilerinin kanatları altına gir ve bir daha çıkma!
Çünki çıkacak olursan inan bana anında senide keserler Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_biggrin

Ayrıca her ( ) konan sinek misali her tarafta karşıma çıkma yeter artık fazla olmaya başladın.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 11:08 pm

SihiR demiş ki:

Evet belki bu ödenekle ve diğer bütün linkleri kırılan ödeneklerle alakan yoktur.
Olabilir bu ödenekleri atanlardan ve bu ödenekleri alıp başkalarına yükleyip tekrar Bursa'lı bir kaç kişiyle tekrar tekrar ve tekrar
el değiştirerek nasıl karesiye kendi mallarını sattıklarındanda bir malumatın yoktur...

Senin yapacağın şov dan ibarettir...
Senin yaptıkların millete yardım ettğini göstermelik olarak yapıp!
Bin bir türlü reklamla halkı kandırmaktan ibarettir...

Senin yapacağın ve yaptığın en kötü iş ise Sawron gibi oyundaki bütün açıkları ve halkın bütün açıklarını açığa vuran;
İyi niyetli veya kötü niyetli kişileri ayırt etmeden aynı derecede suçlayan;

FAKAT İŞ KENDİLERİNE GELİNCE BÜYÜK BİR UZMANLIKLA VE ACIMASIZCA ÇALABİLEN BİRİSİYLE BERABER
AYNI FIRKADA VE AYNI DÜŞÜNCE TARZIYLA HAREKET ETMENDİR...

Bu arada devletin kasasını değil kendi keseni düşündüğünü bütün yaptıklarınla ve uygulamalarınla
(özellikle Edirne'yi bırakıp gelmenden) açıkça ortaya koymuşsun zaten;
Benim fazladan bir şeyler dememe gerek varmı?

Eğer gerçekten halkımıza önem veren biri olsaydın;

Resmi forumda açtığım başlıkta (silinip yok edildi)

Cevaben bana en küçük bir üzüntü duymadan yazdığın cevabı yazmazdın!!!

Üstelik herkes düşmandır izinsiz Balıkesir'e giren herkesi öldürürüm demezdin...

Sadist bir şekilde zevk alarak o muhteşem cevabını yazmazdın...

Demekki kasten yaptın bilerek yaptın benim seyahat ettiğimi bir hafta içerisinde 2-3 kez Balıkesir'e girdiğimi biliyordun!!!

Beni boşverin hadi bu ne kadar üstten bakma böyle'''!!!

Sen kim oluyorsunda halka bu tavırla konuşuyorsun;

Herkes benim düşmanımdır lafını söyleyebiliyorsun???
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedCuma Kas. 20, 2009 11:40 pm

Neden anlamamakta ısrar ettiğinizi anlamıyorum

resmi forumda açtığınız başlığı sansürcüler karesi forumuna taşımışlar

nedenini onlara sorun

siz ne ilk nede sonuncusunuz..

12-11-2009 04:07 : Ambrosya adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü.

13-11-2009 04:08 : Mit adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen
onu öldürdü.
13-11-2009 04:08 : Tayfun2607
adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
13-11-2009
04:08 : Badee adlı kişiye darbe indirdin. Bu
darbe muhtemelen onu öldürdü.

16-11-2009 04:06 : Kubilaycay adlı kişiye darbe
indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü

19-11-2009 04:08 : Masatlik adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü

20-11-2009 04:07 : Hicran adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü.
20-11-2009 04:07 : Rebelius adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü.
20-11-2009 04:07 : Karamurat16 adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü.

Bu liste Forum okumayan okuyupta anlamayan kişilerden oluşuyor

bunların yanında kasabaya izin alıp giren birsürü kişiler var..

masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 12:08 am

Yukarıda isimleri geçen arkadaşlarımızın hangisi daha birkaç gün önce Balıkesir'de sabaha kadar seninle muhabbet etti???

Neyi anlayacam bi defa hiç bir şekilde üzüntü dahi duymadan üstelik suçlayarak;
Yazdığın resmi forumdaki sadistçe cevabın mı yoksa senin şimdiki bu açıklaman mı geçerlidir...

Bu kadar acımasız ve sadist olduğunu bilmiyordum...

Konuşma şekliniz esef vericidir...

Siz kim oluyorsunuzda bu kadar halkı hiçe sayarak bu uygulamaya gidiyorsunuz...

Kaldıki bana bu zararı ve ziyanı veriyosun hadi her şeye rağmen prosüdür gereği mesaj atmadığımı idda ederek bahane üretmişsin!!!

Peki soruyorum bu uygulamayı yaparken halkı neden koruma yoluna giderek;

Bir tedbir düşünmüyorsunda sadist bir şekilde hala zevk aldığını ima ediyorsun...

En son masatlik tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 6:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 1:06 am

masatlik demiş ki:
turkscihad demiş ki:

Senin gibi şaşakçı şakşak birisi ancak güler zaten!!! Senden başka bişi beklenemez...!!!
Çünki çıkacak olursan inan bana anında senide keserler Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_biggrin

Ayrıca her ( ) konan sinek misali her tarafta karşıma çıkma yeter artık fazla olmaya başladın.
-edit-Minareyi çalacaksınız kılıf hazırlıyorsunuz.Ben bu sancağı sözde değil özde seviyorum.Ve asla demagoji yapmayacam sizin gibi.Her zaman doğru bildiğimi yapacam.Ben çok ara buluculuk yapmaya çalıştım elimden geleni yaptım.Ben oraya o mesajı senin için mi attım.Bu mesajı sana hakaret olsun diye atıyorum evet.Adam olmazsın sen bebe
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 1:32 am

turkscihad demiş ki:
masatlik demiş ki:
turkscihad demiş ki:

Ağzını topla dingil.Sanada abinede ticaretinede demagojinede başlatma.Mal herif anlamıomusunuz ordu şehri kapatmış kim izin almadan girmeye çalışırsa kesilir.Minareyi çalacaksınız kılıf hazırlıyorsunuz.Ben bu sancağı sözde değil özde seviyorum.Ve asla demagoji yapmayacam sizin gibi.Her zaman doğru bildiğimi yapacam.Ben çok ara buluculuk yapmaya çalıştım elimden geleni yaptım.Ben oraya o mesajı senin için mi attım.Bu mesajı sana hakaret olsun diye atıyorum evet.Adam olmazsın sen bebe

Bu konuşmanla 5-6 yaşındaki ukala bir veledin yapacağı bir savunma yapmışsın.

Dediğim gibi her yazıma cevap vermek zorunda değilsin...

Bu konuda herkesten uyarı alıyorsun her tarafa bulaşıcı bir hastalık gibi bulaşıyorsun.

Ama dikkat et her lafa atlayanı her söze cavap vereni kimse sinek yerine bile koymaz.

Senin yaptığını yazdım her tarafa konma!
Seni ilgilendirmeyen meselere burnunu sokma!

Yani inadım inat ben her ( ) konarım diyorsan buyur.
Seni tutan yok.

Ama kesinlikle bilki sana gelen bu lafları hak ediyorsun ki söyleniyor.

Bu kadar kişiye cevap yazmışım.
Neden hiç birine hatta bana zarar veren birine bile bu kadar ağır konuşmamışımda;
Özellikle sana bu uyarıyı yapmışım.

Çünki gerçektende sen hiç bir halta yaramayan boş beleş bir kişilksin.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 1:53 am

Benim lafıma atlayan sensin.Ben sadece gülüyorum diye bir mesaj attım senin gibi velet'te geldi üstüne makale yazdı.Ben ne yapayım?

İstediğim her meseleye karışır her olaya müdahale ederim.Evet bulaşıcı hastalığım gerekirse var mı itirazın?

Boş beleş olanın kim olduğunu görecez.Ben dünde bu sancağı düşünüyordum bugünde.Ben başta Obbf varkende kanunları savunuyordum bugünde.Ben doğru bildiğimi savunurum şahısları savunmam.Beylikte Balıkesirin kapandığı yazılıydı ki ondan önce de Hasoaga tarafından kapalıydı.1 ay oldu be adam ne diye izin almadan girmeye çalışıyorsun?İnsanlık halidir unutur girersin ama bunun sonucunda kendini suçlamalısın."Lan acaba niye gerilik yapıp izin almayı unuttuk?" diye kendine sormalısın.

Senin tek amacın var demagoji yapmak.Hayırsever abi ayaklarına takılıyorsun.Zeka yaşının 10 u geçmediğine eminim.Şimdiye kadar konuşanlar genelde seninle pek muhattap olmak istemeyenler ya da senin çeneni çekemeyenler olduğu için biraz sakin kalmayı başardın.Ama ben sana bu konuda en ufak bir musamma göstermeyecem.Seni tanıyorum çünkü tek yaptığın şey demagoji üzerinden birilerini kandırmak ve onları galeyana getirmek.Sen bu sancağın en gereksiz en boş adamısın gerçekten.Dünyayı kurtarsan ağzınla kuş tutsan gözümde 5 kuruşluk değerin yok.Şizofren bir veletsin sen.

Forumda ki diğer kişilerden özür diliyorum ama ben sözlerimi pek sakınmayı sevmem.Forumda uysal kedi gibi olup msn de ve başka platformlarda hakaret etmeyide sevmem.Kusura bakmayın,Ben Masatlık abiniz değilim Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_wink
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 2:17 am

Yukarıda yazdıklarımı okumadan ne saçmalayıp duruyorsun?

1)
Daha bir kaç gün evvel Balıkesire giriş yaptığımda nezarete atıldığımda sihire sormuştum.

2)
Daha olaydan birkaç gün önce Balıkesire Gönenden giriş yaptım ve Nezarete atıldım!
Bu sahısa sorduğumda;
Senin üzerinde para olmadığıdan! nezarete atıldın cevabını aldım...
Bu durumda benim seyahat ettiğimi ve Balıkesire giriş yaptığımı bilmiyormu?

Beni dost listesine yazamamış ise ben nerden bileyim.
Özellikle birebir konuşmuşuz gecenin geç saatlerine kadar muhabbet etmişiz buna rağmen beni dost yazmamış ise ben nerden bileyim.
Benim bir daha yeniden mesaj atmama gerek varmı bu nasıl bir iki yüzlülüktür...
Benim ticaret amaçlı seyahat ettiğimi biliyor kasten yapmış olduğu kesindir...

3)
Cevaben bana en küçük bir üzüntü duymadan yazdığın cevabı yazmazdın!!!
Üstelik herkes düşmandır izinsiz Balıkesir'e giren herkesi öldürürüm demezdin...

Sadist bir şekilde zevk alarak o muhteşem cevabını yazmazdın...
Demekki kasten yaptın bilerek yaptın benim seyahat ettiğimi bir hafta içerisinde 2-3 kez Balıkesir'e girdiğimi biliyordun!!!

Yani bunları okuduktan sonra hala şu yazdıklarına bak işte!!!

Nesin neyin peşindesin bilmiyorum...

Ama şu kesinki işin gücün bla bla bla boş konuşmak...

Senin işin gücün yokmu?

En son masatlik tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 6:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 2:58 am

Alıntı :
Senin tek amacın var demagoji yapmak.Hayırsever abi ayaklarına takılıyorsun.Zeka yaşının 10 u geçmediğine eminim.Şimdiye kadar konuşanlar genelde seninle pek muhattap olmak istemeyenler ya da senin çeneni çekemeyenler olduğu için biraz sakin kalmayı başardın.Ama ben sana bu konuda en ufak bir musamma göstermeyecem.Seni tanıyorum çünkü tek yaptığın şey demagoji üzerinden birilerini kandırmak ve onları galeyana getirmek.Sen bu sancağın en gereksiz en boş adamısın gerçekten.Dünyayı kurtarsan ağzınla kuş tutsan gözümde 5 kuruşluk değerin yok.Şizofren bir veletsin sen.

Özellikle bu yazdığınlada ne kadar zırvaladığını anlaman için ayrıca yazıyorum.

Bana tek bir yararlı iş olarak yaptığın bir fiiliyatı göster (hadi çekinme yavrucuk)

Bu güne kadar bütün çalışmalarımı sadece ve sadece Osmanlı için yaptım ve yapmaya devam edecem.
Şimdiye kadar yardım ettiğim ve yardım aldığım onlarca kişiden biri olsaydın;
şimdi;
Tabbidirki eğer bir damla insanlık namına vicdanın var ise;

Bana değil ama yaptıklarımın önünde eğilirdin...

Buraya yazı yazıyorum çenemle konuşmuyorum istemeyen zaten okumaz (eh be akkılı yavrucak)

Amanda aman bana müsammaha göstemeyecekmiiiişş Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_biggrin Ay,ay,ay !

Gerçek dışı hiç bir olayla ve hiçbir konuyla ilgilenmem ki!
Neden kandırmaya çalışacakmışım...

Sonra benim hiç bir egom veya idolüm yokki!
Ne için kandıracam yahu ne amaçla kandıracam milleti!
Aldatma veya yalan yanlış işlerden Alah c.c. beni korusun...

Ben senin gibi bi oraya bi buraya koşan ordan alıp beriye veren ve bu yaptıklarından menfaat sağlayan biri gibi mi görünüyorum...???

Bu gibi işleri yapacak olanlar ancak reel hayatlarında hiç bir şekilde tadmin olamayan;
Hiç bir işi beceremeyen ancak işte sanalda klavye kahramanlığı yapanlardır.

1992 yılından beri pc kullanıyorum hep öğrenmeye çalıştım oğlumdan bile habire birşeyler öğreniyorum ne olacakki?

Bir çok yeniliğe hala ayak uyduramadım.

Eğer bu konuda bilgimin yetersiz olduğunu söylersen doğrudur.

Klavye kahramanı değilim.

Dünya'nın kurtarılmaya ihtiyacı yoktur.
Dünya'yı hâk etmeyenlerden kurtarmaya ihtiyaç vardır...

En son masatlik tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 9:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 4:52 am

Beni mazur görün bi şey merak ettim

1)

Bu masatlik in bir sozu o zaman ordu varmıydı balıkesirde varsa neden o zaman ordu masatlik i öldürmedi.O zaman öldürmeyen ordu şimdi neden öldürdü eger ozamanda ordu varsa tabi yoksa sorun yok.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 6:30 am

Mevlüt Hem haritadan hemde adım adım sayarak baktım.

Eğer 13 kasımda ordu görevdeydi ise dediğin gibi;
Hiç düşünmemiştim kesinlikle kasıt olduğu ortaya çıkıyor.

Çünki ben 13 kasımda Balıkesir'e Gönen'den giriş yapmıştım.
Ve kendimi nezarethanede bulmuştum.

Tam olarak Balıkesir'den ayrıldığımın 7. günü yani 20 kasımda

yani dün Balıkesir'de olmam gerekiyordu.

Evet bu defa nezarethane değil kendimi ölü buldum.

En son masatlik tarafından C.tesi Kas. 21, 2009 7:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 7:40 am

SihiR demiş ki:
Neden anlamamakta ısrar ettiğinizi anlamıyorum

resmi forumda açtığınız başlığı sansürcüler karesi forumuna taşımışlar

nedenini onlara sorun

siz ne ilk nede sonuncusunuz..

12-11-2009 04:07 : Ambrosya adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü.
13-11-2009 04:08 : Mit adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen
onu öldürdü.
13-11-2009 04:08 : Tayfun2607
adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
13-11-2009
04:08 : Badee adlı kişiye darbe indirdin. Bu
darbe muhtemelen onu öldürdü.

19-11-2009 04:08 : Masatlik adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe
muhtemelen onu öldürdü

EVET KESİNLİKLE KASTEN ÖLDÜRÜLDÜĞÜMÜN AÇIKÇA DELİLİNİ BUYURUN SİHİR KENDİSİ VERMİŞTİR Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_biggrin
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 10:59 am

daha nezaman nerde olduğunu bilmiyorsun sen Masatliksenin Balıkesire geldiğin gün tam olarak bayrak açtığım gün
06-11-2009 04:08 : Farkına vardın ki Sihir bir ordu kuruyor.Ordu 11-11-2009 dan beride düşman ayarında.Neden kastım olsun size ben bayılmıyorum masum insan öldürmeye
infini

infini

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 12:11 pm

amacım kimseyi savunmak değil ilk öncelikle belirteyim!
öncelikle masatlık dostum geçmiş olsun ölmene çok üzüldüm eğer bir yardıma ihtiyacın olursa her zaman yanındayım

oyunda şöyle bişi var bazen karşılaşmıyorsun yoldaki ile nasıl derseniz bu
örnek olarak yolda ben soygun yapıyorum bir kişide benim olduğum yerden geçecek eğer ben onu görürsem ona saldırıyorum görmezsem adam birşey olmamış gibi gidiyor orduda aynı böyle demekki ilk girdiğinde ordu seni görmemiş olmalı ondan dolayıda çarpışma olmamıştır
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 1:07 pm

Ben konuyu uzatmak istemiyorum.
Gerçektende hangi gün nerde olduğumu bilmiyorum.
Saruhan'a girdikten sonra bir ileri bir geri olduğu için karışıklığı kabul etmek zorundayım.
Nedense hatırlamıyorum ve çok hızlı dolan hadiselerde kayıt kalmıyor.

Yinede bu kadar çok fark olmaz en fazla 1-2 gün değişebilir.

Gerçek olan şu ki bu işten oldukça zevk aldığını anlıyorum.

Ve bu harekette bende oldukça kin ve nefret uyandırıyor.

Her ne kadar biz iyi iş yaptık desenizde artık kimseyi inandıramazsınız.

Üzgünüm bile demediğine göre...!

Bu demektirki kasıt ve düşmanlık vardır.

Bu nedenle sizin iyi bir iş yapacağınıza kesinlikle inanmıyorum.
Sizler sadistsiniz.
Bunu kabul edin.
Hiç kimseye hele hele bana bile acımadığınıza göre;(sadece üzgün olduğunu bilmek isterdim)
Sancağa dolayısıyla Osmanlı'ya hiç bir şekilde acıyıp onun için yararlı bir iş yapacağınıza
zarar vermeyeceğinize inanmıyorum.
Tahminim şudur ki;
Halkta bu tavrınızı ve hareketlerinizi gördükçe size inanmayacaktır.

Sen yine vatandaşı kesmeye devam et kolay gelsin demekten başka şimdilik benim diyeceğim yoktur.
Allah kerimdir...

Şekilli ve havalı olmakta çok haklısınız yapın bakalım!
Böyle kendizi belli edip;
Ne kadar kötülük yapabileceğinizi açıkça ifade ediyorsunuz...
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı da Ordu Cehaleti! Osmanlı da Ordu Cehaleti! Icon_minipostedC.tesi Kas. 21, 2009 1:22 pm

infini demiş ki:
amacım kimseyi savunmak değil ilk öncelikle belirteyim!
öncelikle masatlık dostum geçmiş olsun ölmene çok üzüldüm eğer bir yardıma ihtiyacın olursa her zaman yanındayım

oyunda şöyle bişi var bazen karşılaşmıyorsun yoldaki ile nasıl derseniz bu
örnek olarak yolda ben soygun yapıyorum bir kişide benim olduğum yerden geçecek eğer ben onu görürsem ona saldırıyorum görmezsem adam birşey olmamış gibi gidiyor orduda aynı böyle demekki ilk girdiğinde ordu seni görmemiş olmalı ondan dolayıda çarpışma olmamıştır

Çok teşekkür ederim dostum.
Sağol varol. Allah razı olsun.

Ben bu ordu işini kesinlikle hiç anlamıyorum hergün yeni bir şey duyuyorum.
Acayip bir iş olsa gerek.

Çünki bir hafta önce öğrendiğim bir şeyi buraya yazsam başka bir ordu komutanı gelir derki yok o öyle değildir böyle, böyle, böyledir.

Bu yüzden en iyisi ordu hakkında kendi ordumu kurmadan artık yorum yapmak istemiyorum.

Osmanlı da Ordu Cehaleti!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : 1, 2  Sonraki